zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 jaja simán, meg nagyzene de nem me raj, hanem mert nekem ez tecc :huh: egy kérdés nekem az immos kulcsom van, de nem nyomósvilágítós hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyanom?? sokszor nemlátoma kulcslyukat az ajtón. TA-DAAAAM!
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 TA-DAAAAM! Hogy erre nem gondoltál ugye Novy :huh: :lol: ^_^ B) en masik elemet tettem, es feher ledet ellenallassal mondjuk én annyira nem értek az ilyesmihez, de majd megkérdek egy elektroműszerész srácot, hogy operálja meg :lol: Köszi a tippeket !!!! :P
Laleekirály Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 TA-DAAAAM! http://kepfeltoltes.hu/090818/DSC00010_5__...ltoltes.hu_.jpg :huh: :lol: ^_^ A emberi leleményesség nem ismer határokat!
Guest Sanci Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 nekem az immos kulcsom van, de nem nyomósvilágítós hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyanom?? sokszor nem látom a kulcslyukat az ajtón. Én ezért hekkeltem bele a bicskakulcsos kócmócot :P meguntam a sötétben keresgetni.. B) :lol: mondjuk én annyira nem értek az ilyesmihez, de majd megkérdek egy elektroműszerész srácot, hogy operálja meg :lol: Köszi a tippeket !!!! ^_^ Nagy Jani (Petőfi utcán -ha még ott lakik) osztálytársam volt, talán ő megcsinálja neked ócsóért -mondjuk 1 sörért.. :huh:
Novy Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 :lol: ^_^ B) A emberi leleményesség nem ismer határokat! Én ezért hekkeltem bele a bicskakulcsos kócmócot :D meguntam a sötétben keresgetni.. :lol: :P Nagy Jani (Petőfi utcán -ha még ott lakik) osztálytársam volt, talán ő megcsinálja neked ócsóért -mondjuk 1 sörért.. :huh: inkább a Zotyai hülyeség nekem nem kell bicska, meg nem akarok annyit mókolni, nekem csak egy olan kupak kellene, amiben a gomb van. valaki ilyenrőltud vmit esetleg?
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 TA-DAAAAM! http://kepfeltoltes.hu/090818/DSC00010_5__...ltoltes.hu_.jpg Hát te nem vagy nóóóóómáááááliiiis! :huh: :lol: ^_^ B) :P
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 B Vectra fedélzetis ablaktörlőkar és nem tempomatos indexkar kompatibilis az Astrával? :huh: A kettőt együtt most tudnám hozni 7k-ért. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 inkább a Zotyai hülyeség nekem nem kell bicska, meg nem akarok annyit mókolni, nekem csak egy olan kupak kellene, amiben a gomb van. valaki ilyenrőltud vmit esetleg? Egyszer láttam a tecsóban olyan minden x-forint akcióban világítós kulcsra pattintható biszbaszt, akartam is venni, de csak az az egy szem volt már amit vki kibontott. :huh:
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 újra kell tanítani! Amikor bezárod az ablakot a bezáródás után nyomd tovább a gombot amíg egy halk kattanást hallasz az ajtó felől (3-4 mp) u.i: szedd ki a képet az idézetből, mert a modik harapnak érte! ;) koszonom, sikerult, jo volt a tanacs @+
Breki Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 koszonom, sikerult, jo volt a tanacs @+ NM :huh:
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Nagy Jani (Petőfi utcán -ha még ott lakik) osztálytársam volt, talán ő megcsinálja neked ócsóért -mondjuk 1 sörért.. :huh: Most viccelsz, vele csinálunk minden elektromos cuccot... Nagy hawerom! ^_^ Szóval itt egy közös ismerős :lol: És még csak nem is sörözik :lol: tényleg ócsón dógozik B) :P
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 B Vectra fedélzetis ablaktörlőkar és nem tempomatos indexkar kompatibilis az Astrával? :huh: A kettőt együtt most tudnám hozni 7k-ért. :lol: Igen, csak ne szedánból legyen, mert akkor nem lesz hátsó ablaktörlő funkciója.
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Igen, csak ne szedánból legyen, mert akkor nem lesz hátsó ablaktörlő funkciója. Igen, ezt tudtam. Köszi! :lol: De csak jövő hónapban lesz meg, mert utánvéttel nem küld. :huh:
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Pepe! xenon jól funkcionál? Igen, jó köszi! A trafókat beragasztottuk a motortérben valami Pattex kétkomponenses, gyurma szerű ragasztóval, remélem megtartja.
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Igen, jó köszi! A trafókat beragasztottuk a motortérben valami Pattex kétkomponenses, gyurma szerű ragasztóval, remélem megtartja. okay, nekem nem volt vele semmi bajom...és tényleg nem volt sokat használva :huh:
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 okay, nekem nem volt vele semmi bajom...és tényleg nem volt sokat használva :huh: Elhiszem :lol: Egyébként miért szabadultál meg tőle? Ilyen lámpába kerültek az Omiban:
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Elhiszem ^_^ Egyébként miért szabadultál meg tőle? Ilyen lámpába kerültek az Omiban: http://images.netbag.hu/20090219/19480647835.JPG mert építettem magamnak gyári bixenon lámpát :lol: előtte angeleyesben volt, de most az pihen, ugyh eladtam a xenont belőle :huh:
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Elhiszem :huh: Egyébként miért szabadultál meg tőle? Ilyen lámpába kerültek az Omiban: http://images.netbag.hu/20090219/19480647835.JPG Tesódéba kerültek?
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Tesódéba kerültek? Jaja, amit láttál a Fehérvári talin is.
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Jaja, amit láttál a Fehérvári talin is. Ja már vágom. Először a 6 hengeres Ecotech motoros omira gondoltam, de akkor neki van a dízele. Azthittem abban alapból xenon van. :huh: Régen volt a tali, nah. :lol:
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 nincs valamelyikőtöknek rajza az utánfutó csatlakozó bekötéséről, melyik szál mihez szolgál?? Le kéne ellenőrizzem, hogy megy-e minden, csak nem tom melyik csatlakozó micsoda... :huh: Sokat segítenétek, nem szeretném ha meglepetés érne, ha rárakom a futót, és nem működnek a lámpák :lol: Köszike!
Novy Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 nincs valamelyikőtöknek rajza az utánfutó csatlakozó bekötéséről, melyik szál mihez szolgál?? Le kéne ellenőrizzem, hogy megy-e minden, csak nem tom melyik csatlakozó micsoda... :huh: Sokat segítenétek, nem szeretném ha meglepetés érne, ha rárakom a futót, és nem működnek a lámpák :lol: Köszike! http://jarmutechnika.freeweb.hu/utanfuto.htm google egyből dobta, tessék használni hé.
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 B Vectra fedélzetis ablaktörlőkar és nem tempomatos indexkar kompatibilis az Astrával? :unsure: A kettőt együtt most tudnám hozni 7k-ért. :ph34r: igen kompatibilis, nekem is az van, allithato szakaszos ablaktorlovel
a_lajos Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Üdv mindenkinek!! Segítségeteket kérném ködlámpa problémában!! Az ótó: sedan, 93-as, c14nz totál fapados. 1. Létezik az, hogy gyárilag be van kábelezve az első ködlámpa? Hátsom van, müködik is, és a kapcsolója mellett ott van a vakk gomb ahova jön az első ködlámpa kapcsolója. 2. Hová kerül az a bizonyos relé?? 3. Ha valakinek létezne kapcsolási rajza erről a müveletről, hogy mit és hogyan kössek nagyonn megköszönném!! Elektronikásba zéro vagyok. Előre is köszi.
Recommended Posts