Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Ez reális ár, ennyi nálunk is. de ő ujat vett kb 10-11ezerért párban kapcsoló nélkül szerintem nálunk drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 de ő ujat vett kb 10-11ezerért párban kapcsoló nélkül szerintem nálunk drágább. LINK jobban körül kellene nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 LINK jobban körül kellene nézni. tényleg nem de tényleg nem a te véred szívom, de ezzel az árral még akkor is bő 15ezer mire kézhez kapod. tehát kb másfélszerese brezs árának :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 tényleg nem de tényleg nem a te véred szívom, de ezzel az árral még akkor is bő 15ezer mire kézhez kapod. tehát kb másfélszerese brezs árának :) 12.564huf a kettő darab. Bp-en ingyen kihozzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 12.564huf a kettő darab. Bp-en ingyen kihozzák. jó de te ott át tudod venni, én meg senkivel se tudom elhozatni SE! igaz Brezsóra islegalább Blitzig kellene várnom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 jó de te ott át tudod venni, én meg senkivel se tudom elhozatni SE! igaz Brezsóra islegalább Blitzig kellene várnom :) SE? Nem a tükrökröl volt szó? :) Akkor vegyél használtan, és pont benne leszel a keretben postaköltséggel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 SE? Nem a tükrökröl volt szó? :) Akkor vegyél használtan, és pont benne leszel a keretben postaköltséggel együtt. senkivel SE(m) szerintem erre gondolt :) nállunk a bontóban 20ezer a 2db elektromos tükör kompletten! :D (kábelek , kapcsoló....) pont pénteken kérdeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 senkivel SE(m) szerintem erre gondolt :) nállunk a bontóban 20ezer a 2db elektromos tükör kompletten! :) (kábelek , kapcsoló....) pont pénteken kérdeztem Nálunk 10. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 12.564huf a kettő darab. Bp-en ingyen kihozzák. Szerintem nem drága!! Tavasszal én is villanyosat akarok, a króm design helyett, de a kapcsolót még át kell gondolni, mert útba lesz az ablakemelőjé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Nálunk 10. :lol: Mikor lesz kép? Már mióta várom... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Sziasztok! Tegnap volt időm kiszedni a műszeregységet és láttam, hogy a bowden tökéletesen pörög menet közben és az órát egy csavarhúzóval megpörgetve, az is "mutatta a sebességet". De összedugva mégsem mutatja. Mi lehet a gond? A bowden fémháza rendesen/teljesen ráhúzódik az órára. A bowden végének négyszögletesnek kell lenni vagy ki kell álljon a fémházából? Mert se nem tökéletesen négyszögletes, és a fémház végétől picit visszább van a vége. De nekem úgy tűnt, hogy így is elégséges mélységig beér az órába. Remélem, hogy érthetően írtam a dolgokat. :) Ha van tippetek, hogy mégis miért nem mutatja a sebességet, azt köszönöm szépen! Valszeg a kilóméteróra spirálja szakadt el. Ki kell venni a műszeregységet, ha ki tudod húzni a gégecsőből a bowdent akkor tuti. Ebből az alkatrészből csak gyárit érdemes venni, mert sokan megjárták az utángyártottal, kattogott, ugrállt a mutató. Vagy esetleg csak leakadt az óráról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szerintem nem drága!! Tavasszal én is villanyosat akarok, a króm design helyett, de a kapcsolót még át kell gondolni, mert útba lesz az ablakemelőjé :) Ja persze, neked sima utasoldali gomb van a vezetőoldalon ugye? Akkor keresni kell valami másik helyet neki. Sziasztok! Tegnap volt időm kiszedni a műszeregységet és láttam, hogy a bowden tökéletesen pörög menet közben és az órát egy csavarhúzóval megpörgetve, az is "mutatta a sebességet". De összedugva mégsem mutatja. Mi lehet a gond? A bowden fémháza rendesen/teljesen ráhúzódik az órára. A bowden végének négyszögletesnek kell lenni vagy ki kell álljon a fémházából? Mert se nem tökéletesen négyszögletes, és a fémház végétől picit visszább van a vége. De nekem úgy tűnt, hogy így is elégséges mélységig beér az órába. Remélem, hogy érthetően írtam a dolgokat. :) Ha van tippetek, hogy mégis miért nem mutatja a sebességet, azt köszönöm szépen! Lehet, hogy elszakadt, csak a két szakadt vég összeakadt, és ezért pörög ha nincs összedugva. Próbálta kihúzni a bowdent az utastér fele? A bowdwn vége négyszögletes, pont ez a lényeg, így visz át a forgást a műszeregységbe, és emlékeim szerint nagyjából egy síkban van a csatlakozó peremmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ja persze, neked sima utasoldali gomb van a vezetőoldalon ugye? Akkor keresni kell valami másik helyet neki. Igen! Vagy én is befaragom a kapcsolót a kárpitba mint itt sokan mások. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Igen! Vagy én is befaragom a kapcsolót a kárpitba mint itt sokan mások. :) Vagy a tükörét teszed máshova. Pl.: több autóban láttam hogy a kormány mellett bal oldalt (nálunk a világítás kapcsoló) mellett van. Oda nem tudod behekkelni valahogy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Vagy a tükörét teszed máshova. Pl.: több autóban láttam hogy a kormány mellett bal oldalt (nálunk a világítás kapcsoló) mellett van. Oda nem tudod behekkelni valahogy? :) szerintem annyi hekkelésből befaragja a gyári helyére is :) én meg arra jutottam, hogy ha meglesza verda, előlre kerítek én is gyárit, de hátra univerzálisat fogk tenni, mivel szinte lehetetlen gyárit keríteni hátra. és az uni is kibírja azta pár tekerést amennyit az lesz tekerve életében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 szerintem annyi hekkelésből befaragja a gyári helyére is :) én meg arra jutottam, hogy ha meglesza verda, előlre kerítek én is gyárit, de hátra univerzálisat fogk tenni, mivel szinte lehetetlen gyárit keríteni hátra. és az uni is kibírja azta pár tekerést amennyit az lesz tekerve életében :D Igen, de úgyemlékszem, neki pont az tetszett hogy az ablakemelő gombjai egyformák kétoldalt. Azért gondoltam hogy szeretné meghagyni azt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Igen, de úgyemlékszem, neki pont az tetszett hogy az ablakemelő gombjai egyformák kétoldalt. Azért gondoltam hogy szeretné meghagyni azt :) hát sztem felfogja áldozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 szerintem annyi hekkelésből befaragja a gyári helyére is :) én meg arra jutottam, hogy ha meglesza verda, előlre kerítek én is gyárit, de hátra univerzálisat fogk tenni, mivel szinte lehetetlen gyárit keríteni hátra. és az uni is kibírja azta pár tekerést amennyit az lesz tekerve életében :) Igen de össze is kell majd kábelezni az elsővel, mert ha nem akkor a két hátsót csak az adott ablaktól tudod fejhúzni, aztán ha kiszállnak az utasok lehúzott ablaknál mehetsz körben felhúzni utánnuk. Ezért négygombos kapcsolót mindenképpen kell tenned a vezetőoldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Igen de össze is kell majd kábelezni az elsővel, mert ha nem akkor a két hátsót csak az adott ablaktól tudod fejhúzni, aztán ha kiszállnak az utasok lehúzott ablaknál mehetsz körben felhúzni utánnuk. Ezért négygombos kapcsolót mindenképpen kell tenned a vezetőoldalra. így terveztem pontosan :) meg addigra erítek kapcsrajzot is hozzá, mert nemigazán jöttem még rá, hogy miért van benne 5 vezeték.../ gomb. az oké, hogy kell neki +- a ledhez, meg fázis is kell forgatnia..de hogy melyik melyik... azt nemtudom egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 így terveztem pontosan :) meg addigra erítek kapcsrajzot is hozzá, mert nemigazán jöttem még rá, hogy miért van benne 5 vezeték.../ gomb. az oké, hogy kell neki +- a ledhez, meg fázis is kell forgatnia..de hogy melyik melyik... azt nemtudom egyelőre. Gyári kapcsolási rajzon minden rajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Gyári kapcsolási rajzon minden rajta van. azé köll majd az is, csak szeretem tudni mit hova kapcsolgat, de azt meg kisilabizálom a rajzból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Vagy a tükörét teszed máshova. Pl.: több autóban láttam hogy a kormány mellett bal oldalt (nálunk a világítás kapcsoló) mellett van. Oda nem tudod behekkelni valahogy? :) Még nem tudom....ha lesz is valami, az is tavasszal. Most gyűjtök a büntire, no meg kéne már ídőt szánom a lökösre is..... Igen, de úgyemlékszem, neki pont az tetszett hogy az ablakemelő gombjai egyformák kétoldalt. Azért gondoltam hogy szeretné meghagyni azt :) Igen cartárs, jól emlékszel.... Szeretném meghagyni, viszont befaragni sem akarom a tükör kapcsolóját. Úgyhogy lehet fel kell áldoznom az ablakemelőjét, venni egy kapcsolótáblát, és mindent berakni a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Igen cartárs, jól emlékszel.... Szeretném meghagyni, viszont befaragni sem akarom a tükör kapcsolóját. Úgyhogy lehet fel kell áldoznom az ablakemelőjét, venni egy kapcsolótáblát, és mindent berakni a helyére. ..vagy szerezni valamilyen más autóba való kapcsolót amelyik a műszerfalba szerelhető, hm? Pl. tesóm régi Subarujában is a műszerfalon van a tükör vezérlése.. Ha találnál valami olyasmit, akár azt is beszerelheted és akár még nem is biztos hogy szarul nézne ki a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ..vagy szerezni valamilyen más autóba való kapcsolót amelyik a műszerfalba szerelhető, hm? Pl. tesóm régi Subarujában is a műszerfalon van a tükör vezérlése.. Ha találnál valami olyasmit, akár azt is beszerelheted és akár még nem is biztos hogy szarul nézne ki a dolog. :) Ez igaz :) Egyre jobb ötletek...ezt már szeretem! Köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 egy ilyen bontottan mennyi lehet? nézte már valaki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts