zotya975 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Pótféklámpát fényezni!? :) Neeem, szárnyban volt benne, azt fényezni. De ez gyári, átmegy műszakin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Neeem, szárnyban volt benne, azt fényezni. De ez gyári, átmegy műszakin. Caravanra "szárnyas pótféklámpa"? Hova szerelendő, a tetejére? Nem egyszerűbb és praktikusabb a hátsó szélvédőre szerelt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Caravanra "szárnyas pótféklámpa"? Hova szerelendő, a tetejére? Nem egyszerűbb és praktikusabb a hátsó szélvédőre szerelt? Van egyébként olyan is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 asszem ha bontóba látni fogok caravánra való pótféklámpát.. illetve az 5 ajtósra valót, akkor meg fogom venni, mindig itt kínlódtok vele, valakinek biztos jó lesz majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 asszem ha bontóba látni fogok caravánra való pótféklámpát.. illetve az 5 ajtósra valót, akkor meg fogom venni, mindig itt kínlódtok vele, valakinek biztos jó lesz majd :) Gergővel már régóta vadászunk Caravan gyári pótféket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Gergővel már régóta vadászunk Caravan gyári pótféket. :) azé mondom, ha találok megveszem, biztos átveszitek egy olyan árat karcoljatok csak ide, amit hajlandóak vagytok érte kiadni természetesen csak tökéletes állapotút hozok el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Gergővel már régóta vadászunk Caravan gyári pótféket. :) Hát ja, de ritka, mint a fehér holló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Hát ja, de ritka, mint a fehér holló! G Caravan-é nem jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 G Caravan-é nem jó? Nem. A gyári pót féklámpa egybe van építve a csomiajtó felső műanyag takarójával F Astrában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Nem. A gyári pót féklámpa egybe van építve a csomiajtó felső műanyag takarójával F Astrában. :) Kis kreativitást már srácok! Mivan ha nincs gyári, barkácsolni simán tud mindenki, ellenálást mindenki tud venni ledet szintén raszterpanel se olyan hűű de összeg... És pálka is vagy van vagy ismerős körben van és 1000ft alatt simán megvan! Egy kis műbör kis keret neki és viszont látás. Nekem nyáron minden ledesre lessz megcsinálva az autón ha otthon leszek a reflektort és tompitottat leszámítva. Majd csinálok róla képeket! Már most a beltér és csomagtér világítás ledes pedig ez csak össza lett "kókányolva" amíg otthon voltam a kis szabadidőmben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 akkor karcolnátok egy árat, hogy mennyiért éri meg??? és akkor megveszem, ha látok olyat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Kis kreativitást már srácok! Mivan ha nincs gyári, barkácsolni simán tud mindenki, ellenálást mindenki tud venni ledet szintén raszterpanel se olyan hűű de összeg... És pálka is vagy van vagy ismerős körben van és 1000ft alatt simán megvan! Egy kis műbör kis keret neki és viszont látás. Nekem nyáron minden ledesre lessz megcsinálva az autón ha otthon leszek a reflektort és tompitottat leszámítva. Majd csinálok róla képeket! Már most a beltér és csomagtér világítás ledes pedig ez csak össza lett "kókányolva" amíg otthon voltam a kis szabadidőmben. műszakin meg agyonlőnek még a bejáratnál :D :lol: :lol: :) ha csak így lenne, nekem hátul csíklámpám lenne ledből szt stb, de sajna nem így megyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Kis kreativitást már srácok! Mivan ha nincs gyári, barkácsolni simán tud mindenki, ellenálást mindenki tud venni ledet szintén raszterpanel se olyan hűű de összeg... És pálka is vagy van vagy ismerős körben van és 1000ft alatt simán megvan! Egy kis műbör kis keret neki és viszont látás. Nekem nyáron minden ledesre lessz megcsinálva az autón ha otthon leszek a reflektort és tompitottat leszámítva. Majd csinálok róla képeket! Már most a beltér és csomagtér világítás ledes pedig ez csak össza lett "kókányolva" amíg otthon voltam a kis szabadidőmben. Én jobban szeretem a gyári megoldásokat. :) Amúgymeg nálam is a beltér már ledes, kivétel még a fűtéskonzol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 LINK Szerintem erre gondolsz, nekem is ilyenem van, remekül rá lehet állítani az ablak szögére, és nagyon szépen világít. http://www.carware.de/images/101133.jpg Köszi a linket! Jól néz ki, csak tényleg húzos az ára :) , de akkor neked szerencséd volt,h 10-ed áron meg tudtad venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 műszakin meg agyonlőnek még a bejáratnál :D :lol: :lol: :) ha csak így lenne, nekem hátul csíklámpám lenne ledből szt stb, de sajna nem így megyen :) Műszakin nem menne át? Hát ezt nem tudom, de engem nem érint... Rokon ne vedd zokon az nincs ott... De ha másnak nincs ilyen ismeretsége némi kp csúszó és megy az úgy ahogy akarod B) De ha ez sem tetszik akkor csináld rejtettre, fekete fóliázva az üvegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Műszakin nem menne át? Hát ezt nem tudom, de engem nem érint... Rokon ne vedd zokon az nincs ott... De ha másnak nincs ilyen ismeretsége némi kp csúszó és megy az úgy ahogy akarod :) De ha ez sem tetszik akkor csináld rejtettre, fekete fóliázva az üvegen. Fokozzad még... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Műszakin nem menne át? Hát ezt nem tudom, de engem nem érint... Rokon ne vedd zokon az nincs ott... De ha másnak nincs ilyen ismeretsége némi kp csúszó és megy az úgy ahogy akarod :) De ha ez sem tetszik akkor csináld rejtettre, fekete fóliázva az üvegen. én is megoldanám vhogy pl vennék egy jófajta unit, és annak csinálnék egy burkoltato, és menne fel úgy. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Sziasztok. Kb. másfél éve van egy astrám és miót megvan, nem világít a fűtésszabályzó, mellette a ventillátor és a levegő irányát szabályzó kapcsoló. elképzelhető hogy ki van égve bennük az izzó vagy valami biztositék? Szeretném ledesíteni de amig nem müxik addig hiába próbálom. Ha valaki tud okosat mondani akkor segítsen! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Sziasztok. Kb. másfél éve van egy astrám és miót megvan, nem világít a fűtésszabályzó, mellette a ventillátor és a levegő irányát szabályzó kapcsoló. elképzelhető hogy ki van égve bennük az izzó vagy valami biztositék? Szeretném ledesíteni de amig nem müxik addig hiába próbálom. Ha valaki tud okosat mondani akkor segítsen! Köszi Valószínűbb hogy az izzók mentek ki. Ha ledesíteni akarod akkor érdemes azt beletenni ha már szétszeded, mert nem egy kipattint-bepattint folyamat azokhoz az izzókhoz hozzáférni :) Még tavaly ősszel én is cseréltem benne izzókat mert nem világolt ott semmi. Azóta nekiálltam LED-ezni, de arra még nem vettem rá magam hogy azt a részt újra szétszedjem :D Mindenem LEDes már, csak az nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Valószínűbb hogy az izzók mentek ki. Ha ledesíteni akarod akkor érdemes azt beletenni ha már szétszeded, mert nem egy kipattint-bepattint folyamat azokhoz az izzókhoz hozzáférni :) Még tavaly ősszel én is cseréltem benne izzókat mert nem világolt ott semmi. Azóta nekiálltam LED-ezni, de arra még nem vettem rá magam hogy azt a részt újra szétszedjem :D Mindenem LEDes már, csak az nem. :) pedig egy félóra alatt ki meg össze :lol: ha jársz megint abban a jáccótérben vegyél egy olyant, azt a fehéret, és csinád meg otthon nem egy kelendő darab, lehet oda is adik, ha igen nekem is hozzál egyet DB be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Kis kreativitást már srácok! Mivan ha nincs gyári, barkácsolni simán tud mindenki, ellenálást mindenki tud venni ledet szintén raszterpanel se olyan hűű de összeg... És pálka is vagy van vagy ismerős körben van és 1000ft alatt simán megvan! Egy kis műbör kis keret neki és viszont látás. Nekem nyáron minden ledesre lessz megcsinálva az autón ha otthon leszek a reflektort és tompitottat leszámítva. Majd csinálok róla képeket! Már most a beltér és csomagtér világítás ledes pedig ez csak össza lett "kókányolva" amíg otthon voltam a kis szabadidőmben. Főleg ha bevezetik jövőre az évenkénti műszakit, akkor minden évben szereljem ki, meg be? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Főleg ha bevezetik jövőre az évenkénti műszakit, akkor minden évben szereljem ki, meg be? :) ezért kell venni egy jófajtát, amiben benne lesz az e betű, azt nem kell szedegetni :D egyébként hú de nagy dolog egy évben egyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ezért kell venni egy jófajtát, amiben benne lesz az e betű, azt nem kell szedegetni :) egyébként hú de nagy dolog egy évben egyszer :) Végülis igazad van, ha már két napja nem szereltem a kocsit rosszul érzem magam, nem tudom miért nyekeregtem a féklámpa pakolászáson. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Végülis igazad van, ha már két napja nem szereltem a kocsit rosszul érzem magam, nem tudom miért nyekeregtem a féklámpa pakolászáson. :) de ha benne van az e betű, nem is szólnak érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 de ha benne van az e betű, nem is szólnak érte. Nah akkor meg mit ide barkács csak filc kell :) Jam az éves műszakiról meg akik műszakiztatnak semmiféle hivatalos jelzést nem kaptak szóval jövőre még tuti nem lessz sztük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts