Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Sárga-piros legyen állandó 12-ön és menni fog! ;) hát azért egy kapcsolási rajz jóljönne, meg a kábelezés sincsen meg teljesen... mert hiányzik pár dolog belőle... ahogy néztük... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 nm ezért vagyunk itt. de ha mégse 9voltos akkor bocsi ;) Az enyémbe ilyen megy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Az enyémbe ilyen megy. ;) hát mondom, ha mégse 9 voltos akkor bocsi ;) de szerintem egy átlagos ketyerébe 9voltos lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 hát mondom, ha mégse 9 voltos akkor bocsi ;) de szerintem egy átlagos ketyerébe 9voltos lesz ;) Az enyém is tök egyszerű, talán átlagos, de nem vagyok járatos a dologban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Az enyém is tök egyszerű, talán átlagos, de nem vagyok járatos a dologban. ;) és nem írta a könyve,hogy ez kell bele? am tényleg sima kis alapvetőnek tűnik. hát dati akkor sasold meg hátha látni vhol vmi jelzést, az elemre vonatkozólag. ezt a fajta elemet nem is olyan egyszerű beszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 és nem írta a könyve,hogy ez kell bele? am tényleg sima kis alapvetőnek tűnik. hát dati akkor sasold meg hátha látni vhol vmi jelzést, az elemre vonatkozólag. ezt a fajta elemet nem is olyan egyszerű beszerezni. Nem is figyeltem hogy irja-e a használati útmutató. Egyszer bekapcsolva felejtettem és lemerült. Szétcsavaroztam és vittem magammal az elemet - mert még nem láttam ilyet és én is azt hittem hogy ez valami ritka cucc és nehezen találok helyette - de bármelyik (nagyobb) elektromos ketyeréket áruló üzletben vehettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Nem is figyeltem hogy irja-e a használati útmutató. Egyszer bekapcsolva felejtettem és lemerült. Szétcsavaroztam és vittem magammal az elemet - mert még nem láttam ilyet és én is azt hittem hogy ez valami ritka cucc és nehezen találok helyette - de bármelyik (nagyobb) elektromos ketyeréket áruló üzletben vehettem volna. 9voltos még zőccségboltban is kapható szinte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 9voltos még zőccségboltban is kapható szinte ;) és az annyit is bír mintha egy répát faragnál be a helyére. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 és az annyit is bírja mintha egy répát faragnál be a helyére. ;) ;) mikor hogy biztos hogy nem duracel, de egy ideig bírja az is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Sziasztok! Az hogy lehet hogy a GSI hátsó lámpabúra csavar helyei picit máshol vannak? igaz csak az egyiken nem tudtam mind a 4 csavart beletenni csak a felső 2-t és a alsó közül a külsőt. De stabilan oda fogja így is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Üdv mindneki. Ledesre cserélném az F Astrámba a műszerfalvilágítás izzóit. Már csak az a kérdés hogy melyik passzolna bele? B8.3D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895097.jpg B8.5D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895050.jpg Ezeket a tipusokat találtam. De most azért nem szedném szét egyelőre hogy meghesszeljem. Háttő, fakk. Ilyen is van? :D :P ;) mi csináltunk magunknak nem vettük :D :P Amúgy az a szárnyas való bele, amelyiknek csavart a felső szárnya. A száma nem ugrik be de ha eszembe jut akkor beírom ;) Különben foltos lesz a betekerőssel. Én is meg sokan is megcsináltuk, és nem rossz, de a km-óra felső része sötétebb mint a többi. (és ha lefényképezed akkor a képen tök sötét) -_- én el se hittem amikor lefényképeztem ez enyémet. Dobok fel képet a jelenlegi alkotásomról. Még fejlesztés alatt áll, de ha meglesz jó lesz :P ;) Nah egyik másik De az elosztás nem gyó. Még dolgozom rajta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Sziasztok! Az hogy lehet hogy a GSI hátsó lámpabúra csavar helyei picit máshol vannak? igaz csak az egyiken nem tudtam mind a 4 csavart beletenni csak a felső 2-t és a alsó közül a külsőt. De stabilan oda fogja így is. hát ha egyik oldalon bement, akkor nem a lámpában van ahiba. vagy törött volt a feneke a tiédnek, és ezért, vagy pedig amiről hozták, az volt törött, és így a lámpa is eltekeredett hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Háttő, fakk. Ilyen is van? :D :P ;) mi csináltunk magunknak nem vettük :D :P Amúgy az a szárnyas való bele, amelyiknek csavart a felső szárnya. A száma nem ugrik be de ha eszembe jut akkor beírom ;) Különben foltos lesz a betekerőssel. Én is meg sokan is megcsináltuk, és nem rossz, de a km-óra felső része sötétebb mint a többi. (és ha lefényképezed akkor a képen tök sötét) -_- én el se hittem amikor lefényképeztem ez enyémet. Dobok fel képet a jelenlegi alkotásomról. Még fejlesztés alatt áll, de ha meglesz jó lesz :P ;) Nah egyik másik De az elosztás nem gyó. Még dolgozom rajta ;) a km óra része kicsit kevesebbet kap így nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ha utólag akarok gyári el. ablak kapcsolót betenni az astrába, akkor ajtókárpítot is kell cserélni?Vagy lehet cserélni a könyöklőnél? Nem akarom szétszedni hogy megtudjam, ezért inkább kérdezek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Le kéne szedni a kárpitot, és megkuksizni. Ha a kárpittal párhuzamosan találsz motorokat, amik rudazattal vannak a zár rúdjaihoz csavarozva, akkor univerzális. Annak a vezérlőjét pedig nagyon sok helyre tehette aki beszerelte, de zömmel a műszerfal alá vannak kötegelőzve. Köszönöm a segítséget! Neked és persze a többieknek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ha utólag akarok gyári el. ablak kapcsolót betenni az astrába, akkor ajtókárpítot is kell cserélni?Vagy lehet cserélni a könyöklőnél? Nem akarom szétszedni hogy megtudjam, ezért inkább kérdezek ;) Ha a Tiéd már a fekete belsőrészes kocsi, akkor aránylag egyszerű a dolog, bontóból szerzel egy olyan ajtókárpitot, és vagy egészben felhasználod (ha sikerül ugyanolyan kárpittal szerezned), vagy átrakod azt a könyöklő részt, ami kis fúrás-faragást igényel, de kivitelezhető. Ha szürke belsőrészes a kocsid, az macerásabb, szürkéből nagyon ritka a gyárilag elektromos ablakos kárpit, ott barkácsolni kell. Én nemrég csináltam meg a szürke belsőrészes autómba, nem mondom, hogy gyári kinézetű, de azért nem olyan szörnyű. Ha gondolod, holnap lefényképezem, milyen lett. De pl. Zotya is megcsinálta már, és ő tett is fel képeket róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ha utólag akarok gyári el. ablak kapcsolót betenni az astrába, akkor ajtókárpítot is kell cserélni?Vagy lehet cserélni a könyöklőnél? Nem akarom szétszedni hogy megtudjam, ezért inkább kérdezek ;) hát megoldható a cseréje is.. de eléggé macerás, olvasztgatni kell stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Ha a Tiéd már a fekete belsőrészes kocsi, akkor aránylag egyszerű a dolog, bontóból szerzel egy olyan ajtókárpitot, és vagy egészben felhasználod (ha sikerül ugyanolyan kárpittal szerezned), vagy átrakod azt a könyöklő részt, ami kis fúrás-faragást igényel, de kivitelezhető. Ha szürke belsőrészes a kocsid, az macerásabb, szürkéből nagyon ritka a gyárilag elektromos ablakos kárpit, ott barkácsolni kell. Én nemrég csináltam meg a szürke belsőrészes autómba, nem mondom, hogy gyári kinézetű, de azért nem olyan szörnyű. Ha gondolod, holnap lefényképezem, milyen lett. De pl. Zotya is megcsinálta már, és ő tett is fel képeket róla. képre kivi vagyok hogyne. Nem nekem lenne, havernak, de neki is fekete már belül. de valszeg akkor kárpítcsere lesz. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Ha a Tiéd már a fekete belsőrészes kocsi, akkor aránylag egyszerű a dolog, bontóból szerzel egy olyan ajtókárpitot, és vagy egészben felhasználod (ha sikerül ugyanolyan kárpittal szerezned), vagy átrakod azt a könyöklő részt, ami kis fúrás-faragást igényel, de kivitelezhető. Ha szürke belsőrészes a kocsid, az macerásabb, szürkéből nagyon ritka a gyárilag elektromos ablakos kárpit, ott barkácsolni kell. Én nemrég csináltam meg a szürke belsőrészes autómba, nem mondom, hogy gyári kinézetű, de azért nem olyan szörnyű. Ha gondolod, holnap lefényképezem, milyen lett. De pl. Zotya is megcsinálta már, és ő tett is fel képeket róla. Én szürke kárpitba tettem bele egy fekete kárpitból kapcsolót...kivettem azt az öblös kis darabot az enyémből és bele tettem a kapcsoló tartóját...majd bele a kapcsoló...nem olyan rossz igy sem hogy fekete ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 a km óra része kicsit kevesebbet kap így nem? Nem, túl jó is lett, mert a felső részén jobban átmegy a fény (gyárilag így oldották meg hogy a fölső rész ne legyen annyira sötét) de mivel én oda is tettem ledet, ott világít mint az utólagos xenon szembe. A többi aránylag jó, de átrendezem az egészet, és meglátuk mi lesz ;) (most dönteni is fogom őket ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Én szürke kárpitba tettem bele egy fekete kárpitból kapcsolót...kivettem azt az öblös kis darabot az enyémből és bele tettem a kapcsoló tartóját...majd bele a kapcsoló...nem olyan rossz igy sem hogy fekete ;) Így is lehet, csak nekem nem volt kéznél másik kárpit sajna. Ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Ki tudja, hogy a gyújtáskapcsolót hogy kell kiszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Így is lehet, csak nekem nem volt kéznél másik kárpit sajna. Jó ez teljesen ;) ... Nekem annyiba más hogy nincs az a lyuk elől. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 hát ha egyik oldalon bement, akkor nem a lámpában van ahiba. vagy törött volt a feneke a tiédnek, és ezért, vagy pedig amiről hozták, az volt törött, és így a lámpa is eltekeredett hozzá. Á már stimmel...minden lyuk passzol ;) csak okosba neki kellett állnom újra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Képek? ;) ;) Itt vannak a képek: Előtte: http://kepfeltoltes.hu/view/090429/net1jpg...ltoltes.hu_.jpg Utána: http://kepfeltoltes.hu/view/090429/net2_ww...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts