zotya975 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_145721860.html http://www.vatera.hu/multimeter_146262953.html http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_uj_146120631.html http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_..._146233579.html http://www.vatera.hu/multimeter_dt_830b_146234635.html Ennyi elég lesz? Én is a vaterán vettem egyet 1600-ért, szinte házhoz hozták, mert Biatorbágyon volt az eladónak telke, és kihozta a benzinkúthoz. Ragyogóan működik 1 éve! Elég köszönöm. ;) na most erre mit is mondhatnék? megmondtam vagy megmondtam? :P am nekem is egy névtelen 1990Ftos van és tudok kondit is mérni, meg dejódavizsgáló si van, amit szakadásvizsgáláshoz használok leginkább. és szokott lenni, ilyen bazáros kipakolósdi, mikor kapsz szórólapot, hogy a községházán vagy a városházán lesz árusítás, ott is tutira 100 hogy van ilyen, mert én is ott vettema 3.at ;) első megadta magát 3 év után( pedig bolti volt) 2. azon még nem volt kondis rész meg dióda, és így vettem ezt a 3.at persze ha nekik metex kell akkor mélyzsebük is legyen -_- Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik. Mikor vásárolnom kell valamit az autóhoz már a gondolattól is futkos a hideg a hátamon. Itt senki nem vág semmit...kissé hajbakaptam az eladó sráccal. Mondom mi kell nekem, az csak nézett mint a Dallast. Mire sikerült elmagyaráznom mi kell lefáradtam egészen. Aztán mutatott 2 féle izzót és váltig állította, hogy a jóval nagyobb izzó való a km órába. Invictus képei alapján nekem legalább volt fogalmam, hogy kell kinézzen de a srác szerint a nagyobb izzó ami nekem kell. Kérdem én, ha egy "+!%+"!%" izzóval ennyit baxakodnak akkor mi lessz ha netán jobb felsô mitrális szívbillentyűt kell cserélnem..... ;) U.I. Ha ugyanazon izzó megy ide is mint a középkonzolba akkor vágom a dolgot mert ott már cseréltem... Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Megoldottam a keleti kérdést. Azok közül egy sem talált volna amelyet a sráccal néztünk. Van egy cimbim az Opel márkakerben és segítségével oridzs dzsíjem dobozkában kaptam az izzókat. Faca. Most megyek bombázam sét a cuccot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Elég köszönöm. ;) Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik. Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé. Így van. Egy 3,5W-os. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé. Előgerjesztést adó izzó és töltésvisszajelző! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hello Mindenki! Hajaj végre megvannak a hátsólámpáim:) MA megjöttek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hello Mindenki! Hajaj végre megvannak a hátsólámpáim:) MA megjöttek:) Képek? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Képek? ;) ;) Még nincs fent a kocsin...de csütörtök fele lesz rá időm...és lesz egy ilyen volt ilyen lett fotó sor ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dati Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Mikor vásárolnom kell valamit az autóhoz már a gondolattól is futkos a hideg a hátamon. Itt senki nem vág semmit...kissé hajbakaptam az eladó sráccal. Mondom mi kell nekem, az csak nézett mint a Dallast. Mire sikerült elmagyaráznom mi kell lefáradtam egészen. Aztán mutatott 2 féle izzót és váltig állította, hogy a jóval nagyobb izzó való a km órába. Invictus képei alapján nekem legalább volt fogalmam, hogy kell kinézzen de a srác szerint a nagyobb izzó ami nekem kell. Kérdem én, ha egy "+!%+"!%" izzóval ennyit baxakodnak akkor mi lessz ha netán jobb felsô mitrális szívbillentyűt kell cserélnem..... ;) U.I. Ha ugyanazon izzó megy ide is mint a középkonzolba akkor vágom a dolgot mert ott már cseréltem... Én a gyertyakábelekkel jártam így. Mielőtt elmentem a boltba (2 hengerrel) lemértem. Bemegyek és volt 3 féle. Mondom a méreteket erre kapok egy olyat ami feszül, mert a csatlakozó vége másmilyen kialakítású volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dati Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Elég köszönöm. ;) Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik. Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé. Norautóban beszereztem egyet kb 3 000 Ft volt. Már csak azt nem tudom, hogy mi van ha meghal az aksija, mert könnyen hozzáférhető helyen nincs töltési lehetőség. De majd egyszer jól szétszedem és megnézem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Előgerjesztést adó izzó és töltésvisszajelző! ;) Na legalább ezt is megtudtam, hogy miért nagyobb mint a többi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Én nem is értem miért csodálkozol azon,ha Magyarországon dolgozik olyan boltos,akinek fingja nincs arról mit árul! ;) ez semmi: unixtól rendeltünk 20as vízcsövet, erre hoztak a csö köré tekerhető spirált. rendeltem csapszeget, erre hoztáka belsőt... ja és marhára csörög az a vmi, ami nem a határoló külső csapszege... szóval vagy szétesik lassan, agy kibír még pár napot, és akkor kiszedem belőle az egészet, hogy úgy csörög e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Norautóban beszereztem egyet kb 3 000 Ft volt. Már csak azt nem tudom, hogy mi van ha meghal az aksija, mert könnyen hozzáférhető helyen nincs töltési lehetőség. De majd egyszer jól szétszedem és megnézem. ;) szétszedhetősek. nekem mind a három olyan volt, hogy le kellett vennia hátlapot. ez az utcsó elég jol kajolja, két év vagy mennyi és 3 elem Link to comment Megosztás: More sharing options...
dati Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 szétszedhetősek. nekem mind a három olyan volt, hogy le kellett vennia hátlapot. ez az utcsó elég jol kajolja, két év vagy mennyi és 3 elem Csak még túlságosan új hogy merjem egy kicsit is feszegetni a hátsó burkolatát de látszik, hogy meggyőzhető a szerkezet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Csak még túlságosan új hogy merjem egy kicsit is feszegetni a hátsó burkolatát de látszik, hogy meggyőzhető a szerkezet. ;) ;) de amíg nem merül le ne is kell foglalkozni vele. fogja is jeelzni szerintem vmi ikonnal. 9voltos elem kell bele legalábbis eddigi cuccaimba mindbe az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dati Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ;) de amíg nem merül le ne is kell foglalkozni vele. fogja is jeelzni szerintem vmi ikonnal. 9voltos elem kell bele legalábbis eddigi cuccaimba mindbe az volt. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Köszi nm ezért vagyunk itt. de ha mégse 9voltos akkor bocsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Azt hiszem szerelmes lettem ebbe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Azt hiszem szerelmes lettem ebbe ;) Akkor tedd magadévá. ;) Lámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Akkor tedd magadévá. ;) Lámpa Köccce. Még egyelôre "kimosom kézzel" mert nincs ennyi cashem ;) ;) Vicc: A házaspár elhatározza, hogy mostantól kezdve, ha egyikőjük megkívánja a másikat, az lesz a jelszó, hogy "mossunk géppel", így a gyerek nem érti meg, hogy mire gondolnak. Első este apuci odamegy anyucihoz és kedvesen mondja: Te szívem, mossunk géppel... Mire az asszony: most ne, mert fáradt vagyok. Rá két napra apuci újra próbálkozik, de hasonló választ kap. Így megy ez 1 hétig, mikor aztán végre anyuci bújik oda apucihoz és mondja neki: Drágám, mossunk ki géppel... Mire a férj válasza: Köszi, de már kimostam kézzel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ezek a lámpaárak kicsit drágk nem? a fele fehér fele piros lámpát 19ért vette nmrég Invi vagy rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Üdv Legyen szives nekem valaki linkelni egy gyári elektromos ablak kapcsolási rajzot + ha van a gyári elektromos tetőét is pls. Előre is köszönöm. Üdv, Zsoltee Szerk.: Komfortmodulos ablakról van szó, ha esetleg ez különbözik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
djcaracas Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Üdv mindneki. Ledesre cserélném az F Astrámba a műszerfalvilágítás izzóit. Már csak az a kérdés hogy melyik passzolna bele? B8.3D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895097.jpg B8.5D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895050.jpg Ezeket a tipusokat találtam. De most azért nem szedném szét egyelőre hogy meghesszeljem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Üdv Legyen szives nekem valaki linkelni egy gyári elektromos ablak kapcsolási rajzot + ha van a gyári elektromos tetőét is pls. Előre is köszönöm. Üdv, Zsoltee Szerk.: Komfortmodulos ablakról van szó, ha esetleg ez különbözik. ;) nemrég linkeltem igaz az nem spec op, hanem univerzális, de a lényege ugyan az lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 nemrég linkeltem igaz az nem spec op, hanem univerzális, de a lényege ugyan az lehet Nekem a komfortmodulos gyári bekötési rajza kellene... Mert az ablakot simán betudjuk kötni abba szinte semmi bonyolult nincs, csak a komfortmodulhoz nem értünk, hogy hogyan működik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Nekem a komfortmodulos gyári bekötési rajza kellene... Mert az ablakot simán betudjuk kötni abba szinte semmi bonyolult nincs, csak a komfortmodulhoz nem értünk, hogy hogyan működik. ;) Sárga-piros legyen állandó 12-ön és menni fog! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts