Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Középkonzolt most hagyom, azt túl nagy munka kiszedni, főleg ilyen hidegben. Meg ott nem is csak olyan kitekerem-betekerem dolog a csere. Ott azért nem olyan egyszerű arra a vékony kis szálra forrasztani. Azt még átt kell gondolni.

A technikai kivitelezéssel nincs bajom, mert már csináltam egy tesztváltozatot, csak időt kell szánnom rá. Majd megörökítem és megosztom veletek. :)

Elküldve
A technikai kivitelezéssel nincs bajom, mert már csináltam egy tesztváltozatot, csak időt kell szánnom rá. Majd megörökítem és megosztom veletek. :)

hát enyimtől jobbat ugysetudsz mutatni te ledpanelos :)

am:

én nem azért ledezek, mert az hudejó, forrasztgatni meg barkácsolni... ebből a korszakból már kinőttm, hogy az élményt adjon :D

csak egyszerűen sok esetben máskép nem oldható meg

de ha találok olyan lilás fényáteresztős múanyagot... akkor elképzelhető, hogy abbamarada ledezés...

de egy előnye kétségkívül van:

nem ég ki

illetve van még egy

az áramfelvétel 10 led esetén is csak 200mA egy 5W os izzó is többet vesz fel 2x

Elküldve
Az km. óra mutatói sima ledesek, a kapcsolók is azok lesznek. Szal most nem ledpanelozok. :lol:

de sok ujat nem tudsz mutatni :)

nekem az enyémben még az is tetszik, hogy a középső az halványabb, minta két szélső :)

és kékben a piros :D

de hogy a kmórával mikor jutok odáig :lol:

Elküldve

nekem az enyémben még az is tetszik, hogy a középső az halványabb, minta két szélső :)

és kékben a piros :D

Nem baj, de hibátlan lesz! B) CSak kár, hogy már nincs mit ledesíteni... :lol:

Elküldve

nekem az enyémben még az is tetszik, hogy a középső az halványabb, minta két szélső :D

és kékben a piros :lol:

nem is értem mit sipákolsz :) Az enyém már egy fél éve üldögél az asztalon és még mindíg nem tetszik annyira, hogy be is rakjam B)

Elküldve
nem is értem mit sipákolsz :) Az enyém már egy fél éve üldögél az asztalon és még mindíg nem tetszik annyira, hogy be is rakjam :D

És mivel közlekedsz? :)

Elküldve

őő Lalee :)

most megnéztem mégegyszer, és bizony világítanak a mutatók pirosba ahogyan jell, a gyéri heyről...

csal akmórában a 20asnál, meg a 220nál nagyon pirosan világítanaka zámok is, ott pedig kéken szeretném látni őket....

azt te hogy oldottad meg??

a fényvezetőjét körbeszigetelőszalalgoztad éskész???

mert h az segí, akkor nekem is így lesz

nem olyan piros, mint a led, de pont jó, nem veri ki maj a szemem stb... csak a számlap pár helyen olyan piros...

a fordulatszámmérőnél nm gáz, mert ott bevilágítottam fehérrel, és eltünt a piros haása...

de a kmóránál ott marhára piroslik..

Elküldve
őő Lalee :)

most megnéztem mégegyszer, és bizony világítanak a mutatók pirosba ahogyan jell, a gyéri heyről...

csal akmórában a 20asnál, meg a 220nál nagyon pirosan világítanaka zámok is, ott pedig kéken szeretném látni őket....

azt te hogy oldottad meg??

a fényvezetőjét körbeszigetelőszalalgoztad éskész???

mert h az segí, akkor nekem is így lesz

nem olyan piros, mint a led, de pont jó, nem veri ki maj a szemem stb... csak a számlap pár helyen olyan piros...

a fordulatszámmérőnél nm gáz, mert ott bevilágítottam fehérrel, és eltünt a piros haása...

de a kmóránál ott marhára piroslik..

Persze! A plexi félvezetőt, ami az led(izzó) felé megy, azt körbeszigeteltem, hogy ne zavarjon ott semmi fény. Így a mutatókhoz csak a fehér fény jut. Feketze szigszalagot használtam.

Elküldve
Ködlámpa ügyében: TYC mellett döntöttem, remélem jó lesz, holnap délelőtt remélem be is cuppan a helyére. :)

van kivágott lökösöd vagy te vágod ki?

Elküldve
Persze! A plexi félvezetőt, ami az led(izzó) felé megy, azt körbeszigeteltem, hogy ne zavarjon ott semmi fény. Így a mutatókhoz csak a fehér fény jut. Feketze szigszalagot használtam.

holnap teszek vele egy próbát :)

kössz

Elküldve
van kivágott lökösöd vagy te vágod ki?

Szerinted költök feleslegesen egy lökösre? :) :D :lol: Kivágom szépen...ha ügyes leszek, olyan mintha gyári lenne. :)

Elküldve
Szerinted költök feleslegesen egy lökösre? :) :D :lol: Kivágom szépen...ha ügyes leszek, olyan mintha gyári lenne. :)

akkor ha elfogadsz egy jótanácsot kisebb lyukat vágjál, mint a körvonal a lökös belsejében legalább 5 milivel , ha többel az se baj :lol:

Elküldve
milyen vékony szál?

rendes vezetéken megy oda is a 12 :)

Azt tudom, de az a 3 izzós műanyag foglalat oda kéne hekkelni a ledeket nem? Pont a régi izzók helyére. Aztán ott meg be vannak ágyazva a drótok a műanyagba, most olvasszak szét mindent a pákával? Kéne szerezni egy másikat, aztán azon próbálgatni reszelni.

Elküldve
akkor ha elfogadsz egy jótanácsot kisebb lyukat vágjál, mint a körvonal a lökös belsejében legalább 5 milivel , ha többel az se baj :)

Köszi. Ez már tervbe volt véve. Inkább tágítsak 1-2szer, minthogy nagy legyen elsőre. :)

Elküldve
Azt tudom, de az a 3 izzós műanyag foglalat oda kéne hekkelni a ledeket nem? Pont a régi izzók helyére. Aztán ott meg be vannak ágyazva a drótok a műanyagba, most olvasszak szét mindent a pákával? Kéne szerezni egy másikat, aztán azon próbálgatni reszelni.

ott pálcák vannak :)

arra lehe nyugodtan forrasztani :)

de előtte vegyél panelt, és arra csináld

az a furkálós módszer nagyon sok időbe kerül(t)!!!

Elküldve
Köszi. Ez már tervbe volt véve. Inkább tágítsak 1-2szer, minthogy nagy legyen elsőre. :)

Farigcsálni könnyű, visszapótolni már kemény feladat, csak azért jeleztem , mert én beszívtam vele kegyetlenül. De azért szépen sikerült orvosolni, Day-nek is tetszett :)

Elküldve
Farigcsálni könnyű, visszapótolni már kemény feladat, csak azért jeleztem , mert én beszívtam vele kegyetlenül. De azért szépen sikerült orvosolni, Day-nek is tetszett :)

Igyekszem szépen megcsinálni. Izzók voltak a csomagban, szóval azt később ráérek átcserélni, ha szükséges. Meg ha elkészülök, akkor gondolom nem árt beállítani sem, ezt a hátán levő tekerővel elég könnyen lehet orvosolni. Kéne bele xenon? :) :D :lol: csak vicceltem

Elküldve
Igyekszem szépen megcsinálni. Izzók voltak a csomagban, szóval azt később ráérek átcserélni, ha szükséges. Meg ha elkészülök, akkor gondolom nem árt beállítani sem, ezt a hátán levő tekerővel elég könnyen lehet orvosolni. Kéne bele xenon? :) :) :D csak vicceltem

ha már felhoztad a beállítást

a ködlámpák hogy vannak beállítva?

mihez kell ezeket állítani?

télére gondolkodtam egy 4lámpás töksoron a mocitetőre.. :lol:

durva lenne? :lol:

Elküldve
ha már felhoztad a beállítást

a ködlámpák hogy vannak beállítva?

mihez kell ezeket állítani?

télére gondolkodtam egy 4lámpás töksoron a mocitetőre.. :)

durva lenne? :)

Van a hátulján egy kis menetes tekerő, azzal lehet magasságot állítani. Célszerű úgy beállítani, hogy ne messzire vigyen, és ne is túl közelre.

Elküldve
Van a hátulján egy kis menetes tekerő, azzal lehet magasságot állítani. Célszerű úgy beállítani, hogy ne messzire vigyen, és ne is túl közelre.

ahha :)

ez konkrét leírás :)

tehát akkor igazából konkrét leírása nincs ennek?

Elküldve
Elvileg 40-50m messzire kell elvilágítania.

én ezeket a40-50 métereket úgy nemértem.

eleinte azt hittem, hogy az én lámpám szar, de nem

mert más autók is így világítanak.

3-4 csíkkal világít magaelé, amire tényleg azt lehet mondani, hogy fény, a többi már csak annyi, ,ogy nem koromsötét.

az én szemem látna ilyen rosszul éjszaka?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.