daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 megkérdezném a kartársaktól ,hogy a világítás kapcsolóban van-e izzó ? Hogyne.
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 megkérdezném a kartársaktól ,hogy a világítás kapcsolóban van-e izzó ? Van! de én kicseréltem ledre. :lol:
autastra Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Hogyne. akkor kiégett. hogy lehet cserélni ? nem kell megbontani a burkolatot , remélem .
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 akkor kiégett. hogy lehet cserélni ? nem kell megbontani a burkolatot , remélem . Itt találsz képeket!
autastra Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Itt találsz képeket! úgyértettem ,hogy magában a kerek kapcsolóban van-e . ezek szerint abban nincs . köszi
pszilaj Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 asszem a kormányoszloptól balra van az a zizzencs, valahol a műszerfal alatt de nemtom pontosan, nem volt szándékomban kiiktatni, jó ketyere az :lol: Kapcsold fel a helyzetjelzőt, és menj a hang után. Tuti abból jön a hang :lol: :lol: A biztosíték táblán van. De azt fejből nem tudom h melyik kis vacak az!
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 asszem a kormányoszloptól balra van az a zizzencs, valahol a műszerfal alatt de nemtom pontosan, nem volt szándékomban kiiktatni, jó ketyere az :lol: Kapcsold fel a helyzetjelzőt, és menj a hang után. Tuti abból jön a hang :lol: :lol: Valaki azt mondta, hogy a biztidoboz hátoldalán van a csipogó. Majd miután egyszer lemerül az aksi, egyből megbánja hogy kiiktatta. :lol: úgyértettem ,hogy magában a kerek kapcsolóban van-e . ezek szerint abban nincs . köszi Jólértetted, abban a kerek kapcsolóban van. Az van kibelezve Lalee képein.
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 úgyértettem ,hogy magában a kerek kapcsolóban van-e . ezek szerint abban nincs . köszi Azt nemtudom tudod -e hogy az oldalablakban sötétben tükröződni fog keményen ha az az izé világít. Bírom a különböző fényeket, de azt szándékosan nem is akarom. Zavarós :lol: (nekem legalábbis)
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Azt nemtudom tudod -e hogy az oldalablakban sötétben tükröződni fog keményen ha az az izé világít. Bírom a különböző fényeket, de azt szándékosan nem is akarom. Zavarós :lol: (nekem legalábbis) Nekem ilyen lett, miután kicsit tompítottam a leden csiszolással, ez is tükröződik, de ha nem nézem nem zavar.
wizzards Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van nekem, hogy pár napja meghalt valószínűleg a hőgombám. Vettem egy újat de ha rádugom a csatlakozóját és gyújtás adok egyből bekapcsol a ventilátor egyes fokozata! Vki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet ez? Előre is köszi Üdv Laca
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van nekem, hogy pár napja meghalt valószínűleg a hőgombám. Vettem egy újat de ha rádugom a csatlakozóját és gyújtás adok egyből bekapcsol a ventilátor egyes fokozata! Vki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet ez? Előre is köszi Üdv Laca Lehet hogy rossz.
