invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Hát nem azzal kezdtem, hogy kinyitom kulcs nélkül? A kulcs csak a gyujtáskapcsolóhoz kell, hogy ne kelljen elvágnom a kábeleket. :D Kulcsot az ülésen hagyod, lenyomod a gombokat és bezárod az ajtót...kulcs benn, te kinn, autó zárva. Sikerül megérteni? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Kulcsot az ülésen hagyod, lenyomod a gombokat és bezárod az ajtót...kulcs benn, te kinn, autó zárva. Sikerül megérteni? :) :D :D na ezzel most nagyon megnyugtattál, hogy nem én vagyok megbolondulva, de ha te is érted, mirőlszól a fáma, akkor Zotya készülékében van a hiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Jó hát ilyen gagyi cucctól nem is szabad sokat várni. :) Egy jó emelt fényes izzó viszont faja. Mostmár csak sárgát kéne találni valahol..nekem az nagyon tetszik. :D Bocs, hogy kijavítalak de a középső az nem nightbraker hanem Osram Allseason Super +30%...és sárga Asszony kispókjában virítanak már :D Azon nyafogott mostanában, hogy esőben, sötétben nem lát. Még nem szóltam, hogy kicseréltem az izzóit, kíváncsi leszek észre veszi-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Na lefotóztam a lámpát a tungsram megalight ultrával. Jól lászik a búrán belül a kékes csillogás, de az útra tiszta fehér fény jut. Ezt a kulcsmizériát olvasom itt a nagy xenonbajom kozepette :D de frankon besirtam a vegere LoooL :) Invictus amugy Neked most nem angeleyes a lampatested:?? A kepet koszi :D Hat kekes valoban. Lehet veszek egy ilyen +90est azt ha nem jon be meglepem fatert azt beteszi a saxofonba en meg veszek xenont lesz ami lesz. :D Szegeny verdara jo sokat kell most koltenem... elrepedt a szelepfedel. + 2 tukor... Xenon amit meg kineztem egy 20as.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 te tényleg hülye vagy :) én nem ellopni akarom a kocsinkat, hanem csak kizársá ellen biztosítani magamat te nagyon nagyon. Kulcsot az ülésen hagyod, lenyomod a gombokat és bezárod az ajtót...kulcs benn, te kinn, autó zárva. Sikerül megérteni? :D :D :D Ne húzzatok már fel teljesen miről beszéltek? :D Én arról beszélek amiről ti beszéltek hogy a bezárt kocsimat kulcs nélkül kinyitom. Ezért csak annyit kell tennem kulcselhagyás ellen, hogy eldugok egy kulcsot a kocsiba, ami ahhoz kell, hogy miután kulcs nélkül kinyitom a lezárt autómat a benne eldugott kulcsal el tudom indítani. Most engem szivattok, vagy tényleg nem értitek? Felmegyek Pestre, a pótkulcsot eldugom a kocsiban. K kínai piacon elhagyom az első számú kulcsot a lyukas zsebemből, erre odamegyek a lezárt autóhoz, kinyitom 10 másodperc alatt kulcs nélkül anélkül, hogy megrongálnám, és hazajövök az eldugott pótkulcsal. Így érthető? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ne húzzatok már fel teljesen miről beszéltek? :D Én arról beszélek amiről ti beszéltek hogy a bezárt kocsimat kulcs nélkül kinyitom. Ezért csak annyit kell tennem kulcselhagyás ellen, hogy eldugok egy kulcsot a kocsiba, ami ahhoz kell, hogy miután kulcs nélkül kinyitom a lezárt autómat a benne eldugott kulcsal el tudom indítani. Most engem szivattok, vagy tényleg nem értitek? Felmegyek Pestre, a pótkulcsot eldugom a kocsiban. K kínai piacon elhagyom az első számú kulcsot a lyukas zsebemből, erre odamegyek a lezárt autóhoz, kinyitom 10 másodperc alatt kulcs nélkül anélkül, hogy megrongálnám, és hazajövök az eldugott pótkulcsal. Így érthető? :D Nem egyről beszéltünk. Te kulcselhagyásról, mi pedig a kulcs kocsiban hagyásáról és bezárásáról. Bocs, hogy kijavítalak de a középső az nem nightbraker hanem Osram Allseason Super +30%...és sárga Asszony kispókjában virítanak már :) Azon nyafogott mostanában, hogy esőben, sötétben nem lát. Még nem szóltam, hogy kicseréltem az izzóit, kíváncsi leszek észre veszi-e? Sorry, úgy emlékeztem nájtbrékert írtál a középsőre. És mennyire sárga ez a cucc? Nagyon vagy csak olyan könnyeden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nem egyről beszéltünk. Te kulcselhagyásról, mi pedig a kulcs kocsiban hagyásáról és bezárásáról. Ha bezárom a kulcsot akkor mégegyszerűbb, mert nem kell eldugnom a kocsba, csak kinyitom, és ollé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Ha bezárom a kulcsot akkor mégegyszerűbb, mert nem kell eldugnom a kocsba, csak kinyitom, és ollé! :D jó neked, hogy te ennyire ügyes vagy, de én nem tudom kinyitni pl, próbáltam ledugni a drótot az üveg mellett beakadt az pár dologba, de nem oda, ahova kellett volna neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Sorry, úgy emlékeztem nájtbrékert írtál a középsőre. És mennyire sárga ez a cucc? Nagyon vagy csak olyan könnyeden? Nem sokban marad el a mega-tól, és enyhén sárga fényt ad. Holnap megpróbálok szemből csinálni róla képet, úgy, hogy egymás mellett áll a két autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nem sokban marad el a mega-tól, és enyhén sárga fényt ad. Holnap megpróbálok szemből csinálni róla képet, úgy, hogy egymás mellett áll a két autó. Ma este hogy már be van szerelve a magasságállító beállítottam rendesen a magasságot meg a horizontális irányt is és azt kell mondjam, nagyon tuti. Ez a megalight nagyon zsírság. Ennél jobban csak egy igazi kadmiumsárga tetszene. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 jó neked, hogy te ennyire ügyes vagy, de én nem tudom kinyitni pl, próbáltam ledugni a drótot az üveg mellett beakadt az pár dologba, de nem oda, ahova kellett volna neki... És ha kihoznál egy pillanatkapcsolót valahova kívülre mint a régi buszoknál? Az egyik zármotornak adhatsz direkt tápot. Vagy bonyolítsd a dolgot. Egy külső eldugott kapcsolóval kinyitod a tanksapkaajtót, a tankba meg be van lógatva madzagon a pótkulcs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 És ha kihoznál egy pillanatkapcsolót valahova kívülre mint a régi buszoknál? Az egyik zármotornak adhatsz direkt tápot. Vagy bonyolítsd a dolgot. Egy külső eldugott kapcsolóval kinyitod a tanksapkaajtót, a tankba meg be van lógatva madzagon a pótkulcs. :D DE NEM KELL PÓTKULCS B+ egyébként a pillanatkapcsolós az hamarabb tervbe volt véve, és valószínű az marad meg csak, de ez elegánsabb lett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 DE NEM KELL PÓTKULCS B+ egyébként a pillanatkapcsolós az hamarabb tervbe volt véve, és valószínű az marad meg csak, de ez elegánsabb lett volna... ..és egy távirányitós központizár? :) :D ..és mondjuk mindig a nyakadba akasztva hordanád a távkapcsolót.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 ..és egy távirányitós központizár? :D :D ..és mondjuk mindig a nyakadba akasztva hordanád a távkapcsolót.. :D senki se hordja ott ugyan úgy a kocsiba maradna az is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 senki se hordja ott ugyan úgy a kocsiba maradna az is :D Nah de hogy a retekbe marad benne a távirányító ha azzal zárod be? Ha bezárod akkor nincs benne. Ha benne van akkor nem tudod bezárni, mert nincs nálad :) neméértem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nah de hogy a retekbe marad benne a távirányító ha azzal zárod be? Ha bezárod akkor nincs benne. Ha benne van akkor nem tudod bezárni, mert nincs nálad :) neméértem :D kiszálláskor nyomom a gombot az ajtón Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 kiszálláskor nyomom a gombot az ajtón szokjál le róla, és akkor nem hagyod benn a kulcsot, viszont legalább magaddal viszed h be tudd zárni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 kiszálláskor nyomom a gombot az ajtón De ha távirányítós lesz akkor nem az ajtón fogod nyomni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 kiszálláskor nyomom a gombot az ajtón Én így nem tudnám bezárni, ha lenyomom a gombot, az ajtó becsukásakor felugik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 kiszálláskor nyomom a gombot az ajtón Az meg visszanyit..hacsak nem tartod a kilincset. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 szokjál le róla, és akkor nem hagyod benn a kulcsot, viszont legalább magaddal viszed h be tudd zárni De ha távirányítós lesz akkor nem az ajtón fogod nyomni :D :D igen ez szép és jó, de a megszokásról nehéz leszokni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Én így nem tudnám bezárni, ha lenyomom a gombot, az ajtó becsukásakor felugik. Gondolom felhúzott kilinccsel csukja be az ajtót. :D Legalábbis anno a Toyotánál én így zártam :) igen ez szép és jó, de a megszokásról nehéz leszokni... :D a jóhoz azért könnyű hozzászokni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Gondolom felhúzott kilinccsel csukja be az ajtót. :D Legalábbis anno a Toyotánál én így zártam :) vagy ha becsapod rendesen akkor is lentmarad Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 vagy ha becsapod rendesen akkor is lentmarad Nekem nem. Viszont haver nemrég szintén kizárta magát a kocsiból, félreállt vizelni, közben a motor járt, a riasztója meg olyan, hogy automatán visszazárja az ajtót menet közben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nekem nem. Viszont haver nemrég szintén kizárta magát a kocsiból, félreállt vizelni, közben a motor járt, a riasztója meg olyan, hogy automatán visszazárja az ajtót menet közben... :D Ha nagyobbért szállt volna ki akkor asszomdom szar ügy. Így csak szívás. :D (csak bennem vannak ilyen állandó bezárós-kulcseltevős hajlamaim? :D El nem tudom képzelni hogy járó motorral otthagyjam az autót. :D :D akár csak 5 méterre, és 2 percre is :D ) Csak hogy kicsit elektronikázzak is :) : A zafirában amikor égve hagyom a lápát, és nyitom az ajtót, akkor egész kellemesen csöng. Ha ugyanezt a Ribinél teszem akkor egy olyan agysejtpusztító nyöszörgést indít el hogy önvédelemből kapcsolom le a lámpát. Azt az új fajta csilingelőt cserélte már valaki a régi helyére? Ha igen akkor kellett hozzá valami (a csilingelőn kívül) vagy csak ki lehet cserélni két egyforma dobozkát azt kész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts