Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

De ez valami gagyi utángyári cucc. :lol:

ja, és ahhoz képest milyen drága :)

de bontóban nem volt ilyen, kerestem, csak hogy tudjam mennyi, ök 8000 körül mondták, a 2-est meg 6500 ért, az 1 est 2000 ért!

de az 1st lealkudtam 1000-re (az nekem a donorba nem volt benne)

csak nem tudom, mi lehet a motorral, mert úgy nem ment ha a bal oldaliról nyomogattam...

lehet azért, mert nem volt benne a helyén a jobbos? :lol:

vagy a kábelezés lehet rossz? :D

mértem feszültséget, de a motorig semmi nem jutott el! :)

Megosztás:

csak nem tudom, mi lehet a motorral, mert úgy nem ment ha a bal oldaliról nyomogattam...

lehet azért, mert nem volt benne a helyén a jobbos? :D

vagy a kábelezés lehet rossz? :)

mértem feszültséget, de a motorig semmi nem jutott el! :)

Igen, azt hiszem anélkül nem működik. Végül is a kapcsoló zárja az áramkört. :lol:

Megosztás:

köszi a választ!

már azt hittem rossz a motor :D ! de még nem kiabálom azért el, majd ha beszerelem, és műxik rendesen, akkor bontom majd csak ki a pezsgőt :) :)

Ha még abszolút nincs beszerelve, én a szobában összedugnék mindent, adnék neki tápot-testet akksiról. Ha valami gubanc van ott könnyebb megkeresni, mintha minden le kell bontani az utastérben bujkálva.

Megosztás:

Ha még abszolút nincs beszerelve, én a szobában összedugnék mindent, adnék neki tápot-testet akksiról. Ha valami gubanc van ott könnyebb megkeresni, mintha minden le kell bontani az utastérben bujkálva.

a balost már beépítettem, csak a jobbos maradt ki, időhiány, és kedvhiány miatt... :) no meg a jobbos kapcsoló úgysem volt meg :)

csak lenne egy kis jóidő még, v.melyik délután bevágnám a helyére a cuccost :D

elektromos ablak szerelésem

Megosztás:

a balost már beépítettem, csak a jobbos maradt ki, időhiány, és kedvhiány miatt... :) no meg a jobbos kapcsoló úgysem volt meg :)

csak lenne egy kis jóidő még, v.melyik délután bevágnám a helyére a cuccost :D

egyébként cserénél az üveget is ki kell venni???

vagy az bentmaradhat, és csak a mechanikát cseréled?

Megosztás:

a balost már beépítettem, csak a jobbos maradt ki, időhiány, és kedvhiány miatt... :D no meg a jobbos kapcsoló úgysem volt meg :)

csak lenne egy kis jóidő még, v.melyik délután bevágnám a helyére a cuccost :lol:

Kb. 5-10 perc mindennel, kényelemesen, ha a kábelozás már megvan.

..akkora gyakorlatom lett már a ki-beszerelésben a nyavalyás szénkefe miatt, hogy talán még abba az 5percbe is beleférne még egy cigi is...hogy a franc essen bele :lol:

..de kopp-kopp, már jó... :)

Megosztás:

Benn maradhat, csak az aljára kell ráakasztani az ablakemelő mechanika füleit (vagy mi :) ). Megfigyeltem, mikor Karcsi és Áfonya csinálták nekem BW-en.

Megosztás:

egyforam az elekromos, és a nem elektromos, de én cseréltem, mert az enyém karcos volt a tükör felől, biztos valami szélfogó buborék (vagy mi :) ) lehetett ott, és az karcolta össze

Benn maradhat, csak az aljára kell ráakasztani az ablakemelő mechanika füleit (vagy mi :D ). Megfigyeltem, mikor Karcsi és Áfonya csinálták nekem BW-en.

jaja, 2 kis pöcköt beakasztod oszt cső :)

Megosztás:

http://pics.coldline.hu/pics/6863-20091108-BYIWNB.jpg

Ennyi idő alatt akár szépen is megcsinálhattam volna :)

Király...ez már mükszik!! Köszönöm!

Nem rossz megoldás, de nyakamat merném rá tenni, hogyha így megcsinálom, lesznek itt egy páran akik leszólnak, hogy miért faragtam bele a műszerfalba, miért nem a gyári helyére tettem....úgyhogy valószínű beinvesztálok gyári tükör kapcsolóra.

Még az ablakemelőből amit beleszereltem megvan ez a kapcsoló: http://kep.tar.hu/ujlakimisi/50653642/39159220#2

Megosztás:

Nem rossz megoldás, de nyakamat merném rá tenni, hogyha így megcsinálom, lesznek itt egy páran akik leszólnak, hogy miért faragtam bele a műszerfalba, miért nem a gyári helyére tettem....úgyhogy valószínű beinvesztálok gyári tükör kapcsolóra.

Még az ablakemelőből amit beleszereltem megvan ez a kapcsoló: http://kep.tar.hu/ujlakimisi/50653642/39159220#2

Még egy olyan verziót láttam valahol hogy tükörháromszögbe tette föl a kis joy-t. Oldalról hasonlóan nézett ki mint az eredeti manuális állítópöcök, csak ez villanyos volt, meg ugye a jobb oldalit is állította :)

Megosztás:

Hát csak azért ne csináld meg, hogy tetszen másoknak, úgy csináld, hogy neked tetszen. :)

Még egy olyan verziót láttam valahol hogy tükörháromszögbe tette föl a kis joy-t. Oldalról hasonlóan nézett ki mint az eredeti manuális állítópöcök, csak ez villanyos volt, meg ugye a jobb oldalit is állította :)

Nem is rossz ötlet, csak nem tudom elfér-e a kis hangszoró mellett.

Megosztás:

Hát csak azért ne csináld meg, hogy tetszen másoknak, úgy csináld, hogy neked tetszen. :D

Persze ez egyértelmű! De tudod elég rosszul esik, amikor leugatják az ember autóját....pl most is Carstylingon. Elég rendesen lefikázták az autómat...többek között a króm tükröt, meg kiröhögték hogy 90lóerős, és természetesen azt sem akarják elhinni, hogy 190-200között van a végsebeség.

Szóval...mondhatnám azt is hogy kinem sza*ja le, izlések és pofonok, de ha én kibírom hogy nem ugatom le azt ami másnak tetszik, nekem pedig nem, akkor a többi miért nem? :) :) ...no mindegy, ez már nem a témához illő. Sorry

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.