Novy Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 sztem vmi utólagos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 sztem vmi utólagos. lehet, de sztem utólagosban nincs komfortelektronika Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 lehet, de sztem utólagosban nincs komfortelektronika ja hogy elektromos ablak cucca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 a vezeto oldali foton a csatlakozo sor felett a feher cimkes dobozka mi lenne? Sztem a központizár vezérlője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Ez meg mi a szösz??? :lol: motorelektronika, vagy mi? ^_^ a két ülés közt van a hátsó hamutartó és a kézifék közt! ( emiatt nem fér el a másik középkonzolja, pedig betettem volna, az jobb mint az enyém, csak pont kitartja ez a valami... és a donoréba meg mélyebb a hátsó hamutartó előtti kis rekeszecske :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Ez meg mi a szösz??? :lol: motorelektronika, vagy mi? ^_^ a két ülés közt van a hátsó hamutartó és a kézifék közt! ( emiatt nem fér el a másik középkonzolja, pedig betettem volna, az jobb mint az enyém, csak pont kitartja ez a valami... és a donoréba meg mélyebb a hátsó hamutartó előtti kis rekeszecske :huh: http://kepfeltoltes.hu/thumb/090816/comp_w...ltoltes.hu_.jpg Azt hiszem ez a légzsák vezérlője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Azt hiszem ez a légzsák vezérlője. ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Ez meg mi a szösz??? :lol: motorelektronika, vagy mi? ^_^ a két ülés közt van a hátsó hamutartó és a kézifék közt! ( emiatt nem fér el a másik középkonzolja, pedig betettem volna, az jobb mint az enyém, csak pont kitartja ez a valami... és a donoréba meg mélyebb a hátsó hamutartó előtti kis rekeszecske :huh: http://kepfeltoltes.hu/view/090816/comp_ww...ltoltes.hu_.jpg Légzsákvezérlő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 a vezeto oldali foton a csatlakozo sor felett a feher cimkes dobozka mi lenne? Sztem a központizár vezérlője. Igen az. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 oh, légszákvezérlőre nem is gondoltam volna! :huh: köszike a felhomályosítást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 oh, légszákvezérlőre nem is gondoltam volna! :lol: köszike a felhomályosítást ^_^ Ezé' van ráírva :P B) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 oh, légszákvezérlőre nem is gondoltam volna! :huh: köszike a felhomályosítást :lol: SRS unit (légzsák vezérlő): Systeme Restreint Supplémetaire - Ha jól emlékszem, akkor testet baleset esetén visszatartó rendszert jelent lefordítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Ezé' van ráírva jóvan nah, mindenre én sem figyelhetek... :huh: ^_^ SRS unit (légzsák vezérlő): Systeme Restreint Supplémetaire - Ha jól emlékszem, akkor testet baleset esetén visszatartó rendszert jelent lefordítva. Hogy őszinte legyek, meg sem néztem mi van rajta... :lol: MÉG JÓ HOGY VAGYTOK B) :D ÉS FELHOMÁLYOSÍTJÁTOK A MAGAMFAJTA BALGA BELGÁT :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :lol: az elem az ez: http://www.online-electronica.com/catalog/...A-V625U_WEB.jpg Mondjuk még szerintem ez is kihívás lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :lol: Szép fehér ledet bele. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Szép fehér ledet bele. :huh: vagy kéket a kocsi színéhez :lol: 3mmeset Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Szép fehér ledet bele. :huh: vagy kéket a kocsi színéhez ^_^ 3mmeset Ugye, még jó hogy megkérdeztem... Erre nem is gondoltam :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 vagy kéket a kocsi színéhez :lol: 3mmeset Undorító giccsparádé! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 vagy kéket a kocsi színéhez :huh: 3mmeset ja, meg alá neon me raj Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ja, meg alá neon me raj :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :lol: Mondjuk még szerintem ez is kihívás lesz... :huh: Van itt probléma rakásra!!! B) Nem is meg kéne már vakarni a könyökömet... ^_^ Már fél órája készülök rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 :huh: :lol: ^_^ B) :P :lol: :D apropó, kezdek éhes lenni, nem jó a sör magában :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Van itt probléma rakásra!!! B) Vannnnn .... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ja, meg alá neon me raj jaja simán, meg nagyzene de nem me raj, hanem mert nekem ez tecc :huh: egy kérdés nekem az immos kulcsom van, de nem nyomósvilágítós hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyanom?? sokszor nemlátoma kulcslyukat az ajtón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 http://kepfeltoltes.hu/thumb/090817/vil_g_...ltoltes.hu_.jpg Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :huh: az elem az ez: http://www.online-electronica.com/catalog/...A-V625U_WEB.jpg Mondjuk még szerintem ez is kihívás lesz... <_< en masik elemet tettem, es feher ledet ellenallassal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts