Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Én ma jártam egy kört a városban, de egyik boltban sem volt megalight +90%. :) A tungsram bolt meg hétfőig szabadság miatt zárva. Voltam még egy boltban, direkt autóvilágításra specializálódott és délelőtt vitték a 2db-os készletet a tungi megalight 90%-ból. :D Lett volna Osram nightbreaker is, de invictus tapasztalata alapján nem vettem meg, főleg, hogy murva drága. :D

Nekem meg épp ma jöttek meg :D :D

Megosztás:

Jó neked. Most már tudsz barnulni tompított fénynél. :D

Mivel Nov 2-n fogok újra melózni, addig marad a mostani szett. :D Izzókért nem fogok bemenni fehérvárra. :)

Rendeld meg neten! Mennyibe kerül bemenned fehérvárra? Az izzót a futár 1200-ért kihozza, ha összeállsz egy haverral felesben csak 600 Ft :D

Megosztás:

Rendeld meg neten! Mennyibe kerül bemenned fehérvárra? Az izzót a futár 1200-ért kihozza, ha összeállsz egy haverral felesben csak 600 Ft :D

Az a baj, hogy a szabadságom alatt kora reggel már lelépek kocsival és ellenkező irányba. Szerdán megyek pestre, de akkor is reggel és akkor még tutira nincs nyitva a tungi bolt (reggel 6kor), aztán az egész hetem ott töltöm valószínűleg. Amúgy 1200-ból bőven megfordulok fehérvárra, még vissza is tudok menni mégegyszer belőle. :) Haverom nincs, aki ilyen elvetemült, hogy látni akar éjszaka... :D

Megosztás:

Az a baj, hogy a szabadságom alatt kora reggel már lelépek kocsival és ellenkező irányba. Szerdán megyek pestre, de akkor is reggel és akkor még tutira nincs nyitva a tungi bolt (reggel 6kor), aztán az egész hetem ott töltöm valószínűleg. Amúgy 1200-ból bőven megfordulok fehérvárra, még vissza is tudok menni mégegyszer belőle. :D Haverom nincs, aki ilyen elvetemült, hogy látni akar éjszaka... :D

és egy hét alatt nincs időd bemenni pesten egy nyamvadt boltba? :)

Megosztás:

Én ma jártam egy kört a városban, de egyik boltban sem volt megalight +90%. :) A tungsram bolt meg hétfőig szabadság miatt zárva. Voltam még egy boltban, direkt autóvilágításra specializálódott és délelőtt vitték a 2db-os készletet a tungi megalight 90%-ból. :D Lett volna Osram nightbreaker is, de invictus tapasztalata alapján nem vettem meg, főleg, hogy murva drága. :D

Én a Fehérvári úti Homasitában vettem a Megaligh-et.

Mondhatom, simán megéri a pénzét:-) Most éjjel mentem Pécsre félig esős, félig száraz időben és lehet vele látni:-)

Azelőtt +50%-ok voltak, de az semmi ehhez képest. Osram Nightbreaker nekem is volt tavaly.

Énnekem csak 3 hónapot bírtak, 2 nap különbséggel mentek ki. Jónak nagyon jó, csak gazdaságtalan.

Megosztás:

Sziasztok. Olyan gondom van egy philips sc804-es rádióval hogy véletlen kivettük a kód részét és ugye ezután kérte a kódot. Hirtelen nem volt meg a kód ezért elkezdtünk találgatni mert az első három számjegyre emlékeztünk. Elvileg volna még 6 próbálkozás de nem tudunk beleírni semmit. Mit kéne vele csinálni hogy újra lehessen próbálkozni mert meglett a kód? :D Már kivettük 4 napra hátha elfelejti de semmi.

Megosztás:

Sziasztok. Olyan gondom van egy philips sc804-es rádióval hogy véletlen kivettük a kód részét és ugye ezután kérte a kódot. Hirtelen nem volt meg a kód ezért elkezdtünk találgatni mert az első három számjegyre emlékeztünk. Elvileg volna még 6 próbálkozás de nem tudunk beleírni semmit. Mit kéne vele csinálni hogy újra lehessen próbálkozni mert meglett a kód? :) Már kivettük 4 napra hátha elfelejti de semmi.

én ugyan itt tartok egy zafira rádiójával, csak az car400-as asszem. Nekem oda sem adja azt a kijelzést ami elvileg jelezné hogy be kell írni a kódot Én a Schilleréket is felhívtam, a gyerek asszondja ha elrontom a kódot akkor letilt, és rádiót kell cserélni :D :D nem ismerek gyártót aki önmegsemmisítőt épít a termékeibe :D szóval nemtom, de ha választ kapsz valahonnan akkor légyszi súgj nekem is :D

Megosztás:

én ugyan itt tartok egy zafira rádiójával, csak az car400-as asszem. Nekem oda sem adja azt a kijelzést ami elvileg jelezné hogy be kell írni a kódot Én a Schilleréket is felhívtam, a gyerek asszondja ha elrontom a kódot akkor letilt, és rádiót kell cserélni :D :D nem ismerek gyártót aki önmegsemmisítőt épít a termékeibe :D szóval nemtom, de ha választ kapsz valahonnan akkor légyszi súgj nekem is :D

Talán megvan a megoldás. Még nem próbáltam ki mert épp most találtam ezt az oldalt de hátha jó. http://carradio.5mp.eu/web.php?a=carradio&o=VFclO7z4rE Mondjuk ez az én rádiómra pont nem vonatkozik. :)

Megosztás:

Végeztem a fényszórómagasság-állító beszerelésével, szépen elrendeztem a vezetékeket, stb.

Kipróbáltam, működik is rendesen. Az egyetlen dolog amit észreveszek, hogy a jobb fényszórót a motor kicsit lassabban mozgatja, mint a bal oldalit, valamint mikor lefele állítódik, kicsit nyeszergősebb, periodikus hangot ad ki. Ez így okés, vagy valami nincs rendben?

Megosztás:

Végeztem a fényszórómagasság-állító beszerelésével, szépen elrendeztem a vezetékeket, stb.

Kipróbáltam, működik is rendesen. Az egyetlen dolog amit észreveszek, hogy a jobb fényszórót a motor kicsit lassabban mozgatja, mint a bal oldalit, valamint mikor lefele állítódik, kicsit nyeszergősebb, periodikus hangot ad ki. Ez így okés, vagy valami nincs rendben?

lehet hogy az a motor kezd pusztulódni. Ha ellenállást mérsz rajtuk, annak nem nagyobb? :D bár tökmindegy. Amíg megy addig megy, ha meg nem megy akkor kell cserélni :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.