Zolka Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Fehér és barna 1-es vezetékeket kell találnod. ez azt jelenti,h az egyik fehér a másik barna? Bocsánat a buta kérdésekért Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ez azt jelenti,h az egyik fehér a másik barna? Bocsánat a buta kérdésekért Igen, közben szerkesztettem a hozzászólásom. :D A fehér a 12V, a barna a test. Elvileg fel is van fűzve, tehát a menetirány szerinti bal oldalinál ha lenne csatlakozó,akkor abba két fehér és két barna megy, tehát ebből megy át a jobb oldaliba is a vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Igen, közben szerkesztettem a hozzászólásom. :) A fehér a 12V, a barna a test. Elvileg fel is van fűzve, tehát a menetirány szerinti bal oldalinál ha lenne csatlakozó,akkor abba két fehér és két barna megy, tehát ebből megy át a jobb oldaliba is a vezeték. az egyik bontott ködlámpán,amit vettem van csati is és azon az egyik vezeték barna a másik fekete,de ezek szerint az nem jelent semmit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 az egyik bontott ködlámpán,amit vettem van csati is és azon az egyik vezeték barna a másik fekete,de ezek szerint az nem jelent semmit? :) Jaj bocs! :D Tényleg fekete. SW-t WS-nek néztem a kapcsolási rajzon. :D Igen, fekete akkor. A másik amit megnézhetsz, hogy lebontod a bal első küszöbburkolatot és ott van felül egy batár nagy sorkapocs, kettő is. Az x4-es 36-os pinjére kell mennie egy fekete vastag vezetéknek. Azt most nem vágom fejből hogy a sorkapocs melyik része az x4 mert két részből áll, de szerintem ha keresgélsz vastag (2,5mm2) fekete vezetéket, akkor megtalálod. Ha megvan, azt kell megnézned, hogy a sorkapocs másik felében tovább megy-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Jaj bocs! :) Tényleg fekete. SW-t WS-nek néztem a kapcsolási rajzon. :D Igen, fekete akkor. A másik amit megnézhetsz, hogy lebontod a bal első küszöbburkolatot és ott van felül egy batár nagy sorkapocs, kettő is. Az x4-es 36-os pinjére kell mennie egy fekete vastag vezetéknek. Azt most nem vágom fejből hogy a sorkapocs melyik része az x4 mert két részből áll, de szerintem ha keresgélsz vastag (2,5mm2) fekete vezetéket, akkor megtalálod. Ha megvan, azt kell megnézned, hogy a sorkapocs másik felében tovább megy-e. azt hiszem kezdem érteni :D . már csak egy a gond,mintha úgy vettem volna észre,h a helyzetjelző izzóihoz is barna meg fekete vezetékek mennének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 azt hiszem kezdem érteni :D . már csak egy a gond,mintha úgy vettem volna észre,h a helyzetjelző izzóihoz is barna meg fekete vezetékek mennének :D Rajz szerint a bal oldalihoz Zöld-fekete, a jobb oldalihoz Zöld-piros megy az elsőkhöz és hátsókhoz is a barna minden esetben a testvezeték. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Rajz szerint a bal oldalihoz Zöld-fekete, a jobb oldalihoz Zöld-piros megy az elsőkhöz és hátsókhoz is a barna minden esetben a testvezeték. :) bonyolodik a dolog, legjobb lesz,ha lemegyek és megnézem. :D Köszönöm a sok segítséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Jaj bocs! :D Tényleg fekete. SW-t WS-nek néztem a kapcsolási rajzon. :) Igen, fekete akkor. A másik amit megnézhetsz, hogy lebontod a bal első küszöbburkolatot és ott van felül egy batár nagy sorkapocs, kettő is. Az x4-es 36-os pinjére kell mennie egy fekete vastag vezetéknek. Azt most nem vágom fejből hogy a sorkapocs melyik része az x4 mert két részből áll, de szerintem ha keresgélsz vastag (2,5mm2) fekete vezetéket, akkor megtalálod. Ha megvan, azt kell megnézned, hogy a sorkapocs másik felében tovább megy-e. A bal oldali. Abban van egy kipattintható álló tégltest alakú rész, abban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 A bal oldali. Abban van egy kipattintható álló tégltest alakú rész, abban van. Ja igen. Arra emlékeztem, hogy van felül egy négyzetalakú, meg lejjebb egy tégla alakú része. :D Akkor a felső négyzet alakú a hátsó része az autónak, a téglalap meg az első. