J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Egyszerűbb simán bekötni pluszban a szükséges kábeleket és relét betenni a táblába, mint az egész köteget cserélni szerintem is. Nincs relézve,a gyári kapcsolók kellnek hozzá.Kell a világítástól lekötés és a hátsó ablakfűtéshez hozzá lehet csapni,lila vastag kábel,30A. Valaki tegye ezt át az elektromosba,pls!Nem ide való!Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Vagy megcsapolja a szivargyujtó vezetékét, és onnan vesz tápot/testet az ülésfűtéshez. Oda nem kötném,hátsó abalak fűtéshez érdemes hozzácsapni,a gyári kapcsolóknak pedig kell a világítástól is jel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Vagy megcsapolja a szivargyujtó vezetékét, és onnan vesz tápot/testet az ülésfűtéshez. Én fosnék az ilyen csapolásoktól. Ha figyelembe vesszük, hogy milyen a fogyasztása a hatsó fűtőszálaknak is....nemtom mennyire okos ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kérdés, hogy az elegendő-e, mert azért az ilyen fűtéses cuccok sok ampert igényelnek. Csak hogy Novyt idézzem vannak szivargyujtóba dugható ülésfűtések is, azt is bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Én fosnék az ilyen csapolásoktól. Ha figyelembe vesszük, hogy milyen a fogyasztása a hatsó fűtőszálaknak is....nemtom mennyire okos ötlet. Nyugodtan mehet rá 2,5mm-es lilát kell keresni 30A-es biztosítással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nyugodtan mehet rá 2,5mm-es lilát kell keresni 30A-es biztosítással. Most néztem meg a kapcsolási rajzon, 1-es dróttal van kikábelezve a cigigyujtó is, meg az ülésfűtés is. Ezek szerint bírnia kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Üdv mindenkinek!! Egy gyors kérdésem lenne hozzátok: Kiszereltem egy 93-as c16nz sedan astra füthető üléseit, kapcsolóstol és be szeretném rakni egy 93 as c14nz sedán asztrába. A donorban a két ülés közti kábelkötegből leágaznak a kábelek a kapcsolókhoz. Ez a kábelköteg meg van a c14nz be is de nem olyan vastag és nem ágazik le belőle semmi. Kérdés: Ha beszeretném kötni az ülésfütést akkor mit tegyek???? Cseréljem ki a kábelköteget, de ha ki akarom cserélni akkor meg hol vannak a kábelkötegnek a végei, honnan hová megy??? A biztosíték táblátol indulna, és onnan kellene kiszedni??? Előre is köszönöm!!!! Segítek én a gondodon. Nem kell bajlódnod a kábelköteggel sem. Add el nekem az üléseket, meg a kapcsolókat a kis tálkával együtt, és megoldódik ez a dondod. :huh: ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Segítek én a gondodon. Nem kell bajlódnod a kábelköteggel sem. Add el nekem az üléseket, meg a kapcsolókat a kis tálkával együtt, és megoldódik ez a dondod. :huh: :P ^_^ Van külön kiváltságod mint modi, vagy rád lehet licitálni? :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Segítek én a gondodon. Nem kell bajlódnod a kábelköteggel sem. Add el nekem az üléseket, meg a kapcsolókat a kis tálkával együtt, és megoldódik ez a dondod. :huh: B) :lol: Jaj mennyi projekt miszter, Daykiller mondta hogy a bc-t is megkívántad..... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Segítek én a gondodon. Nem kell bajlódnod a kábelköteggel sem. Add el nekem az üléseket, meg a kapcsolókat a kis tálkával együtt, és megoldódik ez a dondod. :huh: ^_^ :lol: Hogy fagyjon meg a seggem télen???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Hogy fagyjon meg a seggem télen???? De jópofa vagy, a mienk megfagyhat?! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 De jópofa vagy, a mienk megfagyhat?! :huh: :lol: vegyél ülésfűtést, mint én 2500Ft és 10mpn belül langyos a jobbfajta nyárára meg üléshűtést vegyél elindítás után 5mp, és hűti a feneked, meg a hátad. amíg nem tudsz venni gyári ülést, ami fűthető, addig tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 vegyél ülésfűtést, mint én 2500Ft és 10mpn belül langyos a jobbfajta nyárára meg üléshűtést vegyél elindítás után 5mp, és hűti a feneked, meg a hátad. amíg nem tudsz venni gyári ülést, ami fűthető, addig tökéletes. Az üléshűtés most komoly? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Az üléshűtés most komoly? :huh: jah nekem van egy lidlbe vettük van egy olyan, mint a fűtés, egy venivel megtoldva, és az járatja a levegőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Hogy fagyjon meg a seggem télen???? De jópofa vagy, a mienk megfagyhat?! :huh: :lol: Csak én találtam meg azt a tekerentyűt a középkonzolon amivel meleget lehet csinálni az autóban? :D :P ^_^ (Spec a nyári ülésbe-rohadás jobban zavar mint az ülésfűtés hiánya. Egész gyorsan befűt, nem éreztem hiányát) Meg ugye a reggeli betolás után, nincs annyira hidege az embernek :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Csak én találtam meg azt a tekerentyűt a középkonzolon amivel meleget lehet csinálni az autóban? :P ^_^ :huh: (Spec a nyári ülésbe-rohadás jobban zavar mint az ülésfűtés hiánya. Egész gyorsan befűt, nem éreztem hiányát) Meg ugye a reggeli betolás után, nincs annyira hidege az embernek B) :lol: Amióta kicseréltem a termót már a falu másik végén érezni hogy melegszik. De mondasz valamit, most a balcsi felé már féluton kiszáltam, mert csupa víz lett a pöndölyöm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Nem tudom jó helyre írok-e, de azután érdeklődnék hogy a közép konzolba /világítás kapcsolónál/ ott a fényforrás hol található (sok mindent kell érte bontani?). Mert egyedül a műszerfal baloldalán világít és azon kívül sötétségbe borul az autó belseje. :huh: Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Van külön kiváltságod mint modi, vagy rád lehet licitálni? :huh: :P TILOS. Jaj mennyi projekt miszter, Daykiller mondta hogy a bc-t is megkívántad..... :D Ez már régóta tervezgetett dolog. Csak eddig sose találtam megfelelő üléseket. A kábelkészlete is itt van már a fiókban. :lol: :D A BC az újkeletű dolog a kívánságlistámon. De lehet ebben a formában is marad. B) Hogy fagyjon meg a seggem télen???? Inkább a másé, mint az enyém. ^_^ :lol: Viccet félretéve, sok sikert hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Nem tudom jó helyre írok-e, de azután érdeklődnék hogy a közép konzolba /világítás kapcsolónál/ ott a fényforrás hol található (sok mindent kell érte bontani?). Mert egyedül a műszerfal baloldalán világít és azon kívül sötétségbe borul az autó belseje. :lol: Előre is köszönöm. Gyíkba vannak ilyen jellegű leírások (igaz ott nagyrészt a ledezésekről szól) de abban megtalálod hogy miket kell szétkapni. A műszeregység az csak egy pár csavar, és négy izzója van a háttérvilágításnak. Le kell venni a kormány mögötti burkolatot. két csavar szemből, és kettő alulról-a két szemben levőhöz hozzáférsz ha eltekered a kormányt. Utána a bajuszkapcsolókat kipattinthatod- két pöcök kétoldalt és felfelé kell kihúzni. Utána két csavar van kétoldalt lent, és egy középen fönt, ami magát a műszeregységet tartja. Innentől már be lehet nyúlni mögé, némi küzdéssel, aztán ha lehúzod a km-spirált már ki tudod fordítani az egységet. Izzók cserél-fordított sorrendben az előző 5 sor, és lőn világosság. A középkonzol az ha jólrémlik akkor 2 csavar alul, és kettő a kispolc gumiszőnyege mögött. A fűtés-venti tekerenytűket lehúzod- a kát szélső simán lejön, a középsőnek a jobb oldalán van egy kis lik. Oda kis csavarhúzóval benyúlsz, és utána tudod lehúzni- Aztán elhúzod a konzol alját óvatosan és akkor elvileg hozzáférsz az égőkhöz. Most így fejből ennyi jött, majd utána nízek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Nagyon szépen köszönöm ezeket a roppant hasznos infókat, ha időm lesz rá nekiugrok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Középkonzolban kiégtek az izzok a jobb felén Mivel szét kell szedni az izzo cseréhez akkor már arra gondoltam , hogy led fényforrást teszek bele milyen led valo bele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Középkonzolban kiégtek az izzok a jobb felén Mivel szét kell szedni az izzo cseréhez akkor már arra gondoltam , hogy led fényforrást teszek bele milyen led valo bele ? Semmilyen. Bele kell alkotni. Ellenállásforrasztani, fogalatba bedolgozni, stbstb. Ha sokat visszaolvasol akkor nagyon sok infót találsz róla. Heteken keresztül mindenki ledesített, úgyhogy infó lesz bőven :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Középkonzolban kiégtek az izzok a jobb felén Mivel szét kell szedni az izzo cseréhez akkor már arra gondoltam , hogy led fényforrást teszek bele milyen led valo bele ? Nézzél ide be! :huh: :lol: A többit itt lent a hozzászólásom alatt megtalálod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Semmilyen. Bele kell alkotni. Ellenállásforrasztani, fogalatba bedolgozni, stbstb. Ha sokat visszaolvasol akkor nagyon sok infót találsz róla. Heteken keresztül mindenki ledesített, úgyhogy infó lesz bőven :huh: ^_^ Megvilágosodtam. Mostmár tudom, hogy minek nem fogok a büdös életben nekifogni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Megvilágosodtam. Mostmár tudom, hogy minek nem fogok a büdös életben nekifogni ^_^ me'-mé'? :huh: Nem bajos az, csak kitalálni meg megtervezni nehéz. Ezért is vártam meg amíg ráérő, tervezési vénnákkal jobban megáldott cartársak kitalálják a "mitésahogy", utána nekem már csak le kellett másolni :lol: B) Az egy dolog hogy utána csináltam egy sajátot, de az már az én hülyeségem hogy ha már ottvolt egy kiszedett műszeregység akkor viszketett a kezem hogy csinálnikénemárvelevalamit. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts