Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Én 5 ezerért vettem az enyémet (hirshman). :lol:

Hol vetted annyiért? Autósboltban rendelhető ennyiért? Esetleg, ha járnál a "bontótokban", szereznél nekem egyet ha megkérlek? Hétvégén még el is tudnék érte ugrani. ;) ..meg körül is néznék abban a bontóban..hogyan van nyitva pl szombaton?

Megosztás:

Kicseréltem. Természetesen munka közben kezdett esni az eső/jég kombinációja. ;)

Valami Lucas vagy milyen márkát kaptam Opel boltban. Sajna Tungsram Duolux-ot nem kaptam ott, pedig az előző is az volt. Meg a tungsram cuccok nem sz*rok. :lol:

Tescoba mentem először komplett készletet venni, de csak H7-es verzió volt. :lol:

Hááát ez a "valami lucas" szíven ütött! Ez a "lukas" már a múlt század elején is világhírű angol autóvillamossági cég volt kérem szépen. (Node egy újszülöttnek minden vicc új, ugye?)

Megosztás:

Bontóban?

Ott. :lol:

Hol vetted annyiért? Autósboltban rendelhető ennyiért? Esetleg, ha járnál a "bontótokban", szereznél nekem egyet ha megkérlek? Hétvégén még el is tudnék érte ugrani. ;) ..meg körül is néznék abban a bontóban..hogyan van nyitva pl szombaton?

Szombaton zárva van. Nem mindig van ám ilyen cucc, ez egy kis, háznál üzemelő bontó. :lol:

Megosztás:

Nem bontó autósbolt, univerzális de olyan mint a gyári!!!

EGY KÉRDÉS FELKAPCSOLOM A VILÁGÍTÁS ÉS RECSEG A RÁDIÓM SZERINTEM AZ UTALAG BEÉPÍTETT XENON ZAVARJA VALAKI TUD RÁ MEGOLDÁST??

Megoldás nincs rá, nekem a fényszóró magasságállító működése zavarja be.

nekem meg semmi ;)

kontaktok átnézése esetleg, vagy talán kapcsolócsere.

Nem lehet hogy nincs xenon, meg villanyos minden az autódban? :lol: nekem sem zavarja semmi, mert nincs benne :lol:

Szedjétek ki a kábeleket és tegyetek be árnyékoltat :) :lol:

Most komolyan az antennakábelt lehet hogy le lehetne árnyékolni hogy kevesebb zavart szedjen össze az extráktól.

Megosztás:

Nem lehet hogy nincs xenon, meg villanyos minden az autódban? ;) nekem sem zavarja semmi, mert nincs benne :lol:

Szedjétek ki a kábeleket és tegyetek be árnyékoltat :lol: :lol:

Most komolyan az antennakábelt lehet hogy le lehetne árnyékolni hogy kevesebb zavart szedjen össze az extráktól.

Igen de eddig nem csinálta ma kezdte el fél éve benne van már xenon, gondoltam bisztos az elektromos antenna de nem mivel ha lehuzom róla vezetéket meg mindent akkor is csinálja.Ha lehuzom xenon csatlakozóját akkor nem csinálja:D

Megosztás:

Szia Zsolthy!

Hol vetted az elektromos antennát? Nekem is nagyon jó lenne egy mert már 3.at töröm el a feledékenységem miatt! ;)

Köszi

BB

Te is 3-at? Én is 3-at. :lol:

Univerzálisakat én is néztem, de azoknak a rögzítése nem olyan egyszerű, legalábbis amit kaptam egy autós boltból kipróbálásra az nagyon nem állt jól, ráadásul a végállást sem érezte rendesen mert viszonylag hangos 2-3 kattanás után hagyta abba a tekerést, ami zavaró, a régi micunkban ami volt, nem ilyen volt, így visszaadtam.

Megosztás:

Te is 3-at? Én is 3-at. ;)

Univerzálisakat én is néztem, de azoknak a rögzítése nem olyan egyszerű, legalábbis amit kaptam egy autós boltból kipróbálásra az nagyon nem állt jól, ráadásul a végállást sem érezte rendesen mert viszonylag hangos 2-3 kattanás után hagyta abba a tekerést, ami zavaró, a régi micunkban ami volt, nem ilyen volt, így visszaadtam.

Szia Invic

Sajna ez már megint egy kelet juropien problem, mert a német és más nyugati országokban ez széria volt a masinákban! :lol:

Egyébbként nagyon szívás azt beheckelni (olyan ami nálad volt), és mi van akkor ha csak a végállása volt hibás azt lehet ezeknél állítani? A gond, hogy még nem is láttam ilyet boltba, mert a dozsakeriek 14e hoznának gyári motorost, de az pont 5 utángyártott ára :lol:

Megosztás:

Szia Invic

Sajna ez már megint egy kelet juropien problem, mert a német és más nyugati országokban ez széria volt a masinákban! :lol:

Egyébbként nagyon szívás azt beheckelni (olyan ami nálad volt), és mi van akkor ha csak a végállása volt hibás azt lehet ezeknél állítani? A gond, hogy még nem is láttam ilyet boltba, mert a dozsakeriek 14e hoznának gyári motorost, de az pont 5 utángyártott ára ;)

Gondolom nem minden univerzális egyforma. Amit én kaptam kipróbálásra, annak idióta rögzítése volt, a gyárihoz képest nagyon más, sokat kellett volna ######akodni és még úgysem állt volna rendesen. Tápi hozott nekem egy rossz gyárit, de annak a fogása, minősége, strapabírósága össze sem volt hasonlítható az univerzálissal. Én azt mondom inkább érdemes gyárit bontózni vagy keresni mert sokkal korrektebb. Most néztem, német e-bayen vannak, akár 5,5 euróért. Bár nem tudom a szállítás mennyi lenne.

Megosztás:

Szia Invic

Egyébbként nagyon szívás azt beheckelni (olyan ami nálad volt), és mi van akkor ha csak a végállása volt hibás azt lehet ezeknél állítani? A gond, hogy még nem is láttam ilyet boltba, mert a dozsakeriek 14e hoznának gyári motorost, de az pont 5 utángyártott ára ;)

Gondolom nem minden univerzális egyforma. Amit én kaptam kipróbálásra, annak idióta rögzítése volt, a gyárihoz képest nagyon más, sokat kellett volna ######akodni és még úgysem állt volna rendesen. Tápi hozott nekem egy rossz gyárit, de annak a fogása, minősége, strapabírósága össze sem volt hasonlítható az univerzálissal. Én azt mondom inkább érdemes gyárit bontózni vagy keresni mert sokkal korrektebb. Most néztem, német e-bayen vannak, akár 5,5 euróért. Bár nem tudom a szállítás mennyi lenne.

Megosztás:

Te is 3-at? Én is 3-at. ;)

Szia!!

Én egy autósboltba vettem pomázon, ezis katog miután visszament teljesen még katog 1 másodpercig kijövetnél ugyanúgy, (enegem nem zavar)

dobozába kaptam olyan gumit is amit a sárvédöbe kell berakni ugyanolyan mint a gyári.Igazából a motor felfogatása izgalmasabb de megoldható,én 1 csavarral és pár müanyag gyorskötözövel rögzítettem(megse mozdúl).

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.