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ja igen. Arra emlékeztem, hogy van felül egy négyzetalakú, meg lejjebb egy tégla alakú része. :D Akkor a felső négyzet alakú a hátsó része az autónak, a téglalap meg az első. :) A felső a téglalap, az alsó a négyzetesebb inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 A felső a téglalap, az alsó a négyzetesebb inkább. http://kepfeltoltes.hu/091027/20091027029_...ltoltes.hu_.jpg Értem. Akkor a téglalap a 64p, első rész, a négyzet a 32p hátsó rész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Értem. Akkor a téglalap a 64p, első rész, a négyzet a 32p hátsó rész. :D Nem, a bal és a jobb oldal összesen 95 p. Ebként a jobb oldali is kivehető, de ott az egész kijön. Én is vettem megalightot. Meteorban 3255 ft volt. Sem a unix, sem a láng nem tartott. A bárdiban meg nem voltam, mert előbb a meteorba mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem, a bal és a jobb oldal összesen 95 p. Ebként a jobb oldali is kivehető, de ott az egész kijön. Én is vettem megalightot. Meteorban 3255 ft volt. Sem a unix, sem a láng nem tartott. A bárdiban meg nem voltam, mert előbb a meteorba mentem. http://kepfeltoltes.hu/091027/20091027030_...ltoltes.hu_.jpg Nekem gyári Tungsram csomagolás. Azért az izzón ott a Tungsram felirat, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem gyári Tungsram csomagolás. Azért az izzón ott a Tungsram felirat, ugye? Nekem ez gyárinak tűnik. Ám az izzón nincs tungsram felirat, csak a GE, meg sok szám, betű kód, meg hungary felirat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem ez gyárinak tűnik. Ám az izzón nincs tungsram felirat, csak a GE, meg sok szám, betű kód, meg hungary felirat. Akkor valószínűsíthető hogy ugyanaz a Tungsram, csak átcímkézték, mert az izzó amúgy tök ugyanaz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Akkor valószínűsíthető hogy ugyanaz a Tungsram, csak átcímkézték, mert az izzó amúgy tök ugyanaz. :) Majd kiderül a vallatásnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem ez gyárinak tűnik. Ám az izzón nincs tungsram felirat, csak a GE, meg sok szám, betű kód, meg hungary felirat. Csak nekem rémlik úgy hogy a Tungsram a GE része? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Csak nekem rémlik úgy hogy a Tungsram a GE része? :) :D Igen, úgy van. De mi tungi feliratot kerestünk. Az viszont csak a dobozon van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Csak nekem rémlik úgy hogy a Tungsram a GE része? :) :D Tényleg! Akkor jól rémlett! :D Igen, úgy van. De mi tungi feliratot kerestünk. Az viszont csak a dobozon van. :D Ha a dobozon ott van, akkor szerintem ugyanaz. Az enyémnek is ezüst kupakja van, alatta kék csík. A doboz is ugyanígy néz ki, csak a Tungsramos piros-kék kombinációban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Igen, úgy van. De mi tungi feliratot kerestünk. Az viszont csak a dobozon van. :) Tényleg! Akkor jól rémlett! :D Ha a dobozon ott van, akkor szerintem ugyanaz. Az enyémnek is ezüst kupakja van, alatta kék csík. A doboz is ugyanígy néz ki, csak a Tungsramos piros-kék kombinációban. ahham Akkor értem :D Legalább már tudom milyen dobozokat keressek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ahham Akkor értem :D Legalább már tudom milyen dobozokat keressek :) Bazz, jobban megnéztem a dobozt is. Nos azon sincs tungi felirat. De mind1, uarról az izzóról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Bazz, jobban megnéztem a dobozt is. Nos azon sincs tungi felirat. De mind1, uarról az izzóról van szó. Nem baj, Mire új lámpám lesz addigra kétszer körbe tudom nézni az összes bolt polcán a dobozokat :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem ilyen dobozban volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 hát ez még csak hírből sem hasonlít a GE -s hez :D de a 60as nekem is ilyesmibe volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 hát ez még csak hírből sem hasonlít a GE -s hez :D de a 60as nekem is ilyesmibe volt Miért? :) Ezüstös kupak, kék csík körbe, mijekülönbség? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts