Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Nekem barátnőm sokszor esőben belenyúl az ablaktörlő karba és átállítja, merthogy nem töröl eléggé. Na erre varrjál gombot. én is belenyúlok faternál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Nekem barátnőm sokszor esőben belenyúl az ablaktörlő karba és átállítja, merthogy nem töröl eléggé. Na erre varrjál gombot. Ne haragudj,de én rácsapnék a kezére! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Én amikor beülök valaki mellé nem kezdem el csavargatni a középkonzol minden gombját és nem nyúlok semmihez.Szerintem ez alap dolog. hát jah ennek alapnak kellene lenni. pénteken egy ismerős megkért, hogy szaladjak már fel velük miskolcra... egy nekem tökre ismeretlen csajjal volt, mondom nekem mindegy 2 fő két fő. bevágódik előrea csaj, az első 5 méteren tekergeti felfele a hangerőt... mondom, majd előbb érjünk már ki rendes útra, aztán zenélünk, oké kiértük, onnantól egy szám se ment végig mert mindig kapcsolgatta... mert ő az Ina Hot számot akarja hallgatni most... nagyon türelmes egy jószág vagyok, de legközelelbb lehet lekapom a fejét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Amikor meglett a jogsim(Dezsőt hamarabb megvettem,mint a jogsim <_< ),apám beült jobb egybe és első úton úgy dumált,mint egy rallynavigátor. A második sarkon megálltam és kinyitottam neki az ajtót,hogy az én kocsimban majd én had tudjam már,mit és merre...nem nagyon tetszett neki,de aztán belátta,hogy van érzékem a vezetéshez,nem kell engem basztatni. Én amikor beülök valaki mellé nem kezdem el csavargatni a középkonzol minden gombját és nem nyúlok semmihez.Szerintem ez alap dolog. Na ha már ilyen sztori akkor nekem is van egy. Anyukám hátul sosem kapcsolja be az övet, mert szerinte árt...stb. Egyszer mondom neki bebizonyítom hogy jó az és a pirosig amikor nagyon lassan gurultunk kicsit jobban lenyomtam a pedált, hogy picit érezze meg ilyenkor is jó az öv. Kiszállt, hazament busszal és pár napig mérges volt rám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Ne haragudj,de én rácsapnék a kezére! :lol: ő nem fog, de a barátnője annál inkább <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Na ha már ilyen sztori akkor nekem is van egy. Anyukám hátul sosem kapcsolja be az övet, mert szerinte árt...stb. Egyszer mondom neki bebizonyítom hogy jó az és a pirosig amikor nagyon lassan gurultunk kicsit jobban lenyomtam a pedált, hogy picit érezze meg ilyenkor is jó az öv. Kiszállt, hazament busszal és pár napig mérges volt rám. <_< Amikor Dezsőt a bömbi megcsókolta előröl hugomék hátul ültek,hugom egyhe agyrázkodást kapott,mert telibefejelte az első ülést...azóta mindig beköti magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Amikor meglett a jogsim(Dezsőt hamarabb megvettem,mint a jogsim :lol: ),apám beült jobb egybe és első úton úgy dumált,mint egy rallynavigátor. A második sarkon megálltam és kinyitottam neki az ajtót,hogy az én kocsimban majd én had tudjam már,mit és merre...nem nagyon tetszett neki,de aztán belátta,hogy van érzékem a vezetéshez,nem kell engem basztatni. Én amikor beülök valaki mellé nem kezdem el csavargatni a középkonzol minden gombját és nem nyúlok semmihez.Szerintem ez alap dolog. Általában én se, de ha olyan valaki mellé ülök be aki megjelnik egy guruló párológtatóval, akkor azért eltekergetem annyira hogy az ablak ablakként használható legyen és ne csak a párát nézzem :lol: :lol: Amúgy néztétek már úton hogy hány autós van aki egyszerűen nem tud párátlanítani? <_< láttam már pár hölgyeményt aki lőrést törölt magának a szélvédőn és annyi :lol: Aztán olvastam valahol hogy az autósok fele, azt se tudja hogy működnek a középső tekerentyűk, amikor megveszik beállítják valahova, aztán egész évben ott van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Na ha már ilyen sztori akkor nekem is van egy. Anyukám hátul sosem kapcsolja be az övet, mert szerinte árt...stb. Egyszer mondom neki bebizonyítom hogy jó az és a pirosig amikor nagyon lassan gurultunk kicsit jobban lenyomtam a pedált, hogy picit érezze meg ilyenkor is jó az öv. Kiszállt, hazament busszal és pár napig mérges volt rám. :lol: picit? :lol: hol szállt ki? :lol: egyébként nekem mikor meglett a jogsim, elsőnek úgy vittem el a kocsit, hogy nem is jött velem faterom. de még mostanába is ha együtt megyünk vhova, mindig talál vmi kifogásolnivalót, pedig még lasabban is meg kevesebb motorfékkel megyek akkor. ha látná mikor sodrósra sikerül a körforgó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Általában én se, de ha olyan valaki mellé ülök be aki megjelnik egy guruló párológtatóval, akkor azért eltekergetem annyira hogy az ablak ablakként használható legyen és ne csak a párát nézzem :lol: :lol: Amúgy néztétek már úton hogy hány autós van aki egyszerűen nem tud párátlanítani? <_< láttam már pár hölgyeményt aki lőrést törölt magának a szélvédőn és annyi :lol: Aztán olvastam valahol hogy az autósok fele, azt se tudja hogy működnek a középső tekerentyűk, amikor megveszik beállítják valahova, aztán egész évben ott van :lol: :lol: az ilyenről megvana véleményem, mert hogy olajcserére elhordja szervízbe, hát nah megteheti, nincs helye szerszám ideje ilyenre oké, de hogy nem ismeri fel azt hogy a piros az meleg a kék az hideg, meg a figurákból, és az érzékszerveiből nem jön rá, hogy mikor hova fúj... az nem műszaki analfabéta, hanem szerintem az élet minden terén az lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 az ilyenről megvana véleményem, mert hogy olajcserére elhordja szervízbe, hát nah megteheti, nincs helye szerszám ideje ilyenre oké, de hogy nem ismeri fel azt hogy a piros az meleg a kék az hideg, meg a figurákból, és az érzékszerveiből nem jön rá, hogy mikor hova fúj... az nem műszaki analfabéta, hanem szerintem az élet minden terén az lehet. Nekik már a 3 pedál egy bot meg egy karika pont elég (vagy talán sok) is <_< Inkább ne is fogalkozzon vele, mert csak összezavarja :lol: Faterom ilyenekre szokta mondani hogy ne akarjál segíteni neki, örülj hogy megy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Nekik már a 3 pedál egy bot meg egy karika pont elég (vagy talán sok) is <_< Inkább ne is fogalkozzon vele, mert csak összezavarja :lol: Faterom ilyenekre szokta mondani hogy ne akarjál segíteni neki, örülj hogy megy :lol: :lol: na ja eza leg idegesítőbb, mikor láod, hogy béna, aztán segíteni akarsz rajta, de akkor mégbénább lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Hening cartárstól, vagy bárki mástól kérdezem, hogy ahhoz hogy gyujtás nélkül is működjön az ablakemelő, elég csak átkötnöm a tápot a gyujtókapcsoló utánni szálról a kapcsoló előttire? Rendszerint gyorsabban állítom le a motort, mint hogy az asszony felhúzza az ablakot. <_< Persze, én vagyok a hibás. :lol: ..hát, izé....hiszen nálad is van a jobb ablakhoz is gombicsek, nem? - előzd meg az asszonyt...de át is kötheded! :lol: :lol: Nekem barátnőm sokszor esőben belenyúl az ablaktörlő karba és átállítja, merthogy nem töröl eléggé. Na erre varrjál gombot. ..kiültetném az ablakon kivülre :lol: ..ott nem lesz előtte vizes..eszem megáll! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 ..hát, izé....hiszen nálad is van a jobb ablakhoz is gombicsek, nem? - előzd meg az asszonyt...de át is kötheded! :lol: <_< ..kiültetném az ablakon kivülre :lol: ..ott nem lesz előtte vizes..eszem megáll! Szerencsére a barátnőm nem turkál bele semmibe. Tudja a rendet. Még a szellőzőrácsokhoz se nyúl hozzá, csak ha mondom neki, hogy "Te, nem hobbiból üzemel ám a klíma, állítsd úgy, hogy kapjál is belőle." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Szerencsére a barátnőm nem turkál bele semmibe. Tudja a rendet. Még a szellőzőrácsokhoz se nyúl hozzá, csak ha mondom neki, hogy "Te, nem hobbiból üzemel ám a klíma, állítsd úgy, hogy kapjál is belőle." <_< ez a ló másik oldala :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Igen, a feketéről a pirosra. Köcce. :lol: Az utas nálam egy megtürt személy csak az autóban,nem kapcsolgat,nem piszkál,nem pofázik! :lol: Igazából közös kocsi, csak nekem van jogsim-még. :lol: Zotya, tegyél bele ablakfelhúzós rinyasztót, és ez a probléma is le van tudva :lol: Na a riasztó az a dolog, ami abszolút nem érdekel. Úgy vagyok vele, hogy aki el akarja az el is viszi, nem hiszem, hogy a szirénázásra bárki odamenne megkérdezni hogy mit csinál, vagy hívná a zsarukat. Meg aztán van titkos gombom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Az utas nálam egy megtürt személy csak az autóban,nem kapcsolgat,nem piszkál,nem pofázik! <_< Na ja...kb nálam is :lol: Olyan kiegészítéssel, hogy sáros lábbal nincs beszállás, nem eszünk a kocsiba stb stb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Na ja...kb nálam is <_< Olyan kiegészítéssel, hogy sáros lábbal nincs beszállás, nem eszünk a kocsiba stb stb :lol: és ez ráz legalább?mert ez elektromos topic Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 és ez ráz legalább?mert ez elektromos topic Épp annyira ráz mint mindenki másnak aki erre reagált itt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Sziasztok! Hát nem sok elektronika van a kocsimban, de időnként azért mégiscsak felmerülnek a gondok <_< Szóval: Ma elindultunk hazafelé, és nem működött a fordulatszámmérőm. Azt már tudom, hogy a diesel a generátorról kapja a fordszámjelet. Megálltam és megnéztem, hogy van-e töltés. Alapjáraton nem igazán, ugyanannyi volt, mint álló motornál (12,4), emelt fordulaton 13.7 körül. Ha ráadtam a gyújtást, akkor nem világított a töltésjelző lámpa. Kiéghetett az izzója? Az lehet, hogy ettől nem mér a fordszámmérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Épp annyira ráz mint mindenki másnak aki erre reagált itt... :lol: ez is igaz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Sziasztok! Hát nem sok elektronika van a kocsimban, de időnként azért mégiscsak felmerülnek a gondok <_< Szóval: Ma elindultunk hazafelé, és nem működött a fordulatszámmérőm. Azt már tudom, hogy a diesel a generátorról kapja a fordszámjelet. Megálltam és megnéztem, hogy van-e töltés. Alapjáraton nem igazán, ugyanannyi volt, mint álló motornál (12,4), emelt fordulaton 13.7 körül. Ha ráadtam a gyújtást, akkor nem világított a töltésjelző lámpa. Kiéghetett az izzója? Az lehet, hogy ettől nem mér a fordszámmérő? Lehet, elvileg az izzó nem csak visszajelző szerepet tölt be ezeknél, hanem a gerjesztést is az izzón keresztül kapja a generátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Lehet, elvileg az izzó nem csak visszajelző szerepet tölt be ezeknél, hanem a gerjesztést is az izzón keresztül kapja a generátor. Mekkora szívás a cseréje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Mekkora szívás a cseréje? Mint bármelyik műszerfalizzóé. Csak másmilyen való bele, mint a világításhoz, asszem 10W-os, és nagyobb a mérete is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Sziasztok! Hát nem sok elektronika van a kocsimban, de időnként azért mégiscsak felmerülnek a gondok <_< Szóval: Ma elindultunk hazafelé, és nem működött a fordulatszámmérőm. Azt már tudom, hogy a diesel a generátorról kapja a fordszámjelet. Megálltam és megnéztem, hogy van-e töltés. Alapjáraton nem igazán, ugyanannyi volt, mint álló motornál (12,4), emelt fordulaton 13.7 körül. Ha ráadtam a gyújtást, akkor nem világított a töltésjelző lámpa. Kiéghetett az izzója? Az lehet, hogy ettől nem mér a fordszámmérő? hát ha dízelbe is azon az égőn keresztül megy a gerjesztés, akkor igencsak Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Mekkora szívás a cseréje? Kb 10 perc cigivel! <_< Én amúgy 5W-osra emléxem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts