Breki Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 sztem vmi utólagos. lehet, de sztem utólagosban nincs komfortelektronika
Novy Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 lehet, de sztem utólagosban nincs komfortelektronika ja hogy elektromos ablak cucca.
FPepe Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 a vezeto oldali foton a csatlakozo sor felett a feher cimkes dobozka mi lenne? Sztem a központizár vezérlője.
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 Ez meg mi a szösz??? :lol: motorelektronika, vagy mi? ^_^ a két ülés közt van a hátsó hamutartó és a kézifék közt! ( emiatt nem fér el a másik középkonzolja, pedig betettem volna, az jobb mint az enyém, csak pont kitartja ez a valami... és a donoréba meg mélyebb a hátsó hamutartó előtti kis rekeszecske :huh:
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 Ez meg mi a szösz??? :lol: motorelektronika, vagy mi? ^_^ a két ülés közt van a hátsó hamutartó és a kézifék közt! ( emiatt nem fér el a másik középkonzolja, pedig betettem volna, az jobb mint az enyém, csak pont kitartja ez a valami... és a donoréba meg mélyebb a hátsó hamutartó előtti kis rekeszecske :huh: http://kepfeltoltes.hu/thumb/090816/comp_w...ltoltes.hu_.jpg Azt hiszem ez a légzsák vezérlője.
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 Ez meg mi a szösz??? :lol: motorelektronika, vagy mi? ^_^ a két ülés közt van a hátsó hamutartó és a kézifék közt! ( emiatt nem fér el a másik középkonzolja, pedig betettem volna, az jobb mint az enyém, csak pont kitartja ez a valami... és a donoréba meg mélyebb a hátsó hamutartó előtti kis rekeszecske :huh: http://kepfeltoltes.hu/view/090816/comp_ww...ltoltes.hu_.jpg Légzsákvezérlő.
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 a vezeto oldali foton a csatlakozo sor felett a feher cimkes dobozka mi lenne? Sztem a központizár vezérlője. Igen az. :huh:
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2009 Elküldve Augusztus16, 2009 oh, légszákvezérlőre nem is gondoltam volna! :huh: köszike a felhomályosítást :lol:
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 oh, légszákvezérlőre nem is gondoltam volna! :lol: köszike a felhomályosítást ^_^ Ezé' van ráírva :P B) :huh:
Guest gorbi Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 oh, légszákvezérlőre nem is gondoltam volna! :huh: köszike a felhomályosítást :lol: SRS unit (légzsák vezérlő): Systeme Restreint Supplémetaire - Ha jól emlékszem, akkor testet baleset esetén visszatartó rendszert jelent lefordítva.
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Ezé' van ráírva jóvan nah, mindenre én sem figyelhetek... :huh: ^_^ SRS unit (légzsák vezérlő): Systeme Restreint Supplémetaire - Ha jól emlékszem, akkor testet baleset esetén visszatartó rendszert jelent lefordítva. Hogy őszinte legyek, meg sem néztem mi van rajta... :lol: MÉG JÓ HOGY VAGYTOK B) :D ÉS FELHOMÁLYOSÍTJÁTOK A MAGAMFAJTA BALGA BELGÁT :P :lol:
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :lol: az elem az ez: http://www.online-electronica.com/catalog/...A-V625U_WEB.jpg Mondjuk még szerintem ez is kihívás lesz... :huh:
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :lol: Szép fehér ledet bele. :huh:
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Szép fehér ledet bele. :huh: vagy kéket a kocsi színéhez :lol: 3mmeset
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Szép fehér ledet bele. :huh: vagy kéket a kocsi színéhez ^_^ 3mmeset Ugye, még jó hogy megkérdeztem... Erre nem is gondoltam :lol: B)
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 vagy kéket a kocsi színéhez :lol: 3mmeset Undorító giccsparádé! :huh:
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 vagy kéket a kocsi színéhez :huh: 3mmeset ja, meg alá neon me raj
Guest gorbi Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :lol: Mondjuk még szerintem ez is kihívás lesz... :huh: Van itt probléma rakásra!!! B) Nem is meg kéne már vakarni a könyökömet... ^_^ Már fél órája készülök rá!
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 :huh: :lol: ^_^ B) :P :lol: :D apropó, kezdek éhes lenni, nem jó a sör magában :D :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 Van itt probléma rakásra!!! B) Vannnnn .... :huh: :lol: ^_^
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Elküldve Augusztus17, 2009 ja, meg alá neon me raj jaja simán, meg nagyzene de nem me raj, hanem mert nekem ez tecc :huh: egy kérdés nekem az immos kulcsom van, de nem nyomósvilágítós hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyanom?? sokszor nemlátoma kulcslyukat az ajtón.
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 http://kepfeltoltes.hu/thumb/090817/vil_g_...ltoltes.hu_.jpg Milyen égő kell az ilyen világítós kulcsba? tudja valaki? :huh: az elem az ez: http://www.online-electronica.com/catalog/...A-V625U_WEB.jpg Mondjuk még szerintem ez is kihívás lesz... <_< en masik elemet tettem, es feher ledet ellenallassal
Recommended Posts