Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tegyen egy szép nagy kapcsolót a kocsi tetejére, erre jó lesz :P :P Amúgy ma ezen dolgoztam. Egy hely előtt apám bement, én meg kint dekkoltam a kocsiban.

Első 10 perc,--bazze meddig tart...

második 10 perc-- nézzük a leveleket

Harmadik 10 perc, találtam az egyik borítékban egy hűtőmágnest ;)

negyedik 10 perc, abból a carból és egy céges matricából alkottam saját hűtőmágnest, amiből a végére autó"matrica" lett. Legalábbis hazáig. Itt levettem és kitettem a hűtőre -_- ;) mondja valaki hogy az unalom nem veszélyes ;)

én egyszer szerencsen amíg vártam anyámat levettem, feltettem az ajtókárpitot :D voltak furcsa tekintetek :D

Elküldve
én egyszer szerencsen amíg vártam anyámat levettem, feltettem az ajtókárpitot ;) voltak furcsa tekintetek ;)

Legközelebb féket cserélsz, vagy hidrotőkéket. ;)

Elküldve

Nekem külön kis kapcsoló van beépítve a nemlétező első ködlámpa kapcsolója alá. Szerintem lánykorában a műszerfal fényerejét szabályozó tekerő lehetett ott. Mindegy. Azért lett berakva mert az illetékes alkatrész havonta egyszer cserét igényelt. Azóta csak a hűtővíz kiegyenlítő tartály sapkáját kellett cserélni és végig meghúzni a bilincseket ja és a hűtő is cserére szorult.

Azóta az égvilágon semmi gond nincs a hűtéssel. Ha már 2 órája állok a dugóban akkor elgondolkozik a 90 fokos hőmérsékleten.

Elküldve
Nekem külön kis kapcsoló van beépítve a nemlétező első ködlámpa kapcsolója alá. Szerintem lánykorában a műszerfal fényerejét szabályozó tekerő lehetett ott. Mindegy. Azért lett berakva mert az illetékes alkatrész havonta egyszer cserét igényelt. Azóta csak a hűtővíz kiegyenlítő tartály sapkáját kellett cserélni és végig meghúzni a bilincseket ja és a hűtő is cserére szorult.

Azóta az égvilágon semmi gond nincs a hűtéssel. Ha már 2 órája állok a dugóban akkor elgondolkozik a 90 fokos hőmérsékleten.

90 fok főlé nekem sem igazán megy a mutató ;) A kapcsolót unaloműzés céljából akartam beépíteni ;)

Elküldve
90 fok főlé nekem sem igazán megy a mutató ;) A kapcsolót unaloműzés céljából akartam beépíteni :P

Legózzál bele egy villanyablakot, ha így unatkozol ;) Aztán persze a fényképeket amiket direkt ránk gondolva készítettél közben, felteszed ide, hogy én, aki nem érek rá ennyit unatkozni, kisebb időráfordítással teljesíteni tudja a projektet ;)

Elküldve
Legózzál bele egy villanyablakot, ha így unatkozol ;) Aztán persze a fényképeket amiket direkt ránk gondolva készítettél közben, felteszed ide, hogy én, aki nem érek rá ennyit unatkozni, kisebb időráfordítással teljesíteni tudja a projektet ;)

én tegnaptól 25-ig szabadságon vagyok, azért unatkoztam ma :P Holnap ledesítem a középkonzolt ;)

Elküldve
én tegnaptól 25-ig szabadságon vagyok, azért unatkoztam ma :P Holnap ledesítem a középkonzolt :P

de nekem arról nem kell kép -_- ;) :P tessék szolidaritásból azzal foglalkozni ami nekem is kell :D ;)

Nah jóvan, jó lesz az a ledelés is ;) amúgy fehér lesz? ;) :D

Elküldve
de nekem arról nem kell kép tessék szolidaritásból azzal foglalkozni ami nekem is kell ;) ;)

Nah jóvan, jó lesz az a ledelés is :P amúgy fehér lesz? ;) :P

majd elválik, hogy milyen színű lesz. elméletileg minden fehér, kivéve a "hőállító" résznél a piros az piros, a kék az kék, a kapcsolókon a fehér csíkok pedig szintén kékek. Majd elváli, mit lehet kihozni belőle -_- De ez a ledezés az én tempómba elfog tartani vagy 2 napig :D

elektromos ablakra én is várom az ötleteket :D

Elküldve

Sziasztok!

Olyan kérdésem van, hogy a motortérben hol keressem a motortér világítást? ;) A kapcsolója megvan, de azt nem találom hogy hol kéne világítania ;)

Elküldve
Sziasztok!

Olyan kérdésem van, hogy a motortérben hol keressem a motortér világítást? ;) A kapcsolója megvan, de azt nem találom hogy hol kéne világítania ;)

Opel Astra F típusnál nincsen. Legalábbis nálam tuti nincsen. Egy 12 voltos halogént krokodilcsipeszelek rá az akksira.

Bocs, milyen kapcsolót találtál?

Elküldve
Opel Astra F típusnál nincsen. Legalábbis nálam tuti nincsen. Egy 12 voltos halogént krokodilcsipeszelek rá az akksira.

Bocs, milyen kapcsolót találtál?

Egy hasonlót mint ami az ajtóknál van...ilyen nyomó gombosat...

Elküldve
Egy hasonlót mint ami az ajtóknál van...ilyen nyomó gombosat...

jah tudom, ilyen szürke biszb@szt....az első zárnál van, de az nem vezérel semmit- nálam tuti nem!!! lehet hogy a riasztóé...de az nálam nem okés...

Elküldve
http://kepfeltoltes.hu/view/090410/5990596...ltoltes.hu_.jpg

Na erre lennék kiváncsi hogy mi a funkciója...mert nem jöttem rá még.

Ha tudod a választ azt kell megnyomni, mint egy vetélkedős műsorban ;) Szerintem az tényleg a mocitér megvilágitásához való kapcsoló. Állitólag némelyikben benne van gyárilag is..szemben állva az autóval a mocitető bal oldalán a merevitésében van a lámpa helye, ha jól sejtem. ;)

szerk.:na. mire lepötyögtem már rám is cáfoltak ;) És minek a riasztónak a mocitérbe kapcsoló?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.