gergolabs Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Vaterán láttam ilyet, nagyon állat. :) Esetleg onnan is való lenne? :) Bontós cucc. Bocs, de előtte az imageshackre töltöttem fel, az se volt hajlandó működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Bontós cucc. Bocs, de előtte az imageshackre töltöttem fel, az se volt hajlandó működni. királyul néz ki, csak gondolom ez sincs úgy megcsinálva, hogy ful off igaz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Bontós cucc. Bocs, de előtte az imageshackre töltöttem fel, az se volt hajlandó működni. Aláírásomban találsz értelmes képfeltöltő linket. :) Gondoltam én is rá, hogy ilyenre lecserélem, de inkább marad az omilámpa, főleg ha már van benne egy elhalványító elektronika is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Ja full off nincs. Én is az omi lámpát cseréltem, csak az nem működött rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Na itt 1 x-edik fajta gyári beltér világítás. Tigra Középen az ultrahangos érzékelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Na itt 1 x-edik fajta gyári beltér világítás. Tigra Középen az ultrahangos érzékelő? na ilyen tut nem kell nem is szép, meg az az 5 w os mit világít? :) a tiéd miben volt végülis??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 na ilyen tut nem kell nem is szép, meg az az 5 w os mit világít? :) a tiéd miben volt végülis??? B Vektra. A műanyagban 96-os dátum van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 B Vektra. A műanyagban 96-os dátum van. a tied szép, de olyan sötét, vagy csak a képen látszik úgy? a másik nagyon csúf (a tigrás) olyan bezzeg lett volna 2000-ért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 a tied szép, de olyan sötét, vagy csak a képen látszik úgy? a másik nagyon csúf (a tigrás) olyan bezzeg lett volna 2000-ért :) pont az a jó benne, hogy ilyen sötét. classic astrában is sötét egy kicsit... tehát akkor B vekit érdemes meglesni kössz ; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 szeretnék helyzetjelző fényeket tenni a kocsira elől hátul. elképzelésem az lenne, mivel kéket szeretnék, hogy csak álló motornál, sőt még csak gyujtás nélkül világítsanak, ha akulcs benne van helyzetjelzőtől függetlenül. ehhz lenne pár kérdésem: 1. a magnó gyári kötéssel addig üzemel, amíg ki nem vesszük a kulcsot, elvileg akkor a kulcs bedugásakor a magnó csatijában valahol meg kell jelennie 12 voltnak nem?? 2. a gyujtáskapcsoló 2es pontján amíg nincs ráadva a gyujtás, addig ott test van??? 3. ha megtalálom a magnó csatijában a kulcs bedugásakor megjelenő 12 voltot, ha van ilyen, és azt használom fel a fények (+) tápjának, és a gyujtáspontot (-)nak, akkor az úgy működhet? vagy kell dióda, hogy a kulcs bedugásakor ne legyen egyből gyujtás adva a fényeken keresztül?? elvileg az ellenálláson, és a leden meglesz 12volt feszültség esés... elvileg nem kell, de ebben nem vagyok teljesen biztos... inkább megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Üdv Valaki nem tudna nekem mutatni egy ködlámpa kapcsolási rajzot? Minden bizonnyal én is be szerkesztem a ködöst a kocsiba. És nekem semmi előkészítés nincs benne szval Nulláról indulok. Olyan rajz kéne amin a relé is rajta van mi hova merre meddig. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 szeretnék helyzetjelző fényeket tenni a kocsira elől hátul. elképzelésem az lenne, mivel kéket szeretnék, hogy csak álló motornál, sőt még csak gyujtás nélkül világítsanak, ha akulcs benne van helyzetjelzőtől függetlenül. ehhz lenne pár kérdésem: 1. a magnó gyári kötéssel addig üzemel, amíg ki nem vesszük a kulcsot, elvileg akkor a kulcs bedugásakor a magnó csatijában valahol meg kell jelennie 12 voltnak nem?? 2. a gyujtáskapcsoló 2es pontján amíg nincs ráadva a gyujtás, addig ott test van??? 3. ha megtalálom a magnó csatijában a kulcs bedugásakor megjelenő 12 voltot, ha van ilyen, és azt használom fel a fények (+) tápjának, és a gyujtáspontot (-)nak, akkor az úgy működhet? vagy kell dióda, hogy a kulcs bedugásakor ne legyen egyből gyujtás adva a fényeken keresztül?? elvileg az ellenálláson, és a leden meglesz 12volt feszültség esés... elvileg nem kell, de ebben nem vagyok teljesen biztos... inkább megkérdezem. 1. a magnó a gyújtáskapcsoló W pontjáról (piros vezeték) kapja a delejt, ami egyébként a kormányzár része. Tehát minimum el kell forgatni 1-es pontig a kulcsot, hogy a kormányzár kioldódjon és ott megjelenjen a feszültség. 2. nem testet kapcsol, hanem csak szimplán szakadás van minden irányból, méréseim alapján. 3. a 2-es ponton a piros vezeték a kapcsolt táp a W pontról a magnó csatiján. Én raknék diódát, hogy ne dolgozzon vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Üdv Valaki nem tudna nekem mutatni egy ködlámpa kapcsolási rajzot? Minden bizonnyal én is be szerkesztem a ködöst a kocsiba. És nekem semmi előkészítés nincs benne szval Nulláról indulok. Olyan rajz kéne amin a relé is rajta van mi hova merre meddig. Köszönöm. Tessék: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 KÖSSZ KÖSSZ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 1. a magnó a gyújtáskapcsoló W pontjáról (piros vezeték) kapja a delejt, ami egyébként a kormányzár része. Tehát minimum el kell forgatni 1-es pontig a kulcsot, hogy a kormányzár kioldódjon és ott megjelenjen a feszültség. 2. nem testet kapcsol, hanem csak szimplán szakadás van minden irányból, méréseim alapján. 3. a 2-es ponton a piros vezeték a kapcsolt táp a W pontról a magnó csatiján. Én raknék diódát, hogy ne dolgozzon vissza. akkor ez se jött össze, egyenlőre marrad amit msnen megbeszéltünk, helyzetjelző+ gyujtás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 akkor ez se jött össze, egyenlőre marrad amit msnen megbeszéltünk, helyzetjelző+ gyujtás :) Egyébként nekem most pont úgy működik az első indexek folyamatos világítása, hogy gyújtás nélkül világít, ha felkapcsolom a helyzetjelzőt, amint ráadom a gyújtást, akkor meg kikapcsol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Egyébként nekem most pont úgy működik az első indexek folyamatos világítása, hogy gyújtás nélkül világít, ha felkapcsolom a helyzetjelzőt, amint ráadom a gyújtást, akkor meg kikapcsol. :) relézted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 szeretnék helyzetjelző fényeket tenni a kocsira elől hátul. elképzelésem az lenne, mivel kéket szeretnék, hogy csak álló motornál, sőt még csak gyujtás nélkül világítsanak, ha akulcs benne van helyzetjelzőtől függetlenül. ehhz lenne pár kérdésem: 1. a magnó gyári kötéssel addig üzemel, amíg ki nem vesszük a kulcsot, elvileg akkor a kulcs bedugásakor a magnó csatijában valahol meg kell jelennie 12 voltnak nem?? 2. a gyujtáskapcsoló 2es pontján amíg nincs ráadva a gyujtás, addig ott test van??? 3. ha megtalálom a magnó csatijában a kulcs bedugásakor megjelenő 12 voltot, ha van ilyen, és azt használom fel a fények (+) tápjának, és a gyujtáspontot (-)nak, akkor az úgy működhet? vagy kell dióda, hogy a kulcs bedugásakor ne legyen egyből gyujtás adva a fényeken keresztül?? elvileg az ellenálláson, és a leden meglesz 12volt feszültség esés... elvileg nem kell, de ebben nem vagyok teljesen biztos... inkább megkérdezem. Jaaaj csak ótószerelő ne kezdene villanyt kendácsolnííí!!! Nehogy úgy járj mint a "baba" barátja akinek csak hamu maradt a kocsijából! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Tessék: http://pics.coldline.hu/pics/6784-20091107-NUppGv.png Ez csak a fele a rajznak, két relé tartozik hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Jaaaj csak ótószerelő ne kezdene villanyt kendácsolnííí!!! Nehogy úgy járj mint a "baba" barátja akinek csak hamu maradt a kocsijából! :) elektróból érettségiztem, és amit nem tudok megkérdezek. :) pont azért, mert gondoltam, hogy csak levegőben lóg az a pont... kiméregethettem volna én is, de tudtam, hogy más már ezen túlvan, így nekem nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Ez csak a fele a rajznak, két relé tartozik hozzá... Persze mert a hátsónak is van egy relé:) Én nem sokat értek ehhez a relé témához de még a bizti táblán csak helyet láttam első ködösnek. De hát majd meg mondja a autó villanyszerelő aki beteszi. Meg nyilván úgy hozom el a cuccot hogy mindennel szval ha kettő kel kettő lesz :) De azért érdekelne a másik fele is a rajznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Persze mert a hátsónak is van egy relé:) Én nem sokat értek ehhez a relé témához de még a bizti táblán csak helyet láttam első ködösnek. De hát majd meg mondja a autó villanyszerelő aki beteszi. Meg nyilván úgy hozom el a cuccot hogy mindennel szval ha kettő kel kettő lesz :) De azért érdekelne a másik fele is a rajznak A teljes rajz itt található. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Sziasztok! Még mindig ott tartok, hogy hétfőn rendelik meg a ledeket a közeli boltban ahogy hogy ledesitsem a műszerfalat. Én azt a megoldást választottam , hogy a gyári foglalatba beépítem a ledet ellenállással. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a módszerrel megoldható-e az hogy a mutatók pirossal, a számlap pedig kék színnel világítson? Ja? És a középkonzolba milyen színű ledeket vegyek és hány db.-ot? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Sziasztok! Még mindig ott tartok, hogy hétfőn rendelik meg a ledeket a közeli boltban ahogy hogy ledesitsem a műszerfalat. Én azt a megoldást választottam , hogy a gyári foglalatba beépítem a ledet ellenállással. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a módszerrel megoldható-e az hogy a mutatók pirossal, a számlap pedig kék színnel világítson? Ja? És a középkonzolba milyen színű ledeket vegyek és hány db.-ot? Köszi ettől azért bonyolultabb... nézd meg amiket a többiek linkelgettek nemrég is :) az meg hogy milyen színű nem a mi dolgunk :) amilyen neked tetszik nekem kék van piros gombokkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 ettől azért bonyolultabb... nézd meg amiket a többiek linkelgettek nemrég is :) az meg hogy milyen színű nem a mi dolgunk :) amilyen neked tetszik nekem kék van piros gombokkal :D Ezt hogy érted? Kék piros gombokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts