Laleekirály Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 jobb klikk ---> kép mentése :lol: <_< tudom, de hogy mit, hova ültessen az ember! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 van forrpont a vezetékek számára is csinálva külön. Nem muszáj technikát használni csak így szebb azt értem, de esetleg ha az alkatrész beültetést is linkelnéd, akkor érteném, de így bibis, vágom, hogy egyik körben csak az ellenállás megy, másikban meg csak a leg egyik lába, ésugy megy az ellenállásra.. de a két végén nem értem,a veztékeknek két luk elég lenne, de ott van vagy 100 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 azt értem, de esetleg ha az alkatrész beültetést is linkelnéd, akkor érteném, de így bibis, vágom, hogy egyik körben csak az ellenállás megy, másikban meg csak a leg egyik lába, ésugy megy az ellenállásra.. de a két végén nem értem,a veztékeknek két luk elég lenne, de ott van vagy 100 <_< az jó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 azt értem, de esetleg ha az alkatrész beültetést is linkelnéd, akkor érteném, de így bibis, vágom, hogy egyik körben csak az ellenállás megy, másikban meg csak a leg egyik lába, ésugy megy az ellenállásra.. de a két végén nem értem,a veztékeknek két luk elég lenne, de ott van vagy 100 :lol: azért tűnik sűrűnek, mert az alsó 2 led ellenállását is felvittem oda. Holnap csinálok képeket róla, ha ez megfelel <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 azért tűnik sűrűnek, mert az alsó 2 led ellenállását is felvittem oda. Holnap csinálok képeket róla, ha ez megfelel <_< oks :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 oks :lol: Szerintem úgy van az egész, hogy a külső vezetésbe megy az ellenállás egyik lába, a másik meg a belső sorba, mégpedig a felső lyukba. A ledek meg a középső sor és a belső sor alsó lyukába kell rakni, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Zotya: Day: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Zotya: http://kepfeltoltes.hu/090517/2-es_ablakem...ltoltes.hu_.jpg Aham, kösz. Tehát ha jól látom nem is izzó hanem led, és csak a testet tudnám elkülöníteni a többi résztől kapcsolón kívől, a tápot nem. Bonyolódik a helyzet. <_< Mennyi egy ilyen lednek az áramfelvétele, mivan ha állandóan világítt? Végülis ahol van riasztó, az is mindíg használja az akkut nem? Hmm.... :lol: Meg még ez is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Szerintem úgy van az egész, hogy a külső vezetésbe megy az ellenállás egyik lába, a másik meg a belső sorba, mégpedig a felső lyukba. A ledek meg a középső sor és a belső sor alsó lyukába kell rakni, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak. <_< kössz ezt le is írtam :lol: a két vége érdekfeszítőbb, ott már nem annyira egyértelmű, de majd küld róla képet. egyébként próbálkoztama fóliákkal, de ha megvilágítom, szinte semmit se oszlat el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Aham, kösz. Tehát ha jól látom nem is izzó hanem led, és csak a testet tudnám elkülöníteni a többi résztől kapcsolón kívől, a tápot nem. Bonyolódik a helyzet. <_< Mennyi egy ilyen lednek az áramfelvétele, mivan ha állandóan világítt? Végülis ahol van riasztó, az is mindíg használja az akkut nem? Hmm.... :lol: Meg még ez is.... :lol: elég drága, azért, hogy csupán ki be lehessen kapcsolni. főleg, hogy ezeket se lehet kikapcsolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Szerintem úgy van az egész, hogy a külső vezetésbe megy az ellenállás egyik lába, a másik meg a belső sorba, mégpedig a felső lyukba. A ledek meg a középső sor és a belső sor alsó lyukába kell rakni, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak. <_< no itt van Így már biztos egyértelmű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 ... Hmm.... <_< Meg még ez is.... :lol: az első nagyon szép, a második már nem annyira. én ilyet kaptam a készlethez. 2 kapcsolható térképlámpa van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 az első nagyon szép, a második már nem annyira. én ilyet kaptam a készlethez. 2 kapcsolható térképlámpa van benne Hát ja. :lol: Karcsi! Azt mondtad pénteken, hogy ilyen nincs. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 no itt van Így már biztos egyértelmű így már vágom. de nem tudtam, hogy a mutatónak egészen ott van kint szélen a megvilágítása köcc <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Day: Köszike! Csak már azt kéne kideríteni, hogy a kettő Hőtőfúvóka (ilyen hülye fordítást :lol:)közül melyik az amelyik nekem köll. Bár kikapom mindkettőt oszt csövi. De amúgy jót akartam is kitépni, csak nem akart kijönni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 no itt van Így már biztos egyértelmű Pontosan így gondoltam én is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
prooff Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Üdv Emberek! Egy újonc Astra tulaj vagyok, de sajna ma lett egy kisebb problémám. Kíváncsi lennék, mit gondoltok! Az autó egy 92-es c16nz-s 5 ajtós "szörnyeteg". Kb fél éve van nálam, az első két hónapban szépen és jól ment. Aztán elkezdett villogni a check engine lámpa. Sajna kiolvasni nem tudom, 10est ír ráadásul közben sem folyamatosan ég, hanem az egyesen belül rendszertelenül és gyorsan villog. Szűrőcserék, olajcsere is volt, gyújtókábel csere, ki lett pucolva a karbi, minden része, de még mindig csinálta. Amióta villog berángat, nem tartja az alapjáratot, egyszóval sz.r. Tegnap első indításnál ráadtam a gyújtást-eddig ok, aztán önindító és semmi,csak a műszerek fel, majd vissza és amikor a fordulat visszaért alapjárat környékére indult el az önindító és elég nehezen kapta el. Ma délután "normálisan elindult, megálltram egy boltnál, majd amikor visszaértem és indulni akartam semmi. gyújtás ok, önindítóra nem csinál semmit. Mit nézzek meg, mi ennek az oka - remélem nem a trafó, meg az elektronika. Esetleg Tatabánya környékén valaki egy becsületes szakit tudna ajánlani? Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv, prooff Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Üdv Emberek! Egy újonc Astra tulaj vagyok, de sajna ma lett egy kisebb problémám. Kíváncsi lennék, mit gondoltok! Az autó egy 92-es c16nz-s 5 ajtós "szörnyeteg". Kb fél éve van nálam, az első két hónapban szépen és jól ment. Aztán elkezdett villogni a check engine lámpa. Sajna kiolvasni nem tudom, 10est ír ráadásul közben sem folyamatosan ég, hanem az egyesen belül rendszertelenül és gyorsan villog. Szűrőcserék, olajcsere is volt, gyújtókábel csere, ki lett pucolva a karbi, minden része, de még mindig csinálta. Amióta villog berángat, nem tartja az alapjáratot, egyszóval sz.r. Tegnap első indításnál ráadtam a gyújtást-eddig ok, aztán önindító és semmi,csak a műszerek fel, majd vissza és amikor a fordulat visszaért alapjárat környékére indult el az önindító és elég nehezen kapta el. Ma délután "normálisan elindult, megálltram egy boltnál, majd amikor visszaértem és indulni akartam semmi. gyújtás ok, önindítóra nem csinál semmit. Mit nézzek meg, mi ennek az oka - remélem nem a trafó, meg az elektronika. Esetleg Tatabánya környékén valaki egy becsületes szakit tudna ajánlani? Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv, prooff egy kicsit zavaros aogy leírtad ezt az önindítós dolgot 1.6osoknál a trafó alatti elektronika szokott kimenni, ha jol emlékszem. de lehet alapjárati motor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Én inkább lambdára gyanakodnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Hát ja. :lol: Karcsi! Azt mondtad pénteken, hogy ilyen nincs. <_< Na most akkor mi van???? Mindent én sem láthattam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Na most akkor mi van???? Mindent én sem láthattam. :lol: Olyan sűrűn kell szerelni,hogy már motortérvilágítás is kell? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Olyan sűrűn kell szerelni,hogy már motortérvilágítás is kell? :lol: Neki.. Én 2 hete ki sem nyitottam a gépházat (víz olaj ell.). <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Neki.. Én 2 hete ki sem nyitottam a gépházat (víz olaj ell.). <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 egy kicsit zavaros aogy leírtad ezt az önindítós dolgot 1.6osoknál a trafó alatti elektronika szokott kimenni, ha jol emlékszem. de lehet alapjárati motor is. Az 1.6-osban nincs a trafó alatt elektronika, ennél a gyújtáselosztó mögött van. Az érdekes lehet, hogy rendszertelenül villog a check kontroll lámpa, kontakthiba, vagy kuka az ECU <_< A rángatással kapcsolatban meg kéne nézni az EGR-szelepet, ennél az egyszerű vákuumos van, le kéne szedni, lemezt alárakni, és úgy vissza, de egy próba erejéig le lehetne húzni róla a vákuumcsövet (a csövet persze ledugózni!). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Hát ja. :lol: Karcsi! Azt mondtad pénteken, hogy ilyen nincs. <_< Nekem is van benne ilyen....csak a fény kibocsájtó része nem mutatkozik meg... jó...nem is nagyon kerestem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts