Csücsök Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 eccer ha odajutok, akkor én is leveszem, és visszarakom 10el előrébb pontosan 10 el mér többet... Énis, énis! :) Itt is pont annyi az eltérés! De akárhogy feszítettem, nem tudtam leszedni! Makacs egy jószág! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi... Bizony az, megvilágított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi... Igen, meg lennének világítva elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Macerás szétkapni mindezeket? Nagyon tetszik a ledezése.Mit kóstál egy ilyen beavatkozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Macerás szétkapni mindezeket? Nagyon tetszik a ledezése.Mit kóstál egy ilyen beavatkozás? Nem macera annyira...attól függ mennyire vagy jártas a forrasztgatásban-mókolgatásban. Szal türelem kell hozzá. :) Ha te csinálod akkor a ledek, ellenállások költségét kell számolni, max 2-3ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Még valami. Lóg a tetőkárpitom.Valami házi praktikával meg lehet valahogy csinálni vagy bízzam valami kárpitosra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Írjátok le légyszi az ellenállások értékét meg ilyesmi.Megpróbálkozom vele.Vagy kell még nyáklap is hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Még valami. Lóg a tetőkárpitom.Valami házi praktikával meg lehet valahogy csinálni vagy bízzam valami kárpitosra? ez már nem az elektromos részbe tartozik, átviszem egyéb csevegésbe és ott folytathatjátok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Macerás szétkapni mindezeket? Nagyon tetszik a ledezése.Mit kóstál egy ilyen beavatkozás? Itt van egy kis képes segítség hozzá. Ez pedig a LED-esítéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Sziasztok. Keresek egy olcsó, és itt a hangsúly :P :hiya: erősítőt. Csak a mélyládát szeretném komolyabban meghajtani. Ha valakinek van egy felesleges, kérem jelezze. Köszi. :) van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb Énis, énis! :( Itt is pont annyi az eltérés! De akárhogy feszítettem, nem tudtam leszedni! Makacs egy jószág! villával feszíts alá, az lehozz :lol: Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi... én megcsináltam a középkonzolt, többiek szerint nem lett rossz, de egy nyákkal sokkal egyszerűbb lett volna, mint egyesével összekötögetni a ledeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb Nincsenek igények. Olcsó legyen, és vigye a mélyládát. ugy 100 Watt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Nincsenek igények. Olcsó legyen, és vigye a mélyládát. ugy 100 Watt :) A láda impedanciája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb Nincsenek igények. Olcsó legyen, és vigye a mélyládát. ugy 100 Watt :) ilyen kicsi biztos nem lesz :( de ócsónak ócsó lesz 5 ezer ft körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb villával feszíts alá, az lehozz :D én megcsináltam a középkonzolt, többiek szerint nem lett rossz, de egy nyákkal sokkal egyszerűbb lett volna, mint egyesével összekötögetni a ledeket. Igen, de te szeretsz szenvedni. :hiya: Mi meg szeretjük megnézni mivel szenvedsz, és tanulunk belőled. Így mondjuk nem mondhatjuk el se azt hogy miénk az első, se azt hogy "én találtam ki" viszont sokkal szenvedésmentesebben tudunk másolni :P :lol: Bazz a villa mé' nem jutott eszembe :) én az ujjamat szadiztam a leszedéssel (ennyit a "ki is szenved"-ről ) A világításkapcsolót én szándékosan nem csináltam meg. Idegesítene mert pont az a rész tükröződik az ablakban a tükörnél. Ha a ködzárót felkapcsolod, és belenézel a balos külső tükörbe, és amit látsz zavar, akkor NE ledezd be a világítás kapcsolót, mert szét fog idegelni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Igen, de te szeretsz szenvedni. :hiya: Mi meg szeretjük megnézni mivel szenvedsz, és tanulunk belőled. Így mondjuk nem mondhatjuk el se azt hogy miénk az első, se azt hogy "én találtam ki" viszont sokkal szenvedésmentesebben tudunk másolni :P :lol: Bazz a villa mé' nem jutott eszembe :) én az ujjamat szadiztam a leszedéssel (ennyit a "ki is szenved"-ről ) A világításkapcsolót én szándékosan nem csináltam meg. Idegesítene mert pont az a rész tükröződik az ablakban a tükörnél. Ha a ködzárót felkapcsolod, és belenézel a balos külső tükörbe, és amit látsz zavar, akkor NE ledezd be a világítás kapcsolót, mert szét fog idegelni :( nekem is belevilágít és zavaró is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 A láda impedanciája? Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :P ilyen kicsi biztos nem lesz :D de ócsónak ócsó lesz 5 ezer ft körül Jól hangzik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :D Valami ellenállásérték nincs ráírva? Ohm-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :P Jól hangzik. :D minnyi óhm??? én vettem 3 erősítőt 12ért tőle :D annakidején mutattam is. de holnap megkérdezem, van e vmi kiskategóriás neki, vagy tud e vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 A hangszóró 4 ohmos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :P Jól hangzik. :D Novy! beszarsz, mennyi szmájli egy rakáson, azt még csak nem is én vótam :P Tudomtudom, nem szótam, ...offoskocsogvagyok... pfúj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Mindegy, legfeljebb az elsőket is meghajtom vele, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Mindegy, legfeljebb az elsőket is meghajtom vele, :) önnek azt nem ajánlom.. főleg ha gyári van benne még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 önnek azt nem ajánlom.. főleg ha gyári van benne még. De nenám. :) Az volt az első amit cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 1.: valszeg a csomitartó zár motorja haldoklik, vedd le a kárpitot, adjál neki direkt tápot az akkuról, ha mocorog akkor jó, lehet csak kontakthibás, vagy vhol szakadt a vezeték. Nekem ( caraván) a csomitartóban jobb oldalon van egy nyílás azon keresztül hozzáférek a tankajtó zármotohoz, és ott van leágaztatva a csomitartó zármotor kábelezése. Onnan is adhatsz neki direkt áramot így letesztelheted kiszerelés nélkül. 2.: Erről jólenne egy fénykép. :) Na megerkezett a fenykep bar a kocsi alatt fenykepezni egy elmeny volt :P ezert a kepek minosege is hasonlo az elmenyemhez A LINK -en ott vannak a kepek Tehat azert ujra leirom jobboldalt egy vájat a hátsó kerék előtt amibe megy az uzemanygcso is ott talalhato ez a két csatlakozo nos az egyik a helyen is van a másik viszont nincs(kepen nagyjabol kivehetőek) de én a helyét se talalom,viszont mukodik minden csak azert megis jo lenne tudni "miazazami". Kicsit más de elektromos ez is: FPepe itt linkelt egy szép szlovák oldalt középkonzol világitás itt olvastam panellal egyszerubb lenne megoldalst erre kivi lennék mert én asszem belevágok nagyon megtetszett. Ha már LED Helyzetjelzőt már LED-esitettem az nagyon tuti lett jégfehér,tompitott mellett is simán látszik egy nagyteljesitmenyu 8mm-es 145000 mCd-as LED van elol egy 150 ohmos 2W-os ellenállással diszitve ha valakit érdekel arrol tudok mutatni képet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts