Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

igen de tudod mi a helyzet, ha bemesz egy boltba, hogy kell egy olajhofok jelado, nem tudsz adni sem modellt, sem tipust, hogyan fognak kiszolgalni, kerestem a neten katalogosokban nem talaltam (vizonyara ugyetlen vagyok)

nyíregyházi piac vagy ilyen gépszervízbe kell érdeklődni

ne pont cat, mert egy szimering is 17ezer ft ott :lol: :huh:

Megosztás:

állítása szerint

de szerintem minnél fényesebb annál jobb

ki kell próbálni

:huh:

Csak a papírlap megszűri a fényt, és lehet nem jelentkezik annyira a foltosság. Olyan lehet mint a sima izzó, meg a tejüveges közötti különbség. A sima izzóban látsz egy vakító izzószálat, a fehérben meg csak az egyenletes fehér fényt.

Megosztás:

Csak a papírlap megszűri a fényt, és lehet nem jelentkezik annyira a foltosság. Olyan lehet mint a sima izzó, meg a tejüveges közötti különbség. A sima izzóban látsz egy vakító izzószálat, a fehérben meg csak az egyenletes fehér fényt.

nem erről van szó

alol van a fehér papír, aztán a plexi, és úgy amitmeg kell világítani

Megosztás:

Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula

Megosztás:

Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula

Hát nem tudom, valami befecskendező szelep, az injektor lehet?

Megosztás:

másodlagos solenoid szelep. (meg ne kérdezd mi az :D traktoros vagyok )

412-as kód? :lol: van olyan? :lol: lehet hogy az én táblázatom a kezdetleges :huh:

Megosztás:

másodlagos solenoid szelep. (meg ne kérdezd mi az :D traktoros vagyok )

412-as kód? :lol: van olyan? :lol: lehet hogy az én táblázatom a kezdetleges :huh:

Mivel több fajta vezérlővel ellátott Astra gépkocsik vannak és nem írta le a motorkódját, így nehéz lesz kitalálni. Illetve nehezebb. ;)

Megosztás:

Hm kicsit utánna néztem ennek a dolognak ÉRDEKELT a dolog:D És amire sikerült rájönnöm ez a Secondary Solenoid Valve ez valami a befecskendező pillangószelep injektorok környéke valami mágneses dolgot is találtam róla. Esetleg az automata szivató? pillangószelepen valami elváltozásos valami:D Jelzem nem értek a lovakhoz ez szimplán amit a netről tudtam levadászni képek és némi angol tudással. Az is lehet hogy köze nincs azokhoz amiket leírtam:D

Megosztás:

Hm kicsit utánna néztem ennek a dolognak ÉRDEKELT a dolog:D És amire sikerült rájönnöm ez a Secondary Solenoid Valve ez valami a befecskendező pillangószelep injektorok környéke valami mágneses dolgot is találtam róla. Esetleg az automata szivató? pillangószelepen valami elváltozásos valami:D Jelzem nem értek a lovakhoz ez szimplán amit a netről tudtam levadászni képek és némi angol tudással. Az is lehet hogy köze nincs azokhoz amiket leírtam:D

Hát igen, automata szivató alapból nincs Astrákban. :huh: :lol:

Motorkódot írhatnál, vagy hogy milyen motor: 1.4 8v, 16v satöbbi. :lol:

Megosztás:

Hát igen, automata szivató alapból nincs Astrákban. :huh: :lol:

Motorkódot írhatnál, vagy hogy milyen motor: 1.4 8v, 16v satöbbi. :lol:

Hogyne lenne automata szivatóPF Mé a tiedbe nyomkodni kell főlfel a kartPF Hogyne lene már ha nem szivatónak hivják akkor automata keverék összeállító berendezés. BIZTOS HOGY VAN BENNE. Nem vagyok autószerelő de ennyit értek hozzá.

Megosztás:

Ez a plexis trükk hogyan is működik? A plexi alsó fele meg van csiszolva?

A trükk annyi, hogy a plexi éle van oldalról megvilágítva, az alja fehérre festve (az egyszerűség kedvéért fehér öntapi papírt ragacsoltam rá). Így szép egyenletes fényt ad, mint az a képen is látszik, mert a fehér alja felfelé tükrözi a fényt,

Kevesebb led kell hozzá, és nincs akkora jelentősége a ledek helyének

Megosztás:

A trükk annyi, hogy a plexi éle van oldalról megvilágítva, az alja fehérre festve (az egyszerűség kedvéért fehér öntapi papírt ragacsoltam rá). Így szép egyenletes fényt ad, mint az a képen is látszik, mert a fehér alja felfelé tükrözi a fényt,

Kevesebb led kell hozzá, és nincs akkora jelentősége a ledek helyének

Zöld öntapadós papírral pedig gondolom zöld lenne. :huh:

Öntapi - ne használjuk ezt a kifejezést mert így 16 éves plázacicának tűnsz. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.