Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

ez azt jelenti,h az egyik fehér a másik barna? Bocsánat a buta kérdésekért

Igen, közben szerkesztettem a hozzászólásom. :D A fehér a 12V, a barna a test. Elvileg fel is van fűzve, tehát a menetirány szerinti bal oldalinál ha lenne csatlakozó,akkor abba két fehér és két barna megy, tehát ebből megy át a jobb oldaliba is a vezeték.

Megosztás:

Igen, közben szerkesztettem a hozzászólásom. :) A fehér a 12V, a barna a test. Elvileg fel is van fűzve, tehát a menetirány szerinti bal oldalinál ha lenne csatlakozó,akkor abba két fehér és két barna megy, tehát ebből megy át a jobb oldaliba is a vezeték.

az egyik bontott ködlámpán,amit vettem van csati is és azon az egyik vezeték barna a másik fekete,de ezek szerint az nem jelent semmit? :D

Megosztás:

az egyik bontott ködlámpán,amit vettem van csati is és azon az egyik vezeték barna a másik fekete,de ezek szerint az nem jelent semmit? :)

Jaj bocs! :D Tényleg fekete. SW-t WS-nek néztem a kapcsolási rajzon. :D Igen, fekete akkor. A másik amit megnézhetsz, hogy lebontod a bal első küszöbburkolatot és ott van felül egy batár nagy sorkapocs, kettő is. Az x4-es 36-os pinjére kell mennie egy fekete vastag vezetéknek. Azt most nem vágom fejből hogy a sorkapocs melyik része az x4 mert két részből áll, de szerintem ha keresgélsz vastag (2,5mm2) fekete vezetéket, akkor megtalálod. Ha megvan, azt kell megnézned, hogy a sorkapocs másik felében tovább megy-e.

Megosztás:

Jaj bocs! :) Tényleg fekete. SW-t WS-nek néztem a kapcsolási rajzon. :D Igen, fekete akkor. A másik amit megnézhetsz, hogy lebontod a bal első küszöbburkolatot és ott van felül egy batár nagy sorkapocs, kettő is. Az x4-es 36-os pinjére kell mennie egy fekete vastag vezetéknek. Azt most nem vágom fejből hogy a sorkapocs melyik része az x4 mert két részből áll, de szerintem ha keresgélsz vastag (2,5mm2) fekete vezetéket, akkor megtalálod. Ha megvan, azt kell megnézned, hogy a sorkapocs másik felében tovább megy-e.

azt hiszem kezdem érteni :D . már csak egy a gond,mintha úgy vettem volna észre,h a helyzetjelző izzóihoz is barna meg fekete vezetékek mennének :D

Megosztás:

azt hiszem kezdem érteni :D . már csak egy a gond,mintha úgy vettem volna észre,h a helyzetjelző izzóihoz is barna meg fekete vezetékek mennének :D

Rajz szerint a bal oldalihoz Zöld-fekete, a jobb oldalihoz Zöld-piros megy az elsőkhöz és hátsókhoz is a barna minden esetben a testvezeték. :)

Megosztás:

Jaj bocs! :D Tényleg fekete. SW-t WS-nek néztem a kapcsolási rajzon. :) Igen, fekete akkor. A másik amit megnézhetsz, hogy lebontod a bal első küszöbburkolatot és ott van felül egy batár nagy sorkapocs, kettő is. Az x4-es 36-os pinjére kell mennie egy fekete vastag vezetéknek. Azt most nem vágom fejből hogy a sorkapocs melyik része az x4 mert két részből áll, de szerintem ha keresgélsz vastag (2,5mm2) fekete vezetéket, akkor megtalálod. Ha megvan, azt kell megnézned, hogy a sorkapocs másik felében tovább megy-e.

A bal oldali. Abban van egy kipattintható álló tégltest alakú rész, abban van.

Megosztás:

Értem. Akkor a téglalap a 64p, első rész, a négyzet a 32p hátsó rész. :D

Nem, a bal és a jobb oldal összesen 95 p. Ebként a jobb oldali is kivehető, de ott az egész kijön.

Én is vettem megalightot. Meteorban 3255 ft volt. Sem a unix, sem a láng nem tartott. A bárdiban meg nem voltam, mert előbb a meteorba mentem.

20091027030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Nem, a bal és a jobb oldal összesen 95 p. Ebként a jobb oldali is kivehető, de ott az egész kijön.

Én is vettem megalightot. Meteorban 3255 ft volt. Sem a unix, sem a láng nem tartott. A bárdiban meg nem voltam, mert előbb a meteorba mentem.

http://kepfeltoltes.hu/091027/20091027030_...ltoltes.hu_.jpg

Nekem gyári Tungsram csomagolás. Azért az izzón ott a Tungsram felirat, ugye?

Megosztás:

Csak nekem rémlik úgy hogy a Tungsram a GE része? :) :D

Tényleg! Akkor jól rémlett! :D

Igen, úgy van. De mi tungi feliratot kerestünk. Az viszont csak a dobozon van. :D

Ha a dobozon ott van, akkor szerintem ugyanaz. Az enyémnek is ezüst kupakja van, alatta kék csík. A doboz is ugyanígy néz ki, csak a Tungsramos piros-kék kombinációban.

Megosztás:

Igen, úgy van. De mi tungi feliratot kerestünk. Az viszont csak a dobozon van. :)

Tényleg! Akkor jól rémlett! :D

Ha a dobozon ott van, akkor szerintem ugyanaz. Az enyémnek is ezüst kupakja van, alatta kék csík. A doboz is ugyanígy néz ki, csak a Tungsramos piros-kék kombinációban.

ahham Akkor értem :D Legalább már tudom milyen dobozokat keressek :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.