Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Te nem bírsz a fenekeden ülni? Mindjárt az autót bütykölöd amint eszedbe jut valami? :)

Amugy ha már neked megvannak a kábelek csinálhatnál pár fotót, hogy milyenek a csatlakozók, merre mennek a vezetékek stb.

úgy rémlik egy-egy zőld csati van a lámpa mellett.

Elküldve
Műszerfalon az ellendarab tuti ott van. Oda csak egy kapcsoló kell. És akkor az X4 sorkapocsból már csak a vezérlőszálat kell tovább vinni a motorháza, plusz mindkét magasságállítónak adni a tápot meg a feszt, de az a tompítottakról teljesen jó, gyárilag is onnan kapja csak más helyen egy kicsit.

bár így lenne mindegyik csati...

Elküldve
Bal lábtér burkolat mögött.

Kösz akkor így már egyszerű lesz... most már csak motort és műszerfalba valót kell szereznem. Érdemes bontóban motort keresni vagy jobb ha inkább újat ha nem is gyáit veszek?

Elküldve
"A" vekiből származó km óra ha 50es a tank és 220as az óra az F be is jó igaz???

Igen. Nekem is olyan volt az előző astrámban.

Elküldve
Igen. Nekem is olyan volt az előző astrámban.

találtam párat...

de okos embeek interneten csak telefonszámot adnak meg elérhetségnek...

fel kellene őket hívni fél2kor :)

Elküldve
találtam párat...

de okos embeek interneten csak telefonszámot adnak meg elérhetségnek...

fel kellene őket hívni fél2kor :)

Turbós óra kellene, abból is csak a piros mutatók. :)

Elküldve
Turbós óra kellene, abból is csak a piros mutatók. :)

hát ha találnék csak hőmérős részt, nekem az is elég lenne :)

vagy a jeladót cserélem ki, vagy azt a részt a számlapból.

Elküldve
Ő az?

A belső csatit, hogy lehet szét akasztani? Az alját kibillentettem, de a felső rész nem engedelmeskedett. Nem akartam erőltetni. Nekem kontakt hibás, nincs balelső reflektorom. (A képet nem akartam idézni.)

Elküldve
A belső csatit, hogy lehet szét akasztani? Az alját kibillentettem, de a felső rész nem engedelmeskedett. Nem akartam erőltetni. Nekem kontakt hibás, nincs balelső reflektorom. (A képet nem akartam idézni.)

Mind a kettőt szét lehet húzni. Már nem rémlik hogyan, de ha körbenézed asszem adja magát, tán patentos oldalt?

Elküldve
Mind a kettőt szét lehet húzni. Már nem rémlik hogyan, de ha körbenézed asszem adja magát, tán patentos oldalt?

Köszi. Holnap megvizsgálom. Remélem sikerül.

Elküldve
dehát ennek csak az alja van pirosra festve igaz? :D

hát ez sima ügy lesz akkor :)

azthittem az anyaga is piros

nem, nem, az eredetinek is csak az alja van (mindegyiknek, amit én láttam eddig, mármint ami nekem volt eddig) :lol:

csak kérdés, hogy hogy szeded le az eredeti festéket? úgy, hogy ne roncsold a műanyagot ? :)

Elküldve
dehát ennek csak az alja van pirosra festve igaz? :)

hát ez sima ügy lesz akkor :)

azthittem az anyaga is piros

Ahogy mondod, sima ügy. Az 1,8-asban lecseréltem a számlapokat plazmára és kénytelen voltam a mutatókat pirosítani, mert a fehér lapon nappal nem látszódtak. :D

Csak az aljáról kell óvatosan lecsiszolni a fehér festéket (2000-es polírpapír) és lefesteni pirosra, de megteszi sima lakkfilc is. A legprofibb megoldás először piros üvegfestékkel, majd fehérrel (pl.hibajavító) lefesteni. Nekem az vált be. Nappal is jól látszott, este meg szép pirosan világított :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.