epk947 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Csak az meg milyen már, hogy pirít a menő helyzetjelző, kiszállok, oszt visít... :lol: Az olyan, hogy kábult sáfőr ne haggggya égve a vellanyt ha kiszáll az ótóból!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Lomtalanítottam egy havernál, nekik is volt opel-jük, több fajta is.... Ez mind jó astrába. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Lomtalanítottam egy havernál, nekik is volt opel-jük, több fajta is.... ezeket találtam többek közt, amit nem igazán tudok, hogy astráé-e, vagy sem... nagyon hasonló... ... A ködfényszóró kapcsolót ne add senkinek. Novy cartársnak kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Szétszedtem a kivett AC relét. Az ég adta világon semmi baja! Pedig már megvettem az újat. Ezek szerint máshol kell keresnem a hibátt. Hol a francba méri a relé kontakthibát a computer? Mennyire menjek el a keresgélésben? Csak a foglalatot kell néznem vagy távolabb is keressem a hibát? Ja és a relé vásárlás is érdekes volt. kis autósboltban azt mondták gyári 7e, utángyárt 5eft. Bementem a soroksári úton a márkakereskedésbe és 3eft-ért adtak gyári hologrammos csomagolásban. Szóval ezt a kisboltot is nagyívben kerülöm ezután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Szétszedtem a kivett AC relét. Az ég adta világon semmi baja! Pedig már megvettem az újat. Ezek szerint máshol kell keresnem a hibátt. Hol a francba méri a relé kontakthibát a computer? Mennyire menjek el a keresgélésben? Csak a foglalatot kell néznem vagy távolabb is keressem a hibát? Ja és a relé vásárlás is érdekes volt. kis autósboltban azt mondták gyári 7e, utángyárt 5eft. Bementem a soroksári úton a márkakereskedésbe és 3eft-ért adtak gyári hologrammos csomagolásban. Szóval ezt a kisboltot is nagyívben kerülöm ezután. Szerintem úgy méri, h a vezérlőlábak szálai az ECU-ba futnak be. Ez egyiken az áramot adja az ECU, a másikon a testet. Gondolom ha nincs áram rajtuk akkor reléhibát ír ki. 85-86-os lábaknál van a vezérlés. De h melyik a test meg melyik az áram, azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Szétszedtem a kivett AC relét. Az ég adta világon semmi baja! Pedig már megvettem az újat. Ezek szerint máshol kell keresnem a hibátt. Hol a francba méri a relé kontakthibát a computer? Mennyire menjek el a keresgélésben? Csak a foglalatot kell néznem vagy távolabb is keressem a hibát? Ja és a relé vásárlás is érdekes volt. kis autósboltban azt mondták gyári 7e, utángyárt 5eft. Bementem a soroksári úton a márkakereskedésbe és 3eft-ért adtak gyári hologrammos csomagolásban. Szóval ezt a kisboltot is nagyívben kerülöm ezután. Sztem azért tedd be az új relét, nem mindig látszik szemre a hiba. A foglalat érintkezőit meg kicsit nyomorgasd összébb. De lehet kontakthiba hátul a tanknál is, ott ráadásul valamivel jobban ki van téve az időjárásnak a csati. Ha van riasztó, vagy immo a kocsiban, ami az AC vezetékét szakítja meg, az is gyanús lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wizzards Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Sziasztok! Szerencsére megoldódott a hőgomba problémám! A start autóban adtak forgalmi alapján egyet ami 100 foknál kapcsolja a ventilátort! Normális hogy ilyen magas hőfokon kapcsol? 100-95 meg 115-110 van rajta talán! Biztos nekem se százas a bekötés mert 100 foknál kapcsolja a kettes fokozatát a ventilátornak. De a lényeg az hogy bekapcsol!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Sziasztok! Szerencsére megoldódott a hőgomba problémám! A start autóban adtak forgalmi alapján egyet ami 100 foknál kapcsolja a ventilátort! Normális hogy ilyen magas hőfokon kapcsol? 100-95 meg 115-110 van rajta talán! Biztos nekem se százas a bekötés mert 100 foknál kapcsolja a kettes fokozatát a ventilátornak. De a lényeg az hogy bekapcsol!! :lol: Sztem az a normális. Az meg hogy hol kapcsol, óra szerint az csak egy dolog. Az a 100 fok se 100 fok, csak ott mutat 100-at :lol: Elvileg van : kék, és környéke----Hideg 90-es felirat-100-as felirat---- Elvan Piros, és környéke---Sz.pás van Ezen belül a mozgás többet jelent, mint az érték amit mutat. :lol: Nekem még 90-ig se megy föl normál helyzetben, hanem a kék és a 90 között mutat kb félúton. és onnantól mozog ha mozoghatnéka van. Nem az értéket nézem hanem a mozgást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imibácsi Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 sziasztok!! új vagyok itt szeretném a segítségeteket kérni! Próbáltam itt a keresőt használni de valahogy nem sikerült a dolog... a próblémám a következő!!4 Vettem egy elektromos központi zárat... a motorokat be is szereltem... de bekötni a rendszerbe azt nem igazán tudom... hol találom a vezetékeket? hova kell kötni a vezérlő elektronikát?? hol talalálok kábelt 12 v-t? meg szükségem lenne egy testre is ugyebár....vagy hogy is van egz pontosan!!! bocsika de kicsit még kezdő vagyok ... Légyszi ha nem fáradtság valaki segítsen!!! Előre is köszönöm: imibácsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 sziasztok!! új vagyok itt szeretném a segítségeteket kérni! Próbáltam itt a keresőt használni de valahogy nem sikerült a dolog... a próblémám a következő!!4 Vettem egy elektromos központi zárat... a motorokat be is szereltem... de bekötni a rendszerbe azt nem igazán tudom... hol találom a vezetékeket? hova kell kötni a vezérlő elektronikát?? hol talalálok kábelt 12 v-t? meg szükségem lenne egy testre is ugyebár....vagy hogy is van egz pontosan!!! bocsika de kicsit még kezdő vagyok ... Légyszi ha nem fáradtság valaki segítsen!!! Előre is köszönöm: imibácsi Szerintem ha nem volt benne gyári közpinti zár, akkor azokat a vezetékeket kell behúzni, amit adtak a készlethez... Bár lehet h rosszul tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 ..... Ezen belül a mozgás többet jelent, mint az érték amit mutat. :lol: Nekem még 90-ig se megy föl normál helyzetben, hanem a kék és a 90 között mutat kb félúton. és onnantól mozog ha mozoghatnéka van. Nem az értéket nézem hanem a mozgást :D ahogy mondod, nem mindíg pontosan mutat, de a mozgása sokat elárul... nekem 92 fokon szokott állni, de van hogy felmegy 100-ra is ( hegymenetben tapasztaltam 5 személlyel) de onnan aztán hamar visszamegy 95 alá, ha megszűnik a tartós terhelés :P Mondjuk még a hangját nem hallottam a ventinek :D szerintem elnyomja a jó kis diesel hang :D :lol: de biztos végzi a dolgát, mert másképp már gondolom lefőzte volna a zaccot :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 ahogy mondod, nem mindíg pontosan mutat, de a mozgása sokat elárul... nekem 92 fokon szokott állni, de van hogy felmegy 100-ra is ( hegymenetben tapasztaltam 5 személlyel) de onnan aztán hamar visszamegy 95 alá, ha megszűnik a tartós terhelés :D Mondjuk még a hangját nem hallottam a ventinek ;) szerintem elnyomja a jó kis diesel hang :D :lol: de biztos végzi a dolgát, mert másképp már gondolom lefőzte volna a zaccot :lol: :lol: Valszeg, vagy mindig pont időben van vége az emelkedőnek :D :lol: Nekem monnyuk csapágyas a ventim, de 2-es fokozaton nincs az a dízelhang ami elnyomja. Haver (igaz kicsit illumináltan) de repülőgépet keresett, mert hallotta a hangját. :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Valszeg, vagy mindig pont időben van vége az emelkedőnek :D :lol: Nekem monnyuk csapágyas a ventim, de 2-es fokozaton nincs az a dízelhang ami elnyomja. Haver (igaz kicsit illumináltan) de repülőgépet keresett, mert hallotta a hangját. :lol: ;) :P :D :D :D nagy forgalomban se megy 100 fölé (de melegben 100-ig elmegy, onnan visszamegy 95 alá, jó az az érzékelő szerintem... :lol: ), pedig ültem a múltkor rendesen a dugóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ez mennyire menthető??? Közép kijelző Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ez mennyire menthető??? Közép kijelző Nagyjából semennyire. :lol: Megheffinteni meg lehet, de értékelhető ideig nem fog múkodni az tuti :lol: Ilyen a hőkötés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Nagyjából semennyire. :lol: Megheffinteni meg lehet, de értékelhető ideig nem fog múkodni az tuti :lol: Ilyen a hőkötés :lol: F@sza :lol: Majd szerzek bele másikat, vagy BC-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 5000ft!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mennyi most egy komplett BC??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 5000ft!!! :lol: :D :lol: :lol: Mennyi most egy komplett BC??? Én olcsóbban adtam :D :P Ha jó a DID is akkor kérdezd meg Pepét megvan e még neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ez mennyire menthető??? Közép kijelző NÉ próbálkoztam vele, egy darabig működött, aztán én hülye be akartam ledezni és szétment. Felidegesített és földhözb...tam. 5000ft!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mennyi most egy komplett BC??? Itt 8e körül akarták adni bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Én olcsóbban adtam :lol: :lol: Ha jó a DID is akkor kérdezd meg Pepét megvan e még neki :lol: DID? :lol: ? Nekem mindegy csak mutassa az időt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 NÉ próbálkoztam vele, egy darabig működött, aztán én hülye be akartam ledezni és szétment. Felidegesített és földhözb...tam. Itt 8e körül akarták adni bontóban. Én is ledezni akartam..... :lol: Szerintem 1e ft-se ér! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Én is ledezni akartam..... :lol: Szerintem 1e ft-se ér! :lol: Nem tudom, hogy mi ér benne annyit. :lol: 8e-ért már ford mérős km órát veszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Nem tudom, hogy mi ér benne annyit. :lol: 8e-ért már ford mérős km órát veszek. :lol: Én asszem 5e vettem kék világítással kb 2 éve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Én olcsóbban adtam :P :lol: Ha jó a DID is akkor kérdezd meg Pepét megvan e még neki :lol: DID??? :lol: az az amelyik csak az időt, és a rádió információkat jelzi ki? (azaz nincs benne külső hőmérséklet kijelző?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Nem tudom, hogy mi ér benne annyit. :lol: 8e-ért már ford mérős km órát veszek. :D Az ér benne annyit hogy kevesebbért nem kapsz. És mivel nincs ócsó, ezért sokat ér :D :P DID??? :lol: az az amelyik csak az időt, és a rádió információkat jelzi ki? (azaz nincs benne külső hőmérséklet kijelző?) :lol: Ahhham. De a múltkor már ajánlgatta valakinek azért nemtom hogy megvan -e még neki. Meg kő kérdezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts