Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_145721860.html

http://www.vatera.hu/multimeter_146262953.html

http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_uj_146120631.html

http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_..._146233579.html

http://www.vatera.hu/multimeter_dt_830b_146234635.html

Ennyi elég lesz?

Én is a vaterán vettem egyet 1600-ért, szinte házhoz hozták, mert Biatorbágyon volt az eladónak telke, és kihozta a benzinkúthoz. Ragyogóan működik 1 éve!

Elég köszönöm. ;)

na most erre mit is mondhatnék?

megmondtam vagy megmondtam? :P

am nekem is egy névtelen 1990Ftos van és tudok kondit is mérni, meg dejódavizsgáló si van, amit szakadásvizsgáláshoz használok leginkább.

és szokott lenni, ilyen bazáros kipakolósdi, mikor kapsz szórólapot, hogy a községházán vagy a városházán lesz árusítás, ott is tutira 100 hogy van ilyen, mert én is ott vettema 3.at ;)

első megadta magát 3 év után( pedig bolti volt) 2. azon még nem volt kondis rész meg dióda, és így vettem ezt a 3.at

persze ha nekik metex kell akkor mélyzsebük is legyen -_-

Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik.

Mikor vásárolnom kell valamit az autóhoz már a gondolattól is futkos a hideg a hátamon. Itt senki nem vág semmit...kissé hajbakaptam az eladó sráccal. Mondom mi kell nekem, az csak nézett mint a Dallast. Mire sikerült elmagyaráznom mi kell lefáradtam egészen. Aztán mutatott 2 féle izzót és váltig állította, hogy a jóval nagyobb izzó való a km órába. Invictus képei alapján nekem legalább volt fogalmam, hogy kell kinézzen de a srác szerint a nagyobb izzó ami nekem kell. Kérdem én, ha egy "+!%+"!%" izzóval ennyit baxakodnak akkor mi lessz ha netán jobb felsô mitrális szívbillentyűt kell cserélnem..... ;)

U.I. Ha ugyanazon izzó megy ide is mint a középkonzolba akkor vágom a dolgot mert ott már cseréltem...

Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé.

Megosztás:

Mikor vásárolnom kell valamit az autóhoz már a gondolattól is futkos a hideg a hátamon. Itt senki nem vág semmit...kissé hajbakaptam az eladó sráccal. Mondom mi kell nekem, az csak nézett mint a Dallast. Mire sikerült elmagyaráznom mi kell lefáradtam egészen. Aztán mutatott 2 féle izzót és váltig állította, hogy a jóval nagyobb izzó való a km órába. Invictus képei alapján nekem legalább volt fogalmam, hogy kell kinézzen de a srác szerint a nagyobb izzó ami nekem kell. Kérdem én, ha egy "+!%+"!%" izzóval ennyit baxakodnak akkor mi lessz ha netán jobb felsô mitrális szívbillentyűt kell cserélnem..... ;)

U.I. Ha ugyanazon izzó megy ide is mint a középkonzolba akkor vágom a dolgot mert ott már cseréltem...

Én a gyertyakábelekkel jártam így. Mielőtt elmentem a boltba (2 hengerrel) lemértem. Bemegyek és volt 3 féle. Mondom a méreteket erre kapok egy olyat ami feszül, mert a csatlakozó vége másmilyen kialakítású volt.

Megosztás:

Elég köszönöm. ;)

Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik.

Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé.

Norautóban beszereztem egyet kb 3 000 Ft volt. Már csak azt nem tudom, hogy mi van ha meghal az aksija, mert könnyen hozzáférhető helyen nincs töltési lehetőség. De majd egyszer jól szétszedem és megnézem. ;)

Megosztás:

Én nem is értem miért csodálkozol azon,ha Magyarországon dolgozik olyan boltos,akinek fingja nincs arról mit árul! ;)

ez semmi: unixtól rendeltünk 20as vízcsövet, erre hoztak a csö köré tekerhető spirált.

rendeltem csapszeget, erre hoztáka belsőt...

ja és marhára csörög az a vmi, ami nem a határoló külső csapszege... szóval vagy szétesik lassan, agy kibír még pár napot, és akkor kiszedem belőle az egészet, hogy úgy csörög e.

Megosztás:

Norautóban beszereztem egyet kb 3 000 Ft volt. Már csak azt nem tudom, hogy mi van ha meghal az aksija, mert könnyen hozzáférhető helyen nincs töltési lehetőség. De majd egyszer jól szétszedem és megnézem. ;)

szétszedhetősek.

nekem mind a három olyan volt, hogy le kellett vennia hátlapot.

ez az utcsó elég jol kajolja, két év vagy mennyi és 3 elem

Megosztás:

szétszedhetősek.

nekem mind a három olyan volt, hogy le kellett vennia hátlapot.

ez az utcsó elég jol kajolja, két év vagy mennyi és 3 elem

Csak még túlságosan új hogy merjem egy kicsit is feszegetni a hátsó burkolatát de látszik, hogy meggyőzhető a szerkezet. ;)

Megosztás:

Csak még túlságosan új hogy merjem egy kicsit is feszegetni a hátsó burkolatát de látszik, hogy meggyőzhető a szerkezet. ;)

;)

de amíg nem merül le ne is kell foglalkozni vele.

fogja is jeelzni szerintem vmi ikonnal.

9voltos elem kell bele

legalábbis eddigi cuccaimba mindbe az volt.

Megosztás:

Akkor tedd magadévá. ;)

Lámpa

Köccce. Még egyelôre "kimosom kézzel" mert nincs ennyi cashem ;) ;)

Vicc: A házaspár elhatározza, hogy mostantól kezdve, ha egyikőjük megkívánja a másikat, az lesz a jelszó, hogy "mossunk géppel", így a gyerek nem érti meg, hogy mire gondolnak.

Első este apuci odamegy anyucihoz és kedvesen mondja: Te szívem, mossunk géppel...

Mire az asszony: most ne, mert fáradt vagyok.

Rá két napra apuci újra próbálkozik, de hasonló választ kap.

Így megy ez 1 hétig, mikor aztán végre anyuci bújik oda apucihoz és mondja neki: Drágám, mossunk ki géppel...

Mire a férj válasza: Köszi, de már kimostam kézzel...

Megosztás:

Üdv

Legyen szives nekem valaki linkelni egy gyári elektromos ablak kapcsolási rajzot + ha van a gyári elektromos tetőét is pls.

Előre is köszönöm.

Üdv, Zsoltee

Szerk.: Komfortmodulos ablakról van szó, ha esetleg ez különbözik. ;)

nemrég linkeltem

igaz az nem spec op, hanem univerzális, de a lényege ugyan az lehet

Megosztás:

nemrég linkeltem

igaz az nem spec op, hanem univerzális, de a lényege ugyan az lehet

Nekem a komfortmodulos gyári bekötési rajza kellene... Mert az ablakot simán betudjuk kötni abba szinte semmi bonyolult nincs, csak a komfortmodulhoz nem értünk, hogy hogyan működik. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.