I_S Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Az az igazság, hogy én is egyet értek leslievel, mert én sem szeretném eladni a verdát, meghát nem sok sedant láttam még 2.0-ás mocivan, így talán csak a mocicsere jöhet szóba, meg a vonzatai ugye, ami ha jűól tévedek legjobb esetben is oan 250 körül végezne. De ez van, csak előbb nekem is a kéró, aztán a szórakozás, merhát kocsiban kényelmetlen lakni :D
opel16v Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Csak ízelítőül: Ha cseréled a mocit nagyobbra, akkor a következőket biztosan cserélni kell, és még csak a motortérről beszélünk: Váltó, féltengelyek, gólyalábak a kerékaggyal, fékek, hűtő, teljes kipufogó, kábelkötegek, komputer, és persze a motor az összes sallangjával, komplett szívósorral... Továbbá akku, AC-pumpa, műszeregység, stb...
leslie Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Az az igazság, hogy én is egyet értek leslievel, mert én sem szeretném eladni a verdát, meghát nem sok sedant láttam még 2.0-ás mocivan, így talán csak a mocicsere jöhet szóba, meg a vonzatai ugye, ami ha jűól tévedek legjobb esetben is oan 250 körül végezne. De ez van, csak előbb nekem is a kéró, aztán a szórakozás, merhát kocsiban kényelmetlen lakni :D Akkor legyen 250e, nem érdekel. Ha ráköltök, akkor ráköltök. Amúgy itt van a kocsim, garázsban tartott, 8 éve csak én vezetem, nagyon jó állapotban van: w3.enternet.hu/dleslie/opel.html Kérdésemmel átvonulok a moci topikba. :P
GABBE Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Köszönöm a hozzászólásokat akkor kiveszem az NGK-t és megpróbáékozom a gyárival. :roll:
Julio Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Még régebben olvastam, hogy valaki szerelt már be napfénytető motort F-es Astrába. Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hol találok ilyen motort és mennyibe kerül?? Előre is kössz! Julio
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Még régebben olvastam, hogy valaki szerelt már be napfénytető motort F-es Astrába. Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hol találok ilyen motort és mennyibe kerül?? Előre is kössz! Julio Elvileg a Vectra A tetőmotorja stimmel bele. Bontókban érdemes nézelődni, árat passzolom. Sonique tudna kimerítő infomációval szolgálni a beépítés kapcsán. ui: neked GSi-d van ? :D
Julio Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Elvileg a Vectra A tetőmotorja stimmel bele. Bontókban érdemes nézelődni, árat passzolom. Sonique tudna kimerítő infomációval szolgálni a beépítés kapcsán. ui: neked GSi-d van ? Már írtam Sonique-nak pü-t de még sajna nem válaszolt rá, amúgy Gsi-m van (C20XE 93-as).
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Már írtam Sonique-nak pü-t de még sajna nem válaszolt rá, amúgy Gsi-m van (C20XE 93-as). Próbáld meg levélben. Ha nem válaszol arra sem, akkor nekem küldjél egy Pü-t :wink: Gsi gazdi vagy ? Igazán írogathatnál itt is kicsit :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=115&start=2850 , tán egy kis leírást is eszközölhetnél a kocsidról biztos örülnének a srácok :wink: :D
BlackCat Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Látott már valaki eladó elektromos hátsó ablakot F astra-ba?Lehetőleg gyárit...Mi péz lehet ez?
Tápiószecső Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Látott már valaki eladó elektromos hátsó ablakot F astra-ba?Lehetőleg gyárit...Mi péz lehet ez? Bontókban ajánlatos utánakérdezni. :idea:
warwolf Elküldve Március24, 2005 Elküldve Március24, 2005 Látott már valaki eladó elektromos hátsó ablakot F astra-ba?Lehetőleg gyárit...Mi péz lehet ez? Álltalában 10e./db + kapcsolók 1000e./db, aztán az ajtóban lévő kábelkötegek, aztán célszerű beszerezni egy olyan vezetőoldali ajtókárpitot, amiben benne volt az elektromos abalk spéci kapcsolója, és átműteni az eredetibe a betétet, vagy 4db ajtókárpit, ami e.ablakos verdában volt benne.Utóbbi +10-12e. ft.Aztán jöhet a beszerelés generálkivitelezése, egy villanyásznál.
BlackCat Elküldve Március24, 2005 Elküldve Március24, 2005 Álltalában 10e./db + kapcsolók 1000e./db, aztán az ajtóban lévő kábelkötegek, aztán célszerű beszerezni egy olyan vezetőoldali ajtókárpitot, amiben benne volt az elektromos abalk spéci kapcsolója, és átműteni az eredetibe a betétet, vagy 4db ajtókárpit, ami e.ablakos verdában volt benne.Utóbbi +10-12e. ft.Aztán jöhet a beszerelés generálkivitelezése, egy villanyásznál. Eddig ok,csak,hogy hol lehet ilyet fellelni?A kárpit nem gond a bal első megvan,az egész meg át lesz bőrözve úgy is.2 hátsóra fáj a fogam.Utángyártottól fázok,a gyári újnak az ára lehet horror,bontóban meg még nem áttam. :cry:Ha tudtok ilyet zóna árban,szóljatok légyszi!Thnx!
pjoc Elküldve Március24, 2005 Elküldve Március24, 2005 Ahoz, hogy ez a kijelzőikon is világítson a km órán, mi kell? :?: Azon kívül, hogy égő a mögötte lévő foglaltba? :D Világít ez valakinek?
kori Elküldve Március25, 2005 Elküldve Március25, 2005 Nekem sem világít, de igazából én sem tom mi kellene pontosan, de gondolom vmlyen kapcsoló kellene az öv csatrészébe :arrow: ezáltal más csat is kellene. Szerintem :roll:
warwolf Elküldve Március25, 2005 Elküldve Március25, 2005 Ez nem csak egy szimpla figyelmeztető lámpa, ami az indítás után néhány seccel kialszik?Normál esetben?
Laci4 Elküldve Március25, 2005 Elküldve Március25, 2005 Sztem a biztonsági öv be nem kötöttségére figyelmeztetö extra lenne. már amibe beépíthető lenne.. de ha mégse ez lenne, nem lenne több lenne.... :D Bocs. lázas vok... Nátha rulez... ui: nálam ha jól rémlik talán be sincs fóliázva.. nem tom.. nagyon rég szedtem ki a müszerfalat...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Julio! Ezek a napfénytetőmotorok olyan 8-10 e körül mozognak a bontókban, ha persze egyáltalán éppen lehet kapni... :roll:
aztec Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 jövő 7en elvileg nekem is meglesz majd fotólok és tsai a hekkelésről....
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Nekem is be kéne már raknom, de az is csak ott hever a többi cuccal együtt a polcon, és várat magára, vagyis inkább rám.. :roll:
aztec Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Nekem is be kéne már raknom, de az is csak ott hever a többi cuccal együtt a polcon, és várat magára, vagyis inkább rám.. :roll: fakú bijács :x neked mid nincs még meg :D
aztec Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 tényleg 12v-t oda lehet húzni a világítástól?
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Elküldve Március26, 2005 Én már semmin... Ha jól tudom, oda lehet, de Kess szívott valamivel, Soniquenak meg könnyen ment... :D
Recommended Posts