GabeszVp Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Üdv all! Kérdés: Alapjárati motor cserénél(új) kell valamit csinálni, hogy jó legyen? Mert olyan mintha nem ismerné fel az autó ami egy F astra, 1.4 8valve, de már 16 lábú diag csatival. lehúzott csatival is ugyanúgy dadog, kiirja a hibát mintha rá lenne dugva. Vadiúj apajárati motor.(a kocsi amúgy 8 szelepes, semmi extra, teljesen alapfelszereltség, központi injektoros) Előre is kösz. Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Én éppen ma délután szívtam vele az ex diesel Caravanunkban. A rajz szerint megcsinálni nem kis meló, egy egész délutánom ráment (jó játék betenni a biztitáblába a hiányzó relék és biztosítékok érintkezőit :rolleyes: ). megkérdezhetem honnan vettél relét hozzá? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Helló mindenkinek!Bocs a zavarásért de lenne egy kérdésem ha lehet.Hány amperos biztosíték kell elvileg a biztosíték táblába a hátsó ablak fűtésnek?Nekem most 7,5-es volt bennt de nem tudom hogy annyi van-e előirva neki.MErt most cseréltem nem rég és megint kivágta.HA meg 7,5 kell akkor miért vágja ki?A választ előre is köszönöm! Az lepkefing neki. 30-as kell mert hatalmas az áramfelvétele. Ja épp látom Gabi már válaszolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Az lepkefing neki. 30-as kell mert hatalmas az áramfelvétele. Ja épp látom Gabi már válaszolt. Ja, cirka két órája. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Üdv all! Kérdés: Alapjárati motor cserénél(új) kell valamit csinálni, hogy jó legyen? Mert olyan mintha nem ismerné fel az autó ami egy F astra, 1.4 8valve, de már 16 lábú diag csatival. lehúzott csatival is ugyanúgy dadog, kiirja a hibát mintha rá lenne dugva. Vadiúj apajárati motor.(a kocsi amúgy 8 szelepes, semmi extra, teljesen alapfelszereltség, központi injektoros) Előre is kösz. Üdv mindenkinek. Érdemes lenne megpróbálni: kiveszed az alapjáratit, rádugod a csatit. A diagnosztikai csatiban összezárod az 5-6 pint (a bal alsó sarokból indul a számozás, oszlopban, felfelé) majd ráadod a gyújtást. Közben figyelni kell az alapjáratit, dolgoznia kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Ja, cirka két órája. :D :rolleyes: Jolvan na. Közben még iskolába is járok stb, ne szívd a vérem, örvendek ha megkapom a opelforum.hu indítógombját <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Jolvan na. Közben még iskolába is járok stb, ne szívd a vérem, örvendek ha megkapom a opelforum.hu indítógomblyát <_< LYaLY! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 LYaLY! :rolleyes: <_< Talán inkább LYaLLY :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Na mostmár tényleg baccátok meg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 megkérdezhetem honnan vettél relét hozzá? :rolleyes: Vettem még régebben egy komplett bontott biztitáblát, abban voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Vettem még régebben egy komplett bontott biztitáblát, abban voltak. Köszi! Reménykedtem benne, hogy tudsz valami lelőhelyet. Ilyenkor sajnálom, hogy az 1.8-ast gombokért odaadtam a bontósnak. Majdnem fullos volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Tegnapelőtt este, Pécsről jövet megint összefosta magát a generátorom. 2 hónapja volt felújítva, a szerelő 27-et kért érte!! Visszavittem, azzal fogadott megnézik mit is raktak bele. Mondom, mindent! Mi az ördög lehet ami csak ennyit bírt benne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Tegnapelőtt este, Pécsről jövet megint összefosta magát a generátorom. 2 hónapja volt felújítva, a szerelő 27-et kért érte!! Visszavittem, azzal fogadott megnézik mit is raktak bele. Mondom, mindent! Mi az ördög lehet ami csak ennyit bírt benne ? Szar anyag, vagy gány munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cser Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Szar anyag, vagy gány munka. Te is hajnalos vagy ? :rolleyes: Majd ma kiderül, kész lesz elvileg a generátor, de nem szeretnék fizetni érte.. Még az se mondható rá, hogy a kerék beverte a vizet, mert éppen akkor nem is esett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Te is hajnalos vagy ? :rolleyes: Majd ma kiderül, kész lesz elvileg a generátor, de nem szeretnék fizetni érte.. Még az se mondható rá, hogy a kerék beverte a vizet, mert éppen akkor nem is esett. Valamit ugyis kitalálnak ha nagyon meg akarnak fizettetni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Valamit ugyis kitalálnak ha nagyon meg akarnak fizettetni -_- Ha elég csúnyán nézel, még mosolyognak is hogy másodszor cserélhetnek önindítót neked. <_< B) :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Tegnapelőtt este, Pécsről jövet megint összefosta magát a generátorom. 2 hónapja volt felújítva, a szerelő 27-et kért érte!! Visszavittem, azzal fogadott megnézik mit is raktak bele. Mondom, mindent! Mi az ördög lehet ami csak ennyit bírt benne ? Olcsó utángyári feszstab vagy diódahíd. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ennyi idő után még garis javítást kell csinálnuk!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ennyi idő után még garis javítást kell csinálnuk!! Jobb helyeken ahol a lekiismeret ismert fogalom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Jobb helyeken ahol a lekiismeret ismert fogalom :rolleyes: ahol meg nem, ott tényleg mérgesen kell nézni, fogni a cuccot, és lelépni és többet oda nem menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ahol meg nem, ott tényleg mérgesen kell nézni, fogni a cuccot, és lelépni és többet oda nem menni De csak miután megjavították. Véletlenül elfelejtessz cashelni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 De csak miután megjavították. Véletlenül elfelejtessz cashelni <_< ne véleltlenül D hoztuk már így el anno a wareszunkat. amiről beszéltek, a csavarokon az előző napi sár ott volt rajta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Olcsó utángyári feszstab vagy diódahíd. :rolleyes: Határozottan emlékszem, amikor a szerelő két hónapja felsorolta a cserés dolgokat. Szénkefék, szénkefetartó, mert törött volt, arról tudtam is. Fesszabályozó, csapágyak, átvezetőgyűrű. Más meg nincs is olyan, ami szétmehetne.. Már figyelem a telefont, mert szólnia kellene a szerelőnek, hogy kész az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 hogyne lenne, a diódahíd. azt is szokás cserélni a fesszabbal együtt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts