Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 tehát azt szerettem volna megtudni ,hogy a kerek kapcsolón lévő lámpa ikon hátulról kap-e megvilágtást :lol: Előző oldalon ott a kép teh :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ha éppen nem csipog akkor véletlenül nem sötéten világít a belső világítás is? :lol: csak me' akkor neked is retkes az ajtónyitást érzékelő kapcsoló :lol: Nem! A világítással semmi bajom. Csak egyszerűen elfelejt csipogni néha. Holnap kap az arcára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Nem! A világítással semmi bajom. Csak egyszerűen elfelejt csipogni néha. Holnap kap az arcára! :lol: Akkor nincs más megoldás... be kell ledezni. Attól csak megjavul. Vagy ha nem, akkor még mindig átfúrhatod és tehetsz bele csavart, alátéttel. De lehet hogy gyújtásmodul lesz ugye Brezsó? (jut eszembe, hova lett? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nálam 3 vezetékes hőgombára a klíma kompresszor is rá van kötve ha túlmelegszik a hűtő lekapcsolja a klímát...tehát igazából 2 termosztát van a házában. :lol: Áhhááá! :lol: Amúgy nálam meg automata a kikapcsolás, nem tudom mi alapján figyeli, de ügye fagyás esetén és túlmelegedéskor is lekapcsol, csak hogy ezt miképp tudja... :lol: Igaz, jelenleg sehogyse, mert se a klíma nem üzemel, sem a hőgomba nem kapcsol, így kicsit mókolva a vezérléssel a klímagombbal kapcsolom be a vízhűtést a gomba helyett... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Az enyém is csipog! Mondjuk néha én figyelmeztetem, hogy miért nem csipog, pedig rajtahagytam a világítást! Ez bolond! Ha van kedve, csak akkor csipog, ha nincs, akkor meg hallgat. :lol: Ez a szitu nállam is, ha van kedve csipog, de van hogy elfelejti :lol: ilyenkor gyújtás le, gyújtás fel, és már szól is, mint az állat....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ez a szitu nállam is, ha van kedve csipog, de van hogy elfelejti :lol: ilyenkor gyújtás le, gyújtás fel, és már szól is, mint az állat....... :lol: Pedig ha rajta van a gyújtás akkor ne is kéne neki vergődni. Elvileg csak leállítva, gyújtás nélkül kéne sírnia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Pedig ha rajta van a gyújtás akkor ne is kéne neki vergődni. Elvileg csak leállítva, gyújtás nélkül kéne sírnia :lol: Helyes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Előző oldalon ott a kép teh :lol: :lol: maradjunk annyiban ,hogy a tömör műanyagot nem tudja átvilágítani semmi, és izzó sincs mögötte :lol: az az izzó amiről te beszélsz , az a három pozició ( ki ,helyzetj, tompított ) jelölését világítja csak meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Pedig ha rajta van a gyújtás akkor ne is kéne neki vergődni. Elvileg csak leállítva, gyújtás nélkül kéne sírnia :lol: nem tom, biztos valami elkorosodott már benne :lol: Jó ez így ahogy van, ezen nem eszem magam túlságosan... Legyen üzembiztos a gép, a többi apróság annyira nem is fontos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ez a szitu nállam is, ha van kedve csipog, de van hogy elfelejti :lol: ilyenkor gyújtás le, gyújtás fel, és már szól is, mint az állat....... :lol: Meg lehet nézni a gombot is az ajtóban, lehet csak el van oxidálva az érintkező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ez az egy darabos led modul befér a fűtés panel mögé??? Vagy tudtok valami más megoldást??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ez az egy darabos led modul befér a fűtés panel mögé??? Vagy tudtok valami más megoldást??? Szerintem be, ha az emblémák mögötti nagy ürességbe akarod tenni. Oda bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Szerintem be, ha az emblémák mögötti nagy ürességbe akarod tenni. Oda bőven. De nem ott vannak a fényvetők. Egyenletes lesz így is a fénye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 De nem ott vannak a fényvetők. Egyenletes lesz így is a fénye? Milyen fényvetők? Nincs ott semmi, csak egy fehér belső oszt heló. Nem egy darabot kell berakni ofkorsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Milyen fényvetők? Nincs ott semmi, csak egy fehér belső oszt heló. Nem egy darabot kell berakni ofkorsz. :lol: Szerintem van, ami van a tekerők mögött áttetsző plexi, annak a vége nyúlik be a két szélső égő elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Szerintem van, ami van a tekerők mögött áttetsző plexi, annak a vége nyúlik be a két szélső égő elé. Nálam csak egy plexi van, arra van ragasztva az emblémás fólia. Mögötte tök üres minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nálam csak egy plexi van, arra van ragasztva az emblémás fólia. Mögötte tök üres minden. Hát lehet, a plexire emlékszem, de rémlik vmi fényvezető is, de nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nálam csak egy plexi van, arra van ragasztva az emblémás fólia. Mögötte tök üres minden. Nálam sincs ott semmi, csak a nagy üresség! :lol: Ott nincs semmi fényvető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nálam sincs ott semmi, csak a nagy üresség! :lol: Ott nincs semmi fényvető! Ha nincs, hát nincs. Lehet elvitte a cica. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Meg lehet nézni a gombot is az ajtóban, lehet csak el van oxidálva az érintkező. de nem ugyanarra van kötve a belső világítás is? mert az mindíg működik.... annyira nem vészes, mert úgyis megszokásból lekapcsolom a lámpákat..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ha nincs, hát nincs. Lehet elvitte a cica. :lol: Off! és meg is ette! :lol: On! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nálam sincs ott semmi, csak a nagy üresség! :lol: Ott nincs semmi fényvető! Nállam sincs egyik astrában sem ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 de nem ugyanarra van kötve a belső világítás is? mert az mindíg működik.... annyira nem vészes, mert úgyis megszokásból lekapcsolom a lámpákat..... :lol: Nekem úgy van, hogy egy a gomb, de két oldalán van két csati, két érintkezővel. Egy kicsit el volt görbülve az egész, és a csipogós fele nem mindíg testelt le. Kicsit igazgatni kellett de most jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nekem úgy van, hogy egy a gomb, de két oldalán van két csati, két érintkezővel. Egy kicsit el volt görbülve az egész, és a csipogós fele nem mindíg testelt le. Kicsit igazgatni kellett de most jó. nah köszi az infót, én azt hittem ugyanaz a kábel :lol: Ennek majd utánnanézek, még 1x kössz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Lomtalanítottam egy havernál, nekik is volt opel-jük, több fajta is.... ezeket találtam többek közt, amit nem igazán tudok, hogy astráé-e, vagy sem... nagyon hasonló... Főleg ez gyanús, mintha az enyémbe nem ilyen lenne: Ennek meg törött a karja, de találtunk egy kart is, elhoztam, hátha be tudom operálni :lol: :lol: Asszem ez olyan, ami most van benne: ilyenek meg mindíg kellenek, gondolom fogyóeszköz ( nekem mindkettő el volt szakadva mikor vettem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts