deuxopel Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 a nyomás az ké, de ő hőfokot is akarmérni az olajnak, az meg szerintem felmegy 100felé igen az olaj hofoka tobb, mint 100 fok, ahogy olvastam eleri a 150-160 fokot is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 igen de tudod mi a helyzet, ha bemesz egy boltba, hogy kell egy olajhofok jelado, nem tudsz adni sem modellt, sem tipust, hogyan fognak kiszolgalni, kerestem a neten katalogosokban nem talaltam (vizonyara ugyetlen vagyok) nyíregyházi piac vagy ilyen gépszervízbe kell érdeklődni ne pont cat, mert egy szimering is 17ezer ft ott :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 ... Kipróbáltam a plexi-s trükköt és müxik. :huh: Csak hevenyészve van összedobva, de láthatóan lecsökkenthető a ledek darabszáma és szép egyenletes fényt ad. ... Ez a plexis trükk hogyan is működik? A plexi alsó fele meg van csiszolva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Ez a plexis trükk hogyan is működik? A plexi alsó fele meg van csiszolva? rá van ragasztva egy fehér lap Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 rá van ragasztva egy fehér lap Sima egyszerű papírlap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Sima egyszerű papírlap? állítása szerint de szerintem minnél fényesebb annál jobb ki kell próbálni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 állítása szerint de szerintem minnél fényesebb annál jobb ki kell próbálni :huh: Csak a papírlap megszűri a fényt, és lehet nem jelentkezik annyira a foltosság. Olyan lehet mint a sima izzó, meg a tejüveges közötti különbség. A sima izzóban látsz egy vakító izzószálat, a fehérben meg csak az egyenletes fehér fényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Csak a papírlap megszűri a fényt, és lehet nem jelentkezik annyira a foltosság. Olyan lehet mint a sima izzó, meg a tejüveges közötti különbség. A sima izzóban látsz egy vakító izzószálat, a fehérben meg csak az egyenletes fehér fényt. nem erről van szó alol van a fehér papír, aztán a plexi, és úgy amitmeg kell világítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Sziasztok! A motortérben mihez kell 9,5 V? "Találtunk" egy világosbarna vezetéket, ami az akksi mögött megy, és állandó 9,5 V van benne.Még gyújtás nélkül is!! :huh: Köszi a tippeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 nem erről van szó alol van a fehér papír, aztán a plexi, és úgy amitmeg kell világítani Ez egyértelmű volt. De gondolom a papir némiképpen fényvezetőként is működik meg elmossa az éles határokat . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Ez egyértelmű volt. De gondolom a papir némiképpen fényvezetőként is működik meg elmossa az éles határokat . akkor az előbb nem jól írtad nem megszűri, hanem felfogja, és visszaveri szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Sziasztok! A motortérben mihez kell 9,5 V? "Találtunk" egy világosbarna vezetéket, ami az akksi mögött megy, és állandó 9,5 V van benne.Még gyújtás nélkül is!! :lol: Köszi a tippeket! Riasztó???? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Sziasztok! A motortérben mihez kell 9,5 V? "Találtunk" egy világosbarna vezetéket, ami az akksi mögött megy, és állandó 9,5 V van benne.Még gyújtás nélkül is!! :lol: Köszi a tippeket! rijasztó. Szerk.: bocsi. Nem láttam Epk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fontos Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula Hát nem tudom, valami befecskendező szelep, az injektor lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula másodlagos solenoid szelep. (meg ne kérdezd mi az :D traktoros vagyok ) 412-as kód? :lol: van olyan? :lol: lehet hogy az én táblázatom a kezdetleges :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 másodlagos solenoid szelep. (meg ne kérdezd mi az :D traktoros vagyok ) 412-as kód? :lol: van olyan? :lol: lehet hogy az én táblázatom a kezdetleges :huh: Mivel több fajta vezérlővel ellátott Astra gépkocsik vannak és nem írta le a motorkódját, így nehéz lesz kitalálni. Illetve nehezebb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Mivel több fajta vezérlővel ellátott Astra gépkocsik vannak és nem írta le a motorkódját, így nehéz lesz kitalálni. Illetve nehezebb. :D Jó nekem a dízel ;) :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hali. Tud esetleg valaki segíteni nekem 1 olyan problémában, hogy a motor diag lámpa folyamatosan ég. Ki lett olvasva a gémkapcsos módszerrel. Ha minden igaz akkor a 412 kód ami SECONDARY SOLENOID VALVE. Na, ezt tudja valaki hol található és mi teendő vele? Mindenkinek előre is köszi szépen. Üdv.:Gyula Hm kicsit utánna néztem ennek a dolognak ÉRDEKELT a dolog:D És amire sikerült rájönnöm ez a Secondary Solenoid Valve ez valami a befecskendező pillangószelep injektorok környéke valami mágneses dolgot is találtam róla. Esetleg az automata szivató? pillangószelepen valami elváltozásos valami:D Jelzem nem értek a lovakhoz ez szimplán amit a netről tudtam levadászni képek és némi angol tudással. Az is lehet hogy köze nincs azokhoz amiket leírtam:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hm kicsit utánna néztem ennek a dolognak ÉRDEKELT a dolog:D És amire sikerült rájönnöm ez a Secondary Solenoid Valve ez valami a befecskendező pillangószelep injektorok környéke valami mágneses dolgot is találtam róla. Esetleg az automata szivató? pillangószelepen valami elváltozásos valami:D Jelzem nem értek a lovakhoz ez szimplán amit a netről tudtam levadászni képek és némi angol tudással. Az is lehet hogy köze nincs azokhoz amiket leírtam:D Hát igen, automata szivató alapból nincs Astrákban. :huh: :lol: Motorkódot írhatnál, vagy hogy milyen motor: 1.4 8v, 16v satöbbi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hát igen, automata szivató alapból nincs Astrákban. :huh: :lol: Motorkódot írhatnál, vagy hogy milyen motor: 1.4 8v, 16v satöbbi. :lol: Hogyne lenne automata szivatóPF Mé a tiedbe nyomkodni kell főlfel a kartPF Hogyne lene már ha nem szivatónak hivják akkor automata keverék összeállító berendezés. BIZTOS HOGY VAN BENNE. Nem vagyok autószerelő de ennyit értek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hogyne lenne automata szivatóPF Mé a tiedbe nyomkodni kell főlfel a kartPF Hogyne lene már ha nem szivatónak hivják akkor automata keverék összeállító berendezés. BIZTOS HOGY VAN BENNE. Nem vagyok autószerelő de ennyit értek hozzá. Jóvan nem vitatkozom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Jóvan nem vitatkozom. :huh: Rendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Ez a plexis trükk hogyan is működik? A plexi alsó fele meg van csiszolva? A trükk annyi, hogy a plexi éle van oldalról megvilágítva, az alja fehérre festve (az egyszerűség kedvéért fehér öntapi papírt ragacsoltam rá). Így szép egyenletes fényt ad, mint az a képen is látszik, mert a fehér alja felfelé tükrözi a fényt, Kevesebb led kell hozzá, és nincs akkora jelentősége a ledek helyének Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 A trükk annyi, hogy a plexi éle van oldalról megvilágítva, az alja fehérre festve (az egyszerűség kedvéért fehér öntapi papírt ragacsoltam rá). Így szép egyenletes fényt ad, mint az a képen is látszik, mert a fehér alja felfelé tükrözi a fényt, Kevesebb led kell hozzá, és nincs akkora jelentősége a ledek helyének Zöld öntapadós papírral pedig gondolom zöld lenne. :huh: Öntapi - ne használjuk ezt a kifejezést mert így 16 éves plázacicának tűnsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts