deuxopel Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 a nyomás az ké, de ő hőfokot is akarmérni az olajnak, az meg szerintem felmegy 100felé igen az olaj hofoka tobb, mint 100 fok, ahogy olvastam eleri a 150-160 fokot is
Novy Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 igen de tudod mi a helyzet, ha bemesz egy boltba, hogy kell egy olajhofok jelado, nem tudsz adni sem modellt, sem tipust, hogyan fognak kiszolgalni, kerestem a neten katalogosokban nem talaltam (vizonyara ugyetlen vagyok) nyíregyházi piac vagy ilyen gépszervízbe kell érdeklődni ne pont cat, mert egy szimering is 17ezer ft ott :lol: :huh:
FPepe Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 ... Kipróbáltam a plexi-s trükköt és müxik. :huh: Csak hevenyészve van összedobva, de láthatóan lecsökkenthető a ledek darabszáma és szép egyenletes fényt ad. ... Ez a plexis trükk hogyan is működik? A plexi alsó fele meg van csiszolva?
Novy Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Ez a plexis trükk hogyan is működik? A plexi alsó fele meg van csiszolva? rá van ragasztva egy fehér lap
FPepe Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 rá van ragasztva egy fehér lap Sima egyszerű papírlap?
Novy Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Sima egyszerű papírlap? állítása szerint de szerintem minnél fényesebb annál jobb ki kell próbálni :huh:
zotya975 Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 állítása szerint de szerintem minnél fényesebb annál jobb ki kell próbálni :huh: Csak a papírlap megszűri a fényt, és lehet nem jelentkezik annyira a foltosság. Olyan lehet mint a sima izzó, meg a tejüveges közötti különbség. A sima izzóban látsz egy vakító izzószálat, a fehérben meg csak az egyenletes fehér fényt.
Novy Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Csak a papírlap megszűri a fényt, és lehet nem jelentkezik annyira a foltosság. Olyan lehet mint a sima izzó, meg a tejüveges közötti különbség. A sima izzóban látsz egy vakító izzószálat, a fehérben meg csak az egyenletes fehér fényt. nem erről van szó alol van a fehér papír, aztán a plexi, és úgy amitmeg kell világítani
Steve Boy Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Sziasztok! A motortérben mihez kell 9,5 V? "Találtunk" egy világosbarna vezetéket, ami az akksi mögött megy, és állandó 9,5 V van benne.Még gyújtás nélkül is!! :huh: Köszi a tippeket!
zotya975 Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 nem erről van szó alol van a fehér papír, aztán a plexi, és úgy amitmeg kell világítani Ez egyértelmű volt. De gondolom a papir némiképpen fényvezetőként is működik meg elmossa az éles határokat .
Novy Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Ez egyértelmű volt. De gondolom a papir némiképpen fényvezetőként is működik meg elmossa az éles határokat . akkor az előbb nem jól írtad nem megszűri, hanem felfogja, és visszaveri szerintem...
epk947 Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Sziasztok! A motortérben mihez kell 9,5 V? "Találtunk" egy világosbarna vezetéket, ami az akksi mögött megy, és állandó 9,5 V van benne.Még gyújtás nélkül is!! :lol: Köszi a tippeket! Riasztó???? :huh:
Dáwid Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Sziasztok! A motortérben mihez kell 9,5 V? "Találtunk" egy világosbarna vezetéket, ami az akksi mögött megy, és állandó 9,5 V van benne.Még gyújtás nélkül is!! :lol: Köszi a tippeket! rijasztó. Szerk.: bocsi. Nem láttam Epk :huh:
fontos Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula
zotya975 Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula Hát nem tudom, valami befecskendező szelep, az injektor lehet?
Dáwid Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula másodlagos solenoid szelep. (meg ne kérdezd mi az :D traktoros vagyok ) 412-as kód? :lol: van olyan? :lol: lehet hogy az én táblázatom a kezdetleges :huh:
daykiller Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 másodlagos solenoid szelep. (meg ne kérdezd mi az :D traktoros vagyok ) 412-as kód? :lol: van olyan? :lol: lehet hogy az én táblázatom a kezdetleges :huh: Mivel több fajta vezérlővel ellátott Astra gépkocsik vannak és nem írta le a motorkódját, így nehéz lesz kitalálni. Illetve nehezebb. ;)
Dáwid Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Mivel több fajta vezérlővel ellátott Astra gépkocsik vannak és nem írta le a motorkódját, így nehéz lesz kitalálni. Illetve nehezebb. :D Jó nekem a dízel ;) :lol: :lol: :huh:
yankee Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula Hm kicsit utánna néztem ennek a dolognak ÉRDEKELT a dolog:D És amire sikerült rájönnöm ez a Secondary Solenoid Valve ez valami a befecskendező pillangószelep injektorok környéke valami mágneses dolgot is találtam róla. Esetleg az automata szivató? pillangószelepen valami elváltozásos valami:D Jelzem nem értek a lovakhoz ez szimplán amit a netről tudtam levadászni képek és némi angol tudással. Az is lehet hogy köze nincs azokhoz amiket leírtam:D
daykiller Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hm kicsit utánna néztem ennek a dolognak ÉRDEKELT a dolog:D És amire sikerült rájönnöm ez a Secondary Solenoid Valve ez valami a befecskendező pillangószelep injektorok környéke valami mágneses dolgot is találtam róla. Esetleg az automata szivató? pillangószelepen valami elváltozásos valami:D Jelzem nem értek a lovakhoz ez szimplán amit a netről tudtam levadászni képek és némi angol tudással. Az is lehet hogy köze nincs azokhoz amiket leírtam:D Hát igen, automata szivató alapból nincs Astrákban. :huh: :lol: Motorkódot írhatnál, vagy hogy milyen motor: 1.4 8v, 16v satöbbi. :lol:
yankee Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hát igen, automata szivató alapból nincs Astrákban. :huh: :lol: Motorkódot írhatnál, vagy hogy milyen motor: 1.4 8v, 16v satöbbi. :lol: Hogyne lenne automata szivatóPF Mé a tiedbe nyomkodni kell főlfel a kartPF Hogyne lene már ha nem szivatónak hivják akkor automata keverék összeállító berendezés. BIZTOS HOGY VAN BENNE. Nem vagyok autószerelő de ennyit értek hozzá.
daykiller Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Hogyne lenne automata szivatóPF Mé a tiedbe nyomkodni kell főlfel a kartPF Hogyne lene már ha nem szivatónak hivják akkor automata keverék összeállító berendezés. BIZTOS HOGY VAN BENNE. Nem vagyok autószerelő de ennyit értek hozzá. Jóvan nem vitatkozom. :huh:
Breki Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 Ez a plexis trükk hogyan is működik? A plexi alsó fele meg van csiszolva? A trükk annyi, hogy a plexi éle van oldalról megvilágítva, az alja fehérre festve (az egyszerűség kedvéért fehér öntapi papírt ragacsoltam rá). Így szép egyenletes fényt ad, mint az a képen is látszik, mert a fehér alja felfelé tükrözi a fényt, Kevesebb led kell hozzá, és nincs akkora jelentősége a ledek helyének
invictus Elküldve November29, 2009 Elküldve November29, 2009 A trükk annyi, hogy a plexi éle van oldalról megvilágítva, az alja fehérre festve (az egyszerűség kedvéért fehér öntapi papírt ragacsoltam rá). Így szép egyenletes fényt ad, mint az a képen is látszik, mert a fehér alja felfelé tükrözi a fényt, Kevesebb led kell hozzá, és nincs akkora jelentősége a ledek helyének Zöld öntapadós papírral pedig gondolom zöld lenne. :huh: Öntapi - ne használjuk ezt a kifejezést mert így 16 éves plázacicának tűnsz. :lol:
Recommended Posts