daykiller Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 nekünk rendes zene van az autóban :P -_- ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Első állásban nem hallani, csak ha odateszed a hűtőmaszkhoz a füled és fülelsz. ;) már akinek van első fokozat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 már akinek van első fokozat ;) Jahát, nekem a dupla venti miatt van két fokozat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Tegyen egy szép nagy kapcsolót a kocsi tetejére, erre jó lesz :P :P Amúgy ma ezen dolgoztam. Egy hely előtt apám bement, én meg kint dekkoltam a kocsiban. Első 10 perc,--bazze meddig tart... második 10 perc-- nézzük a leveleket Harmadik 10 perc, találtam az egyik borítékban egy hűtőmágnest ;) negyedik 10 perc, abból a carból és egy céges matricából alkottam saját hűtőmágnest, amiből a végére autó"matrica" lett. Legalábbis hazáig. Itt levettem és kitettem a hűtőre -_- ;) mondja valaki hogy az unalom nem veszélyes ;) én egyszer szerencsen amíg vártam anyámat levettem, feltettem az ajtókárpitot :D voltak furcsa tekintetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 én egyszer szerencsen amíg vártam anyámat levettem, feltettem az ajtókárpitot ;) voltak furcsa tekintetek ;) Legközelebb féket cserélsz, vagy hidrotőkéket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Legközelebb féket cserélsz, vagy hidrotőkéket. ;) az elsőt lehet ;) de nem kell mert egy éves Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dati Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Nekem külön kis kapcsoló van beépítve a nemlétező első ködlámpa kapcsolója alá. Szerintem lánykorában a műszerfal fényerejét szabályozó tekerő lehetett ott. Mindegy. Azért lett berakva mert az illetékes alkatrész havonta egyszer cserét igényelt. Azóta csak a hűtővíz kiegyenlítő tartály sapkáját kellett cserélni és végig meghúzni a bilincseket ja és a hűtő is cserére szorult. Azóta az égvilágon semmi gond nincs a hűtéssel. Ha már 2 órája állok a dugóban akkor elgondolkozik a 90 fokos hőmérsékleten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Nekem külön kis kapcsoló van beépítve a nemlétező első ködlámpa kapcsolója alá. Szerintem lánykorában a műszerfal fényerejét szabályozó tekerő lehetett ott. Mindegy. Azért lett berakva mert az illetékes alkatrész havonta egyszer cserét igényelt. Azóta csak a hűtővíz kiegyenlítő tartály sapkáját kellett cserélni és végig meghúzni a bilincseket ja és a hűtő is cserére szorult. Azóta az égvilágon semmi gond nincs a hűtéssel. Ha már 2 órája állok a dugóban akkor elgondolkozik a 90 fokos hőmérsékleten. 90 fok főlé nekem sem igazán megy a mutató ;) A kapcsolót unaloműzés céljából akartam beépíteni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 90 fok főlé nekem sem igazán megy a mutató ;) A kapcsolót unaloműzés céljából akartam beépíteni :P Legózzál bele egy villanyablakot, ha így unatkozol ;) Aztán persze a fényképeket amiket direkt ránk gondolva készítettél közben, felteszed ide, hogy én, aki nem érek rá ennyit unatkozni, kisebb időráfordítással teljesíteni tudja a projektet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Legózzál bele egy villanyablakot, ha így unatkozol ;) Aztán persze a fényképeket amiket direkt ránk gondolva készítettél közben, felteszed ide, hogy én, aki nem érek rá ennyit unatkozni, kisebb időráfordítással teljesíteni tudja a projektet ;) én tegnaptól 25-ig szabadságon vagyok, azért unatkoztam ma :P Holnap ledesítem a középkonzolt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 én tegnaptól 25-ig szabadságon vagyok, azért unatkoztam ma :P Holnap ledesítem a középkonzolt :P de nekem arról nem kell kép -_- ;) :P tessék szolidaritásból azzal foglalkozni ami nekem is kell :D ;) Nah jóvan, jó lesz az a ledelés is ;) amúgy fehér lesz? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 de nekem arról nem kell kép tessék szolidaritásból azzal foglalkozni ami nekem is kell ;) ;) Nah jóvan, jó lesz az a ledelés is :P amúgy fehér lesz? ;) :P majd elválik, hogy milyen színű lesz. elméletileg minden fehér, kivéve a "hőállító" résznél a piros az piros, a kék az kék, a kapcsolókon a fehér csíkok pedig szintén kékek. Majd elváli, mit lehet kihozni belőle -_- De ez a ledezés az én tempómba elfog tartani vagy 2 napig :D elektromos ablakra én is várom az ötleteket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 gyó ennyi szín ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy a motortérben hol keressem a motortér világítást? ;) A kapcsolója megvan, de azt nem találom hogy hol kéne világítania ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy a motortérben hol keressem a motortér világítást? ;) A kapcsolója megvan, de azt nem találom hogy hol kéne világítania ;) Opel Astra F típusnál nincsen. Legalábbis nálam tuti nincsen. Egy 12 voltos halogént krokodilcsipeszelek rá az akksira. Bocs, milyen kapcsolót találtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 szerintem az a riasztó kapcsolója lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Opel Astra F típusnál nincsen. Legalábbis nálam tuti nincsen. Egy 12 voltos halogént krokodilcsipeszelek rá az akksira. Bocs, milyen kapcsolót találtál? Egy hasonlót mint ami az ajtóknál van...ilyen nyomó gombosat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Egy hasonlót mint ami az ajtóknál van...ilyen nyomó gombosat... jah tudom, ilyen szürke biszb@szt....az első zárnál van, de az nem vezérel semmit- nálam tuti nem!!! lehet hogy a riasztóé...de az nálam nem okés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 az szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090410/5990596...ltoltes.hu_.jpg Na erre lennék kiváncsi hogy mi a funkciója...mert nem jöttem rá még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090410/5990596...ltoltes.hu_.jpg Na erre lennék kiváncsi hogy mi a funkciója...mert nem jöttem rá még. ez a gyári ritasztó kapcsolója legalábbis az szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 ez a gyári ritasztó kapcsolója legalábbis az szokott lenni. Jaaaaaa értem...azt hittem motortér világítás kapcsolója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 nem, az valami utólagos riasztóé ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 http://kepfeltoltes.hu/view/090410/5990596...ltoltes.hu_.jpg Na erre lennék kiváncsi hogy mi a funkciója...mert nem jöttem rá még. Ha tudod a választ azt kell megnyomni, mint egy vetélkedős műsorban ;) Szerintem az tényleg a mocitér megvilágitásához való kapcsoló. Állitólag némelyikben benne van gyárilag is..szemben állva az autóval a mocitető bal oldalán a merevitésében van a lámpa helye, ha jól sejtem. ;) szerk.:na. mire lepötyögtem már rám is cáfoltak ;) És minek a riasztónak a mocitérbe kapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts