Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
KÖDÖS itt vannak a képek a ma délelőtti ködlámpa beszerelésről. Majd mondjatok véleményt, kritikát. :)

Nagyon pönge! :)

Sajnálom, hogy nekem gyári, mert óriási diletációs hézag van a ködlámpa és a lökős között. :D

Elküldve

fordulatszámmérő mutatója 0tól indul ugye??

át tettema pöckön, és nekifeszült rendesen alulról... akkor gondolom ez nem lebegő0ás..

Elküldve
fordulatszámmérő mutatója 0tól indul ugye??

át tettema pöckön, és nekifeszült rendesen alulról... akkor gondolom ez nem lebegő0ás..

Léptetőmotor.

Elküldve
KÖDÖS itt vannak a képek a ma délelőtti ködlámpa beszerelésről. Majd mondjatok véleményt, kritikát. :)

Pöpec! :) Szép lett nagyon! Mi újság a bekötéssel, az már meg van?

Elküldve
nah, csináltam egy ilyen piktúrát, igaz lusta voltam elmenni normális helyre, meg még sokan állnak az utcán....de asszem a lényeg látszik

lácik a ***... csak egy nagy fehér foltot látok

mi akart ez elnni? :)

hm 80ezer? :)

Elküldve
lácik a ***... csak egy nagy fehér foltot látok

mi akart ez elnni? :)

hm 80ezer? :)

kiskompakt nem a legjobb fénymérővel rendelkezik, de ha megnézed oldalt a sövényen meddig szalad a féééény akkor rájössz :D

Elküldve
kiskompakt nem a legjobb fénymérővel rendelkezik, de ha megnézed oldalt a sövényen meddig szalad a féééény akkor rájössz :)

látom nyugi.

kár hogy építés közben nem csináltál képeket, ahogy én is szoktam

egyszer lehet mgpróbálkozok én is egy ilyesmivel, egy bmw 5ösből megvan a gyüjtőlencsés cucc...de csak egy oldalé...

Elküldve
látom nyugi.

kár hogy építés közben nem csináltál képeket, ahogy én is szoktam

egyszer lehet mgpróbálkozok én is egy ilyesmivel, egy bmw 5ösből megvan a gyüjtőlencsés cucc...de csak egy oldalé...

miből gondolod, hogy nem csináltam? :) csak nem publikálom

Elküldve
miből gondolod, hogy nem csináltam? :D csak nem publikálom

ez gyakorlatilag egyenlő a nemcsinálttál -al :)

gondolom ha kérem se kapom meg azokat a képeket ... szóval miről beszélünk? :)

Elküldve
ez gyakorlatilag egyenlő a nemcsinálttál -al :)

gondolom ha kérem se kapom meg azokat a képeket ... szóval miről beszélünk? :D

most írtam, hogy csináltam, csak nem publikálom...tehát tök felesleges kommentet generáltál megint :)

Elküldve

Szuper lett :) Grat! Úgy látom bejött az 5 milis trükk :D

Elküldve
breki

a fordszámmérő muatóját a pöcökre kell ültetni, és ugy feltenni?

ugyanolyan előfeszítést igényel, mint a km óra, de nem tudom pontosan mennyire kell a pöcök alá tenni

Elküldve
ugyanolyan előfeszítést igényel, mint a km óra, de nem tudom pontosan mennyire kell a pöcök alá tenni

hát..

én áttettem a pöcö mögé, majdnem letörte visszafelé :)

szerintem azt épp neki kell feszíteni a pöcöknek fentről.

csak nem vettem ki a pöcköt, és nemtom végülis mizu van vele...

majd ha meglesz a másik is..

azon kipróbálom.

Elküldve
hát..

én áttettem a pöcö mögé, majdnem letörte visszafelé :)

biztos, hogy mögé kell állítani. A legegyszerűbb lenne bedugni az autóba és ott beállítani

Elküldve
hát..

én áttettem a pöcö mögé, majdnem letörte visszafelé :D

Mi a fenének b@sztatjátok? Pöcök feszegetés lentről, fentről. :) :)

Elküldve
biztos, hogy mögé kell állítani. A legegyszerűbb lenne bedugni az autóba és ott beállítani

hát.. igazábol ez nem lebegő 0 ás, mint a kmóra...

annak a pöcöknél van a 0 és kész..

Elküldve
hát.. igazábol ez nem lebegő 0 ás, mint a kmóra...

annak a pöcöknél van a 0 és kész..

mikor kiszedtem a pöcköt ugyanúgy lement alá a mutató, mint a km óránál, csak nem néztem mennyire, mert úgyis beépítve pontosítom ha egyszer elkészül :)

Elküldve
Szuper lett :) Grat! Úgy látom bejött az 5 milis trükk :D

Na kész vagyok....mindennel, még rendet is raktam. A ködös úgy funkcionál, ahogy annak kell. Persze elkiabálni nem szeretném, remélem a kötögetés miatt nem fogok felgyulladni sehol. Nagy köszönet mindenkinek aki segített. :)

Ha megnézed az egyik képet akkor látszik hogy az 5 milis trükk sem okés. A belső oldalon a vonalon kell vágni, a ülső részen kell hagyni 5 milit, meg egy keveset az aljánál.

Elküldve
Nagyon pönge! :)

Sajnálom, hogy nekem gyári, mert óriási diletációs hézag van a ködlámpa és a lökős között. :)

De legalább nem szorul bele melegben sem. :D

Elküldve
mikor kiszedtem a pöcköt ugyanúgy lement alá a mutató, mint a km óránál, csak nem néztem mennyire, mert úgyis beépítve pontosítom ha egyszer elkészül :)

és azt mégis hogyan?

beindít, kevés eállít fentbb rak és így oda visza?

a sok beintgatástól meggajdul majd :)

vagy alapjáraton rányomod és kész?

vagy esetleg...

tüske ki, és csak kicsit rányom, akkor könnyen lhet mozgatni.. vagy csak kicsit rányomni, és alapjáratot hagyni beállni, és odatolni a mutatót...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.