daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 megkérdezném a kartársaktól ,hogy a világítás kapcsolóban van-e izzó ? Hogyne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 megkérdezném a kartársaktól ,hogy a világítás kapcsolóban van-e izzó ? Van! de én kicseréltem ledre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hogyne. akkor kiégett. hogy lehet cserélni ? nem kell megbontani a burkolatot , remélem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 akkor kiégett. hogy lehet cserélni ? nem kell megbontani a burkolatot , remélem . Itt találsz képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Itt találsz képeket! úgyértettem ,hogy magában a kerek kapcsolóban van-e . ezek szerint abban nincs . köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 asszem a kormányoszloptól balra van az a zizzencs, valahol a műszerfal alatt de nemtom pontosan, nem volt szándékomban kiiktatni, jó ketyere az :lol: Kapcsold fel a helyzetjelzőt, és menj a hang után. Tuti abból jön a hang :lol: :lol: A biztosíték táblán van. De azt fejből nem tudom h melyik kis vacak az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 asszem a kormányoszloptól balra van az a zizzencs, valahol a műszerfal alatt de nemtom pontosan, nem volt szándékomban kiiktatni, jó ketyere az :lol: Kapcsold fel a helyzetjelzőt, és menj a hang után. Tuti abból jön a hang :lol: :lol: Valaki azt mondta, hogy a biztidoboz hátoldalán van a csipogó. Majd miután egyszer lemerül az aksi, egyből megbánja hogy kiiktatta. :lol: úgyértettem ,hogy magában a kerek kapcsolóban van-e . ezek szerint abban nincs . köszi Jólértetted, abban a kerek kapcsolóban van. Az van kibelezve Lalee képein. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 úgyértettem ,hogy magában a kerek kapcsolóban van-e . ezek szerint abban nincs . köszi Azt nemtudom tudod -e hogy az oldalablakban sötétben tükröződni fog keményen ha az az izé világít. Bírom a különböző fényeket, de azt szándékosan nem is akarom. Zavarós :lol: (nekem legalábbis) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Azt nemtudom tudod -e hogy az oldalablakban sötétben tükröződni fog keményen ha az az izé világít. Bírom a különböző fényeket, de azt szándékosan nem is akarom. Zavarós :lol: (nekem legalábbis) Nekem ilyen lett, miután kicsit tompítottam a leden csiszolással, ez is tükröződik, de ha nem nézem nem zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wizzards Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van nekem, hogy pár napja meghalt valószínűleg a hőgombám. Vettem egy újat de ha rádugom a csatlakozóját és gyújtás adok egyből bekapcsol a ventilátor egyes fokozata! Vki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet ez? Előre is köszi Üdv Laca Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van nekem, hogy pár napja meghalt valószínűleg a hőgombám. Vettem egy újat de ha rádugom a csatlakozóját és gyújtás adok egyből bekapcsol a ventilátor egyes fokozata! Vki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet ez? Előre is köszi Üdv Laca Lehet hogy rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Lehet hogy rossz. Ugyan már, csak egy kis zárlat lehet :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Valaki azt mondta, hogy a biztidoboz hátoldalán van a csipogó. Majd miután egyszer lemerül az aksi, egyből megbánja hogy kiiktatta. :lol: Csak az meg milyen már, hogy pirít a menő helyzetjelző, kiszállok, oszt visít... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Csak az meg milyen már, hogy pirít a menő helyzetjelző, kiszállok, oszt visít... :lol: A helyzetjelzőnél is csipog? Nem is tudtam, soha nem használom. :lol: Na barátom, jössz egy kólával! Megnéztem, mákod van, a biztositékdobozban van és elöl, a biztik fölött van két relésor, ez az alsóban van, és balról a harmadik. Nekem ez az uccsó is a sorban, ez gondolom felszereltségtől függ. Amikor berreg érezni is rajta hogy az a zajkeltő. Fekete relé, mellette egy kicsi kék van. Ha kirántod lehet menőzni a helyzetjelzővel. :lol: Virágot az öltözőbe kérem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Olyan problémám van nekem, hogy pár napja meghalt valószínűleg a hőgombám. Vettem egy újat de ha rádugom a csatlakozóját és gyújtás adok egyből bekapcsol a ventilátor egyes fokozata! Vki tudna nekem segíteni, hogy mitől lehet ez? Előre is köszi Üdv Laca Lehet, hogy klímáshoz való hőgombát vettél...ki kell cseréltetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 A helyzetjelzőnél is csipog? Nem is tudtam, soha nem használom. :lol: Na barátom, jössz egy kólával! Megnéztem, mákod van, a biztositékdobozban van és elöl, a biztik fölött van két relésor, ez az alsóban van, és balról a harmadik. Nekem ez az uccsó is a sorban, ez gondolom felszereltségtől függ. Amikor berreg érezni is rajta hogy az a zajkeltő. Fekete relé, mellette egy kicsi kék van. Ha kirántod lehet menőzni a helyzetjelzővel. :P Virágot az öltözőbe kérem. :lol: Faceliftben már nem berreg, hanem csipog.. :lol: Lehet, hogy klímáshoz való hőgombát vettél...ki kell cseréltetni. :D Klímásnál kétvezetékes van. Neki szerintem három vezetékes van, ha egyes fokozatba elindult, tehát rá sem tudná dugni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Faceliftben már nem berreg, hanem csipog.. :lol: Na bumm, holnap veszek az UNIX-nál facelitesbe valót és az enyém is csipogni fog. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Rosszul tudod enyémben 3 vezetékes van és klímás...ott érinkezőket kellett megcserélni a csatiban, hogy jó legyen sima nem klímás Astra F C14SE-hez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Rosszul tudod enyémben 3 vezetékes van és klímás...ott érinkezőket kellett megcserélni a csatiban, hogy jó legyen sima nem klímás Astra F C14SE-hez. Jóhát, nekem gyári klímás, kétvezetékes hőgombával... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Na bumm, holnap veszek az UNIX-nál facelitesbe valót és az enyém is csipogni fog. :lol: :lol: Az enyém is csipog! Mondjuk néha én figyelmeztetem, hogy miért nem csipog, pedig rajtahagytam a világítást! Ez bolond! Ha van kedve, csak akkor csipog, ha nincs, akkor meg hallgat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Jóhát, nekem gyári klímás, kétvezetékes hőgombával... :lol: Enyém is gyári saját magam szereltem be...akkor kétféle változata van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Enyém is gyári saját magam szereltem be...akkor kétféle változata van... :lol: Ezekszerint... :lol: Nekem csak akkor van második fokozat, ha nagyon meleg víz és közben még a klíma is üzemel. Minden más esetben csak egyes fokozatban üzemelnek ventik. Rajz is ezt mutatja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Nálam 3 vezetékes hőgombára a klíma kompresszor is rá van kötve ha túlmelegszik a hűtő lekapcsolja a klímát...tehát igazából 2 termosztát van a házában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Valaki azt mondta, hogy a biztidoboz hátoldalán van a csipogó. Majd miután egyszer lemerül az aksi, egyből megbánja hogy kiiktatta. :lol: Jólértetted, abban a kerek kapcsolóban van. Az van kibelezve Lalee képein. tehát azt szerettem volna megtudni ,hogy a kerek kapcsolón lévő lámpa ikon hátulról kap-e megvilágtást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Az enyém is csipog! Mondjuk néha én figyelmeztetem, hogy miért nem csipog, pedig rajtahagytam a világítást! Ez bolond! Ha van kedve, csak akkor csipog, ha nincs, akkor meg hallgat. :lol: Ha éppen nem csipog akkor véletlenül nem sötéten világít a belső világítás is? :lol: csak me' akkor neked is retkes az ajtónyitást érzékelő kapcsoló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts