zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 egy ilyen bontottan mennyi lehet? nézte már valaki?? Ilyet nem találtam, de ebből kiinduva olyan 6-8 ropi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ilyet nem találtam, de ebből kiinduva olyan 6-8 ropi lehet. én itt találtam újat! 16.000 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 én itt találtam újat! 16.000 :) :) De ez valami gagyi utángyári cucc. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 De ez valami gagyi utángyári cucc. :lol: ja, és ahhoz képest milyen drága :) de bontóban nem volt ilyen, kerestem, csak hogy tudjam mennyi, ök 8000 körül mondták, a 2-est meg 6500 ért, az 1 est 2000 ért! de az 1st lealkudtam 1000-re (az nekem a donorba nem volt benne) csak nem tudom, mi lehet a motorral, mert úgy nem ment ha a bal oldaliról nyomogattam... lehet azért, mert nem volt benne a helyén a jobbos? :lol: vagy a kábelezés lehet rossz? :D mértem feszültséget, de a motorig semmi nem jutott el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 csak nem tudom, mi lehet a motorral, mert úgy nem ment ha a bal oldaliról nyomogattam... lehet azért, mert nem volt benne a helyén a jobbos? :D vagy a kábelezés lehet rossz? :) mértem feszültséget, de a motorig semmi nem jutott el! :) Igen, azt hiszem anélkül nem működik. Végül is a kapcsoló zárja az áramkört. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Igen, azt hiszem anélkül nem működik. Végül is a kapcsoló zárja az áramkört. :D köszi a választ! már azt hittem rossz a motor :lol: ! de még nem kiabálom azért el, majd ha beszerelem, és műxik rendesen, akkor bontom majd csak ki a pezsgőt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 köszi a választ! már azt hittem rossz a motor :D ! de még nem kiabálom azért el, majd ha beszerelem, és műxik rendesen, akkor bontom majd csak ki a pezsgőt :) :) Ha még abszolút nincs beszerelve, én a szobában összedugnék mindent, adnék neki tápot-testet akksiról. Ha valami gubanc van ott könnyebb megkeresni, mintha minden le kell bontani az utastérben bujkálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Alex! Mondeo kapcsoló? :) (tudom összecsaptam, de a lényeg levehető :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 hát ha hamarabb szóltok, hoztam volna ilyen műszerfalban lévő tükörvezérlőpanelt...de az elektromos ablakkapcsolók is itt vannak már mióta, senkinek se kell... 1000pénzt megért volna Alex? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ha még abszolút nincs beszerelve, én a szobában összedugnék mindent, adnék neki tápot-testet akksiról. Ha valami gubanc van ott könnyebb megkeresni, mintha minden le kell bontani az utastérben bujkálva. a balost már beépítettem, csak a jobbos maradt ki, időhiány, és kedvhiány miatt... :) no meg a jobbos kapcsoló úgysem volt meg :) csak lenne egy kis jóidő még, v.melyik délután bevágnám a helyére a cuccost :D elektromos ablak szerelésem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 a balost már beépítettem, csak a jobbos maradt ki, időhiány, és kedvhiány miatt... :) no meg a jobbos kapcsoló úgysem volt meg :) csak lenne egy kis jóidő még, v.melyik délután bevágnám a helyére a cuccost :D elektromos ablak szerelésem egyébként cserénél az üveget is ki kell venni??? vagy az bentmaradhat, és csak a mechanikát cseréled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 a balost már beépítettem, csak a jobbos maradt ki, időhiány, és kedvhiány miatt... :D no meg a jobbos kapcsoló úgysem volt meg :) csak lenne egy kis jóidő még, v.melyik délután bevágnám a helyére a cuccost :lol: elektromos ablak szerelésem Kb. 5-10 perc mindennel, kényelemesen, ha a kábelozás már megvan. ..akkora gyakorlatom lett már a ki-beszerelésben a nyavalyás szénkefe miatt, hogy talán még abba az 5percbe is beleférne még egy cigi is...hogy a franc essen bele :lol: ..de kopp-kopp, már jó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 egyébként cserénél az üveget is ki kell venni??? vagy az bentmaradhat, és csak a mechanikát cseréled? Benn maradhat, csak az aljára kell ráakasztani az ablakemelő mechanika füleit (vagy mi :) ). Megfigyeltem, mikor Karcsi és Áfonya csinálták nekem BW-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Benn maradhat, csak az aljára kell ráakasztani az ablakemelő mechanika füleit (vagy mi :) ). Megfigyeltem, mikor Karcsi és Áfonya csinálták nekem BW-en. ahha oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 egyébként cserénél az üveget is ki kell venni??? vagy az bentmaradhat, és csak a mechanikát cseréled? egyforam az elekromos, és a nem elektromos, de én cseréltem, mert az enyém karcos volt a tükör felől, biztos valami szélfogó buborék (vagy mi :) ) lehetett ott, és az karcolta össze Benn maradhat, csak az aljára kell ráakasztani az ablakemelő mechanika füleit (vagy mi :D ). Megfigyeltem, mikor Karcsi és Áfonya csinálták nekem BW-en. jaja, 2 kis pöcköt beakasztod oszt cső :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 hát ha hamarabb szóltok, hoztam volna ilyen műszerfalban lévő tükörvezérlőpanelt...de az elektromos ablakkapcsolók is itt vannak már mióta, senkinek se kell... 1000pénzt megért volna Alex? :) Megám...simán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Megám...simán na ha találok legközelebb ilyet elhozom azt is :) meg mindent amit csak tudok, mert mint az most is látszik... mindenre szükség lesz előbb utóbb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ennyi idő alatt akár szépen is megcsinálhattam volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 TUTI ilyen kell nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 http://pics.coldline.hu/pics/6863-20091108-BYIWNB.jpg Ennyi idő alatt akár szépen is megcsinálhattam volna :) Király...ez már mükszik!! Köszönöm! Nem rossz megoldás, de nyakamat merném rá tenni, hogyha így megcsinálom, lesznek itt egy páran akik leszólnak, hogy miért faragtam bele a műszerfalba, miért nem a gyári helyére tettem....úgyhogy valószínű beinvesztálok gyári tükör kapcsolóra. Még az ablakemelőből amit beleszereltem megvan ez a kapcsoló: http://kep.tar.hu/ujlakimisi/50653642/39159220#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Király...ez már mükszik!! Köszönöm! Nem rossz megoldás, de nyakamat merném rá tenni, hogyha így megcsinálom, lesznek itt egy páran akik leszólnak, hogy miért faragtam bele a műszerfalba, miért nem a gyári helyére tettem....úgyhogy valószínű beinvesztálok gyári tükör kapcsolóra. Még az ablakemelőből amit beleszereltem megvan ez a kapcsoló: http://kep.tar.hu/ujlakimisi/50653642/39159220#2 Még egy olyan verziót láttam valahol hogy tükörháromszögbe tette föl a kis joy-t. Oldalról hasonlóan nézett ki mint az eredeti manuális állítópöcök, csak ez villanyos volt, meg ugye a jobb oldalit is állította :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Király...ez már mükszik!! Köszönöm! Nem rossz megoldás, de nyakamat merném rá tenni, hogyha így megcsinálom, lesznek itt egy páran akik leszólnak, hogy miért faragtam bele a műszerfalba, miért nem a gyári helyére tettem....úgyhogy valószínű beinvesztálok gyári tükör kapcsolóra. Még az ablakemelőből amit beleszereltem megvan ez a kapcsoló: http://kep.tar.hu/ujlakimisi/50653642/39159220#2 Hát csak azért ne csináld meg, hogy tetszen másoknak, úgy csináld, hogy neked tetszen. :) Még egy olyan verziót láttam valahol hogy tükörháromszögbe tette föl a kis joy-t. Oldalról hasonlóan nézett ki mint az eredeti manuális állítópöcök, csak ez villanyos volt, meg ugye a jobb oldalit is állította :) Nem is rossz ötlet, csak nem tudom elfér-e a kis hangszoró mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 TUTI ilyen kell nekem. :) Udi már régóta megcsinálta az átalakítást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Udi már régóta megcsinálta az átalakítást. :) Oké, de elég ritka az olyan kar ami kombiból való és bc-s is, meg intervallumpotis. De 5 sok érte...még plusz a relé....stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hát csak azért ne csináld meg, hogy tetszen másoknak, úgy csináld, hogy neked tetszen. :D Persze ez egyértelmű! De tudod elég rosszul esik, amikor leugatják az ember autóját....pl most is Carstylingon. Elég rendesen lefikázták az autómat...többek között a króm tükröt, meg kiröhögték hogy 90lóerős, és természetesen azt sem akarják elhinni, hogy 190-200között van a végsebeség. Szóval...mondhatnám azt is hogy kinem sza*ja le, izlések és pofonok, de ha én kibírom hogy nem ugatom le azt ami másnak tetszik, nekem pedig nem, akkor a többi miért nem? :) :) ...no mindegy, ez már nem a témához illő. Sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts