astrásgyerek Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Erőszakkal sem? :P Őszinte legyek: nem próbáltam :lol: :lol: Az a venti jele. Oda nem lehet kapcsolni. 01 Amúgy mi a külömbség a 3 és 4 között? a 4 sokkal gyorsabb, rendesen lehet érezni a különbséget... viszont a 3 is bőven elég :lol: a 4.et nem is nagyon használtam még, amúgy elég zajos is a 4. fokozatom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 a 4 sokkal gyorsabb, rendesen lehet érezni a különbséget... viszont a 3 is bőven elég :P a 4.et nem is nagyon használtam még, amúgy elég zajos is a 4. fokozatom :lol: Oksa, köszi :lol: Azt hittem, hogy csak a klímásban van 4-es fokozat :lol: A 3-as is elég hangos nálam, én is nagyon ritkán használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Szerintem nem. Voltam bent opelszalonban és kértem. Kezembenyomott egy ovális csatlakozós, kis jeladót. Mondtam hogy nekem kör a csatlakozója és egy kábel végén van a jeladó, ami leér a lökös aljáig. Kérdezte hogy hányas évjárat a kocsim. Mondtam 92es, azt mondja ja akkor az a probléma. 92eshez más. olyan oválcsatlakozós van most benne, de 0fokban 18fokot ír. Ja és az oválcsatis 5eFt, ez ami nekem kell, meg 15eFt. :lol: Ha más különbség nincs össze kell kötni a kábeleket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Ha más különbség nincs össze kell kötni a kábeleket. :lol: Megtettem, az van most bent a kocsiban és mint említettem ha 0fok van kint, szerinte az 18. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Megtettem, az van most bent a kocsiban és mint említettem ha 0fok van kint, szerinte az 18. :lol: Majdnem Fahrenheit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nos megvan a probléma oka. Az én testkábelem is szarrá volt égve. Kiolvadt még a csatlakozóból is a saru. Pöppet rozsdás a cucc. Megvakargattam kicsit a csatlakozókat és befújtam őket csavarlazítóval ( állítólag oldja a rozsdát ) összedugtam ismét a csatikat és megint csak a 3as működött. Megnéztem a hőbiztosítékot, tökéletes, nincs szétégve és a multiméter is azt jelzi hogy jó. Viszont nem mennek a fokozatok. Ellenőriztam a csatiból jövő kábeleket is, testhez képest mindegyiken megjelenik a feszültség, ahogy kell, fokozatonként, de csak a 3asnál mozdul meg a venti. Ezekszerint az előtétellenállásom szart be. Nem tudjáktok véletlenül hogy mennyi egy ilyen újonnan vagy egyátalán érdemes-e utánnakérdezni, vagy inkább szerezzek bontóból ilyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huan Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nos megvan a probléma oka. ... Helló Akkor is lehet ez a baj, ha a fokozatok működnek? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nos megvan a probléma oka. Az én testkábelem is szarrá volt égve. Kiolvadt még a csatlakozóból is a saru. Pöppet rozsdás a cucc. Megvakargattam kicsit a csatlakozókat és befújtam őket csavarlazítóval ( állítólag oldja a rozsdát ) összedugtam ismét a csatikat és megint csak a 3as működött. Megnéztem a hőbiztosítékot, tökéletes, nincs szétégve és a multiméter is azt jelzi hogy jó. Viszont nem mennek a fokozatok. Ellenőriztam a csatiból jövő kábeleket is, testhez képest mindegyiken megjelenik a feszültség, ahogy kell, fokozatonként, de csak a 3asnál mozdul meg a venti. Ezekszerint az előtétellenállásom szart be. Nem tudjáktok véletlenül hogy mennyi egy ilyen újonnan vagy egyátalán érdemes-e utánnakérdezni, vagy inkább szerezzek bontóból ilyet? :lol: http://img683.imageshack.us/img683/622/dsc00055resize.th.jpg http://img697.imageshack.us/img697/5231/ds...56resize.th.jpg én újonnan 6e HUF vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
huan Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Helló És hol vetted? Csatlakozót is lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Helló És hol vetted? Csatlakozót is lehet venni? Csatlakozom, engem is érdekellne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Helló Akkor is lehet ez a baj, ha a fokozatok működnek? Üdv Ha a fokozatok működnek akkor szerintem csak annyi a baja, hogy a tiéd is korrodált mint állat és kis felületen csatlakozik a testkábeled, ezért melegszik fel annyira. Szerintem kontaktsprével vagy valami roszdaoldó szerrel takarítsd meg a csatit is meg az előtétellenállást is és neked jó lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huan Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Az előtét ellenállást csak a képen látható 1 torx csavar fogja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Az előtét ellenállást csak a képen látható 1 torx csavar fogja? http://kepfeltoltes.hu/100103/11859824362_...ltoltes.hu_.jpg Igen a másik vége akasztós. Szedd le a két csúszósarut, az a venti két kivezetése, összetéveszteni nem lehet őket mert egyik szélesebb a másik keskenyebb. Kitekered a csavart és felfelé kijön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Megtettem, az van most bent a kocsiban és mint említettem ha 0fok van kint, szerinte az 18. :lol: Sétálj be egy elektronikás boltba, és vegyél 1Kohmos trimmer potit. Kösd sorba az érzékelővel és egy hőmérővel állítsd be a megfelelő hőfokot. Nekem is betojt az 1.8-ason, raktam bele egy 500 (20 fokon) ohmos termisztort egy 1K-s trimmerrel sorbakötve tökéletesen működött. Ha nagyon profin akarod megoldani, a trimmerrel beállítod, majd kiszeded, leméred az értékét és beteszel helyette egy olyan értékű ellenállást :lol: Nincs más baja csak nem abban a tartományban mér, mint kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Helló És hol vetted? Csatlakozót is lehet venni? csatit nem vettem csak az előtétellenállást autósboltban lehet kapni :lol: :lol: :lol: kivéve hogy ott nem adják beszáron, csak nekem :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Beszerár nélkül 9800Ft. Ma rendeltem egyet, de persze nem érkezett meg délutánra, szal majd csak holnap jön. Nem elég hogy g*cidrága, még várjak is rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Trnoki koma Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Beszerár nélkül 9800Ft. Ma rendeltem egyet, de persze nem érkezett meg délutánra, szal majd csak holnap jön. Nem elég hogy g*cidrága, még várjak is rá. :lol: akkor tényeg jó áron kaptam nagyon nagy mákom van az uismerősömmel aki autószalonban dolgozik és mindent beszáron ad nekem.(bosch izzító 2400 HUF,bosch porlasztócsúcs 6000 HUF) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboakoska Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a száma a következőhöz tartozó ecunak: '92 Astra f c14nz 1.4 8v Vaterán akarok venni; de nem vagyok benne bizti hogy melyik jó nekem! Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a száma a következőhöz tartozó ecunak: '92 Astra f c14nz 1.4 8v Vaterán akarok venni; de nem vagyok benne bizti hogy melyik jó nekem! Köszi szépen! Elvileg ezek tuti jók: - ASHA 16139679 - AZHM 16149919 - AUXT 16153729 - BDPW 16187569 - BFFS 16183409 - BFFP 16183419 - BPDH 16204799 Ha akarsz bele immot tenni, ez pl. jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboakoska Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Elvileg ezek tuti jók: - ASHA 16139679 - AZHM 16149919 - AUXT 16153729 - BDPW 16187569 - BFFS 16183409 - BFFP 16183419 - BPDH 16204799 És ez? ASFU 16139619 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 És ez? ASFU 16139619 Az egy Corsa C14NZ vezérlője, elvileg jó lehet hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboakoska Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Az egy Corsa C14NZ vezérlője, elvileg jó lehet hozzá. Igen corsa! Nagyon vágod ne mán:D Igazából azért venném ezt, mert 6ért megkapom! Ha ennyire vágod akkor sztem simán támaszkodhatok a véleményedre:Te ezt megvennéd astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Igen corsa! Nagyon vágod ne mán:D Igazából azért venném ezt, mert 6ért megkapom! Ha ennyire vágod akkor sztem simán támaszkodhatok a véleményedre:Te ezt megvennéd astrába? Kipróbálás után igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboakoska Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Kipróbálás után igen. Az a baj h nem tudom kipróbálni, mert ez pesten, a kocsim meg vidéken szerelőnél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Az a baj h nem tudom kipróbálni, mert ez pesten, a kocsim meg vidéken szerelőnél.... Akkor próbáld megdumálni az eladóval, hogy adjon kipróbálási garit, ha nem jó, visszaadod neki, ő meg az árát. De sztem 90%, hogy jó lesz, és sokat nem vesztesz vele, ha nem jó. Csak azt kérdezd meg, hogy nem volt-e immos az autó, amiből kivették, mert akkor az immo egysége nélkül nem fog elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts