Novy Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 nem lehet, hogy már túlságosan beégtek az érintkezők? egyszer a wartbival ottmaradtam az úton, mint utólag kiderült rotor baja volt (beégett, megcsiszoltam, de az már nem volt elég, nem ért oda rendesen) Hazahúzattuk :lol: , itthol betettem egy másikat, azzal pöccröff :lol: (csak előtte az úton szerelgettem, hozattam gyújtásrészt, trafót, gyertyakábeleket otthonról) drága lehet egy elosztófedél+rotor? lehet sokat javítana :P de valószínűnek tartom, hogy cserélni kell mert kráteres maradt csiszolás után is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 de valószínűnek tartom, hogy cserélni kell mert kráteres maradt csiszolás után is. hiába, ez fogyóeszköz :P 1 újjal megint elmegy nagyon sokáig, és nem lesz ilyesmivel gondod :P (van olyan ismerősöm, aki csak a rotorokat veszi bele, elosztófedelet nem :lol: idióta, hiába mondjuk neki, hogy ennyi rotor árán már vett volna 2 elosztódedelet :lol: :lol: azt mondja ö már nem költ még arra is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 hiába, ez fogyóeszköz :P 1 újjal megint elmegy nagyon sokáig, és nem lesz ilyesmivel gondod :P (van olyan ismerősöm, aki csak a rotorokat veszi bele, elosztófedelet nem :lol: idióta, hiába mondjuk neki, hogy ennyi rotor árán már vett volna 2 elosztódedelet :lol: :lol: azt mondja ö már nem költ még arra is :lol: :lol: hát jólenne egypróbára intézni egy tuti jót.... mert kitudi mivan vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Üdv mindenkinek! Nagytakarítás céljábol szétszedtem a hütőviz kiegyenlitő tartályon található elektromos ketyerét. Gondolom jeladó, de ha valaki tudja pontosann, hogy mi az akkor kérem, mondja meg. A probléma az lenne, hogy ez a jeladónak egyik felén egy 91-es van és a másik felén egy 95-ös. Nem emlékszem, hogy melyik fele volt fölül, és hogy egyáltalán számit e ez. A jeladóra egy hármas csatlakozó megy rá amit bárhogy lehet tenni, gondolom azért hogy lehet forditva is tenni a jeladót. Tudja valaki a megfejtést??? http://kepfeltoltes.hu/view/100119/1171218...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Üdv mindenkinek! Nagytakarítás céljábol szétszedtem a hütőviz kiegyenlitő tartályon található elektromos ketyerét. Gondolom jeladó, de ha valaki tudja pontosann, hogy mi az akkor kérem, mondja meg. A probléma az lenne, hogy ez a jeladónak egyik felén egy 91-es van és a másik felén egy 95-ös. Nem emlékszem, hogy melyik fele volt fölül, és hogy egyáltalán számit e ez. A jeladóra egy hármas csatlakozó megy rá amit bárhogy lehet tenni, gondolom azért hogy lehet forditva is tenni a jeladót. Tudja valaki a megfejtést??? http://kepfeltoltes.hu/view/100119/1171218...ltoltes.hu_.jpg milyen benzint használsz? 91-est vagy 95öst :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 95- öst használok. De amúgy mi eza ketyere és mire való??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Lenne egy kérdésem, nekem gyárilag nincs benne elektromos fényszóró állító rendszer, de vettem bontóba. És az lenne a kérdésem, hogy a vezérlőjének a helyén ott vannak a saruk és mikor beraktam a vezérlőjét akkor az égő világított bene, de a motor térben nincsen kivezetve. Akkor meddig van ez elvezetve, hol találom meg a végeket, amire rá tudom kötni és kivezetni a motor térbe? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 95- öst használok. De amúgy mi eza ketyere és mire való??? Benzin oktávszám miat van ott,régebben mikor volt 92-es,és 98-as volt anno,és azért rakták oda hogy tud használni mindkét benzinnel,de ahoz kikellet üriteni a tankot hogy tud forditani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Lenne egy kérdésem, nekem gyárilag nincs benne elektromos fényszóró állító rendszer, de vettem bontóba. És az lenne a kérdésem, hogy a vezérlőjének a helyén ott vannak a saruk és mikor beraktam a vezérlőjét akkor az égő világított bene, de a motor térben nincsen kivezetve. Akkor meddig van ez elvezetve, hol találom meg a végeket, amire rá tudom kötni és kivezetni a motor térbe? Köszönöm a lábtérben van egynagy csati onnan kell kivezetni, de kérdezd meg Invictust neki is ez volt a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 a lábtérben van egynagy csati onnan kell kivezetni, de kérdezd meg Invictust neki is ez volt a helyzet. Csak pontosítanám egy kicsit :lol: A bal lábtér küszöb burkolat alatt van egy nagy csatlakozó (X6), annak a 33-as és 21-es lábaira van kivezetve a barna-sárga és a sárga vezeték. Onnan kell továbbvinni a lámpák mögé Aláírásomban találsz rajzot hozzá. A 94-esben 6. lap jobb széle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 95- öst használok. De amúgy mi eza ketyere és mire való??? ITT a válasz olvasgass :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 a lábtérben van egynagy csati onnan kell kivezetni, de kérdezd meg Invictust neki is ez volt a helyzet. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Csak pontosítanám egy kicsit :lol: A bal lábtér küszöb burkolat alatt van egy nagy csatlakozó (X6), annak a 33-as és 21-es lábaira van kivezetve a barna-sárga és a sárga vezeték. Onnan kell továbbvinni a lámpák mögé Aláírásomban találsz rajzot hozzá. A 94-esben 6. lap jobb széle :P Köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 ITT a válasz olvasgass :lol: GRÁCIA !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Még egy kérdésem lenne, a ködfényszórónak van működési jelzése a műszerfalban, mint ahogy a hátsó ködlámpának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Még egy kérdésem lenne, a ködfényszórónak van működési jelzése a műszerfalban, mint ahogy a hátsó ködlámpának? Nincs. Csak a kapcsoló jelez vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Nincs. Csak a kapcsoló jelez vissza. Köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok Olyan problémám volna hogy a fűtőventillátorom nyikorog morog 1-2- fogkozaton alig forog , gondolom szorulhat. Lehet ezt felújítani? Mi szokott tönkremenni bele? Csapágy? Mert csak hétvégén lesz időm hogy megnézzem és akkor meg bolt nem lesz így ha kell hozzá csapágy azt előre meg kellene vennem.Vagy szénkefe? Vagy inkább bontott? Köszönöm a választ előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok Olyan problémám volna hogy a fűtőventillátorom nyikorog morog 1-2- fogkozaton alig forog , gondolom szorulhat. Lehet ezt felújítani? Mi szokott tönkremenni bele? Csapágy? Mert csak hétvégén lesz időm hogy megnézzem és akkor meg bolt nem lesz így ha kell hozzá csapágy azt előre meg kellene vennem.Vagy szénkefe? Vagy inkább bontott? Köszönöm a választ előre is. Nekem egyértelműen csapágyas. Van hogy elkezd zenélni, akkor lekapcs, visszakapcs, és csöndbe marad egy darabig. Azóta csinálja hogy lehúzott egy évet pollenszűrő nélkül. Iszonyat poros az egész szellőztető rendszerem, és ez betett a ventilátornak is. Szerintem próbálj megy keresni egy jónak tűnő bontottat. (ahogy emlékszem elég szép összegeket kérnek el egy ilyenért :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Érdeklődni szeretnék, hogy tud e valaki segíteni benne :lol: A középső műszer egységben van a belső és külső levegő keringető kapcsoló és kiéget az égője, hogy lehet azt onnan kivarázsolni, hogy cserélni tudjam az égőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Érdeklődni szeretnék, hogy tud e valaki segíteni benne :lol: A középső műszer egységben van a belső és külső levegő keringető kapcsoló és kiéget az égője, hogy lehet azt onnan kivarázsolni, hogy cserélni tudjam az égőt? PÜ-ben dobj egy e-mail címet és küldök okosságot :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Hogyan tudnám rákötni a külső hőmérséklet érzékelőt, a kijelzőre, ha nincs a csatiban a kék, és kék-fehér vezeték??? szerk. És az normális, hogy elhalványul amikor ráadom a világítást??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 És az normális, hogy elhalványul amikor ráadom a világítást??? Az normális. Sötétben azaz ha világítást kapcsolsz visszavesz a fényből, hogy ne vakítson. Cserébe viszont jól látható napfényben is hacsak nem éppen országúton kötelező világítással közlekedsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Érdeklődni szeretnék, hogy tud e valaki segíteni benne :lol: A középső műszer egységben van a belső és külső levegő keringető kapcsoló és kiéget az égője, hogy lehet azt onnan kivarázsolni, hogy cserélni tudjam az égőt? kiszerelve így néz ki a dolog: 1.kép 2.kép 3.kép 4.kép 5.kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok egy kis segítség kellene!!! a motorom 93-as C18xe GSI a problémám az hogy néha nem tartja meg az alapjáratot és leáll, viszonylag elég sokszor, meg néha ingadozik 1000-1500 között, amit cseréltem már : légtömegmérő, beszívott levegő hőmérséklet érzékelő, alapjárati motor, fojtószelep szenzor és továbbra is csinálja, a computer nem jelez hibát??? Segítsetek köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts