zotya975 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_145721860.html http://www.vatera.hu/multimeter_146262953.html http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_uj_146120631.html http://www.vatera.hu/digitalis_multimeter_..._146233579.html http://www.vatera.hu/multimeter_dt_830b_146234635.html Ennyi elég lesz? Én is a vaterán vettem egyet 1600-ért, szinte házhoz hozták, mert Biatorbágyon volt az eladónak telke, és kihozta a benzinkúthoz. Ragyogóan működik 1 éve! Elég köszönöm. ;) na most erre mit is mondhatnék? megmondtam vagy megmondtam? :P am nekem is egy névtelen 1990Ftos van és tudok kondit is mérni, meg dejódavizsgáló si van, amit szakadásvizsgáláshoz használok leginkább. és szokott lenni, ilyen bazáros kipakolósdi, mikor kapsz szórólapot, hogy a községházán vagy a városházán lesz árusítás, ott is tutira 100 hogy van ilyen, mert én is ott vettema 3.at ;) első megadta magát 3 év után( pedig bolti volt) 2. azon még nem volt kondis rész meg dióda, és így vettem ezt a 3.at persze ha nekik metex kell akkor mélyzsebük is legyen -_- Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik. Mikor vásárolnom kell valamit az autóhoz már a gondolattól is futkos a hideg a hátamon. Itt senki nem vág semmit...kissé hajbakaptam az eladó sráccal. Mondom mi kell nekem, az csak nézett mint a Dallast. Mire sikerült elmagyaráznom mi kell lefáradtam egészen. Aztán mutatott 2 féle izzót és váltig állította, hogy a jóval nagyobb izzó való a km órába. Invictus képei alapján nekem legalább volt fogalmam, hogy kell kinézzen de a srác szerint a nagyobb izzó ami nekem kell. Kérdem én, ha egy "+!%+"!%" izzóval ennyit baxakodnak akkor mi lessz ha netán jobb felsô mitrális szívbillentyűt kell cserélnem..... ;) U.I. Ha ugyanazon izzó megy ide is mint a középkonzolba akkor vágom a dolgot mert ott már cseréltem... Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé.
Reeckatee Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Megoldottam a keleti kérdést. Azok közül egy sem talált volna amelyet a sráccal néztünk. Van egy cimbim az Opel márkakerben és segítségével oridzs dzsíjem dobozkában kaptam az izzókat. Faca. Most megyek bombázam sét a cuccot.
daykiller Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Elég köszönöm. ;) Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik. Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé. Így van. Egy 3,5W-os. ;)
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé. Előgerjesztést adó izzó és töltésvisszajelző! ;)
Peti85 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Hello Mindenki! Hajaj végre megvannak a hátsólámpáim:) MA megjöttek:)
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Hello Mindenki! Hajaj végre megvannak a hátsólámpáim:) MA megjöttek:) Képek? ;) ;)
Peti85 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Képek? ;) ;) Még nincs fent a kocsin...de csütörtök fele lesz rá időm...és lesz egy ilyen volt ilyen lett fotó sor ;) :P
dati Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Mikor vásárolnom kell valamit az autóhoz már a gondolattól is futkos a hideg a hátamon. Itt senki nem vág semmit...kissé hajbakaptam az eladó sráccal. Mondom mi kell nekem, az csak nézett mint a Dallast. Mire sikerült elmagyaráznom mi kell lefáradtam egészen. Aztán mutatott 2 féle izzót és váltig állította, hogy a jóval nagyobb izzó való a km órába. Invictus képei alapján nekem legalább volt fogalmam, hogy kell kinézzen de a srác szerint a nagyobb izzó ami nekem kell. Kérdem én, ha egy "+!%+"!%" izzóval ennyit baxakodnak akkor mi lessz ha netán jobb felsô mitrális szívbillentyűt kell cserélnem..... ;) U.I. Ha ugyanazon izzó megy ide is mint a középkonzolba akkor vágom a dolgot mert ott már cseréltem... Én a gyertyakábelekkel jártam így. Mielőtt elmentem a boltba (2 hengerrel) lemértem. Bemegyek és volt 3 féle. Mondom a méreteket erre kapok egy olyat ami feszül, mert a csatlakozó vége másmilyen kialakítású volt.
dati Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Elég köszönöm. ;) Nálunk is volt a mult héten, volt is 990-ért csak melóztam, meg az asszony is. De ami késik nem múlik. Végülis van a műszerfalban egy jóval nagyobb, azt hiszem a akku visszajelzőé. Norautóban beszereztem egyet kb 3 000 Ft volt. Már csak azt nem tudom, hogy mi van ha meghal az aksija, mert könnyen hozzáférhető helyen nincs töltési lehetőség. De majd egyszer jól szétszedem és megnézem. ;)
zotya975 Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Előgerjesztést adó izzó és töltésvisszajelző! ;) Na legalább ezt is megtudtam, hogy miért nagyobb mint a többi. ;)
Novy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Én nem is értem miért csodálkozol azon,ha Magyarországon dolgozik olyan boltos,akinek fingja nincs arról mit árul! ;) ez semmi: unixtól rendeltünk 20as vízcsövet, erre hoztak a csö köré tekerhető spirált. rendeltem csapszeget, erre hoztáka belsőt... ja és marhára csörög az a vmi, ami nem a határoló külső csapszege... szóval vagy szétesik lassan, agy kibír még pár napot, és akkor kiszedem belőle az egészet, hogy úgy csörög e.
Novy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Norautóban beszereztem egyet kb 3 000 Ft volt. Már csak azt nem tudom, hogy mi van ha meghal az aksija, mert könnyen hozzáférhető helyen nincs töltési lehetőség. De majd egyszer jól szétszedem és megnézem. ;) szétszedhetősek. nekem mind a három olyan volt, hogy le kellett vennia hátlapot. ez az utcsó elég jol kajolja, két év vagy mennyi és 3 elem
dati Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 szétszedhetősek. nekem mind a három olyan volt, hogy le kellett vennia hátlapot. ez az utcsó elég jol kajolja, két év vagy mennyi és 3 elem Csak még túlságosan új hogy merjem egy kicsit is feszegetni a hátsó burkolatát de látszik, hogy meggyőzhető a szerkezet. ;)
Novy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Csak még túlságosan új hogy merjem egy kicsit is feszegetni a hátsó burkolatát de látszik, hogy meggyőzhető a szerkezet. ;) ;) de amíg nem merül le ne is kell foglalkozni vele. fogja is jeelzni szerintem vmi ikonnal. 9voltos elem kell bele legalábbis eddigi cuccaimba mindbe az volt.
dati Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 ;) de amíg nem merül le ne is kell foglalkozni vele. fogja is jeelzni szerintem vmi ikonnal. 9voltos elem kell bele legalábbis eddigi cuccaimba mindbe az volt. Köszi
Novy Elküldve Április27, 2009 Elküldve Április27, 2009 Köszi nm ezért vagyunk itt. de ha mégse 9voltos akkor bocsi ;)
Johnny82 Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Azt hiszem szerelmes lettem ebbe ;) Akkor tedd magadévá. ;) Lámpa
Reeckatee Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Akkor tedd magadévá. ;) Lámpa Köccce. Még egyelôre "kimosom kézzel" mert nincs ennyi cashem ;) ;) Vicc: A házaspár elhatározza, hogy mostantól kezdve, ha egyikőjük megkívánja a másikat, az lesz a jelszó, hogy "mossunk géppel", így a gyerek nem érti meg, hogy mire gondolnak. Első este apuci odamegy anyucihoz és kedvesen mondja: Te szívem, mossunk géppel... Mire az asszony: most ne, mert fáradt vagyok. Rá két napra apuci újra próbálkozik, de hasonló választ kap. Így megy ez 1 hétig, mikor aztán végre anyuci bújik oda apucihoz és mondja neki: Drágám, mossunk ki géppel... Mire a férj válasza: Köszi, de már kimostam kézzel...
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 ezek a lámpaárak kicsit drágk nem? a fele fehér fele piros lámpát 19ért vette nmrég Invi vagy rosszul tudom?
Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Üdv Legyen szives nekem valaki linkelni egy gyári elektromos ablak kapcsolási rajzot + ha van a gyári elektromos tetőét is pls. Előre is köszönöm. Üdv, Zsoltee Szerk.: Komfortmodulos ablakról van szó, ha esetleg ez különbözik. ;)
djcaracas Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Üdv mindneki. Ledesre cserélném az F Astrámba a műszerfalvilágítás izzóit. Már csak az a kérdés hogy melyik passzolna bele? B8.3D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895097.jpg B8.5D MF10 T5 -> http://ledone.eu/foto/led_9895050.jpg Ezeket a tipusokat találtam. De most azért nem szedném szét egyelőre hogy meghesszeljem.
Novy Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Üdv Legyen szives nekem valaki linkelni egy gyári elektromos ablak kapcsolási rajzot + ha van a gyári elektromos tetőét is pls. Előre is köszönöm. Üdv, Zsoltee Szerk.: Komfortmodulos ablakról van szó, ha esetleg ez különbözik. ;) nemrég linkeltem igaz az nem spec op, hanem univerzális, de a lényege ugyan az lehet
Zsoltee Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 nemrég linkeltem igaz az nem spec op, hanem univerzális, de a lényege ugyan az lehet Nekem a komfortmodulos gyári bekötési rajza kellene... Mert az ablakot simán betudjuk kötni abba szinte semmi bonyolult nincs, csak a komfortmodulhoz nem értünk, hogy hogyan működik. ;)
J0hnny Elküldve Április28, 2009 Elküldve Április28, 2009 Nekem a komfortmodulos gyári bekötési rajza kellene... Mert az ablakot simán betudjuk kötni abba szinte semmi bonyolult nincs, csak a komfortmodulhoz nem értünk, hogy hogyan működik. ;) Sárga-piros legyen állandó 12-ön és menni fog! ;)
Recommended Posts