astrásgyerek Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Lehet hogy rossz. Ugyan már, csak egy kis zárlat lehet :lol: :lol: :lol:
joe Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Valaki azt mondta, hogy a biztidoboz hátoldalán van a csipogó. Majd miután egyszer lemerül az aksi, egyből megbánja hogy kiiktatta. :lol: Csak az meg milyen már, hogy pirít a menő helyzetjelző, kiszállok, oszt visít... :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Csak az meg milyen már, hogy pirít a menő helyzetjelző, kiszállok, oszt visít... :lol: A helyzetjelzőnél is csipog? Nem is tudtam, soha nem használom. :lol: Na barátom, jössz egy kólával! Megnéztem, mákod van, a biztositékdobozban van és elöl, a biztik fölött van két relésor, ez az alsóban van, és balról a harmadik. Nekem ez az uccsó is a sorban, ez gondolom felszereltségtől függ. Amikor berreg érezni is rajta hogy az a zajkeltő. Fekete relé, mellette egy kicsi kék van. Ha kirántod lehet menőzni a helyzetjelzővel. :lol: Virágot az öltözőbe kérem. :lol:
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van nekem, hogy pár napja meghalt valószínűleg a hőgombám. Vettem egy újat de ha rádugom a csatlakozóját és gyújtás adok egyből bekapcsol a ventilátor egyes fokozata! Vki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet ez? Előre is köszi Üdv Laca Lehet, hogy klímáshoz való hőgombát vettél...ki kell cseréltetni. :lol:
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 A helyzetjelzőnél is csipog? Nem is tudtam, soha nem használom. :lol: Na barátom, jössz egy kólával! Megnéztem, mákod van, a biztositékdobozban van és elöl, a biztik fölött van két relésor, ez az alsóban van, és balról a harmadik. Nekem ez az uccsó is a sorban, ez gondolom felszereltségtől függ. Amikor berreg érezni is rajta hogy az a zajkeltő. Fekete relé, mellette egy kicsi kék van. Ha kirántod lehet menőzni a helyzetjelzővel. :P Virágot az öltözőbe kérem. :lol: Faceliftben már nem berreg, hanem csipog.. :lol: Lehet, hogy klímáshoz való hőgombát vettél...ki kell cseréltetni. :D Klímásnál kétvezetékes van. Neki szerintem három vezetékes van, ha egyes fokozatba elindult, tehát rá sem tudná dugni... :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Faceliftben már nem berreg, hanem csipog.. :lol: Na bumm, holnap veszek az UNIX-nál facelitesbe valót és az enyém is csipogni fog. :lol: :lol:
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Rosszul tudod enyémben 3 vezetékes van és klímás...ott érinkezőket kellett megcserélni a csatiban, hogy jó legyen sima nem klímás Astra F C14SE-hez.
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Rosszul tudod enyémben 3 vezetékes van és klímás...ott érinkezőket kellett megcserélni a csatiban, hogy jó legyen sima nem klímás Astra F C14SE-hez. Jóhát, nekem gyári klímás, kétvezetékes hőgombával... :lol:
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Na bumm, holnap veszek az UNIX-nál facelitesbe valót és az enyém is csipogni fog. :lol: :lol: Az enyém is csipog! Mondjuk néha én figyelmeztetem, hogy miért nem csipog, pedig rajtahagytam a világítást! Ez bolond! Ha van kedve, csak akkor csipog, ha nincs, akkor meg hallgat. :lol:
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Jóhát, nekem gyári klímás, kétvezetékes hőgombával... :lol: Enyém is gyári saját magam szereltem be...akkor kétféle változata van... :lol:
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Enyém is gyári saját magam szereltem be...akkor kétféle változata van... :lol: Ezekszerint... :lol: Nekem csak akkor van második fokozat, ha nagyon meleg víz és közben még a klíma is üzemel. Minden más esetben csak egyes fokozatban üzemelnek ventik. Rajz is ezt mutatja. :lol:
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Nálam 3 vezetékes hőgombára a klíma kompresszor is rá van kötve ha túlmelegszik a hűtő lekapcsolja a klímát...tehát igazából 2 termosztát van a házában. :lol:
autastra Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Valaki azt mondta, hogy a biztidoboz hátoldalán van a csipogó. Majd miután egyszer lemerül az aksi, egyből megbánja hogy kiiktatta. :lol: Jólértetted, abban a kerek kapcsolóban van. Az van kibelezve Lalee képein. tehát azt szerettem volna megtudni ,hogy a kerek kapcsolón lévő lámpa ikon hátulról kap-e megvilágtást :lol:
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Az enyém is csipog! Mondjuk néha én figyelmeztetem, hogy miért nem csipog, pedig rajtahagytam a világítást! Ez bolond! Ha van kedve, csak akkor csipog, ha nincs, akkor meg hallgat. :lol: Ha éppen nem csipog akkor véletlenül nem sötéten világít a belső világítás is? :lol: csak me' akkor neked is retkes az ajtónyitást érzékelő kapcsoló :lol:
Recommended Posts