Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Sárga-piros legyen állandó 12-ön és menni fog! ;) hát azért egy kapcsolási rajz jóljönne, meg a kábelezés sincsen meg teljesen... mert hiányzik pár dolog belőle... ahogy néztük... ;)
brezsó Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 nm ezért vagyunk itt. de ha mégse 9voltos akkor bocsi ;) Az enyémbe ilyen megy. ;)
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Az enyémbe ilyen megy. ;) hát mondom, ha mégse 9 voltos akkor bocsi ;) de szerintem egy átlagos ketyerébe 9voltos lesz ;)
brezsó Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 hát mondom, ha mégse 9 voltos akkor bocsi ;) de szerintem egy átlagos ketyerébe 9voltos lesz ;) Az enyém is tök egyszerű, talán átlagos, de nem vagyok járatos a dologban. ;)
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Az enyém is tök egyszerű, talán átlagos, de nem vagyok járatos a dologban. ;) és nem írta a könyve,hogy ez kell bele? am tényleg sima kis alapvetőnek tűnik. hát dati akkor sasold meg hátha látni vhol vmi jelzést, az elemre vonatkozólag. ezt a fajta elemet nem is olyan egyszerű beszerezni.
brezsó Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 és nem írta a könyve,hogy ez kell bele? am tényleg sima kis alapvetőnek tűnik. hát dati akkor sasold meg hátha látni vhol vmi jelzést, az elemre vonatkozólag. ezt a fajta elemet nem is olyan egyszerű beszerezni. Nem is figyeltem hogy irja-e a használati útmutató. Egyszer bekapcsolva felejtettem és lemerült. Szétcsavaroztam és vittem magammal az elemet - mert még nem láttam ilyet és én is azt hittem hogy ez valami ritka cucc és nehezen találok helyette - de bármelyik (nagyobb) elektromos ketyeréket áruló üzletben vehettem volna.
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Nem is figyeltem hogy irja-e a használati útmutató. Egyszer bekapcsolva felejtettem és lemerült. Szétcsavaroztam és vittem magammal az elemet - mert még nem láttam ilyet és én is azt hittem hogy ez valami ritka cucc és nehezen találok helyette - de bármelyik (nagyobb) elektromos ketyeréket áruló üzletben vehettem volna. 9voltos még zőccségboltban is kapható szinte ;)
Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 9voltos még zőccségboltban is kapható szinte ;) és az annyit is bír mintha egy répát faragnál be a helyére. ;) ;)
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 és az annyit is bírja mintha egy répát faragnál be a helyére. ;) ;) mikor hogy biztos hogy nem duracel, de egy ideig bírja az is
Peti85 Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Sziasztok! Az hogy lehet hogy a GSI hátsó lámpabúra csavar helyei picit máshol vannak? igaz csak az egyiken nem tudtam mind a 4 csavart beletenni csak a felső 2-t és a alsó közül a külsőt. De stabilan oda fogja így is.
Dáwid Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Üdv mindneki. Ledesre cserélném az F Astrámba a műszerfalvilágítás izzóit. Már csak az a kérdés hogy melyik passzolna bele? B8.3D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895097.jpg B8.5D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895050.jpg Ezeket a tipusokat találtam. De most azért nem szedném szét egyelőre hogy meghesszeljem. Háttő, fakk. Ilyen is van? :D :P ;) mi csináltunk magunknak nem vettük :D :P Amúgy az a szárnyas való bele, amelyiknek csavart a felső szárnya. A száma nem ugrik be de ha eszembe jut akkor beírom ;) Különben foltos lesz a betekerőssel. Én is meg sokan is megcsináltuk, és nem rossz, de a km-óra felső része sötétebb mint a többi. (és ha lefényképezed akkor a képen tök sötét) -_- én el se hittem amikor lefényképeztem ez enyémet. Dobok fel képet a jelenlegi alkotásomról. Még fejlesztés alatt áll, de ha meglesz jó lesz :P ;) Nah egyik másik De az elosztás nem gyó. Még dolgozom rajta ;)
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Sziasztok! Az hogy lehet hogy a GSI hátsó lámpabúra csavar helyei picit máshol vannak? igaz csak az egyiken nem tudtam mind a 4 csavart beletenni csak a felső 2-t és a alsó közül a külsőt. De stabilan oda fogja így is. hát ha egyik oldalon bement, akkor nem a lámpában van ahiba. vagy törött volt a feneke a tiédnek, és ezért, vagy pedig amiről hozták, az volt törött, és így a lámpa is eltekeredett hozzá.
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Háttő, fakk. Ilyen is van? :D :P ;) mi csináltunk magunknak nem vettük :D :P Amúgy az a szárnyas való bele, amelyiknek csavart a felső szárnya. A száma nem ugrik be de ha eszembe jut akkor beírom ;) Különben foltos lesz a betekerőssel. Én is meg sokan is megcsináltuk, és nem rossz, de a km-óra felső része sötétebb mint a többi. (és ha lefényképezed akkor a képen tök sötét) -_- én el se hittem amikor lefényképeztem ez enyémet. Dobok fel képet a jelenlegi alkotásomról. Még fejlesztés alatt áll, de ha meglesz jó lesz :P ;) Nah egyik másik De az elosztás nem gyó. Még dolgozom rajta ;) a km óra része kicsit kevesebbet kap így nem?
MOR16V Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 ha utólag akarok gyári el. ablak kapcsolót betenni az astrába, akkor ajtókárpítot is kell cserélni?Vagy lehet cserélni a könyöklőnél? Nem akarom szétszedni hogy megtudjam, ezért inkább kérdezek ;)
kispit Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Le kéne szedni a kárpitot, és megkuksizni. Ha a kárpittal párhuzamosan találsz motorokat, amik rudazattal vannak a zár rúdjaihoz csavarozva, akkor univerzális. Annak a vezérlőjét pedig nagyon sok helyre tehette aki beszerelte, de zömmel a műszerfal alá vannak kötegelőzve. Köszönöm a segítséget! Neked és persze a többieknek is.
FPepe Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 ha utólag akarok gyári el. ablak kapcsolót betenni az astrába, akkor ajtókárpítot is kell cserélni?Vagy lehet cserélni a könyöklőnél? Nem akarom szétszedni hogy megtudjam, ezért inkább kérdezek ;) Ha a Tiéd már a fekete belsőrészes kocsi, akkor aránylag egyszerű a dolog, bontóból szerzel egy olyan ajtókárpitot, és vagy egészben felhasználod (ha sikerül ugyanolyan kárpittal szerezned), vagy átrakod azt a könyöklő részt, ami kis fúrás-faragást igényel, de kivitelezhető. Ha szürke belsőrészes a kocsid, az macerásabb, szürkéből nagyon ritka a gyárilag elektromos ablakos kárpit, ott barkácsolni kell. Én nemrég csináltam meg a szürke belsőrészes autómba, nem mondom, hogy gyári kinézetű, de azért nem olyan szörnyű. Ha gondolod, holnap lefényképezem, milyen lett. De pl. Zotya is megcsinálta már, és ő tett is fel képeket róla.
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 ha utólag akarok gyári el. ablak kapcsolót betenni az astrába, akkor ajtókárpítot is kell cserélni?Vagy lehet cserélni a könyöklőnél? Nem akarom szétszedni hogy megtudjam, ezért inkább kérdezek ;) hát megoldható a cseréje is.. de eléggé macerás, olvasztgatni kell stb....
MOR16V Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Ha a Tiéd már a fekete belsőrészes kocsi, akkor aránylag egyszerű a dolog, bontóból szerzel egy olyan ajtókárpitot, és vagy egészben felhasználod (ha sikerül ugyanolyan kárpittal szerezned), vagy átrakod azt a könyöklő részt, ami kis fúrás-faragást igényel, de kivitelezhető. Ha szürke belsőrészes a kocsid, az macerásabb, szürkéből nagyon ritka a gyárilag elektromos ablakos kárpit, ott barkácsolni kell. Én nemrég csináltam meg a szürke belsőrészes autómba, nem mondom, hogy gyári kinézetű, de azért nem olyan szörnyű. Ha gondolod, holnap lefényképezem, milyen lett. De pl. Zotya is megcsinálta már, és ő tett is fel képeket róla. képre kivi vagyok hogyne. Nem nekem lenne, havernak, de neki is fekete már belül. de valszeg akkor kárpítcsere lesz. THX
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Ha a Tiéd már a fekete belsőrészes kocsi, akkor aránylag egyszerű a dolog, bontóból szerzel egy olyan ajtókárpitot, és vagy egészben felhasználod (ha sikerül ugyanolyan kárpittal szerezned), vagy átrakod azt a könyöklő részt, ami kis fúrás-faragást igényel, de kivitelezhető. Ha szürke belsőrészes a kocsid, az macerásabb, szürkéből nagyon ritka a gyárilag elektromos ablakos kárpit, ott barkácsolni kell. Én nemrég csináltam meg a szürke belsőrészes autómba, nem mondom, hogy gyári kinézetű, de azért nem olyan szörnyű. Ha gondolod, holnap lefényképezem, milyen lett. De pl. Zotya is megcsinálta már, és ő tett is fel képeket róla. Én szürke kárpitba tettem bele egy fekete kárpitból kapcsolót...kivettem azt az öblös kis darabot az enyémből és bele tettem a kapcsoló tartóját...majd bele a kapcsoló...nem olyan rossz igy sem hogy fekete ;)
Dáwid Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 a km óra része kicsit kevesebbet kap így nem? Nem, túl jó is lett, mert a felső részén jobban átmegy a fény (gyárilag így oldották meg hogy a fölső rész ne legyen annyira sötét) de mivel én oda is tettem ledet, ott világít mint az utólagos xenon szembe. A többi aránylag jó, de átrendezem az egészet, és meglátuk mi lesz ;) (most dönteni is fogom őket ;) )
FPepe Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Én szürke kárpitba tettem bele egy fekete kárpitból kapcsolót...kivettem azt az öblös kis darabot az enyémből és bele tettem a kapcsoló tartóját...majd bele a kapcsoló...nem olyan rossz igy sem hogy fekete ;) Így is lehet, csak nekem nem volt kéznél másik kárpit sajna. Ilyen lett:
chriskross Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Ki tudja, hogy a gyújtáskapcsolót hogy kell kiszerelni?
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Így is lehet, csak nekem nem volt kéznél másik kárpit sajna. Jó ez teljesen ;) ... Nekem annyiba más hogy nincs az a lyuk elől. ;)
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 hát ha egyik oldalon bement, akkor nem a lámpában van ahiba. vagy törött volt a feneke a tiédnek, és ezért, vagy pedig amiről hozták, az volt törött, és így a lámpa is eltekeredett hozzá. Á már stimmel...minden lyuk passzol ;) csak okosba neki kellett állnom újra ;)
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Elküldve Április29, 2009 Képek? ;) ;) Itt vannak a képek: Előtte: http://kepfeltoltes.hu/view/090429/net1jpg...ltoltes.hu_.jpg Utána: http://kepfeltoltes.hu/view/090429/net2_ww...ltoltes.hu_.jpg
Recommended Posts