Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az ér benne annyit hogy kevesebbért nem kapsz. És mivel nincs ócsó, ezért sokat ér :P :lol:

Ahhham. De a múltkor már ajánlgatta valakinek azért nemtom hogy megvan -e még neki. Meg kő kérdezni :lol:

Nállunk a bontóba azt mondták, 5000/db, mindegy hogy melyik fajta... :lol:

körbekérdezgetek, hátha van valamelyik haveromnak eladóban, este majd megírom, háha kell valakinek :lol:

Elküldve
5000ft!!! :lol: :P :lol: :lol:

Mennyi most egy komplett BC???

Ha jössz pályanapra, akkor tudok adni neked egy TID-t occsóért (3k). Ügye BC-ztem a verdát, így maradt egy. Ha nem köll, akkor végleg oda adom skj69-nek, mert nekem nem kell. :lol:

Elküldve
Ha jössz pályanapra, akkor tudok adni neked egy TID-t occsóért (3k). Ügye BC-ztem a verdát, így maradt egy. Ha nem köll, akkor végleg oda adom skj69-nek, mert nekem nem kell. :lol:

Olcsóbban sehol nem talál. Sima TID mindenhol 5k. A BC amit vettünk is 8-ért ajándék volt. A BC-k 15k körül vannak, ha nem Dininél veszed. Nekem múltkor 20-ért akarták adni.

Elküldve
Olcsóbban sehol nem talál. Sima TID mindenhol 5k. A BC amit vettünk is 8-ért ajándék volt. A BC-k 15k körül vannak, ha nem Dininél veszed. Nekem múltkor 20-ért akarták adni.

Dini 8-ért adja kompletten a BC-T???

Vészvillogó csatiját hogyan kell kiszedni???

Elküldve

Ha jól emlékszem maga a csati (nem a gomb) hátrafelé jön ki a középkonzolból. Oldalt vannak olyan pattintók.

Elküldve

Nekem 6k volt. :lol: Igaz, nálam még hiányzik az ablaktörlő kapcsoló. :lol:

Az aljzatot a középkonzolból?

Elküldve

Sajna nem megyek, mert a tesómra most rájött a szerelgetés és most csinálja ezerrel a dolgokat a verdán.

De azért köszi. :lol:

Szerintem visszarakom az órát úgy ahogy van.

Lassan már 1 éve nem nézek rá úgyhogy nem fog hiányozni. :lol:

Elküldve

Hali!

meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyik szálat kell összekötni, vagy elvágni, ahhoz, hogy ha nem gyári magnóm van már, és épp működik, hogy mutassa a dátumot a TID középső üres részén? :lol:

előre is köszi a választ! :lol:

Elküldve
Hali!

meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyik szálat kell összekötni, vagy elvágni, ahhoz, hogy ha nem gyári magnóm van már, és épp működik, hogy mutassa a dátumot a TID középső üres részén? :lol:

A csatiban a 9-10-11-es pin a rádióé. Barna-piros a keresett szál.

Elküldve

és akkor ezt elvágom, és kész is?

ez ugye ( a kis eszemmel azon filóztam, hogy) azért van, hogy ha a gyári rádió van benne, és bekapcsolom, akkor ne kapja egyszerre a két jelet: dátum, és MHz... :lol: Vagy rosszul gondolom?

Elküldve
és akkor ezt elvágom, és kész is?

ez ugye ( a kis eszemmel azon filóztam, hogy) azért van, hogy ha a gyári rádió van benne, és bekapcsolom, akkor ne kapja egyszerre a két jelet: dátum, és MHz... :lol: Vagy rosszul gondolom?

Nem biztos, el ne vágjad. :lol:

A csatiból a pint ki tudod szedni. Szétvágod s kötegelőt, kihúzod a csatit a házból, és utána a pineket felülről óvatosan megnyomva ki tudod húzni...így roncsolásmentesen tudod kipróbálni.

Elküldve
Hali!

Nem biztos, el ne vágjad. :lol:

A csatiból a pint ki tudod szedni. Szétvágod s kötegelőt, kihúzod a csatit a házból, és utána a pineket felülről óvatosan megnyomva ki tudod húzni...így roncsolásmentesen tudod kipróbálni.

A rádió 5-ös lábáról menő kék/piros vezeték ami neked kell. El is lehet vágni, csak ne a csati tövében, hogy azért össze lehessen forrasztani, ha kell.

ui. Leszigetelni ne felejtsd el, mert áramot ad a TID-nek.

Elküldve

piros/szürke, vagy piros/fehér vezetéket keresd a TID csatijában, azt elvágod, leszigeteled, és lőn csoda :lol:

A rádió 5-ös lábáról menő kék/piros vezeték ami neked kell. El is lehet vágni, csak ne a csati tövében, hogy azért össze lehessen forrasztani, ha kell.

ui. Leszigetelni ne felejtsd el, mert áramot ad a TID-nek.

Egyikőtök sem mondta jól... :lol:

Elküldve
piros/szürke, vagy piros/fehér vezetéket keresd a TID csatijában, azt elvágod, leszigeteled, és lőn csoda :lol:

...

Egyikőtök sem mondta jól... :lol:

Igaz, én írtam rosszul piros/szürke, és a rádió csati 7-es lábán.

Elküldve

Az laza... nem volt két egyforma szín :lol: :D :P Mint amikor suliban dolgozat végén egymásról ellenőriztünk aztán nem volt két egyforma eredmény... Nézd a kijelzőt, és vagdoss addig amíg meg nem jelenik a dátum. Ha megjelent forraszd össze a többit és kész is :lol: :lol:

(csak jól tudtam hogy a Piros-szürke lesz az :lol: )

Elküldve

Mi a különbség a H4 és H7-es izzó között? Azt tudom, hogy a H4-esnek három érintkezője van (gondolom a föld, tompított és távolsági?!).

Jól gondolom, ha H7-est rakok H4es helyére, akkor reflektort nem tudok kapcsolni?

Elküldve
Légzsákvezérlő.

LoL ezt multkor majdnem atfurtam :lol: mikor a konyoklot atmeno menetesszarral akartam feltenni csak okos voltam es inkabb bontottam :lol:

Elküldve
Mi a különbség a H4 és H7-es izzó között? Azt tudom, hogy a H4-esnek három érintkezője van (gondolom a föld, tompított és távolsági?!).

Jól gondolom, ha H7-est rakok H4es helyére, akkor reflektort nem tudok kapcsolni?

Sztem méretre se egyformák.

Elküldve

meg nem is fog passzolni a H4 helyére se, meg a csati se megy rá

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.