Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 de aperos szín nem ugyan az, mint a kék kékkel csiszolt ledekkel is foltos volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Egy baj van ezzel a képpel. Állandóan pirosban van az üzemanyagszint-jelző és vízhőfokjelző. :huh: Igen de a mostanin a szegénységjelző sárgán világítt. :lol: de aperos szín nem ugyan az, mint a kék kékkel csiszolt ledekkel is foltos volt Nem teccik a kék, piros köllött! És led. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nekem tetszik, a kék számlap piros mutatókkal, csak azt nem tudom hogy hány db 5 chipes 180 fokban szórt fényűt vegyek hozzá úgy, hogy csak a gyári foglalatba szeretnék ledeket tenni, (na azt nem tudom, hogy a mutató piros színben való pompázásához kell e fúrni faragni) Ha valaki tud ezzel kapcsolatba mondani valamit legyen szíves! Tudom, hogy már régóta fárasztalak ezzel titeket, de most sikerült olyan helyre akadnom ahol meg tudom vásárolni ezeket a ledeket! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nekem tetszik, a kék számlap piros mutatókkal, csak azt nem tudom hogy hány db 5 chipes 180 fokban szórt fényűt vegyek hozzá úgy, hogy csak a gyári foglalatba szeretnék ledeket tenni, (na azt nem tudom, hogy a mutató piros színben való pompázásához kell e fúrni faragni) Ha valaki tud ezzel kapcsolatba mondani valamit legyen szíves! Tudom, hogy már régóta fárasztalak ezzel titeket, de most sikerült olyan helyre akadnom ahol meg tudom vásárolni ezeket a ledeket! Köszi. Gyárilag összesen 4 izzó világol. Ez a 4 világítja a mutatókat, és a számlapot is, úgyhogy ha külön színnel szeretnéd a mutatókat akkor eleve bukott a gyári foglalatokhoz ledezés. :huh: Ha gyári helyekre teszel be szórt fényű ledet akkor foltos lesz. A számlapt teteje pl. alig fog látszódni a többihez képest. A sima csiszoltnak szebb a a szórt fénye, de abból is tán csak a piros ami be tudja világítani az egészet, a többi szín azzal is foltos lesz. Szerintem érdemesebb inkább a számlapot közvetlen alulról megvilágítani (ez nem igazán gyári, viszont sokkal komolyabb, ezzel együtt sokkal melósabb megoldás is) Ahhoz viszont egy 20 darab szerintem nem árt ha van, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Gyárilag összesen 4 izzó világol. Ez a 4 világítja a mutatókat, és a számlapot is, úgyhogy ha külön színnel szeretnéd a mutatókat akkor eleve bukott a gyári foglalatokhoz ledezés. :huh: Ha gyári helyekre teszel be szórt fényű ledet akkor foltos lesz. A számlapt teteje pl. alig fog látszódni a többihez képest. A sima csiszoltnak szebb a a szórt fénye, de abból is tán csak a piros ami be tudja világítani az egészet, a többi szín azzal is foltos lesz. Szerintem érdemesebb inkább a számlapot közvetlen alulról megvilágítani (ez nem igazán gyári, viszont sokkal komolyabb, ezzel együtt sokkal melósabb megoldás is) Ahhoz viszont egy 20 darab szerintem nem árt ha van, :lol: Én a gyáriak helyére raktam csak csiszolt és belefút kúppal ellátott nagyfényűeket saját kis panellal ellenállással. Csak be kellett tolni a gyári izzók helyére és alig látható a foltosság. Nekem így is jó és nem kellett a gyári bekötéseket szétforrasztgatni. Persze lehet én vagyok igénytelen, de nekem a lényeg az volt, hogy ne kelljen évente szétszednem mindent izzócsere miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én a gyáriak helyére raktam csak csiszolt és belefút kúppal ellátott nagyfényűeket saját kis panellal ellenállással. Csak be kellett tolni a gyári izzók helyére és alig látható a foltosság. Nekem így is jó és nem kellett a gyári bekötéseket szétforrasztgatni. Persze lehet én vagyok igénytelen, de nekem a lényeg az volt, hogy ne kelljen évente szétszednem mindent izzócsere miatt. Nem igénytelenség ha tudod mit akarsz. Neked az kellett hogy világítson sokáig, de ő számlaptól eltérő színű mutatókat szeretne, meg dzsári szórt fényű ledet, amitől szerintem sokkal jobban szórja a fényt egy olyan mint amit Te is csináltál pl. A csiszoltak valahogy jobbak mint amiket erre találtak ki :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Na akkor sajna ezzel feladtam a próbálkozást és megeléxek a gyárival! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 egy astrán is lehetne szép, csak nem egy felaggatott ledsor, hanem egy szépen beletervezett ... mondjuk egy angelhoz pl.. Akkor ez hülyén néz ki ugye....? :huh: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Akkor ez hülyén néz ki ugye....? :huh: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Hát szerintem ezek a ledes cuccok ízléstelenek. De kinek a pap...kinek a paplan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Akkor ez hülyén néz ki ugye....? :huh: ha már mindenáron ledcsíkozni akarsz, akkor szedd szét a lámpát, és belülre tedd.... legjobb megoldás az lenne, ha a foncsor alját, ami már nem képezi a fényt, azt kifurkálni szépen, és abba betolni ledeket, esetleg azt a részt megfujni feketére, hogy mutatósabb legyen, de csak így ráragasztva a maszkra... első ránézésr olyan mint egy fényvisszaverő csík :lol: ja megnéztem, hogy mennyire hőálló a lámpa foncsoros műanyagja... hát a radiátoron is megolvadt.... mondjuk az is tény, hogy hiába mész vele órákat távolságival, nem fogja megsütni a kezedet a lámpa, a radiátor meg ingencsak sütött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Üdv mindenkinek! Nagyvonalakban leírom a középkonzol ledezés folyamatát. A terveket az ikonokkal corel (cdr) formátumba el tudom küldeni ha valakit érdekel. gyűű ez tiszta űrkorszak :huh: komoly technikát vonultattál fel a cél érdekében :lol: de szép is lett a végeredmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 gyűű ez tiszta űrkorszak :huh: komoly technikát vonultattál fel a cél érdekében :lol: de szép is lett a végeredmény Át is teszem a GyIK-ba, mert igen jól sikerült leírás. ui.Egyben megkérem, hogy tegye a képeket vmi maradandó helyre, és a linkjeiket juttassa el nekem. Mivel a képfeltöltés nem fogja túl sokáig megtartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 gyűű ez tiszta űrkorszak :lol: komoly technikát vonultattál fel a cél érdekében :lol: de szép is lett a végeredmény Bizony baba lett, akár mehetne a Gyik-be a leírás nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Bizony baba lett, akár mehetne a Gyik-be a leírás nem? :huh: Lassú vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Lassú vagy. :huh: Ja páran már emlitették. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 MA szép volt az idő ezért szétszedtem a régóta sötétbe burkolózott középkonzolomat. Mind a 4 izzó elhányta már magát. :lol: Kicseréltem őket. (Már látom a megvető pillantásokat :huh: , de nincs idegzetem ledezni.) Ennyi melót 4 vacak kis izzóért... az biztos, hogy ha ezek kiégnek, akkor ezekkel az izzókkal fog menni majdan a bontóba is. :lol: Én ugyan szét nem szedem még egyszer izzócseréért. Rám is sötétedett rendesen. Ezért a kormánykereket már le sem szedtem a kürt miatt. Az majd egy másik meló lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 egy baj van amúgy ezzel a leírással... sok a spéci cucc plotter, lézeres vágó... ha megtalálom a képeimet, és készítek egy leírást, akkor mellé lehet tenni nem? mondjuk olyan címszóval, hogy egyszerűbb módszerekkel. MA szép volt az idő ezért szétszedtem a régóta sötétbe burkolózott középkonzolomat. Mind a 4 izzó elhányta már magát. :lol: Kicseréltem őket. (Már látom a megvető pillantásokat :huh: , de nincs idegzetem ledezni.) Ennyi melót 4 vacak kis izzóért... az biztos, hogy ha ezek kiégnek, akkor ezekkel az izzókkal fog menni majdan a bontóba is. :lol: Én ugyan szét nem szedem még egyszer izzócseréért. Rám is sötétedett rendesen. Ezért a kormánykereket már le sem szedtem a kürt miatt. Az majd egy másik meló lesz. hát... vagy hamar fogod leadni a bontóba... vagy sokat fogsz sötétbe kocsikázni vele ;) b vekis haverom betette nyáron, és télre kiment.... de érdekes, hogy nekem pl egy ment ki a középkonzolból, de a kmórából egy se sőt amit vettem km órát jópár éves, és abban is azok vannak, amivel vettem :D és te még ki se vetted a fehér cuccot :angry: a bowdenekkel mi copás van ha azt megtapasztalnád :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 egy baj van amúgy ezzel a leírással... sok a spéci cucc plotter, lézeres vágó... ha megtalálom a képeimet, és készítek egy leírást, akkor mellé lehet tenni nem? mondjuk olyan címszóval, hogy egyszerűbb módszerekkel. hát... vagy hamar fogod leadni a bontóba... vagy sokat fogsz sötétbe kocsikázni vele :lol: b vekis haverom betette nyáron, és télre kiment.... de érdekes, hogy nekem pl egy ment ki a középkonzolból, de a kmórából egy se sőt amit vettem km órát jópár éves, és abban is azok vannak, amivel vettem :lol: és te még ki se vetted a fehér cuccot :D a bowdenekkel mi copás van ha azt megtapasztalnád ;) Az első 3 izzó, az nem olyan szívás. De cumiztam a bowdenekkel is, mert ki kellett vennem a kapcsolók házát, azt a fehér bigyót is, mert a negyedik izzót csak úgy tudtam kicserélni (ami a belsőlevegő keringetést visszajelzi). Sajnos nem jött ki előről, ahogy kellett volna neki a kapcsoló szétbontása után, hanem foglalatostól hátrafelé, ahhoz pedig ki kellett szedni a fehér tekerentyűházat és a bowdenokat is. Szal, tejes körű volt a cummancs :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 MA szép volt az idő ezért szétszedtem a régóta sötétbe burkolózott középkonzolomat. Mind a 4 izzó elhányta már magát. :lol: Kicseréltem őket. (Már látom a megvető pillantásokat :huh: , de nincs idegzetem ledezni.) Ennyi melót 4 vacak kis izzóért... az biztos, hogy ha ezek kiégnek, akkor ezekkel az izzókkal fog menni majdan a bontóba is. :lol: Én ugyan szét nem szedem még egyszer izzócseréért. Rám is sötétedett rendesen. Ezért a kormánykereket már le sem szedtem a kürt miatt. Az majd egy másik meló lesz. Pár hónap alatt feketednek ezek az izzók, már csak ezért is megéri ledezni akár fehérrel. Milyen kormányod van? Nekem csak a közepét kell kipattintani, hogy hozzáférjek a duda csúszóérintkezőjéhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Az első 3 izzó, az nem olyan szívás. De cumiztam a bowdenekkel is, mert ki kellett vennem a kapcsolók házát, azt a fehér bigyót is, mert a negyedik izzót csak úgy tudtam kicserélni (ami a belsőlevegő keringetést visszajelzi). Sajnos nem jött ki előről, ahogy kellett volna neki a kapcsoló szétbontása után, hanem foglalatostól hátrafelé, ahhoz pedig ki kellett szedni a fehér tekerentyűházat és a bowdenokat is. Szal, tejes körű volt a cummancs :huh: Nem olyan vészes.: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Pár hónap alatt feketednek ezek az izzók, már csak ezért is megéri ledezni akár fehérrel. Milyen kormányod van? Nekem csak a közepét kell kipattintani, hogy hozzáférjek a duda csúszóérintkezőjéhez. Hát ha tönkremennek, akkor úgy marad. Majd a bontóba kicserélik :huh: Lufi nélküli. Szerintem a kormánykerék - kormányoszlop átvezetésnél lesz a kontakthiba, mert csak egyenes állásban szól a kürt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Hát ha tönkremennek, akkor úgy marad. Majd a bontóba kicserélik :huh: Lufi nélküli. Szerintem a kormánykerék - kormányoszlop átvezetésnél lesz a kontakthiba, mert csak egyenes állásban szól a kürt. Nem biztos, mert csúszógyűrűvel kapja a tápot, lehet csak koszos, vagy az áramszedő van elgörbülve. De leszedéshez úgyis le kell pattintani a közepét, akkor majd meglátod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nem biztos, mert csúszógyűrűvel kapja a tápot, lehet csak koszos, vagy az áramszedő van elgörbülve. De leszedéshez úgyis le kell pattintani a közepét, akkor majd meglátod. ez a lepattintás hogy megy? ebben alulról nincs csavar vagy vmi ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ez a lepattintás hogy megy? ebben alulról nincs csavar vagy vmi ilyesmi? Nincs, egyszerűen el kell kezdeni feszíteni, és lepattan. Nekem mondjuk el is tört. De a könyv is így írta, meg más megoldás nincs. Igazából azért tört el, mert egyik oldalról kezdtem el, az engedett, hirtelen megrántottam, és a másik fele megfeszült. Asszem 3 fül fogja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Nem biztos, mert csúszógyűrűvel kapja a tápot, lehet csak koszos, vagy az áramszedő van elgörbülve. De leszedéshez úgyis le kell pattintani a közepét, akkor majd meglátod. Ezért írtam, hogy az átvezetés lehet kontakthibás. ez a lepattintás hogy megy? ebben alulról nincs csavar vagy vmi ilyesmi? Alul, középen finoman felfeszíted és leppattan az alsó szélső kettőről, majd a felsőt óvatosan már gyerekjáték. Bár én nyáron vettem le, hidegben azért törékenyebbek a műa. bigyók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts