Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

a belsőtér világítás elhalványítás gyárilag van valamelyik astrában? mert akkor vennék bontóból olyat :lol:

mert rajzot már adtatok, csak nem tudom, azt hova kell beépíteni, mármint hogy a lámpához (fentre), vagy a biztosítéktábla körül lentre :D :) (mekkora méretű egy ilyen panelecske?)

adjatok léci valamilyen tanácsot ezen a téren :)

KÖSZÖNTEM :lol:

Megosztás:

a belsőtér világítás elhalványítás gyárilag van valamelyik astrában? mert akkor vennék bontóból olyat :lol:

mert rajzot már adtatok, csak nem tudom, azt hova kell beépíteni, mármint hogy a lámpához (fentre), vagy a biztosítéktábla körül lentre :D :) (mekkora méretű egy ilyen panelecske?)

2es golfban van ilyen gyárilag.

annak a lámpába van benne.

Megosztás:

Daykillertől kérdezz, ő megcsinálta, ha jól emlékszem. B)

Megosztás:

Gyakorlatilag egy kondi az egész. Próbáltunk volt tenni a zöldbe de nagy csattanás és elfüstölt. :lol:

nagy kondi kicsit primitív :)

én találtam vagy 3mat is a szeméttelepen, de nem teszetta külseje, és elhajingáltam őket, és csak a legutolsónál vettem észre, hogy késleltetősek voltak mind :)

persze az meg törött volt, a többit meg nem találtam már meg :D

Megosztás:

nagy kondi kicsit primitív ;)

én találtam vagy 3mat is a szeméttelepen, de nem teszetta külseje, és elhajingáltam őket, és csak a legutolsónál vettem észre, hogy késleltetősek voltak mind :lol:

persze az meg törött volt, a többit meg nem találtam már meg :P

:) ezt a pazarlást :)

:lol: B)

voltam a bontóba, azt mondták, ilyeneket hamar elvisznek, nem volt sad.gif

de a bontós haver azt mondta, hogy lehet venni kb 1000 Ft-ért olyat kis kütyüt, amit csak be kell kötni a lámpa elé sorosan, és az halványítja, és időzíti is (állítólag állíthatós)!

Erről hallott már valaki?? :D

Megosztás:

Sziasztok

ebbe a topikba írok de lehet nem ide kellene

Opel Astra f 1.8 115 le x18xel automata váltó

vele lenne bajom

újabban ha nem rakom ki üresbe a pirosnál csak a féket nyomom a motor fordulatszáma 500-0 között ingadozik, nem feltűnően, néha akkor is ha kirakom üresbe,csak nagyon ritkán áll le. ilyenkor mi lehet

tegnap jöttem ki a garázsból n kétifék be, hagy melegedjen, akkor egy szer csak elkezdett döcögősen járni a motor/mint amikor sokat kap/ aztán a szivató "odahúzott neki" és elmúlt

az normális ha hideg motor majdnem 500-as fordulaton jár? régen mindig 1000 körül volt zúgott mint a hülye, most meg csak sunnyog ott

ez az egyik

a másik hogy mióta szerelőnél volt rengeteget fogyaszt, és néha nyomom a gázt nemgyorsul, majd csak egyszer elkapja és már repül is

sport fokozatban ilyet nem tapasztaltam

+ még a sport lámpa villogása / amíg a motor hideg behúzom d-be ránt eggyet és erőtlen, leállítom újraindítom kicsit melegedik semmi baj nincs

melegen sose forul elő

huhh :) ennyi lenne

Megosztás:

:) ezt a pazarlást :)

:lol: :lol:

voltam a bontóba, azt mondták, ilyeneket hamar elvisznek, nem volt sad.gif

de a bontós haver azt mondta, hogy lehet venni kb 1000 Ft-ért olyat kis kütyüt, amit csak be kell kötni a lámpa elé sorosan, és az halványítja, és időzíti is (állítólag állíthatós)!

Erről hallott már valaki?? :D

Már nem emlékszem pontosan de mintha fórumon is linkelt volna valaki képet hasonló kütyüről. Pl. ilyen

Megosztás:

Sziasztok

ebbe a topikba írok de lehet nem ide kellene

Opel Astra f 1.8 115 le x18xel automata váltó

vele lenne bajom

újabban ha nem rakom ki üresbe a pirosnál csak a féket nyomom a motor fordulatszáma 500-0 között ingadozik, nem feltűnően, néha akkor is ha kirakom üresbe,csak nagyon ritkán áll le. ilyenkor mi lehet

tegnap jöttem ki a garázsból n kétifék be, hagy melegedjen, akkor egy szer csak elkezdett döcögősen járni a motor/mint amikor sokat kap/ aztán a szivató "odahúzott neki" és elmúlt

az normális ha hideg motor majdnem 500-as fordulaton jár? régen mindig 1000 körül volt zúgott mint a hülye, most meg csak sunnyog ott

ez az egyik

a másik hogy mióta szerelőnél volt rengeteget fogyaszt, és néha nyomom a gázt nemgyorsul, majd csak egyszer elkapja és már repül is

sport fokozatban ilyet nem tapasztaltam

Hát inkább sebességváltó topic. Egyrészt a tengelykapcsoló meghibásodására gondolok de lehet alapjárati motor is.

Megosztás:

Sziasztok!

Nem régóta van egy 1998-as Astrám X16XEL motorral és a hibajelző lámpa fel szokott gyulladni. Olvastam hogy ki lehet villogtatni a hibakódot de nem tudom melyik csatlakozón és melyik vezetékeket kell összekötni.

Előre is köszönöm!

Megosztás:

Sziasztok!

Nem régóta van egy 1998-as Astrám X16XEL motorral és a hibajelző lámpa fel szokott gyulladni. Olvastam hogy ki lehet villogtatni a hibakódot de nem tudom melyik csatlakozón és melyik vezetékeket kell összekötni.

Előre is köszönöm!

Hi!

Azt a csatit a biztosítékoknál találod. Itt egy leírás róla, mit kell összekötni, és a kódok jelentése.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.