autastra Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Nézzél ide be! :huh: :lol: A többit itt lent a hozzászólásom alatt megtalálod! köszi az infót úgy sejtem , hagyományos égők lesznek berakva milyen izzót kell kérni az üzletben ? gondolom érdemes az összes izzót egyúttal kicserélni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 köszi az infót úgy sejtem , hagyományos égők lesznek berakva milyen izzót kell kérni az üzletben ? gondolom érdemes az összes izzót egyúttal kicserélni ? Jah hogy Debreceni vagyol ^_^ Ha közelebb lennél akkor a műszerfal ledesítésbe besegítenék, vagy meg is csinálnám, de az úgy kicsit messze van :huh: B) sztem érdemes mindet cserélni, ha már egyszer szétbontod. Az izzó száma így gyorsba nem jut eszembe, de az a lényeg hogy az megy bele, amelyiknek a foglalaton a "szárnya" meg van csavarva egy kicsit. Vagy ha kapsz simán rizsszemizzót akkor bele tudod nyomni a foglalatba, csak a foglalatok öregszenek, és van amelyik törik mint a ropi. Ha meg törik akkor cumi van, akkor kell foglalat is. Sztem foglalattal venni írdemesebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 köszi az infót úgy sejtem , hagyományos égők lesznek berakva milyen izzót kell kérni az üzletben ? gondolom érdemes az összes izzót egyúttal kicserélni ? Jah hogy Debreceni vagyol ^_^ Ha közelebb lennél akkor a műszerfal ledesítésbe besegítenék, vagy meg is csinálnám, de az úgy kicsit messze van :huh: B) sztem érdemes mindet cserélni, ha már egyszer szétbontod. Az izzó száma így gyorsba nem jut eszembe, de az a lényeg hogy az megy bele, amelyiknek a foglalaton a "szárnya" meg van csavarva egy kicsit. Vagy ha kapsz simán rizsszemizzót akkor bele tudod nyomni a foglalatba, csak a foglalatok öregszenek, és van amelyik törik mint a ropi. Ha meg törik akkor cumi van, akkor kell foglalat is. Sztem foglalattal venni írdemesebb :lol: B 8,5 D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 B 8,5 D Köszi Mester :huh: Én szemre vettem, odatettem mellé azt amit kevettem az autóból, olyan volt, örültem és lapátoltam belőle mégtöbbet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 ezek jók lennének a középkonzolba , gondolom http://www.ledone.eu/b85d.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 ezek jók lennének a középkonzolba , gondolom http://www.ledone.eu/b85d.php Oda biztosan nem, ezek a műszerfalba, és a TID, MID-be valók. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Oda biztosan nem, ezek a műszerfalba, és a TID, MID-be valók. :huh: az előbb írtad ,hogy B 8,5 D kell középre Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 az előbb írtad ,hogy B 8,5 D kell középre Igazad van, de úgy emlékeztem, hogy a műszerfalba kell. Oda inkább ilyen kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Vigyázni kell ezekkel az előre gyártottakkal, nekem hamar elhaltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Vigyázni kell ezekkel az előre gyártottakkal, nekem hamar elhaltak. Ezért van még mindíg izzó az enyémben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ezért van még mindíg izzó az enyémben. :huh: annak van típuskódja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 annak van típuskódja ? W2*4,6d Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Vigyázni kell ezekkel az előre gyártottakkal, nekem hamar elhaltak. Én ezért ne vettem, hanem csináltam és nem került annyiba, mintha megvettem volna készen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Én ezért ne vettem, hanem csináltam és nem került annyiba, mintha megvettem volna készen. ^_^ Én meg lemásoltam a tiédet :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Én meg lemásoltam a tiédet ^_^ :huh: jól teszed! B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 jól tetted! ^_^ :huh: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Én ezért ne vettem, hanem csináltam és nem került annyiba, mintha megvettem volna készen. :huh: Pedig azon gondolkodtam, hogy a rosseb fog forrasztgatni, ha van készen. De akkor majs megint rendelek, oszt visszapirosítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ezért van még mindíg izzó az enyémben. :lol: Jaja, ződ Neolux-ba mártva. ^_^ Erre az egyre még jó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A problémámra nem találtam megfelelő topicot, de ehez áll legközelebb. Adott az astra-m és a km óra plexije meglehetősen karcos. Magát a plexit vagy műanyagot /aminek akarjuk nevezni/ azt lehet benne cserélni külön? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A problémámra nem találtam megfelelő topicot, de ehez áll legközelebb. Adott az astra-m és a km óra plexije meglehetősen karcos. Magát a plexit vagy műanyagot /aminek akarjuk nevezni/ azt lehet benne cserélni külön? Előre is köszönöm. Igazából lehet cserélni magát a plexit, kérdés, hogy kapsz-e hozzá. Bontóban is általában az óraegységet kompletten adják, fordulatszámmérőset 6-8 ezerért, a simát olyan 3-5 ért. Nem hiszem, hogy megbontják csak a plexiért. Neked milyen van? Mert ha sima akkor pont most lehetne váltani, és megoldódna ez a gondod is. Egyik-másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Igazából lehet cserélni magát a plexit, kérdés, hogy kapsz-e hozzá. Bontóban is általában az óraegységet kompletten adják, fordulatszámmérőset 6-8 ezerért, a simát olyan 3-5 ért. Nem hiszem, hogy megbontják csak a plexiért. Neked milyen van? Mert ha sima akkor pont most lehetne váltani, és megoldódna ez a gondod is. a fordulatszámmérő hiánya nem gond, csak nektek....anélkül is lehet normális életet élni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 a fordulatszámmérő hiánya nem gond, csak nektek....anélkül is lehet normális életet élni :lol: Lehet-lehet, de minek? :lol: Ha nem kell neki ott a másik linken 2ezerért a sima. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Nem fordulat mérős. De akkor honnan adok neki jelet? Amúgy nagyon nem rángat a fordulat látványa... :lol: /Ha egyszerűen megoldható akkor persze rakok bele olyan egységet./ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Lehet-lehet, de minek? :lol: Ha nem kell neki ott a másik linken 2ezerért a sima. na igen...Zotya+normális..?????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Vagy még esetleg kiveszem a plexit, odaadom a festőnek és egy sörért vesz le belőle 1mm-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts