Rajmund Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! Többek között van egy olyan problémám, hogy egy hónap eltéréssel mindkét hátsó ajtón lévő központi záram kifingott! Először a bal hátsó majd a jobbos! Egyszerűen nem húzza le a gombot. Meg lehet bütykölni vagy csere?
hening Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Sziasztok! Többek között van egy olyan problémám, hogy egy hónap eltéréssel mindkét hátsó ajtón lévő központi záram kifingott! Először a bal hátsó majd a jobbos! Egyszerűen nem húzza le a gombot. Meg lehet bütykölni vagy csere? Olvass vissza! Nem is olyan rég volt téma.
radler Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 HY! Nincs valakinek képe arról,h hogyan és hol cseréljem a tolatólámpa kapcsolót? kösz-kösz!!!!!!!!
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 HY! Nincs valakinek képe arról,h hogyan és hol cseréljem a tolatólámpa kapcsolót? kösz-kösz!!!!!!!! Képet most pont nem találok, de a váltóba van belecsavarva ha jól emlékszem. Ha addig valaki nem dob fel képet, akkor holnap csinálok világosban. Amúgy nem megy oda túl sok kábel viszonylag könnyű megtalálni. Lehúzod a csatiját, gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad.
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 HY! Nincs valakinek képe arról,h hogyan és hol cseréljem a tolatólámpa kapcsolót? kösz-kösz!!!!!!!! ezen a képen rajta van a kuplung kiemelő kar alatt az a fekete csati lenne az :lol:
radler Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Képet most pont nem találok, de a váltóba van belecsavarva ha jól emlékszem. Ha addig valaki nem dob fel képet, akkor holnap csinálok világosban. Amúgy nem megy oda túl sok kábel viszonylag könnyű megtalálni. Lehúzod a csatiját, gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad. Köszi! Olaj nem folyhat ki ha kitekerem?(buta a kérdés?) még egyszer köszönöm. ( ezen a fórumon lassan ki lehet tanulni az autószerelést :lol:)))
daykiller Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Köszi! Olaj nem folyhat ki ha kitekerem?(buta a kérdés?) még egyszer köszönöm. ( ezen a fórumon lassan ki lehet tanulni az autószerelést :lol:))) Nem. (Igen. :lol:)
radler Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Köszi! Olaj nem folyhat ki ha kitekerem?(buta a kérdés?) még egyszer köszönöm. ( ezen a fórumon lassan ki lehet tanulni az autószerelést :lol:))) Ne haragudj,ezt nem értem: "gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad."
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Ne haragudj,ezt nem értem: "gyujtásnál adsz, összezárod, ha kigyullad a visszajelző már meg is találtad." Arra értettem, hogy lehúzod a tolatólámpa csatiját, összezárod a két érintkezőt, és gyujtáson világítani kell a tolatás visszajelzőnek. Így ellenőrízheted is, hogy tényleg maga a kapcsoló rossz, mert akár lehet vezetékszakadás, vagy maga a visszajelző is kiéghatatt akár.
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Arra értettem, hogy lehúzod a tolatólámpa csatiját, összezárod a két érintkezőt, és gyujtáson világítani kell a tolatás visszajelzőnek. Így ellenőrízheted is, hogy tényleg maga a kapcsoló rossz, mert akár lehet vezetékszakadás, vagy maga a visszajelző is kiéghatatt akár. tolatás visszajelző? :lol:
radler Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Arra értettem, hogy lehúzod a tolatólámpa csatiját, összezárod a két érintkezőt, és gyujtáson világítani kell a tolatás visszajelzőnek. Így ellenőrízheted is, hogy tényleg maga a kapcsoló rossz, mert akár lehet vezetékszakadás, vagy maga a visszajelző is kiéghatatt akár. Most már vili!!!!!!!!egyébk nincs tolatás visszajelzőm!
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 tolatás visszajelző? :P Most már vili!!!!!!!!egyébk nincs tolatás visszajelzőm! Ja baker bocs a tolatólámpára gondoltam. :lol: Jóvanna szombat este van tövig rágtam a körmöm a féltengely miatt nem vagyok már eszemnél. :lol: :lol:
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 tolatásvisszajelző :P most hogy így szóbakerült ... erre nem gondolt még senki, hogy csinál ?? :lol: én csinálnék de csak olyat, ami azt jelzi, ha nem megy valamelyik égő hátul. hány meg hány olyan ÚJ autóst lehet látni, amelyiknek egyáltalán nem megy a tolatólámpája hátul :lol: és azért ha egy ilyen tolat szembe veled éjjel, akkor az elég gáz :lol: ugyanez féknél is jó lenne :lol:
Guest Sanci Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 tolatásvisszajelző :lol: erre nem gondolt még senki, hogy csinál ?? :lol: Csinált olyant az Opel :lol: nagybátyám Zafirkájában benne volt, igaz az indítás előtt tesztelte le az elektromos rendszert, hogy működik-e minden.. :P
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Csinált olyant az Opel :lol: nagybátyám Zafirkájában benne volt, igaz az indítás előtt tesztelte le az elektromos rendszert, hogy működik-e minden.. :P ugye, pont erről beszélek :lol: bizony, hogy jó lenne :lol: persze azért e nélkül lehet élni (de nem érdemes :lol: :lol: ) Off az öregem 100-as skodájában is volt egy kékes színű lámpácska, ami jelezte, hogyha valami nem jó az égőkkel, mondjuk az nem tudom hogy volt megoldva, de volt az a lényeg.és az egy 78-as kiadású gépjármű volt :P )
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 ugye, pont erről beszélek :lol: bizony, hogy jó lenne :lol: persze azért e nélkül lehet élni (de nem érdemes :P :lol: ) Off az öregem 100-as skodájában is volt egy kékes színű lámpácska, ami jelezte, hogyha valami nem jó az égőkkel, mondjuk az nem tudom hogy volt megoldva, de volt az a lényeg.és az egy 78-as kiadású gépjármű volt :lol: ) f astra is tudi,csak kell a bc, meg a kiegészítő modul, amit majd a többiek minjá megnevezne :lol:
daykiller Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 f astra is tudi,csak kell a bc, meg a kiegészítő modul, amit majd a többiek minjá megnevezne :lol: Csak az a tolatólámpát pont nem tudja ellenőrizni. :lol:
zotya975 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 tolatásvisszajelző :P most hogy így szóbakerült ... erre nem gondolt még senki, hogy csinál ?? :lol: én csinálnék de csak olyat, ami azt jelzi, ha nem megy valamelyik égő hátul. hány meg hány olyan ÚJ autóst lehet látni, amelyiknek egyáltalán nem megy a tolatólámpája hátul :lol: és azért ha egy ilyen tolat szembe veled éjjel, akkor az elég gáz :lol: ugyanez féknél is jó lenne :P A féklámpa teszthez ott van a pótféklámpa, a tükörből látom, hogy működik legalábbis az az egy biztos. :lol: Amúgy meg rendszeresen körbejárom a kocsit világít-e minden, ahogy a Kresz is előírja. :lol:
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 A féklámpa teszthez ott van a pótféklámpa, a tükörből látom, hogy működik legalábbis az az egy biztos. :lol: Amúgy meg rendszeresen körbejárom a kocsit világít-e minden, ahogy a Kresz is előírja. :lol: egyedül azért elég érdekes körbejárni a kocsit nem? mondjuk neked besegít az asszony is :P én garázyba ellenőrzök, ott látom a fényeket a falon, ajtón :lol:
zotya975 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 egyedül azért elég érdekes körbejárni a kocsit nem? mondjuk neked besegít az asszony is :lol: én garázyba ellenőrzök, ott látom a fényeket a falon, ajtón :P Én meg amikor tolatok végig a kocsibejárón akkor látom. Nem bízok másra ilyen fontos feladatot. :lol: Végülis párhuzamosan lehet kötni a féklámpával egy nem használt ikon izzóját a műszeregységben, csak az a baj, hogy ezzl csak azt látod, hogy van-e áram a körben, azt nem , hogy kiégett-eaz izzó. Ha sorossan kötöd, az jó, csak akkor meg gyengül a fényerő. Nekem most a ködzáró visszajelző égett ki, csak hideg van kiszedni.
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Én meg amikor tolatok végig a kocsibejárón akkor látom. Nem bízok másra ilyen fontos feladatot. :P Végülis párhuzamosan lehet kötni a féklámpával egy nem használt ikon izzóját a műszeregységben, csak az a baj, hogy ezzl csak azt látod, hogy van-e áram a körben, azt nem , hogy kiégett-eaz izzó. Ha sorossan kötöd, az jó, csak akkor meg gyengül a fényerő. Nekem most a ködzáró visszajelző égett ki, csak hideg van kiszedni. nem egy létfontosságú dolog ez :lol: de képzeljétek ha lenne ilyen gyárilag az F-ekben, milyen komoly lenne :lol: :lol:
Steve Boy Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Sziasztok Urak! Beszereztem egy HD típusú fordulatszám mérőt. Beszereltük, alapjáraton működik szépen, 800 f/perc. Ám felpörgetés után nem megy vissza csak 1000 f/percre. Ennek okára tud valami okosat mondani esetleg tapasztalt már valaki hasonlót? Előre is köszönöm!
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Sziasztok Urak! Beszereztem egy HD típusú fordulatszám mérőt. Beszereltük, alapjáraton működik szépen, 800 f/perc. Ám felpörgetés után nem megy vissza csak 1000 f/percre. Ennek okára tud valami okosat mondani esetleg tapasztalt már valaki hasonlót? Előre is köszönöm! lehet én vagyok tájékozatlan, de az meg mi?? :lol: :lol: mutatnál rólla 1 képet? :P
Novy Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 lehet én vagyok tájékozatlan, de az meg mi?? :lol: :lol: mutatnál rólla 1 képet? :P szerintem ilyen különálló tuning óra nekem hidegbe ugyan ezt játssza a gyári... kell neki egy kis melegedés, mire normálisan működik.
Steve Boy Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 lehet én vagyok tájékozatlan, de az meg mi?? :lol: :lol: mutatnál rólla 1 képet? :P http://www.fonixtuning.hu/content//termekek/2305-1.jpg Így néz ki a dolog lényegében.
Recommended Posts