Rajmund Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 És olyan egyszerűbb lehetőség nincs, hogy a gyári izzók helyére piros fényű izzókat tennék be? Ha egyáltalán lehet piros színben kapni ilyeneket. Megoldható lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 És olyan egyszerűbb lehetőség nincs, hogy a gyári izzók helyére piros fényű izzókat tennék be? Ha egyáltalán lehet piros színben kapni ilyeneket. Megoldható lenne? Zotya tett be a gyári helyekre piros betekerős LED-eket, és pirosban jól nézett ki. A jégfehér, meg a kék az elég foltos, a piros valamiért nem annyira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Zotya tett be a gyári helyekre piros betekerős LED-eket, és pirosban jól nézett ki. A jégfehér, meg a kék az elég foltos, a piros valamiért nem annyira :D Az nekem pont jó lenne, mert piros színben tetszik. Megkérdem tőle miből mennyit stb. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Zotya tett be a gyári helyekre piros betekerős LED-eket, és pirosban jól nézett ki. A jégfehér, meg a kék az elég foltos, a piros valamiért nem annyira :D Az nekem pont jó lenne, mert piros színben tetszik. Megkérdem tőle miből mennyit stb. Köszi ...én úgy emlékszem, hogy valami karácsonyfa izzókat rakott bele...vagy azzal csak tesztelte a látványt? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ...én úgy emlékszem, hogy valami karácsonyfa izzókat rakott bele...vagy azzal csak tesztelte a látványt? :) :D az a tidbe ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 ...én úgy emlékszem, hogy valami karácsonyfa izzókat rakott bele...vagy azzal csak tesztelte a látványt? :) :D az a tidbe ment de hogy feltalálta magát ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Na szóval a műszeregységben raktam az izzók helyére ledeket, a középkijelzőbe meg piros karácsonyfaízzót. Nem azt a hagyományos meneteset, hanem azt a kínai bedugósat, pont bepasszol a rizsszemizzó helyére. A 20-as izzósorból kell kivenni mert ugye azok 240 osztva 20-al=12 voltosak. A műszeregységbe nem mennek bele, mert nem fér el a hegyük a fényvezető plexitől. A középkijelzőbe pont jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 tid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 tid :) Mid? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mid? :D én tid nek hívom :) egyszerűbb leírni, mint a zt hogy középkonzol kijelző... :D de am mi a mid és tid között a különbség? mert van, de mi is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 én tid nek hívom :D egyszerűbb leírni, mint a zt hogy középkonzol kijelző... :) de am mi a mid és tid között a különbség? mert van, de mi is? A MID a BC :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 A MID a BC :) Ja hát akkor a MID-et meg egyszerűbb BC-nek írni nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 akkor csak TID :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 én tid nek hívom :D egyszerűbb leírni, mint a zt hogy középkonzol kijelző... :) de am mi a mid és tid között a különbség? mert van, de mi is? DID TID MID Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 azt hittem az enyém van a képen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 azt hittem az enyém van a képen :) Melyik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 azt hittem az enyém van a képen :D Nem, az alsó az enyém. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Nem, az alsó az enyém. :) Gugli azt hozza ki, nem tehetek róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Gugli azt hozza ki, nem tehetek róla. :) Vazz, tényleg. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Melyik? :D zolika te most ennyire de ennyire? tidem van baszod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 zolika te most ennyire de ennyire? tidem van baszod :) Mid van tid? :D Na én lefekszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mid van tid? :D Na én lefekszem. :D Jólesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Mid van tid? :D Ezen még mindíg röhögök. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 Ezen még mindíg röhögök. :D :) Nem vagy egyedül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2009 Megoszt Elküldve Október17, 2009 fárasztó nap fárasztó befejezése :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts