astrásgyerek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 a belsőtér világítás elhalványítás gyárilag van valamelyik astrában? mert akkor vennék bontóból olyat :lol: mert rajzot már adtatok, csak nem tudom, azt hova kell beépíteni, mármint hogy a lámpához (fentre), vagy a biztosítéktábla körül lentre :D :) (mekkora méretű egy ilyen panelecske?) adjatok léci valamilyen tanácsot ezen a téren :) KÖSZÖNTEM :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 a belsőtér világítás elhalványítás gyárilag van valamelyik astrában? mert akkor vennék bontóból olyat :lol: mert rajzot már adtatok, csak nem tudom, azt hova kell beépíteni, mármint hogy a lámpához (fentre), vagy a biztosítéktábla körül lentre :D :) (mekkora méretű egy ilyen panelecske?) adjatok léci valamilyen tanácsot ezen a téren :) KÖSZÖNTEM :lol: 2es golfban van ilyen gyárilag. annak a lámpába van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 2es golfban van ilyen gyárilag. annak a lámpába van benne. igen? nah akkor ma ha megyek debrecenbe megkukkantom :) biztosan nem nagy cucc lehet, ha elfér a lámpában is :) köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Astra F, és B Vectra elektromos ablak kapcsolási rajzot keresek. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 igen? nah akkor ma ha megyek debrecenbe megkukkantom :) biztosan nem nagy cucc lehet, ha elfér a lámpában is :) köszi! Gyakorlatilag egy kondi az egész. Próbáltunk volt tenni a zöldbe de nagy csattanás és elfüstölt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 a belsőtér világítás elhalványítás gyárilag van valamelyik astrában? mert akkor vennék bontóból olyat :lol: mert rajzot már adtatok, csak nem tudom, azt hova kell beépíteni, mármint hogy a lámpához (fentre), vagy a biztosítéktábla körül lentre :D :) (mekkora méretű egy ilyen panelecske?) adjatok léci valamilyen tanácsot ezen a téren :) KÖSZÖNTEM :lol: Daykillertől kérdezz, ő megcsinálta, ha jól emlékszem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Gyakorlatilag egy kondi az egész. Próbáltunk volt tenni a zöldbe de nagy csattanás és elfüstölt. :lol: nagy kondi kicsit primitív :) én találtam vagy 3mat is a szeméttelepen, de nem teszetta külseje, és elhajingáltam őket, és csak a legutolsónál vettem észre, hogy késleltetősek voltak mind :) persze az meg törött volt, a többit meg nem találtam már meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 nagy kondi kicsit primitív ;) én találtam vagy 3mat is a szeméttelepen, de nem teszetta külseje, és elhajingáltam őket, és csak a legutolsónál vettem észre, hogy késleltetősek voltak mind :lol: persze az meg törött volt, a többit meg nem találtam már meg :P :) ezt a pazarlást :) :lol: B) voltam a bontóba, azt mondták, ilyeneket hamar elvisznek, nem volt sad.gif de a bontós haver azt mondta, hogy lehet venni kb 1000 Ft-ért olyat kis kütyüt, amit csak be kell kötni a lámpa elé sorosan, és az halványítja, és időzíti is (állítólag állíthatós)! Erről hallott már valaki?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Sziasztok ebbe a topikba írok de lehet nem ide kellene Opel Astra f 1.8 115 le x18xel automata váltó vele lenne bajom újabban ha nem rakom ki üresbe a pirosnál csak a féket nyomom a motor fordulatszáma 500-0 között ingadozik, nem feltűnően, néha akkor is ha kirakom üresbe,csak nagyon ritkán áll le. ilyenkor mi lehet tegnap jöttem ki a garázsból n kétifék be, hagy melegedjen, akkor egy szer csak elkezdett döcögősen járni a motor/mint amikor sokat kap/ aztán a szivató "odahúzott neki" és elmúlt az normális ha hideg motor majdnem 500-as fordulaton jár? régen mindig 1000 körül volt zúgott mint a hülye, most meg csak sunnyog ott ez az egyik a másik hogy mióta szerelőnél volt rengeteget fogyaszt, és néha nyomom a gázt nemgyorsul, majd csak egyszer elkapja és már repül is sport fokozatban ilyet nem tapasztaltam + még a sport lámpa villogása / amíg a motor hideg behúzom d-be ránt eggyet és erőtlen, leállítom újraindítom kicsit melegedik semmi baj nincs melegen sose forul elő huhh :) ennyi lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 :) ezt a pazarlást :) :lol: :lol: voltam a bontóba, azt mondták, ilyeneket hamar elvisznek, nem volt sad.gif de a bontós haver azt mondta, hogy lehet venni kb 1000 Ft-ért olyat kis kütyüt, amit csak be kell kötni a lámpa elé sorosan, és az halványítja, és időzíti is (állítólag állíthatós)! Erről hallott már valaki?? :D Már nem emlékszem pontosan de mintha fórumon is linkelt volna valaki képet hasonló kütyüről. Pl. ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Már nem emlékszem pontosan de mintha fórumon is linkelt volna valaki képet hasonló kütyüről. Pl. igazad lehet, asszem ez az :) majd vadászok 1et, egyszerűbb, mint csináltatni a haverommal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Sziasztok ebbe a topikba írok de lehet nem ide kellene Opel Astra f 1.8 115 le x18xel automata váltó vele lenne bajom újabban ha nem rakom ki üresbe a pirosnál csak a féket nyomom a motor fordulatszáma 500-0 között ingadozik, nem feltűnően, néha akkor is ha kirakom üresbe,csak nagyon ritkán áll le. ilyenkor mi lehet tegnap jöttem ki a garázsból n kétifék be, hagy melegedjen, akkor egy szer csak elkezdett döcögősen járni a motor/mint amikor sokat kap/ aztán a szivató "odahúzott neki" és elmúlt az normális ha hideg motor majdnem 500-as fordulaton jár? régen mindig 1000 körül volt zúgott mint a hülye, most meg csak sunnyog ott ez az egyik a másik hogy mióta szerelőnél volt rengeteget fogyaszt, és néha nyomom a gázt nemgyorsul, majd csak egyszer elkapja és már repül is sport fokozatban ilyet nem tapasztaltam Hát inkább sebességváltó topic. Egyrészt a tengelykapcsoló meghibásodására gondolok de lehet alapjárati motor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Hát inkább sebességváltó topic. Egyrészt a tengelykapcsoló meghibásodására gondolok de lehet alapjárati motor is. köszi akkor átrakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Beni90 Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Sziasztok! Nem régóta van egy 1998-as Astrám X16XEL motorral és a hibajelző lámpa fel szokott gyulladni. Olvastam hogy ki lehet villogtatni a hibakódot de nem tudom melyik csatlakozón és melyik vezetékeket kell összekötni. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Na itt a végeredmény. Megtisztítottam, új izzókat tettem bele és ennyi. Nem gáz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Na itt a végeredmény. Megtisztítottam, új izzókat tettem bele és ennyi. Nem gáz. :) <a href="http://kepfeltoltes.hu/thumb/091106/20091106348_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/thumb/091106/200911...ltoltes.hu_.jpg</a> <a href="http://kepfeltoltes.hu/thumb/091106/20091106349_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/thumb/091106/200911...ltoltes.hu_.jpg</a> <a href="http://kepfeltoltes.hu/thumb/091106/20091106352_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/thumb/091106/200911...ltoltes.hu_.jpg</a> De jól néz ki. Nagy szerencséd van ám. Ádámnak is kellett volna. :) Tartott a ragasztás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Na itt a végeredmény. Megtisztítottam, új izzókat tettem bele és ennyi. Nem gáz. :lol: ... Nagyon szuperül néz ki!!! :lol: nekem is kéne ilyen, de nem találtam egy bontóban sem :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 De jól néz ki. Nagy szerencséd van ám. Ádámnak is kellett volna. :) Tartott a ragasztás? Nem akart beugrani, aztán 1x csak lehullottak és most jó. Szinte nem is lötyög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Sziasztok! Nem régóta van egy 1998-as Astrám X16XEL motorral és a hibajelző lámpa fel szokott gyulladni. Olvastam hogy ki lehet villogtatni a hibakódot de nem tudom melyik csatlakozón és melyik vezetékeket kell összekötni. Előre is köszönöm! Hi! Azt a csatit a biztosítékoknál találod. Itt egy leírás róla, mit kell összekötni, és a kódok jelentése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Nem akart beugrani, aztán 1x csak lehullottak és most jó. Szinte nem is lötyög. nekem nem jönek be a képek? :) miről van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Na itt a végeredmény. Megtisztítottam, új izzókat tettem bele és ennyi. Nem gáz. :) http://kepfeltoltes.hu/view/091106/2009110...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/091106/2009110...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/091106/2009110...ltoltes.hu_.jpg Vaterán láttam ilyet, nagyon állat. :D Esetleg onnan is való lenne? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 nekem nem jönek be a képek? :) miről van szó? Nekem se. Utálom a képfeltöltés.hu-t, onnan általában nem tudom megnézni a képeket, vagy csak nagyon lassan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 kezdenek bejönni a képek most ez mi is? sötétszínű beltérvilágítás, amiben 3 égő van?? miben van ilyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 kezdenek bejönni a képek most ez mi is? sötétszínű beltérvilágítás, amiben 3 égő van?? miben van ilyen?? azt mondták, veciben volt ilyesmi, bontóba nem is hallottak rólla :D :) keresgéltük fél órán át akkor minden opelban :lol: rendes világosban nekem is kéne egy ilyen kapcsolós kütyü:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 kezdenek bejönni a képek most ez mi is? sötétszínű beltérvilágítás, amiben 3 égő van?? miben van ilyen?? B veki lámpája!Ez meg itt a kistestvére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts