Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Örülök, hogy sikerült összehozni. Biztosan nem kötöttem volna félre, ha nem jár annyit a szád. :lol: ;) De a lényeg, hogy műxik. :D Az "öreg"-ért meg még szorulsz majd. :D

:lol: Gondoltam, hogy rám lesz kenve az egész, de igazad lehet, hogy sokat járt a szám.... :D ;) :D

Megosztás:

Én maradok a ledeknél. Szerintem a 3W-os már nagyobb hőt termel és lehet, hogy megéreznék a műanyagok. Mikor ledeztem a középkonzolt, akkor vettem észre, hogy a konzol világításnál, ahol az égők voltak, ott meg volt olvadva a foglalat körül. Pedig csak 2W-os izzók voltak benne. Most már nincs ilyen problémám! :lol:

Ez való igaz. Amikor a ledek voltak benn, a fűtéskonzolnál semmit nem éreztem, így izzókkal pedig érezhetően meleg a számlap. Kérdés mennyire lenne vészes az a 3w.

Na végül találtam infót az üggyel kapcsolatban, egy oldalon egyformának van feltüntetve a két foglalat. És mivel ilyen vectrás digit műszeregységben láttam, talán nem olvasztja meg, hiszen akkor abba sem lett volna belepakolva, vagy akkor már szétolvadt volna. :D

Megosztás:

:lol: Minden visszaszivva!!! :D .......

Örülök, hogy megoldódott a dolog. Én is voltam már így, és tudom milyen felemelő érzés amikor több napos nyűglődés után amikor az ember már a halál fa##ába kívánja az egészet kiderül, hogy egy apró pitiáner hiba okozta az egészet.

Megosztás:

Örülök, hogy megoldódott a dolog. Én is voltam már így, és tudom milyen felemelő érzés amikor több napos nyűglődés után amikor az ember már a halál fa##ába kívánja az egészet kiderül, hogy egy apró pitiáner hiba okozta az egészet.

ez mindig így van :D

Van hogy az embernek szétmegy az összes gumicső, és a hűtő, azért mert ki kellett volna cserélni a kiegyenlítő tartály sapiját :lol: Jah a sapi úgyemlékszem került vagy 600 pénzbe ;) ;) tegnap hazafelé tartottam egy kis alvázmosást egy "kisebb" tó(csá)ban azóta meggajdult a rinyasztóm :D lehet hogy megmostam az agyát? :D Egy zónát nem érzékel, és azt hiszi nyitva egy ajtó. Éjszaka szakadó esőben nem volt kedvem az ajtó-kapcsolókat végiglesni, majd ma megnézem. Meg tudnak azok úgy ázni hogy nyitott ajtót érzékeljen? :lol:

Megosztás:

Igy-igy! :D Megrendeltem a tükröket is, gondolom azzal is lesz majd "móka és kacagás". Habár a fűtést ki se tudom majd próbálni...kéne egy kis fagy ;) .

Aprópopó! :D A vezetőoldali gombokat mivel rögzitetted a könyöklőbe? - attól tartok kissé elszabtam :lol: :D ;) :lol:

Megosztás:

Igy-igy! :D Megrendeltem a tükröket is, gondolom azzal is lesz majd "móka és kacagás". Habár a fűtést ki se tudom majd próbálni...kéne egy kis fagy ;) .

Aprópopó! :D A vezetőoldali gombokat mivel rögzitetted a könyöklőbe? - attól tartok kissé elszabtam :lol: :D ;) :lol:

ha nem tűzi a nap, akkor kézzel is érezni, hogy melegszik, a relének meg ki kell kapcsolnia olyan 10-15 perc mulva. De ha reggel olyan 10-15 fokban rálehelsz, akkor is látod hogy műkszik-e. A vezetőoldali ablakemelőét? Passzentosra faragtam+ragasztópisztoly.

Megosztás:

Zöldkártya. :D

Neked a kártya mutatja? :D :P

Jah tegnap olyan szinten voltam balbroki hogy sírok magamon. Azthittem a nagy vizezés ártott be a riasztónak hogy nyitott ajtót érzékelt. Simán csak voltam oly intelligens hogy esőben kint ültem még egy kicsit, meg pakolásztam, aztán úgyhagytam a belsőtér világítást :lol: :D :D ;) :) ;) Úgyhogy semminek semmi baja, csak kicsit átmentem szőkenénibe agyilag :lol:

Megosztás:

Neked a kártya mutatja? :D :P

Jah tegnap olyan szinten voltam balbroki hogy sírok magamon. Azthittem a nagy vizezés ártott be a riasztónak hogy nyitott ajtót érzékelt. Simán csak voltam oly intelligens hogy esőben kint ültem még egy kicsit, meg pakolásztam, aztán úgyhagytam a belsőtér világítást :lol: :D :D ;) :) ;) Úgyhogy semminek semmi baja, csak kicsit átmentem szőkenénibe agyilag :lol:

buszmegállósba?

40esbe?

:D

Megosztás:

Juj de izgi! :D

szupcsi pikcsi :lol:

am hiányoltalak, hogy merre jársz már és tessék :D

ráz? hogy legyen elektromos is :lol:

am azt hogy lehetnek megoldani könnyedén, hogy ajtónyitásra villogjanak az indexek?? nincs riasztóm sajna, tudom, hogy azzal egyszerűbb lenne.

Megosztás:

szupcsi pikcsi :lol:

am hiányoltalak, hogy merre jársz már és tessék :D

ráz? hogy legyen elektromos is :D

am azt hogy lehetnek megoldani könnyedén, hogy ajtónyitásra villogjanak az indexek?? nincs riasztóm sajna, tudom, hogy azzal egyszerűbb lenne.

Tom hogy én vagyok a szenvedős, de az mé' jó? :lol: Nem veszed észre hogy kinyitottad az ajtót ha nem villog rá valami? ;) ;)

Megosztás:

Tom hogy én vagyok a szenvedős, de az mé' jó? :lol: Nem veszed észre hogy kinyitottad az ajtót ha nem villog rá valami? :lol: :D

van vmi új előírás, vmelyik országban, hogy ez ötelező kelléke lesz az autóknak, asszem ha van gyujtás akkor villognia kell.

autópályás balesetek miatt.

meg nekem régen a wareszon is tervbe lett véve, csak ott elbuktam, hogy az elakadásjelző + kapcsolású, az ajtó meg - .... az elakadásjelzőnek a kapcsolásirajzát vki megtudná mutatni?

abból talán kiderülne nekem, hogy egy relével megoldhatom e

Megosztás:

szupcsi pikcsi :D

am hiányoltalak, hogy merre jársz már és tessék ;)

ráz? hogy legyen elektromos is :lol:

..öccsém, hogy te mikkel nem fárasztod magadat!? ;) :lol: Arra szolgál, az elakadásjelző meg a háromszög...ha tényleg arra gondolsz, hogy autópályán vagy egyéb utakon meg kell állni...de erősen olyan szagú a dolog mintha csak a csajok előtt szeretnél villogni vele! :D :D

Megosztás:

..öccsém, hogy te mikkel nem fárasztod magadat!? ;) :lol: Arra szolgál, az elakadásjelző meg a háromszög...ha tényleg arra gondolsz, hogy autópályán vagy egyéb utakon meg kell állni...de erősen olyan szagú a dolog mintha csak a csajok előtt szeretnél villogni vele! :D :D

és ha igen? ;)

nekem kajak még a wareszos időben is ez megoldásra váró feladat volt, csak nem sikerült, akkor még eszembe sejutott relé.

ha festésre kerül a sor odabent, akkora középkonzolt ki kell szedni.

szóval vki lökjön már egy kapcsolási rajz részletet az elakadásjelzőről okaj?? köcc :lol:

jaaa azóta eszembejutott, hogy sajnos nem lehet úgy megoldani :D

gyanúm szerint egy vezetéken megy bele a + és ha benyomjuk, akkor 4 vezetékre kapcsolja a feszkót, nem is kis teljesítménnyel, 84W

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.