Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Mikoriban? ....

2006-os

a 83-as evjaratu Renault 11-ben mar van ilyen.

a Clio 1 ben is van, a dieselben es a benzinesben is.

egy hosszu szonda, ami Jaeger gyartmanyu a referencia szama 33 666 701

en nem kifejezetten asztrara gondoltam, valamilyen masik opel modellben van-e olajszint visszajelzo?

esetleg tudna valaki ajanlani olyan hetkoznapi, (nem valami luxus sport), elerheto auto modellt amiben van olajnyomas es/vagy olajhofok muszer,

Renault 25-ben is volt...

Peugeot 406 1.kép 2.kép

én is meglepődtem, de ebben van, és nem is őrülten drágák :lol: (igaz én egy 3000-es kb 200 LE-s benzinessel voltam, de abban volt :huh:

bal oldalt lent, arra gondolsz ugye?

Megosztás:

Én meg már csak akkor voltam ott Szentgotthárdon amikor a keleti piacra szánt vectrákat rakták ott össze és még csak tervezték a váltó gyártás beindítását. Akkor ugyan fényezett kész kasztni jött a németektől és itt csak mindent összeraktak. Ez a B vectra újkorában volt :lol: Így én már asztrát nem láttam :D Viszont a twinport motorok prototípusait igen :lol:

Én elvittem egyszer az enyémet, hogy megnézze a szülőházát. :huh:

Igaz, a szíve német ;)

Még 96 körül voltam a gyárban is, akkor még javában nyomták a soron az Astrákat!

28.jpg

Megosztás:

2006-os

Renault 25-ben is volt...

Peugeot 406 1.kép 2.kép

én is meglepődtem, de ebben van, és nem is őrülten drágák :lol: (igaz én egy 3000-es kb 200 LE-s benzinessel voltam, de abban volt :huh:

bal oldalt lent, arra gondolsz ugye?

ha bal oldalon lent egy olajhofokmero, akkor az kell nekem, el is kezdem vadaszni a bontokban a P406-ot.

koszi ez a tipp sokat segitett!!!!!!

Megosztás:

a 83-as evjaratu Renault 11-ben mar van ilyen.

a Clio 1 ben is van, a dieselben es a benzinesben is.

egy hosszu szonda, ami Jaeger gyartmanyu a referencia szama 33 666 701

en nem kifejezetten asztrara gondoltam, valamilyen masik opel modellben van-e olajszint visszajelzo?

esetleg tudna valaki ajanlani olyan hetkoznapi, (nem valami luxus sport), elerheto auto modellt amiben van olajnyomas es/vagy olajhofok muszer,

munkagépekben hamarabb találsz :huh:

de kell hozzájuk a jelszedő is :lol:

Megosztás:

a Peugeot 406-os nezegetese kozben raakadtam egy Peugeot 309-re, abban van gyarilag, olaj nyomas es olaj hofok muszer,

termeszetesen nekem az jeladokra van szuksegem :huh:

nemtudom mit akarsz, de munkagépekben teljesen különálló órák vannak, könyebb lenne felhasználni.

Megosztás:

nemtudom mit akarsz, de munkagépekben teljesen különálló órák vannak, könyebb lenne felhasználni.

nekem a jeladokra van szuksegem, hogy kovetni lehessen az olajnyomas es olajhofok erteket, a kijelzo egyseg mar megvan egy analog digital atalakitoval, ledsor, illetve szamokkal kijelezve

Megosztás:

Némi led-áthelyezés után ilyen lett az új óra:

szlap1K.jpg :huh:

További képek nagyobb méretben ITT...ITT...és ITT

Kipróbáltam a plexi-s trükköt és müxik. :lol: Csak hevenyészve van összedobva, de láthatóan lecsökkenthető a ledek darabszáma és szép egyenletes fényt ad.

Mivel világítással jobban tetszik az új számlap, úgy gondoltam nappal is világítani fognak a ledek. Beépítek egy + relét meg egy potit, amivel este lecsökkenthető a ledek fénye, mert éjszaka kiégeti az ember szemét :lol:

Megosztás:

:lol:

Kipróbáltam a plexi-s trükköt és müxik. :D Csak hevenyészve van összedobva, de láthatóan lecsökkenthető a ledek darabszáma és szép egyenletes fényt ad.

Mivel világítással jobban tetszik az új számlap, úgy gondoltam nappal is világítani fognak a ledek. Beépítek egy + relét meg egy potit, amivel este lecsökkenthető a ledek fénye, mert éjszaka kiégeti az ember szemét :lol:

Ne kínozz! :huh:

Amúgy nagyon szép. ;)

Megosztás:

http://liftesek.extra.hu/auto/szlap1K.jpg :lol:

Kipróbáltam a plexi-s trükköt és müxik. ;) Csak hevenyészve van összedobva, de láthatóan lecsökkenthető a ledek darabszáma és szép egyenletes fényt ad.

Mivel világítással jobban tetszik az új számlap, úgy gondoltam nappal is világítani fognak a ledek. Beépítek egy + relét meg egy potit, amivel este lecsökkenthető a ledek fénye, mert éjszaka kiégeti az ember szemét :D

jah értem a plexis trükköt.. biztos működött nekem is ennyire :huh:

alkalmazható vajon a hőfokmutatónál is? :lol:

Megosztás:

Ne kínozz! :lol:

Amúgy nagyon szép. :D

Hidd el nem annak szántam ;)

jah értem a plexis trükköt.. biztos működött nekem is ennyire :huh:

alkalmazható vajon a hőfokmutatónál is? :lol:

sztem oda egyszerűbb berakni az aljába 2-3 ledet, mint befaragni a plexit

Megosztás:

ja ahha

hát munkagépekben van óra... így jeladók is vanak :huh:

igen de tudod mi a helyzet, ha bemesz egy boltba, hogy kell egy olajhofok jelado, nem tudsz adni sem modellt, sem tipust, hogyan fognak kiszolgalni, kerestem a neten katalogosokban nem talaltam (vizonyara ugyetlen vagyok)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.