hening Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ott is fentvan, de az a vezérlés csere, itt meg van egy rövidebb verzió is, ami zotyának is bejött már ;) Nem vitázom, de a termosztát csere is bele van fogalmazva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem vitázom, de a termosztát csere is bele van fogalmazva. :lol: én meg nem néztem még meg, vagyis nem emlékszem hogyan, ezért nem szólok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Még nem próbáltam másikat mert elég friss volt a probléma, köszi szépen a tanácsot ránézetek! hát ez nem tul sok, de hátha ezzel megoldódik szivesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kiégett a bal első izzó. ;) Jól tévedek, hogy H4 kell bele? Most voltam havernál, de neki H7 van, de az csak két érintkezős, tehát nem refis. Próbáltam kivenni az izzót, a gumi levételéig el is jutottam, aztán onnan sehova. Majd holnap világosban és természetesen előtte elolvasom a csere folyamatát, nem szeretném hazavágni, főleg hogy motoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kiégett a bal első izzó. ;) Jól tévedek, hogy H4 kell bele? Most voltam havernál, de neki H7 van, de az csak két érintkezős, tehát nem refis. Próbáltam kivenni az izzót, a gumi levételéig el is jutottam, aztán onnan sehova. Majd holnap világosban és természetesen előtte elolvasom a csere folyamatát, nem szeretném hazavágni, főleg hogy motoros. H4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kiégett a bal első izzó. :lol: Jól tévedek, hogy H4 kell bele? Most voltam havernál, de neki H7 van, de az csak két érintkezős, tehát nem refis. Próbáltam kivenni az izzót, a gumi levételéig el is jutottam, aztán onnan sehova. Majd holnap világosban és természetesen előtte elolvasom a csere folyamatát, nem szeretném hazavágni, főleg hogy motoros. Egy izzócserével, ha nem cseszel össze valamit, nem lehet elrontani, szerintem. Nekem is motoros és semmi gond nincs cserekor - ha csak azt nem számitom hogy az én(két bal-)kezemnek elég szűkös ott a hely...habár bal oldalon még nem is annyira. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kiégett a bal első izzó. ;) Jól tévedek, hogy H4 kell bele? Most voltam havernál, de neki H7 van, de az csak két érintkezős, tehát nem refis. Próbáltam kivenni az izzót, a gumi levételéig el is jutottam, aztán onnan sehova. Majd holnap világosban és természetesen előtte elolvasom a csere folyamatát, nem szeretném hazavágni, főleg hogy motoros. ha világosba nem fog sikerülni csúnyán fogok nevetni ám :lol: nemhiszem hogy gondot fog okozni :lol: gumit leveszed, van egy szöletes drót, ami egy rugó, azt benyomod, aztán oldalra eltudod húzni. saruk kicsit lehet rá lesznek szurulva, nekem elég passzosan jön le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ha világosba nem fog sikerülni csúnyán fogok nevetni ám ;) nemhiszem hogy gondot fog okozni :) gumit leveszed, van egy szöletes drót, ami egy rugó, azt benyomod, aztán oldalra eltudod húzni. saruk kicsit lehet rá lesznek szurulva, nekem elég passzosan jön le. Elolvastam már a leírást. Azt a pöcköt nem találtam vak sötétben, azért nem tudtam kivenni. :lol: Brezsó, bal első lámpánál a legszívásosabb. :lol: Mivel ott az akksi és ha van 5 centi hely, akkor már sokat mondtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Elolvastam már a leírást. Azt a pöcköt nem találtam vak sötétben, azért nem tudtam kivenni. ;) Brezsó, bal első lámpánál a legszívásosabb. :lol: Mivel ott az akksi és ha van 5 centi hely, akkor már sokat mondtam. :lol: muhahahahaha akkor biztos nem cseréltél még helyzetjelzőt jobboldalon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 muhahahahaha akkor biztos nem cseréltél még helyzetjelzőt jobboldalon :lol: Csak a motoros állító csatiját raktam vissza egyszer, mert azt lefelejtették valamikor. :lol: Ez meg bal oldalt volt. Amúgy jah, az se jobb. :lol: Mindegy, nőgyógyász kezeim vannak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Csak a motoros állító csatiját raktam vissza egyszer, mert azt lefelejtették valamikor. :lol: Ez meg bal oldalt volt. Amúgy jah, az se jobb. :lol: Mindegy, nőgyógyász kezeim vannak. ;) nekem meg lapát kezeim, mégis megoldottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 nekem meg lapát kezeim, mégis megoldottam ;) Holnap én is, csak előtte nem ártana izzót is vennem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Holnap én is, csak előtte nem ártana izzót is vennem. ;) ejnye ejnye izzókészlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ejnye ejnye izzókészlet? Természetesen nincs. :lol: Minek? ;) Elvileg nem kötelező, ha beleköt a rendőr, akkor meg aszondom, hogy garanciás, ezért nem nyúlhatok bele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Természetesen nincs. :lol: Minek? ;) Elvileg nem kötelező, ha beleköt a rendőr, akkor meg aszondom, hogy garanciás, ezért nem nyúlhatok bele. :lol: te miről beszélsz? :lol: :) :(:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D bocs de az izzókészlet 20éve is kötelező volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Amúgy akkor is kötelező ha nem teheted bele. Novy csodálkozom hogy nem lőtte fel a rönyókat. Tipikus izzócserélős szopatás ahogy tudom :lol: Egy logant vigyorogtam végig (dízelbő) ahol még az akksit is ki kellett venni a helyéről, hogy hozzá lehessen férni a lámpához. A szabál az szabál, akkor is kell ha nem nyúlhatsz hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sziasztok! Hogyan lehet szépen, és törésmentesen leszedni a középkonzol műanyagját ahhoz, hogy a levegő hőmérséklet ; levegő sebesség ; levegő befújás helyét szabályozó tekerők égőit kitudjam cserélni? hány csavar fogja és hol? van esetleg valakinek linkje vagy valami képes dokumentációja? Valaki letudná (legalább) írni hogy hol hány csavar fogja ,és mik a lépések a megfelelő szét szereléshez? Előre is köszönöm! /ugye 12V 1,2 Watt izzók kellenek, mint a hamutálcában lévő?!....olyat már vásároltam.../ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Sziasztok! Hogyan lehet szépen, és törésmentesen leszedni a középkonzol műanyagját ahhoz, hogy a levegő hőmérséklet ; levegő sebesség ; levegő befújás helyét szabályozó tekerők égőit kitudjam cserélni? hány csavar fogja és hol? van esetleg valakinek linkje vagy valami képes dokumentációja? Valaki letudná (legalább) írni hogy hol hány csavar fogja ,és mik a lépések a megfelelő szét szereléshez? Előre is köszönöm! /ugye 12V 1,2 Watt izzók kellenek, mint a hamutálcában lévő?!....olyat már vásároltam.../ A csavarok helyét le tudom írni, hogy milyen izzók kellenek az passz ;) van 2 csavar alul, a műanyag sarkainál. utána 4 a középső kijelzőnél. (kispolc gumiját felkapod, és ott van mögötte) a kijlezőt is ki kell venni úgyrémlik. Aztán lábnál a kormányburkolat jobb oldalánál is van csavar, meg asszem a felső légbeömlőknél, a rácsot kipattintod, és ott is van. (lehet h hülyének néznek, és carbaoltanak de ezt most nemtdudom hirtelen hogy az opelben volt, vagy a fiestában :lol: :lol: :lol: ) amúgy nem kell levenni az egészet hozzá. Ha a két alsót kitekered, meg a kijelzőnél levőket, akkor el tudod hajtani a helyéről annyira, hogy hozzáférjél rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 A csavarok helyét le tudom írni, hogy milyen izzók kellenek az passz ;) van 2 csavar alul, a műanyag sarkainál. utána 4 a középső kijelzőnél. (kispolc gumiját felkapod, és ott van mögötte) a kijlezőt is ki kell venni úgyrémlik. Aztán lábnál a kormányburkolat jobb oldalánál is van csavar, meg asszem a felső légbeömlőknél, a rácsot kipattintod, és ott is van. (lehet h hülyének néznek, és carbaoltanak de ezt most nemtdudom hirtelen hogy az opelben volt, vagy a fiestában :lol: :lol: :) ) amúgy nem kell levenni az egészet hozzá. Ha a két alsót kitekered, meg a kijelzőnél levőket, akkor el tudod hajtani a helyéről annyira, hogy hozzáférjél rendesen. Az ablakfűtés izzója valamint a belsőlevegő-keringetés izzója is ki van égve, szerintem ez külön kör lesz... a két szélsőt még csak-csak le lehet rántani, de a középső az számomra még rejtély hogy hogyan lehet leszedni. a csavarhelyeket meg köszönöm!!! holnap délelőtt nekiugrom! :lol: ugyhogy remélem ezidőtájt lesz valaki ebben a fórumban hogy SOS-ben tudjon helplelni. :( Hátnagyonszépen köszönöm mégegyszer!!! Szép napot... holnapra!!! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Az ablakfűtés izzója valamint a belsőlevegő-keringetés izzója is ki van égve, szerintem ez külön kör lesz... a két szélsőt még csak-csak le lehet rántani, de a középső az számomra még rejtély hogy hogyan lehet leszedni. a csavarhelyeket meg köszönöm!!! holnap délelőtt nekiugrom! ;) ugyhogy remélem ezidőtájt lesz valaki ebben a fórumban hogy SOS-ben tudjon helplelni. :lol: Hátnagyonszépen köszönöm mégegyszer!!! Szép napot... holnapra!!! Üdv! Fűtés kapcs. tekerentyűt ha kihúzod (bekapcs állás) a jobb oldalán van egy lik. oda benyúlsz egy vékony csavarhúzóval, vagy hasonlóval, és akkor azt is le tudod húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Fűtés kapcs. tekerentyűt ha kihúzod (bekapcs állás) a jobb oldalán van egy lik. oda benyúlsz egy vékony csavarhúzóval, vagy hasonlóval, és akkor azt is le tudod húzni. Igaz, csak ettől még az izzót nem tudja kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Igaz, csak ettől még az izzót nem tudja kicserélni. Télleg? ;) :lol: Az jó, nekem eddig sikerült elmerülni benne :lol: Amúgy mit kell elkövetni ahhoz h cserélhető legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Télleg? ;) :lol: Az jó, nekem eddig sikerült elmerülni benne :lol: Amúgy mit kell elkövetni ahhoz h cserélhető legyen? Vannak trükkös megoldások nőgyógyász kezek, de én mindig lebontottam az egészet ha cserélni kellett. De tudom, hogy van egyszerűbb megoldás is. Reméltem a gyíkban benne lesz, de ott se úgyhogy majd valaki másra bízom a tanácsadást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Vannak trükkös megoldások nőgyógyász kezek, de én mindig lebontottam az egészet ha cserélni kellett. De tudom, hogy van egyszerűbb megoldás is. Reméltem a gyíkban benne lesz, de ott se úgyhogy majd valaki másra bízom a tanácsadást. Ilyen szépen még nem láttam megfogalmazva, hogy lusta vagyok leírni, inkább megvárom, míg valaki megteszi helyettem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ilyen szépen még nem láttam megfogalmazva, hogy lusta vagyok leírni, inkább megvárom, míg valaki megteszi helyettem ;) Nekötekeggy. :lol: Nem szeretek félinformációkat leírni ha tudom más le tudja teljesen is. :lol: Amúgyis milliószor le lett írva. -> keresés. A fakkba is be lehetne tenni, nem kell megint megírni, tuti megvan valahol. Ráérő emberek megkereshetik. Szobi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts