brezsó Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Örülök, hogy sikerült összehozni. Biztosan nem kötöttem volna félre, ha nem jár annyit a szád. :lol: ;) De a lényeg, hogy műxik. :D Az "öreg"-ért meg még szorulsz majd. :D :lol: Gondoltam, hogy rám lesz kenve az egész, de igazad lehet, hogy sokat járt a szám.... :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Én maradok a ledeknél. Szerintem a 3W-os már nagyobb hőt termel és lehet, hogy megéreznék a műanyagok. Mikor ledeztem a középkonzolt, akkor vettem észre, hogy a konzol világításnál, ahol az égők voltak, ott meg volt olvadva a foglalat körül. Pedig csak 2W-os izzók voltak benne. Most már nincs ilyen problémám! :lol: Ez való igaz. Amikor a ledek voltak benn, a fűtéskonzolnál semmit nem éreztem, így izzókkal pedig érezhetően meleg a számlap. Kérdés mennyire lenne vészes az a 3w. Na végül találtam infót az üggyel kapcsolatban, egy oldalon egyformának van feltüntetve a két foglalat. És mivel ilyen vectrás digit műszeregységben láttam, talán nem olvasztja meg, hiszen akkor abba sem lett volna belepakolva, vagy akkor már szétolvadt volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 :lol: Minden visszaszivva!!! :D ....... Örülök, hogy megoldódott a dolog. Én is voltam már így, és tudom milyen felemelő érzés amikor több napos nyűglődés után amikor az ember már a halál fa##ába kívánja az egészet kiderül, hogy egy apró pitiáner hiba okozta az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Örülök, hogy megoldódott a dolog. Én is voltam már így, és tudom milyen felemelő érzés amikor több napos nyűglődés után amikor az ember már a halál fa##ába kívánja az egészet kiderül, hogy egy apró pitiáner hiba okozta az egészet. ez mindig így van :D Van hogy az embernek szétmegy az összes gumicső, és a hűtő, azért mert ki kellett volna cserélni a kiegyenlítő tartály sapiját :lol: Jah a sapi úgyemlékszem került vagy 600 pénzbe ;) ;) tegnap hazafelé tartottam egy kis alvázmosást egy "kisebb" tó(csá)ban azóta meggajdult a rinyasztóm :D lehet hogy megmostam az agyát? :D Egy zónát nem érzékel, és azt hiszi nyitva egy ajtó. Éjszaka szakadó esőben nem volt kedvem az ajtó-kapcsolókat végiglesni, majd ma megnézem. Meg tudnak azok úgy ázni hogy nyitott ajtót érzékeljen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Örülök, hogy megoldódott a dolog. Én is voltam már így, és tudom milyen felemelő érzés amikor több napos nyűglődés után amikor az ember már a halál fa##ába kívánja az egészet kiderül, hogy egy apró pitiáner hiba okozta az egészet. Igy-igy! :D Megrendeltem a tükröket is, gondolom azzal is lesz majd "móka és kacagás". Habár a fűtést ki se tudom majd próbálni...kéne egy kis fagy ;) . Aprópopó! :D A vezetőoldali gombokat mivel rögzitetted a könyöklőbe? - attól tartok kissé elszabtam :lol: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 ... Simán. :lol: :D ... A fűtést ki tudod próbálni, csak a kis fekete kockacsatiban rámérsz a fekete/fehér, és barna vezetékekre bekapcsolt állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 A fűtést ki tudod próbálni, csak a kis fekete kockacsatiban rámérsz a fekete/fehér, és barna vezetékekre bekapcsolt állapotban. Igaz is! :D ...vagy az autó mellé tolok egy fagyasztót és beleteszem a még fel nem szerelt tükröt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Igy-igy! :D Megrendeltem a tükröket is, gondolom azzal is lesz majd "móka és kacagás". Habár a fűtést ki se tudom majd próbálni...kéne egy kis fagy ;) . Aprópopó! :D A vezetőoldali gombokat mivel rögzitetted a könyöklőbe? - attól tartok kissé elszabtam :lol: :D ;) :lol: ha nem tűzi a nap, akkor kézzel is érezni, hogy melegszik, a relének meg ki kell kapcsolnia olyan 10-15 perc mulva. De ha reggel olyan 10-15 fokban rálehelsz, akkor is látod hogy műkszik-e. A vezetőoldali ablakemelőét? Passzentosra faragtam+ragasztópisztoly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 az 1000-es alapjárat nem túl alacsony? mert nekem annyira vérszegénynek tűnik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 az 1000-es alapjárat nem túl alacsony? mert nekem annyira vérszegénynek tűnik :lol: még sok is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 az 1000-es alapjárat nem túl alacsony? mert nekem annyira vérszegénynek tűnik :lol: Nekem egy picivel 1000-alatt van olyan 950-körül, ha jól mér az óra. Szokd meg úgyse tudsz rajta állítani. Vagy igen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 az 1000-es alapjárat nem túl alacsony? mert nekem annyira vérszegénynek tűnik :lol: Nekem 795 melegen. Hidegen 1200. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Nekem 795 melegen. Hidegen 1200. :D És ezt a fos mutatós óráról olvastad le? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 És ezt a fos mutatós óráról olvastad le? :D Zöldkártya. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Zöldkártya. :D Neked a kártya mutatja? :D :P Jah tegnap olyan szinten voltam balbroki hogy sírok magamon. Azthittem a nagy vizezés ártott be a riasztónak hogy nyitott ajtót érzékelt. Simán csak voltam oly intelligens hogy esőben kint ültem még egy kicsit, meg pakolásztam, aztán úgyhagytam a belsőtér világítást :lol: :D :D ;) :) ;) Úgyhogy semminek semmi baja, csak kicsit átmentem szőkenénibe agyilag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Neked a kártya mutatja? :D :P Jah tegnap olyan szinten voltam balbroki hogy sírok magamon. Azthittem a nagy vizezés ártott be a riasztónak hogy nyitott ajtót érzékelt. Simán csak voltam oly intelligens hogy esőben kint ültem még egy kicsit, meg pakolásztam, aztán úgyhagytam a belsőtér világítást :lol: :D :D ;) :) ;) Úgyhogy semminek semmi baja, csak kicsit átmentem szőkenénibe agyilag :lol: buszmegállósba? 40esbe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 buszmegállósba? 40esbe? :lol: Azt ne emlegesd bazze, mert rosszat álmodok :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Azt ne emlegesd bazze, mert rosszat álmodok :lol: :D gyere msnre mutatok olat amitől szépet fogsz álmodni de siess :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 gyere msnre mutatok olat amitől szépet fogsz álmodni de siess :D Juj de izgi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Juj de izgi! :lol: Hát elmenne a "hűha" részbe :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Juj de izgi! :D szupcsi pikcsi :lol: am hiányoltalak, hogy merre jársz már és tessék :D ráz? hogy legyen elektromos is :lol: am azt hogy lehetnek megoldani könnyedén, hogy ajtónyitásra villogjanak az indexek?? nincs riasztóm sajna, tudom, hogy azzal egyszerűbb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 szupcsi pikcsi :lol: am hiányoltalak, hogy merre jársz már és tessék :D ráz? hogy legyen elektromos is :D am azt hogy lehetnek megoldani könnyedén, hogy ajtónyitásra villogjanak az indexek?? nincs riasztóm sajna, tudom, hogy azzal egyszerűbb lenne. Tom hogy én vagyok a szenvedős, de az mé' jó? :lol: Nem veszed észre hogy kinyitottad az ajtót ha nem villog rá valami? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Tom hogy én vagyok a szenvedős, de az mé' jó? :lol: Nem veszed észre hogy kinyitottad az ajtót ha nem villog rá valami? :lol: :D van vmi új előírás, vmelyik országban, hogy ez ötelező kelléke lesz az autóknak, asszem ha van gyujtás akkor villognia kell. autópályás balesetek miatt. meg nekem régen a wareszon is tervbe lett véve, csak ott elbuktam, hogy az elakadásjelző + kapcsolású, az ajtó meg - .... az elakadásjelzőnek a kapcsolásirajzát vki megtudná mutatni? abból talán kiderülne nekem, hogy egy relével megoldhatom e Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 szupcsi pikcsi :D am hiányoltalak, hogy merre jársz már és tessék ;) ráz? hogy legyen elektromos is :lol: am azt hogy lehetnek megoldani könnyedén, hogy ajtónyitásra villogjanak az indexek?? nincs riasztóm sajna, tudom, hogy azzal egyszerűbb lenne. ..öccsém, hogy te mikkel nem fárasztod magadat!? ;) :lol: Arra szolgál, az elakadásjelző meg a háromszög...ha tényleg arra gondolsz, hogy autópályán vagy egyéb utakon meg kell állni...de erősen olyan szagú a dolog mintha csak a csajok előtt szeretnél villogni vele! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 ..öccsém, hogy te mikkel nem fárasztod magadat!? ;) :lol: Arra szolgál, az elakadásjelző meg a háromszög...ha tényleg arra gondolsz, hogy autópályán vagy egyéb utakon meg kell állni...de erősen olyan szagú a dolog mintha csak a csajok előtt szeretnél villogni vele! :D :D és ha igen? ;) nekem kajak még a wareszos időben is ez megoldásra váró feladat volt, csak nem sikerült, akkor még eszembe sejutott relé. ha festésre kerül a sor odabent, akkora középkonzolt ki kell szedni. szóval vki lökjön már egy kapcsolási rajz részletet az elakadásjelzőről okaj?? köcc :lol: jaaa azóta eszembejutott, hogy sajnos nem lehet úgy megoldani :D gyanúm szerint egy vezetéken megy bele a + és ha benyomjuk, akkor 4 vezetékre kapcsolja a feszkót, nem is kis teljesítménnyel, 84W Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts