zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Üdv mindenkinek!! Segítségeteket kérném ködlámpa problémában!! Az ótó: sedan, 93-as, c14nz totál fapados. 1. Létezik az, hogy gyárilag be van kábelezve az első ködlámpa? Hátsom van, müködik is, és a kapcsolója mellett ott van a vakk gomb ahova jön az első ködlámpa kapcsolója. 2. Hová kerül az a bizonyos relé?? 3. Ha valakinek létezne kapcsolási rajza erről a müveletről, hogy mit és hogyan kössek nagyonn megköszönném!! Elektronikásba zéro vagyok. Előre is köszi. Nézd meg, hogy a lökösben, vagy a vakk-gomban ill. alatta van-e csati. A relék általában a biztidobozba kerülnek a biztik fölé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 http://jarmutechnika.freeweb.hu/utanfuto.htm google egyből dobta, tessék használni hé. Bocsika igazad van, eszembe sem jutott az este... :huh: KÖSZÖNÖM!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 igen kompatibilis, nekem is az van, allithato szakaszos ablaktorlovel Az állítható szakaszos ablaktörlőhöz le kell cserélni a biztitáblán a vezérlőrelét is. Honnan sikerült olyant szerezned ? Asszem, "B" Omegáé tudja a funkciót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Az állítható szakaszos ablaktörlőhöz le kell cserélni a biztitáblán a vezérlőrelét is. Honnan sikerült olyant szerezned ? Asszem, "B" Omegáé tudja a funkciót.. ja az is tudja, de b vekié is tudja, ha egyszer abból van a kar :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 egy kérdés nekem az immos kulcsom van, de nem nyomósvilágítós hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyanom?? sokszor nemlátoma kulcslyukat az ajtón. Én csak egyszerüen megnyomom a gombot azt plikk-plikk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Én csak egyszerüen megnyomom a gombot azt plikk-plikk :huh: tudom, hogy van ilyen kulcs, de az enyém nem ilyen. utólag be lehet hozzá szerezni olyan hátoldalt??? mert ha szétszedem, nekem is ott van az elem helye meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 tudom, hogy van ilyen kulcs, de az enyém nem ilyen. utólag be lehet hozzá szerezni olyan hátoldalt??? mert ha szétszedem, nekem is ott van az elem helye meg minden. Inkább vegyél egy brifkós kulcsot saját modullal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 tudom, hogy van ilyen kulcs, de az enyém nem ilyen. utólag be lehet hozzá szerezni olyan hátoldalt??? mert ha szétszedem, nekem is ott van az elem helye meg minden. Hát akkor rakjál bele elemet, ledet meg gombot. Probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Hát akkor rakjál bele elemet, ledet meg gombot. Probléma? a gomb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 a gomb :huh: Lehet kapni gyerekeknek olyan gagyi világító bisz-baszokat abban is kicsi gombok vannak, küldjek két tucatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Lehet kapni gyerekeknek olyan gagyi világító bisz-baszokat abban is kicsi gombok vannak, küldjek két tucatot? he nem a sufnituning By Zotyáról van itt most szó. nekem olyan megoldás kellene a kulcsra, mint a gyári. aminek a jele egy gomb, és azzal kapcsol a kulcsban lévő kis izzó Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 he nem a sufnituning By Zotyáról van itt most szó. nekem olyan megoldás kellene a kulcsra, mint a gyári. aminek a jele egy gomb, és azzal kapcsol a kulcsban lévő kis izzó Én pont azt a kulcsomat hagytam el, de van egy jó dolog is abban, hogy elhagytam. Az miatt szorult már nagyon a gyújtáskapcsolóm. Az alig használt pótkulccsal úgy mozog a gyújtáskapcsoló mint a vaj... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Én pont azt a kulcsomat hagytam el, de van egy jó dolog is abban, hogy elhagytam. Az miatt szorult már nagyon a gyújtáskapcsolóm. Az alig használt pótkulccsal úgy mozog a gyújtáskapcsoló mint a vaj... :huh: gondolom a kopottsága miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 he nem a sufnituning By Zotyáról van itt most szó. nekem olyan megoldás kellene a kulcsra, mint a gyári. aminek a jele egy gomb, és azzal kapcsol a kulcsban lévő kis izzó Gyári? Bemész egy Opel márkaszervízbe, és előadod a problémádat. :huh: Pénzt vigyél magaddal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Gyári? Bemész egy Opel márkaszervízbe, és előadod a problémádat. :huh: Pénzt vigyél magaddal! :lol: na ez a pénzt vigyek magammal gondolkodom témén, lehet kivágom az egyikből a jelet, és ráragasztom egy korongra csak lehet ógy nem fér el az elem na majdmegnézelődöm jól Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 na ez a pénzt vigyek magammal gondolkodom témén, lehet kivágom az egyikből a jelet, és ráragasztom egy korongra csak lehet ógy nem fér el az elem na majdmegnézelődöm jól Olyan vagy lassan, mint az asszony, csináljam is meg, jó is legyen, meg pénz se kelljen hozzá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Olyan vagy lassan, mint az asszony, csináljam is meg, jó is legyen, meg pénz se kelljen hozzá. :huh: Meg persze gyorsan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Olyan vagy lassan, mint az asszony, csináljam is meg, jó is legyen, meg pénz se kelljen hozzá. :huh: Nem lassan,már régóta ilyen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Nem lassan,már régóta ilyen! :huh: egyebek közt ez is OFF de senki se kért senkit, hogy csinálja meg nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Meg persze gyorsan. :huh: És még múúúúkodjon is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Üdv mindenkinek!! Egy gyors kérdésem lenne hozzátok: Kiszereltem egy 93-as c16nz sedan astra füthető üléseit, kapcsolóstol és be szeretném rakni egy 93 as c14nz sedán asztrába. A donorban a két ülés közti kábelkötegből leágaznak a kábelek a kapcsolókhoz. Ez a kábelköteg meg van a c14nz be is de nem olyan vastag és nem ágazik le belőle semmi. Kérdés: Ha beszeretném kötni az ülésfütést akkor mit tegyek???? Cseréljem ki a kábelköteget, de ha ki akarom cserélni akkor meg hol vannak a kábelkötegnek a végei, honnan hová megy??? A biztosíték táblátol indulna, és onnan kellene kiszedni??? Előre is köszönöm!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Üdv mindenkinek!! Egy gyors kérdésem lenne hozzátok: Kiszereltem egy 93-as c16nz sedan astra füthető üléseit, kapcsolóstol és be szeretném rakni egy 93 as c14nz sedán asztrába. A donorban a két ülés közti kábelkötegből leágaznak a kábelek a kapcsolókhoz. Ez a kábelköteg meg van a c14nz be is de nem olyan vastag és nem ágazik le belőle semmi. Kérdés: Ha beszeretném kötni az ülésfütést akkor mit tegyek???? Cseréljem ki a kábelköteget, de ha ki akarom cserélni akkor meg hol vannak a kábelkötegnek a végei, honnan hová megy??? A biztosíték táblátol indulna, és onnan kellene kiszedni??? Előre is köszönöm!!!! Nézd meg a donorban,de jó a sejtésed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nézd meg a donorban,de jó a sejtésed. Vagy megcsapolja a szivargyujtó vezetékét, és onnan vesz tápot/testet az ülésfűtéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nem lesz egyszerű,mert ilyen szerintem külön nem létezik! Egyszerűbb simán bekötni pluszban a szükséges kábeleket és relét betenni a táblába, mint az egész köteget cserélni szerintem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Vagy megcsapolja a szivargyujtó vezetékét, és onnan vesz tápot/testet az ülésfűtéshez. Kérdés, hogy az elegendő-e, mert azért az ilyen fűtéses cuccok sok ampert igényelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts