astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Az ér benne annyit hogy kevesebbért nem kapsz. És mivel nincs ócsó, ezért sokat ér :P :lol: Ahhham. De a múltkor már ajánlgatta valakinek azért nemtom hogy megvan -e még neki. Meg kő kérdezni :lol: Nállunk a bontóba azt mondták, 5000/db, mindegy hogy melyik fajta... :lol: körbekérdezgetek, hátha van valamelyik haveromnak eladóban, este majd megírom, háha kell valakinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 5000ft!!! :lol: :P :lol: :lol: Mennyi most egy komplett BC??? Ha jössz pályanapra, akkor tudok adni neked egy TID-t occsóért (3k). Ügye BC-ztem a verdát, így maradt egy. Ha nem köll, akkor végleg oda adom skj69-nek, mert nekem nem kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 GSi Kadett (C20XE) BC-je nincs véletlenül valakinek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ha jössz pályanapra, akkor tudok adni neked egy TID-t occsóért (3k). Ügye BC-ztem a verdát, így maradt egy. Ha nem köll, akkor végleg oda adom skj69-nek, mert nekem nem kell. :lol: Olcsóbban sehol nem talál. Sima TID mindenhol 5k. A BC amit vettünk is 8-ért ajándék volt. A BC-k 15k körül vannak, ha nem Dininél veszed. Nekem múltkor 20-ért akarták adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Olcsóbban sehol nem talál. Sima TID mindenhol 5k. A BC amit vettünk is 8-ért ajándék volt. A BC-k 15k körül vannak, ha nem Dininél veszed. Nekem múltkor 20-ért akarták adni. Dini 8-ért adja kompletten a BC-T??? Vészvillogó csatiját hogyan kell kiszedni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Dini 8-ért adja kompletten a BC-T??? Vészvillogó csatiját hogyan kell kiszedni??? Ha jól emlékszem maga a csati (nem a gomb) hátrafelé jön ki a középkonzolból. Oldalt vannak olyan pattintók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Dini 8-ért adja kompletten a BC-T??? Vészvillogó csatiját hogyan kell kiszedni??? Nekem ennyiért adta, de ki tudja van-e neki raktáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Olcsóbban sehol nem talál. Sima TID mindenhol 5k. A BC amit vettünk is 8-ért ajándék volt. A BC-k 15k körül vannak, ha nem Dininél veszed. Nekem múltkor 20-ért akarták adni. Nekem 6k volt. :lol: Igaz, nálam még hiányzik az ablaktörlő kapcsoló. :lol: Dini 8-ért adja kompletten a BC-T??? Vészvillogó csatiját hogyan kell kiszedni??? Az aljzatot a középkonzolból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ha jössz pályanapra, akkor tudok adni neked egy TID-t occsóért (3k). Ügye BC-ztem a verdát, így maradt egy. Ha nem köll, akkor végleg oda adom skj69-nek, mert nekem nem kell. :lol: Sajna nem megyek, mert a tesómra most rájött a szerelgetés és most csinálja ezerrel a dolgokat a verdán. De azért köszi. :lol: Szerintem visszarakom az órát úgy ahogy van. Lassan már 1 éve nem nézek rá úgyhogy nem fog hiányozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Nekem 6k volt. :P Igaz, nálam még hiányzik az ablaktörlő kapcsoló. :lol: Az aljzatot a középkonzolból? Itt a kapcsoló. Már kiszedtem mindent. Azt a hülyét aki azt a sok okosságot kitalálta...... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Nekem ennyiért adta, de ki tudja van-e neki raktáron. Nekem biztos 20e-ért adná :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Itt a kapcsoló. Már kiszedtem mindent. Azt a hülyét aki azt a sok okosságot kitalálta...... :lol: :lol: :lol: Köszi, de lesz 7k-ért zsírúj BC-s ablaktörlőkapcsoló, hátsó ablakmosó/törlő funkcióval valamint új indexkar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Hali! meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyik szálat kell összekötni, vagy elvágni, ahhoz, hogy ha nem gyári magnóm van már, és épp működik, hogy mutassa a dátumot a TID középső üres részén? :lol: előre is köszi a választ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Hali! meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyik szálat kell összekötni, vagy elvágni, ahhoz, hogy ha nem gyári magnóm van már, és épp működik, hogy mutassa a dátumot a TID középső üres részén? :lol: előre is köszi a választ! :lol: A csatiban a 9-10-11-es pin a rádióé. Barna-piros a keresett szál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 A csatiban a 9-10-11-es pin a rádióé. Barna-piros a keresett szál. és akkor ezt elvágom, és kész is? ez ugye ( a kis eszemmel azon filóztam, hogy) azért van, hogy ha a gyári rádió van benne, és bekapcsolom, akkor ne kapja egyszerre a két jelet: dátum, és MHz... :lol: Vagy rosszul gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 és akkor ezt elvágom, és kész is? ez ugye ( a kis eszemmel azon filóztam, hogy) azért van, hogy ha a gyári rádió van benne, és bekapcsolom, akkor ne kapja egyszerre a két jelet: dátum, és MHz... :lol: Vagy rosszul gondolom? Nem biztos, el ne vágjad. :lol: A csatiból a pint ki tudod szedni. Szétvágod s kötegelőt, kihúzod a csatit a házból, és utána a pineket felülről óvatosan megnyomva ki tudod húzni...így roncsolásmentesen tudod kipróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Hali! meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyik szálat kell összekötni, vagy elvágni, ahhoz, hogy ha nem gyári magnóm van már, és épp működik, hogy mutassa a dátumot a TID középső üres részén? :lol: előre is köszi a választ! :lol: Nem biztos, el ne vágjad. :lol: A csatiból a pint ki tudod szedni. Szétvágod s kötegelőt, kihúzod a csatit a házból, és utána a pineket felülről óvatosan megnyomva ki tudod húzni...így roncsolásmentesen tudod kipróbálni. A rádió 5-ös lábáról menő kék/piros vezeték ami neked kell. El is lehet vágni, csak ne a csati tövében, hogy azért össze lehessen forrasztani, ha kell. ui. Leszigetelni ne felejtsd el, mert áramot ad a TID-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyik szálat kell összekötni, vagy elvágni, ahhoz, hogy ha nem gyári magnóm van már, és épp működik, hogy mutassa a dátumot a TID középső üres részén? :lol: előre is köszi a választ! :lol: piros/szürke, vagy piros/fehér vezetéket keresd a TID csatijában, azt elvágod, leszigeteled, és lőn csoda :lol: A csatiban a 9-10-11-es pin a rádióé. Barna-piros a keresett szál. A rádió 5-ös lábáról menő kék/piros vezeték ami neked kell. El is lehet vágni, csak ne a csati tövében, hogy azért össze lehessen forrasztani, ha kell. ui. Leszigetelni ne felejtsd el, mert áramot ad a TID-nek. Egyikőtök sem mondta jól... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 piros/szürke, vagy piros/fehér vezetéket keresd a TID csatijában, azt elvágod, leszigeteled, és lőn csoda :lol: ... Egyikőtök sem mondta jól... :lol: Igaz, én írtam rosszul piros/szürke, és a rádió csati 7-es lábán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 piros/szürke, vagy piros/fehér vezetéket keresd a TID csatijában, azt elvágod, leszigeteled, és lőn csoda :lol: Köszike! Estefelé ki is próbálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Az laza... nem volt két egyforma szín :lol: :D :P Mint amikor suliban dolgozat végén egymásról ellenőriztünk aztán nem volt két egyforma eredmény... Nézd a kijelzőt, és vagdoss addig amíg meg nem jelenik a dátum. Ha megjelent forraszd össze a többit és kész is :lol: :lol: (csak jól tudtam hogy a Piros-szürke lesz az :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Mi a különbség a H4 és H7-es izzó között? Azt tudom, hogy a H4-esnek három érintkezője van (gondolom a föld, tompított és távolsági?!). Jól gondolom, ha H7-est rakok H4es helyére, akkor reflektort nem tudok kapcsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Légzsákvezérlő. LoL ezt multkor majdnem atfurtam :lol: mikor a konyoklot atmeno menetesszarral akartam feltenni csak okos voltam es inkabb bontottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Mi a különbség a H4 és H7-es izzó között? Azt tudom, hogy a H4-esnek három érintkezője van (gondolom a föld, tompított és távolsági?!). Jól gondolom, ha H7-est rakok H4es helyére, akkor reflektort nem tudok kapcsolni? Sztem méretre se egyformák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Mi a különbség a H4 és H7-es izzó között? Azt tudom, hogy a H4-esnek három érintkezője van (gondolom a föld, tompított és távolsági?!). Jól gondolom, ha H7-est rakok H4es helyére, akkor reflektort nem tudok kapcsolni? meg nem is fog passzolni a H4 helyére se, meg a csati se megy rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts