Breki Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Én ma jártam egy kört a városban, de egyik boltban sem volt megalight +90%. :) A tungsram bolt meg hétfőig szabadság miatt zárva. Voltam még egy boltban, direkt autóvilágításra specializálódott és délelőtt vitték a 2db-os készletet a tungi megalight 90%-ból. :D Lett volna Osram nightbreaker is, de invictus tapasztalata alapján nem vettem meg, főleg, hogy murva drága. :D Nekem meg épp ma jöttek meg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Nekem meg épp ma jöttek meg :D :D Jó neked. Most már tudsz barnulni tompított fénynél. :D Mivel Nov 2-n fogok újra melózni, addig marad a mostani szett. :D Izzókért nem fogok bemenni fehérvárra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Jó neked. Most már tudsz barnulni tompított fénynél. :D Mivel Nov 2-n fogok újra melózni, addig marad a mostani szett. :D Izzókért nem fogok bemenni fehérvárra. :) Rendeld meg neten! Mennyibe kerül bemenned fehérvárra? Az izzót a futár 1200-ért kihozza, ha összeállsz egy haverral felesben csak 600 Ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Rendeld meg neten! Mennyibe kerül bemenned fehérvárra? Az izzót a futár 1200-ért kihozza, ha összeállsz egy haverral felesben csak 600 Ft :D Az a baj, hogy a szabadságom alatt kora reggel már lelépek kocsival és ellenkező irányba. Szerdán megyek pestre, de akkor is reggel és akkor még tutira nincs nyitva a tungi bolt (reggel 6kor), aztán az egész hetem ott töltöm valószínűleg. Amúgy 1200-ból bőven megfordulok fehérvárra, még vissza is tudok menni mégegyszer belőle. :) Haverom nincs, aki ilyen elvetemült, hogy látni akar éjszaka... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Az a baj, hogy a szabadságom alatt kora reggel már lelépek kocsival és ellenkező irányba. Szerdán megyek pestre, de akkor is reggel és akkor még tutira nincs nyitva a tungi bolt (reggel 6kor), aztán az egész hetem ott töltöm valószínűleg. Amúgy 1200-ból bőven megfordulok fehérvárra, még vissza is tudok menni mégegyszer belőle. :D Haverom nincs, aki ilyen elvetemült, hogy látni akar éjszaka... :D és egy hét alatt nincs időd bemenni pesten egy nyamvadt boltba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Én ma jártam egy kört a városban, de egyik boltban sem volt megalight +90%. :) A tungsram bolt meg hétfőig szabadság miatt zárva. Voltam még egy boltban, direkt autóvilágításra specializálódott és délelőtt vitték a 2db-os készletet a tungi megalight 90%-ból. :D Lett volna Osram nightbreaker is, de invictus tapasztalata alapján nem vettem meg, főleg, hogy murva drága. :D Én a Fehérvári úti Homasitában vettem a Megaligh-et. Mondhatom, simán megéri a pénzét:-) Most éjjel mentem Pécsre félig esős, félig száraz időben és lehet vele látni:-) Azelőtt +50%-ok voltak, de az semmi ehhez képest. Osram Nightbreaker nekem is volt tavaly. Énnekem csak 3 hónapot bírtak, 2 nap különbséggel mentek ki. Jónak nagyon jó, csak gazdaságtalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 és egy hét alatt nincs időd bemenni pesten egy nyamvadt boltba? :D Nem lesz sajnos időm rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok. Olyan gondom van egy philips sc804-es rádióval hogy véletlen kivettük a kód részét és ugye ezután kérte a kódot. Hirtelen nem volt meg a kód ezért elkezdtünk találgatni mert az első három számjegyre emlékeztünk. Elvileg volna még 6 próbálkozás de nem tudunk beleírni semmit. Mit kéne vele csinálni hogy újra lehessen próbálkozni mert meglett a kód? :D Már kivettük 4 napra hátha elfelejti de semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok. Olyan gondom van egy philips sc804-es rádióval hogy véletlen kivettük a kód részét és ugye ezután kérte a kódot. Hirtelen nem volt meg a kód ezért elkezdtünk találgatni mert az első három számjegyre emlékeztünk. Elvileg volna még 6 próbálkozás de nem tudunk beleírni semmit. Mit kéne vele csinálni hogy újra lehessen próbálkozni mert meglett a kód? :) Már kivettük 4 napra hátha elfelejti de semmi. én ugyan itt tartok egy zafira rádiójával, csak az car400-as asszem. Nekem oda sem adja azt a kijelzést ami elvileg jelezné hogy be kell írni a kódot Én a Schilleréket is felhívtam, a gyerek asszondja ha elrontom a kódot akkor letilt, és rádiót kell cserélni :D :D nem ismerek gyártót aki önmegsemmisítőt épít a termékeibe :D szóval nemtom, de ha választ kapsz valahonnan akkor légyszi súgj nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 én ugyan itt tartok egy zafira rádiójával, csak az car400-as asszem. Nekem oda sem adja azt a kijelzést ami elvileg jelezné hogy be kell írni a kódot Én a Schilleréket is felhívtam, a gyerek asszondja ha elrontom a kódot akkor letilt, és rádiót kell cserélni :D :D nem ismerek gyártót aki önmegsemmisítőt épít a termékeibe :D szóval nemtom, de ha választ kapsz valahonnan akkor légyszi súgj nekem is :D Talán megvan a megoldás. Még nem próbáltam ki mert épp most találtam ezt az oldalt de hátha jó. http://carradio.5mp.eu/web.php?a=carradio&o=VFclO7z4rE Mondjuk ez az én rádiómra pont nem vonatkozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Talán megvan a megoldás. Még nem próbáltam ki mert épp most találtam ezt az oldalt de hátha jó. http://carradio.5mp.eu/web.php?a=carradio&o=VFclO7z4rE De ez is benne van! "Ha a 10-dik próbálkozás is sikertelen a készülék már csak alkatrészként használható!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Hát igen ha a 10 megvolt. Nekem még elvileg van egy pár próbálkozásom úgyhogy nálam biztos nem ilyen gond van. Csak az enyémre sajnos nem ez a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Köszi, eddig én is eljutottam már, csak ez a szutyerák valamiért a SAFE részig el sem enged. A kijelző semmit nem ad, max agyvérzést :) de köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Sziasztok. Nem érdekelne valakit egy Volt mérő és egy fordulatszám mérő "A'oszlopon volt nekem de ahova teszed ott van. Adom hozzá a burkolatot "A" oszlopra. Ha valakit érdekel irjon aztán árat meg majd meg dumm. ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Végeztem a fényszórómagasság-állító beszerelésével, szépen elrendeztem a vezetékeket, stb. Kipróbáltam, működik is rendesen. Az egyetlen dolog amit észreveszek, hogy a jobb fényszórót a motor kicsit lassabban mozgatja, mint a bal oldalit, valamint mikor lefele állítódik, kicsit nyeszergősebb, periodikus hangot ad ki. Ez így okés, vagy valami nincs rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Végeztem a fényszórómagasság-állító beszerelésével, szépen elrendeztem a vezetékeket, stb. Kipróbáltam, működik is rendesen. Az egyetlen dolog amit észreveszek, hogy a jobb fényszórót a motor kicsit lassabban mozgatja, mint a bal oldalit, valamint mikor lefele állítódik, kicsit nyeszergősebb, periodikus hangot ad ki. Ez így okés, vagy valami nincs rendben? lehet hogy az a motor kezd pusztulódni. Ha ellenállást mérsz rajtuk, annak nem nagyobb? :D bár tökmindegy. Amíg megy addig megy, ha meg nem megy akkor kell cserélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 lehet hogy az a motor kezd pusztulódni. Ha ellenállást mérsz rajtuk, annak nem nagyobb? :D bár tökmindegy. Amíg megy addig megy, ha meg nem megy akkor kell cserélni :) Pusztulódni? Nemrég tettem be őket, vadiúj valeo motorok mindkét oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Pusztulódni? Nemrég tettem be őket, vadiúj valeo motorok mindkét oldalon. Akkor lehet hogy szorul. Azért gondoltam, mert a villanymocik sztem akkor szoktak elkezdeni nyöszörögni, meg lassulni ha már le vannak használva. Lehet hogy valami fogja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Akkor lehet hogy szorul. Azért gondoltam, mert a villanymocik sztem akkor szoktak elkezdeni nyöszörögni, meg lassulni ha már le vannak használva. Lehet hogy valami fogja :D A legegyszerűbb, ha kiszedem , és úgy mozgatom, ha úgy nem lesz hangos, akkor nem azzal van a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 A legegyszerűbb, ha kiszedem , és úgy mozgatom, ha úgy nem lesz hangos, akkor nem azzal van a gond. egy kicsit nekem is eltérő a sebességük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 egy kicsit nekem is eltérő a sebességük. Végülis annyira nem számít, hisz nem állandóan megy az állítgatás, csak észrevettem és nem tudom hogy jó vagy sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 utángyári lámpánál néztem, hogy később kezd mozogni, de ugyn akkor abbahagyja, és végül rájöttem, hogy más a gömb átmérője, de voltak hozzá ilyen adapterek, azzal jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 utángyári lámpánál néztem, hogy később kezd mozogni, de ugyn akkor abbahagyja, és végül rájöttem, hogy más a gömb átmérője, de voltak hozzá ilyen adapterek, azzal jó lett. Ezek a motorok viszont a lámpával jöttek, és érdekes a hang...de majd szétszedem..hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ezek a motorok viszont a lámpával jöttek, és érdekes a hang...de majd szétszedem..hátha. Szerintem ís szedd szétt, nézd meg a mechanikát, meg ha odaférsz a motor tengelyéhez kend/ olajozd meg azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2009 Megoszt Elküldve Október23, 2009 Ezek a motorok viszont a lámpával jöttek, és érdekes a hang...de majd szétszedem..hátha. szerintem állítsd be és felejtsd el. úgy se fogod azt sokat hsználni megtalálod az ideálist számodra, és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts